2018 er lige begyndt og en masse minder skal til at at blive lavet. Det betyder dog ikke at 2017 er begravet i hukommelsen. 2017 var lidt af et år! Et år med både op og nedture. 2017 startede kedeligt ud, men i marts begyndte året for alvor for mig. Jeg begyndte nemlig i fitness, hvilket var et rigtig godt valg. Oven i alt konfirmationsforberedelse, kunne jeg få mine tanker over på noget andet end hvide kjoler og servietter. Jeg trænede ca. 3 gange om ugen, men stoppede dog mit abonnement i Maj, da min konfirmation fyldte alt for meget. Jeg havde simpelthen ikke overskuddet.

Hele maj gik ud på at købe roser til alle mine venner og skrive kort. Det var en stressende måned som jeg faktisk bare ville have overstået. Måneden var dog ikke helt lort og lagkage. Jeg har mange rigtig gode minder fra måneden. Bla. mine bedste veninder konfirmation d. 7. maj, men også min egen den. 12.

Resten af Maj og juni føltes så ufattelig lange. sommerferien var nær og jeg magtede ikke skole mere. Sommerferien startede ud med nok den bedste tur til London, som var min konfirmationsgave fra min mormor. Vi boede på det klammeste hotel ever, men det stoppede ikke momse og jeg fra at nyde London fuldt ud. Vi fik shoppet, oplevet London og ikke mindst spist en masse god mad.

Da jeg kom hjem fra London gik det ret stille og roligt. Jeg nød sommeren fuldt ud, var sammen med venner og ventede på mine forældre fik ferie. Sommerferien sluttede af med grøn koncert med mine bedste veninder og en lækker tur til Barcelona med min familie.

Efteråret gik roligt for sig. Jeg var til et par koncerter med mine venner, men ellers koncentrede jeg mig engeligt bare om at præstere godt i skolen. Så kom vi til slutningen af året. nemlig december. December gik så ufatteligt hurtigt, men var som altid rigtig hyggelig.

2017 startede ud kedeligt, men sluttede af med et brag af en fest med alle mine tætteste venner:-)

xoxo Laura

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Likes

Comments