Detta är skrivet 03:00 så SCUZE me om allt är a mess, men är otroligt trött på allt jag ser ca endast från folk SOM INTE ENS BOR HÄR:

Det är INTE Trump som har makten att bestämma om någons rättigheter, utan the JUDICIAL BRANCH är de enda som har makten att döma något som "unconstitutional". I the Constitution står det att ALLA människor är födda med naturliga rättigheter. De som är "rädda" är de som är så otroligt dåligt pålästa. Tänk att systemet faktiskt är utformat så att inte en enda person ska få för mycket makt! Smart va?
Makten är fördelad över 3 main branches, med helt olika uppgifter som håller varandra i schack. Det här valet handlade om så otroligt mycket mer än bara vem som tycker kvinnor är mysigast, för det har faktiskt presidenten inte nåt att säga till om.
De senaste åren har ca 95% av USAs befolkning inte kunnat ha råd med en enkel försäkring elr health care. Endast de mycket rika elr de 1% som är tillräckligt fattiga. Jag vet, för att de flesta i min familj ÄR fattiga. De lever, paycheck to paycheck och har inte alltid råd med så mycket käk. Men DE kvalificerar inte för obamacare, utan skulle behöva sluta jobba för att göra det, vilket skulle resultera i att de va hemlösa.
Finner det som REN IRONI att ett gäng som säger att de hatat Mona Sahlin hela sitt liv glorifierar Hillary Clinton.
Sluta tro allt ni läser Facebook TACK O HEJ.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vart jag ska skriva.
Vart är det meningen att jag ska ha min outlet? 

Jag gillar inte att tynga ner mina närmaste, trots att det låter underligt är det dem jag undviker mest. Ska lilla jag ta upp deras tankekraft och tid? Dom är inte mina terapeuter. Kan ochså känna skuld för att de inte visste vad de signade up for när de befriendade mig. De kände ju inte till den mörka sidan. Den brukar stå i skuggan under mingel-event tro det eller ej.
Men eventuellt dyker den alltid upp.
Men den är inte jag.
Jag är inte den.
Ändå är vi fast med varandra, bundna för en väldigt lång tid. Jag tror inte heller vi blir fria, utan lär oss leva med varandra. Vi slutar helt enkelt kliva varandra på tårna, men vi är ju alltid där. I bakhuvudet, om kvällarna, när du tar en glass.
Den är alltid där.

Likes

Comments

Jag grät när jag kollade mig i spegeln idag. Där brast det. Jag minns inte hur det började, om det någonsin började, jag har gjort det så länge jag kan minnas. Och finns det ens något slut?

Jag hade ingen ätstörning. Så mycket hade jag klart för mig. Det var bara smala tjejer som hade ätstörningar. Jag var inte smal, något slag av motsatsen skulle jag vilja beskriva mig som. "Mullig" som läraren sa, "rund" som skolsköterskan sa, "du är den tjockaste tjejen jag vet", som killen i klassen sa.

Jag är några år äldre, något mognare. Jag har sett och lärt mig en del sedan dess. Men det gör fortfarande ont. Jag har tårarna i ögonen medan jag skriver. Andningen blir fortfarande svårare och huvudet blir fortfarande tyngre. Kommer inte vanliga människor över sånt här lite fortare?

Jag är 17 år nu, snart 18, men jag vet inte om jag klarar mig längre än så själv.
Missförstå mig rätt, jag är lycklig för det mesta, sjukt lycklig till och med, iallafall den del jag definierar som "mig själv", vem och vad jag egentligen är. Delen utan demoner.

Men det finns liksom något annat inom mig. Något som egentligen inte är jag alls, som skrämmer mig för att jag inte känner igen mig själv. Den växer i magen och tränger undan mina lungor till det att jag inte kan andas längre. Jag går på ren rutin. Åh, det gör så himla ont. Ont? Kan jag beskriva det så? Ja, ont, jag kvävs. Av min egna ångest.
Så jag söker genom skåpen. Inte för att jag direkt gillar det jag hittar, men för att jag bara behöver nåt. Jag är en knarkare på jakt efter sitt heroin, jag behöver mitt fix nu.

Den överdrivna mättnadskänslan jag känner nu är inte direkt behaglig, men bättre än att känna det som döljer sig bakom. Jag mår så illa, har mat ända upp i halsen. Den är nöjd.

Jag minns inget. Jag vet inte vad jag ätit eller hur fort det gick. Hur hamnade jag här? Varför fortsätter jag att hamna här?
Jag vill inte, min hand går på rutin. Jag förlorar kontrollen jag aldrig hade, något jag så desperat försöker bibehålla men aldrig lyckas. Jag gråter medan jag trycker det i munnen.
Jag vill inte, men jag kan inte sluta.

"Jag önskar jag var anorektiker, bara ett litet tag iallafall, så att man liksom jumpstartar sin smalhet". Dessa ord yttrar Lauren 10 år. Hon är så sjuk, hör ni inte det?


Likes

Comments


Jag vill spela som männen. Det är med den osäkra beslutsamheten som jag möter dig i Paris. Du är en pojke. En riktig grabb, fastän man inte märker det på första anblicken. Jag sitter mitt emot dig och du spetsar mig med dina slöa, isblå ögon. Du drar handen genom håret och jag betraktar dig i smyg. Vi pratar om allt möjligt, eller jag trodde det då, men egentligen rörde sig hela världen kring dig. Förblindad av dina hetsiga blickar sugs jag in och lyssnar på dig. Så fort ämnet går över på mig blir det tyst. Du följde aldrig upp något jag sa. Jag följde alltid upp det du sa. Ingen av oss var särskilt intresserade av mig men båda var intresserade av dig.
Du säger allting som om det var en självklarhet och jag tar dig på alldeles för stort allvar. Det gör nog du också. Du skrattar för dig själv och jag får aldrig veta vad skämtet var, kanske lika bra, eftersom skämtet kanske var jag. Vi dricker vin och du förtrollar mig och jag glömmer helt bort spelreglerna för bara en vecka senare rider jag dig i ljuset av doftljusen som du envisats med att jag skulle ta med hemifrån. Vi ligger och somnar i olika sängar och jag känner mig som om jag hoppat hundra steg framåt för jag ska ju kanske inte ens ha sex, jag är ju fortfarande ett barn. Ett sjuttonårigt barn som knappt kan klä sig med kläder efter väder. Fast, jag har ju trots allt varit ett vuxet barn ganska länge. Fjorton år gammal blev jag invigd i de vuxnas värld när jag hade sex med en kille som var två år äldre och som greppade min kropp och tänkte på någon annan fastän jag var där rakt framför honom. Ett barn. Ett fruktansvärt berusat barn som blundar och hoppar och hoppas kunna landa på alla fyra. Det gjorde jag ju till och med, den kvällen. På alla fyra.
Men strunt i det, sånt är tråkigt att prata om. Nu är jag ju här, i säng med en söt kille som bjudit mig på middag. Hah! Vi ses igen och jag står utanför din dörr med våra favoritkakor och en flaska vin, och vi tänder ljusen och jointen och omfamnar varandra på ett sätt som är så orättvist. För där är du och här är jag och du lurar en redan galen tjej. Nio månader senare ligger jag bredvid den vackraste killen i hela världen och jag viskar i mörkret, skadad efter dig: "Om du bara vill ha sex, säg det då. Om du bara vill ligga, alltså. Det är helt okej. Men du måste säga det först," min röst är osäker och jag hittar inte orden rätt, försöker låta så nonchalant som möjligt men egentligen vill jag bara sätta mig upp och skrika att jag inte orkar bli använd och dumpad igen, isåfall vill jag inte ens ha sex. Så kan du inte säga det innan, snälla, kan du inte bara varna mig för helvete. Så att jag vet.

Om du inte känner minst tio tjejer som har blivit våldtagna, sexuellt trakasserade eller förnedrade av en man så är det inte för att det inte finns, utan för att de har valt att inte berätta det för dig. Så är det.

Från min favoritblogg: nouw.com/oliviahageus

Likes

Comments

..och för vem älskar inte sånna här listor egentligen?

Är du singel?

Nej
Trivs du med det?

Ja😆
Vad är viktigt i ett förhållande?

Att vi är bästisar o kan snacka om allt o ingenting medan vi spelar Uno en fredag kväll.
Hade du kunnat tatuera in din kärleks namn på armen?

Hatar tatueringar av alla slag
Vem kysste du senast?

Beroende på definitionen av kyss, kan ju svaret antingen bli brorsan eller Marcus liksom.
Är du kär?

Jovisst, absolut
Vad för sorts människor dras du till? Intelligens och humor finns det INGEN kombo som slår.
Vill du gifta dig?

Mitt svar är SJÄLVKLART! Dock är det inte självklart för så många nuförtiden märker jag! Why?
Har du snott någon annans pojkvän?

Nej det tror jag inte alls
Har du sårat någon med flit?

Neej
Har du någonsin strulat med fler än 1 på en kväll?

Neej
Har du älskat någon på riktigt?

Jaa!
Har du blivit dumpad?

Nope. Inte påriktigt liksom
Är utsidan viktig?

Mjaa asså... nej utan att låta för kliché!
Hade du kunnat vara ihop med någon som har ett rykte för att vara player?

Stämmer ryktet då?;)
Hade du kunnat vara ihop med någon som är tio år äldre?

Inte när jag e 17 bast😆

Skulle du kunna förlåta otrohet? NEVER asså nej, folk som säger "det beror på situationen", NEJ, spring för livet bort från aset.
Har du blivit med barn någon gång? Nope
Hur många seriösa förhållande har du haft?

1
Hur många gånger har du varit riktigt kär?

1
När kramade du någon senast?

Typ nu
Har du svårt att bli kär?

Venne
När kysste du någon senast?

Idag
Ångrar du det?

Inte alls😆
Hur långt har ditt längsta förhållande varit?

10 IDAG, månader dåra
Vad hette din riktiga första kärlek? Macke P untz untz
Vet du någon som är kär i dig just nu?

Det får vi ta o hoppas😆

Likes

Comments

Baby spice fyller 40!!!

... Och vi fyller 10

Men framförallt baby spice

Likes

Comments


NJAAA inte riktigt va?! Kunde nog hoppat rakt nerför trappen men ändå inte röra mig en millimeter framåt, SMOCKFULLT med andra ord. Mmm tisdagseftermiddagar<3
Detta är iallafall dagens fynd (läs: ögongodis) från tunnelbanan idag:

Vet inte vart man köper sådant här men vet bara att det måste införskaffas ASAP
tipstipstips
#safetyfirst

Likes

Comments

Nu kan vi alla äntligen sjunga med till vår allas favorit "Perfect" av 1D på Spotify!😍 Drag nedåt för att se lyrics på valfri låt!
TIPSTIPSTIPS

Hur glad man blir när man upptäcker sånna här fenomen⬆️

Likes

Comments