Hej! Så idag träffade jag som sagt mina systrar. Precis som vi förutspått så var saluhallen ganska packad med folk som hade lunch, så vi gick in till stan och satte oss på Condeco istället. Alla tre tog soppbuffén, som verkligen är helt fantastisk. Älskar linssoppan, och att det finns frön och nybakat bröd till. Efteråt ingår även kaffe och kaka, så vi satt där ett bra tag! Sofforna och fåtöljerna är ju så bekväma dessutom!

Nu håller jag och sambon min på att tvätta, och sen ikväll ska jag träna konståkning.

Hoppas ni får en fin kväll

Likes

Comments

Godmorgon! Dagen började tidigt för min del, trots att jag är ledig idag. Hade nämligen ett läkarbesök som var bokat redan klockan 8. Själva läkarbesöket gick dock väldigt snabbt, så nu är jag hemma igen.

Senare ska jag äta lunch tillsammans med mina systrar. Vi tänkte gå till saluhallen här i Malmö, om det inte är för mycket folk där.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

​Hej på er, allt bra med er?

Själv har man fått i sig mat för en stund sedan, sambon gjorde en jättegod linssoppa, och nu sitter jag och bläddrar runt på pinterest. Känner mig seg efter dagens jobbpass. Kan bero på att jag körde ett pass på gymmet precis innan och när jag sen kom hem nu ikväll var jag jättehungrig. Dumt.

Men nu ska jag och sambon börja kolla på senaste säsongen av Sherlock. Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Godmorgon!

Har sett att andra gjort detta och skrivit ner sina mål och drömmar som de skulle vilja klara inom en snar framtid, så jag tänkte att jag skulle göra detsamma - Så, tre av mina mål och drömmar är:

1. Jag vill utvecklas karriärsmässigt. Vill känna att jag får nytta av min kreativa sida.

2. Jag vill starta fler personliga projekt inom design och fotografering.

3. Jag vill känna mig nöjd med min garderob och klä mig snyggt, alltid.

Detta är grejer som ända känns rimliga att i någon skala klara av under detta året. Jag tror att detta året, för mig, kommer handla om att få igång min kreativitet och göra sånt jag verkligen tycker är kul - att skapa.

(bild från pinterest)

Likes

Comments

Följde som sagt med min sambo när han tatuerade sig idag. Det var en trevlig liten studio och tatueraren var jätteduktig. Det var min sambos andra tatuering och det var kul att följa med och hålla honom sällskap.

Tatueringen blev jättefin, en bild av en världskarta som symbolerar hans kärlek för resandet, men min sambo ville tyvärr inte att jag skulle lägga ut en bild på den ännu.

Likes

Comments

Yep, jag har tagit gym-selfies. Det har kommit till en sådan punkt, trodde aldrig det skulle gå så långt.

Haha, men skämt åsido. Gillar texten på mitt linne.

Har för övrigt haft en ganska lugn förmiddag. Åt frukost tillsammans med lite serier och drog sedan på mig träningstightsen och gick till gymmet. Bestämde mig för att kolla tjejgymmet på fitness - Varför har jag inte gjort det tidigare??? Det var i princip tomt, samma maskiner som i den allmänna delen och fräscht och ljust. Här kommer jag träna framöver!

Nu ska jag duscha och senare ska jag följa med min sambo när han ska tatuera sig! Var meningen att jag därefter skulle ha samtal med min terapeut, men hen är sjuk så det blev precis inställt.

Likes

Comments

Godkväll! Tänkte dela med mig av lite inspirationsbilder på hur man kan inreda snyggt och stilrent. Jag gillar okomplicerat, med de där små detaljerna och färgklickarna, det är så snyggt! Och som vanligt - jordigt, med saker såsom betong och naturliga, en aning dämpade färger.

Är nu hemkommen från jobb och har fått lite mat i magen tack vare sambon som var så fin och hade fixat maten tills jag kom hem. Man blir ju nästan bortskämd, haha.

Har alla haft en bra söndag?

Likes

Comments

​Godmorgon!

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår tillsammans med min vän Malin och min sambo. Vi gjorde halloumiburgare och sen förflyttade vi oss till soffan med vin och så snackade vi om allt möjligt och om hur våra jul och nyår hade varit. Väldigt fint.

Nu ska jag snart klä på mig och bege mig mot jobb. Hoppas ni får en fin söndag!

Likes

Comments