Jag jobbar på, för allt jag har. Tänker göra det jag kan för att gå min egen väg och lyckas på det sätt som är bäst för mig själv och jag tänker inte backa eller anpassa mig. Det är slitsamt och det kräver mycket av mig, men jag vet att jag måste göra det. För mig själv och för andra efter mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Det har hänt en del de senaste dagarna, men då jag bara tänkt göra ett litet snabbt inlägg så får jag ta det senare!

Ska snart bege mig till Malmö då en vän till mig ska ha fest, och innan det tänkte några hinna med lite andra event och festligheter :)

Hoppas ni har en fin kväll!

Likes

Comments

Godkväll.

Nu är det alldeles strax tid för mig att gå och lägga mig. Är så sjukt trött, delvis antagligen för att jag var så sjukt hungrig när jag kom hem och att energin från maten jag åt då inte riktigt hunnit ikapp mig ännu.

Det slog mig nu när jag sitter här i min säng att jag verkligen har så fina människor omkring mig. Hade en jättefin promenad med en kollega och vän efter jobbet och vårt samtal kändes så himla givande. Det får mig att tänka på så mycket energi man har lagt förut på människor man hade klarat sig så bra utan. Nu känner jag att jag har skalat ner det till personer jag verkligen vill ha i mitt liv och det känns så himla bra.

Likes

Comments

Hej på er!

Har spenderat morgonen (och ett par timmar igår kväll) med att göra klart det sista provet i kursen, så nu är allt inskickat och vi hoppas på ett godkänt!

Målade även en liten snabb teckning. Haha, man kan ju gissa vad jag är sugen på? Ska nog ta och dricka nån cocktail i helgen. Because I can.

Likes

Comments

Godmorgon!

Än så länge har den här veckan faktiskt varit ganska produktiv. Igår började jag dagen med frukost och plugg, sen hade jag bokat in mig på ett pass med Poweryoga. Har ju gått på Yoga och Bodybalance förut, och detta var lite snabbare, lite mer ständig rörelse. Jag gillade det, och kände mig så avslappnad efter!

Efter det blev det hem och fixa lunch och sen fortsätta med pluggandet och gjorde det tredje och sista delprovet i kursen (bara slutprovet kvar nu!). Städade även hela lägenheten och fick packat upp resten av mina grejer ur lådorna, så nu börjar jag få lite mer ordning på mitt rum!

Idag hade jag tvättid direkt på morgonen, har ätit frukost och fick även svar på provet jag gjorde igår (alla rätt!). Så det känns som att denna veckan har startat positivt i alla fall! Nu ska jag ta hand om det sista av tvätten, och börja förbereda inför jobb.

Likes

Comments

God kväll!

Lite kort om denna veckan. Som ni nog märkt har jag inte varit så aktiv här, och det har sina anledningar. Denna veckan har varit väldigt mycket upp och ner, med flytt och att vänja sig vid att vara på ett nytt ställe och att vara ensam, vilket har varit både skönt och jobbigt. Fick även ett jobbigt samtal när jag var på jobbet i tisdags om att min pappa fått bli tagen till akuten på grund av blodförgiftning. Han mår bra nu, men har fått stanna på sjukhuset resten av veckan.

Förutom det jobbiga denna veckan har jag spenderat mycket tid med min vän Malin. Dock har hon flyttat till Stockholm över sommaren, men vi spenderade i alla fall hennes sista kväll i Lund på hennes balkong med en flaska vin så det var jättemysigt!

Så, ja, det var nog främst första delen av veckan som var jobbig, och det blev lite bättre senare. Nu hoppas vi på att nästa vecka fortsätter i positiv riktning!

Likes

Comments

God kväll!

Har kommit hem från jobbet och ska snart gå och lägga mig då jag börjar väldigt tidigt imorgon.

Det är fortfarande en del att ta hand om i mitt nya rum och långt ifrån allt är uppackat ur lådorna, men jag har i alla fall börjat så smått med att försöka göra det lite hemtrevligt här. Jag tror att jag kommer trivas här i sommar :)

Likes

Comments

God morgon!

Det är min andra morgon i den nya lägenheten och jag äter en lite senare frukost idag. Har fortfarande inte riktigt fått ordning på mina grejer och orkade inte heller ta tag i det igår kväll efter jobbet.

Idag ska jag träffa Malin en stund innan det är dags för ett senare pass på jobbet.

Ha det fint!

Likes

Comments

Idag har ändå varit en produktiv dag. Den började med en jättemysig brunch med familjen på Malmö Live, sen när jag kommit hem gjorde jag ett prov på min onlinekurs som har deadline imorgon och sedan packade jag lite. Flyttar till Lund imorgon och jag har bara packat hälften av alla mina grejer!

Men nu är det dags för mig att sova! Godnatt!

Likes

Comments