Hej å hå allihopa! Hoppas att de e bra me er? Me mig ere toppen! Just nu sitter jag på jobbet å har rast å sen ska jag träffa vänner å de ska bli AWSOME! 😊 Å senare ikväll lär jag väl sitta vid datan å skypa me dom bästa som betyder allt för mig! <3 <3

Men ni får hare sååå gött! Pöss å kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejj. Jag skriver mitt andra inlägg för ikväll innan jag ska sova. Just nu tänker jag på mitt liv å hur de kommer å bli i framtiden osv. Aja de kommer när de kommer helt enkelt. Tårarna kommer inombords å de e så jääävla jobbigt men jag ska försöka å tänka framåt å inte bakåt!

Hare gött
  • 17 Readers

Likes

Comments

Tjohoo bloggen. Hoppas att de e bra med er! Just nu e min dag inte så himla bra. Jag har mått piss hela dan å gråtit som fan! As jobbigt! Så nu tänkte jag bara ta de lugnt å bara vara helt enkelt. Magen krånglar oxå :'( JÄVLA PISS LIV DE E men aja jag har tänkt å gå vidare me mitt liv.

Ni får hare så gött! Peace
  • 23 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen! Hoppas att de e bra!!! Idag e jag å mor på middag hos min mormor å morfar å vi ska käka tacos å de ska bli så gött! Nu va de sjukt länge sen man åt tacos så man borde äta de lite oftare hehehe!

Nu ska jag va social me mormor, morfar, min moster å min mor! Hare gött! Älskar er <3

  • 22 Readers

Likes

Comments

Hej å gokväll allihopa! Hoppas att de e bra med er i mörkret? Med mig ere toppen bra, just nu sitter jag vid datan å lyssnar på musik å bara tar de lugnt hehe! Å imorrn så ska jag å mamma köpa ett nytt headset till min mobil å de e ett headset me bluetooth, e man i ett annat rum så kan man svara via headsetet medans mobilen ligger i mitt rum, jag hoppas att rosa headset finns annars kvittar de vilken färg de blir! Aja nu ska jag ta de lugnt, godnatt å puss å kram. 

Jag älskar min älskling Henke as mkt! <3❤

Likes

Comments

Hej! Jag skriver mitt andra inlägg för idag eftersom jag inte mår så bra!!!! Jag har ont i magen å e jävligt ledsen så jag har bara lust å gallskrika :'( :'( :'( gaaaah jag vet inte va jag ska göra :'( jag pallar snart inte längre :'( Aja hare gött :'( jag ska passa på å vila nu :'( annars får jag spader!!!!
  • 29 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen! Idag e de en riktig sorglig dag :'( Min ena hund skulle ha blitt 11 år idag men hon dog tyvärr på midsommarafton iår :'( jobbigt som fan men jag ska försöka å tänka positivt men de e inte så lätt! Tur att jag har mina vänner, familj å pojkvän som stöttar mig. Jag älskar er så sjukt mkt <3 <3 <3 <3

Rest in Peace Tessi :'( :'( we miss u so mutch :'(

  • 34 Readers

Likes

Comments

Tjena mittbena! Hoppas att de e gött med er! Med mig ere fit for fight som man nu säger hehe! Ja idag har jag inte gjort så mkt, tagit ut Busan på en promis å letat efter 2 par mysbrallor från lager157 å jag hittade dom tillslut å dom låg längst in i ett av mina garderober! Nu ska jag bara slappa å bara ta de lugnt!

Hare gött! I love u all! <3

  • 31 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni mår bra! Med mig e de helt okej! Just nu tittar jag på Populärmusik från Vittula å de e en finlands/svensk komedi film! Å så tänker jag på min fiiina pojkvän oxå <3 Han e de bästa som har hänt mig å jag lämnar honom aldrig för han e min föralltid å för evigt! Jag älskar dig min älskade Robin Säve <3 <3 <3 <3

Hare gött! I love u all! ♥♥

  • 31 Readers

Likes

Comments

Hajj! Jag kan passa på å skriva ett till inlägg för ikväll innan jag ska sova! Asså jag e världens lyckligaste tjej som har hittat en sån fin å vacker kille! Jag har som sagt haft otur med kärleken men nu har jag verkligen hittat min rätta å de känns så underbart ♥♥♥ å den 23 Augusti så har jag å min kärlek varit ihop i 1 månad å fler månader/år blire ♥ ♥ ♥ ♥ Å den 23 Juli nästa år så firar vi 1 år ♥ ♥ Jag älskar dig min älskade Robin Säve ♥ ♥ Du å jag 4ever and ever ♥Jag vill ha en underbar framtid med dig ♥

  • 35 Readers

Likes

Comments