- Jeg er så klodset, hehe. Jeg kan ikke gå en eneste dag uden at falde, hvilket er sygt irriterende... Vi kender vel alle sammen godt følelsen af, at det altid er en selv, og aldrig andre... Sådan har jeg det mht det.

- Jeg går næsten hver eneste dag i 2 forskellige slags sokker, ofte to forskellige farvede sokker også.

- Mine bryn er næsten aldrig plukkede... ups. Da jeg har rigtig kraftige og mørke bryn, er det nødvendigt at plukke dem, ellers gror de ned i øjnene... Problemet her er bare, at jeg ikke orker det. Jeg er dog blevet meget bedre til det.

- Jeg hader at se serie/film, med mindre det er i en biograf. Jeg foretrækker reality på viaplay. Det kunne fx være - familien fra Bryggen.

- Jeg blander mig næsten altid, hvis jeg har en mening om ting... Jeg ved ikke om det er godt eller skidt, men det sker oftest i klassen...

Lige lidt outfit-billeder

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Disse slippers er de fedeste!! Jeg faldt pladask for dem da jeg fandt dem i Jim P.
De er lavet af Oh - by kopenhagen fur, men i samarbejde med H2O og Freja Wewer! Disse slippers er lavet af 3 forskellige pelse, mink, ræv og swakara.
Kollektionen udkom i Juni 2017, og står lige nu til 1100kr
Der er 4 forskellige slags, og de er alle nogen jeg ville ønske jeg havde penge til at gå ud at købe, øv bøv...

Jeg har dog mit favoritpar! Jeg er så vild med den model der hedder - Foxy Freja! Den er den model med orange rævepels og lyserøde såler. Den model er så fed!! Du kan i princippet bare tage et par sorte jeans og en sort t-shirt på, hoppe i de fede farverige slippers, og så vil du ligne en million!

Men, der er jo 4 par, så mon ikke du kan finde dit ynglingspar.

Håber du fik inspiration, til hvad dit næste par sko, måske, kan gå til?

Esther

Likes

Comments

I kender vel godt alle sammen det der med, at man bare vil tømme hele sin garderobe, og fylde den igen med helt nyt tøj. Det følelse har jeg i hvert fald rimelig tit. Desværre har jeg, og nok også mange af jer ikke råd til det... Her er til gengæld 3 items som jeg synes er SÅ lækre

1. Lyserøde jeans fra envii - 500kr, dog får du 50% på dem lige nu.
Jeg synes disse jeans er SÅ fede!!! De har den fedeste lyserøde farve, som passer lige til sommeren. Jeg vil evt. style dem med en rød t-shirt, det ser utrolig fedt ud.

2. T-shirt fra Moves - 250kr.
Denne t-shirt er også utrolig anderledes, enten kan man lide den, eller så kan man ikke ;))
For er halvt år siden havde det ikke været en t-shirt, jeg var gået ud, og brugt penge på. Men, jeg synes faktisk de her "slags" trøjer er ved at komme på mode!

3. Nederdel fra moves - 400kr
Denne nederdel er virkelig sød. Jeg fik inspiration fra den fra min bedste veninde, som har haft den i ca. er år nu, og jeg har simpelthen nydt at låne den, for den er både sød og behagelig at have på.
Den tilpasser sig efter din form, både når du sidder ned og står op. Det endte altså med jeg købte min egen.
Den fås i alle farver, så du kan helt sikkert finde den farve, der passer lige til dig!

Håber i fandt der hele interesant!
Esther

Likes

Comments

De fleste har venner. Nogle har desværre ikke, men jeg tror også det har noget at gøre med, hvordan man fortolker venner? Hvad vil det sige? Jeg synes ordet "venner" strækker sig over mange mennesker. En klassekammerat, også en man nødvendigvis ikke snakker specielt meget med, er i mine øjne en ven. Men, der er jo også de personer som mange så vil kalde venner. Det er de personer som man er sammen med, man kan stole på, kan være sig selv med osv. Det er for mig mine tætte venner. Mine tætte venner ved jeg, at jeg kan stole på. Jeg ved at jeg kan tage en beslutning, de nødvendigvis ikke synes specielt meget om, og alligevel vil de støtte mig i den. Jeg ved jeg kan komme op og diskutere om et relevant emne med dem, uden at det har nogen større betydning senere hen. DET ER TÆTTE VENNER.

Venner kan i mine øjne deles op i tre kategorier: 1. Den ven man ser i skolen, også kaldt en klassekammerat. 2. De venner som man har et tættere forhold til, men alligevel ikke deler sine dybeste hemmeligheder med. 3. De tætte venner!

Der findes også nye og gamle venner. Jeg tror de fleste af os har en ven, som vi har kendt hele livet, men jeg tror også de fleste af os har en ven eller flere, som er nye venner, men alligevel betyder en hel masse for os.
Lad mig give et eksempel. Jeg har en ven, som jeg altid siden jeg startede i folkeskolen har vidst hvem er, men først nu her den sidste måneds tid er begyndt at snakke med. Personen her går et klassetrin over mig, det vil altså sig at han lige er gået ud af skolen, og skal på efterskole. I går sagde jeg farvel til ham, og min veninde og jeg var da kede af det over det, for nu går der jo lang tid før vi ser ham igen. Jeg begyndte som sagt for en måned siden at snakke med ham, og nu er jeg ked af, at jeg ikke skal se ham mere.... Faktisk, er der mange jeg er kede af, at jeg ikke skal se næste år, men sådan er det, og det er jo også en del af det at have venner. Man skal også sige farvel.

Meningen med dette indlæg er, at jeg synes folk overdriver med, at man ikke har nogen venner.. Alle har en klassekammerat eller noget lignende. Men jeg kan godt se det er svært at få venner, hvis man ikke føler man har nogen. Det er svært, og der er bare svære ting her i livet, men svære ting bliver man også nødt til at kæmpe imod.

Sæt pris af jeres venner, uanset hvem det er!!!
EstherLikes

Comments