Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Det är mörkt, dimmigt och ruggigt.

Har precis ätit en lite senare frukost än vanligt. Jag får se vad jag hittar på idag, förutom att jag ska fortsätta med min online-training så har jag nog lite andra grejer att pilla med. Får se vad som händer :)

Ha en bra dag på er!

Likes

Comments

Hej på er! Det är onsdag och vi har nått halvvägs på denna arbetsvecka.

Min morgon har varit lugn och skön. Började med en god frukost innan jag började min online-training inför COS. Skulle ju egentligen ha börjat min in-store training idag, men de hade tydligen inte tillräckligt med personal för att träna oss nykomlingar, så träningen fick bli uppskjuten till måndag istället, varpå vi kommer börja direkt i Malmö-butiken.

Nu är jag på väg till Lund för att möta upp min syster som också är ledig idag! Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

1. Jacka HÄR , 2. Stickad tröja HÄR , 3. Koppargalgar HÄR , 4. Byxor HÄR , 5. Vas HÄR , 6. Filt HÄR , 7. Lampa HÄR


​I höst tycker jag det är mycket koppar, rosé guld och rosa som gäller. Tycker det är så himla snyggt att matcha till gråa och beiga toner och det blir inte för "gällt" såhär på hösten, men livar ändå upp lite i mörkret.

Satte ihop ett kollage med lite grejer jag själv tycker är fina. Har snöat in mig lite på märket HAY när det gäller inredning. Det är stilren, enkel och snygg dansk design, med en touch av Japan, tycker jag. Passande för mig att de just nu har ett samarbete med COS :)

Likes

Comments

COS COS COS COS COS! Ja, som ni kan se pā bilderna så har jag varit på COS för att skriva på kontrakt, få lite rundvisning i den nya butiken och lite information om vad som kommer hända framöver.

Detta är så spännande! Ska bli kul att vara del av en nyöppnad butik, och som anställd på COS får man dessutom en summa att handla för i butiken så att man alltid klär sig representativt för företaget. Fick även en tote bag med deras logga på! Det ser ut som att jag börjar träningen i Köpenhamn på onsdag och det kommer bli så kul!

Malmö-butiken öppnar nu på fredag!

Likes

Comments

​Hej på er!

Då är det måndag, solen skiner och idag ska jag skriva på mitt kontrakt för det nya jobbet! Denna veckan kommer jag påbörja träningen i Köpenhamn innan den nya butiken i Malmö öppnar, så jag är riktigt spänd på vad den här veckan har att erbjuda!

Jag har precis ätit frukost och snart tänkte jag gå ut en sväng i det fina vädret, kanske ta lite bilder. Ha en härlig måndag på er!

Likes

Comments

​Idag började vi dagen med en brunch på Grand, tillsammans med Belle och Olofs syskon Erik och Felicia. Detta var vår present till Belle som fyllde år nyligen. Det fanns massor av mat att välja på och vi gick därifrån riktigt mätta och belåtna.

Jag älskar brunch, det är en så lyxig grej att göra på en söndag :)

Likes

Comments