Alltså om jag ska vara helt ärlig här, så har jag bara suttit vid datorn hela dagen - jag vet inte vart ni bor, men här i stockholm är det ungefär 27 grader och jag sitter inne med en tjocktröja, starbucks i handen och tittar lite på film? Seriöst, Laura, get up and do something with ur life! Like NOW! Jag tittar för typ tredje gången på Love Actually... ehh

Förresten, jag fick igång the sims 4 idag! Alltså förstår ni lyckan eller? Min macbook brukar knappt klara av NA-KD haha, så jag tänkte spela det, men var för lat och återgick till filmen! Typically Me.

Idag har jag inte bara suttit med filmer, utan jag beställde, lyssna här nu, tre, TRE Kylie Jenner Lipkits, jag blev bara så fascinerad av färgerna! Iallafall dem jag köpte, vilket var Candy K, Dolce K och Ko Ko K!

Jag funderar faktiskt lite på att sticka ut vid Akalla och spela pokémon go? Har hört att det finns massor av rares där ute! Eller var det Kista? kommentera om ni vet! Ugh, är i level 9 och har en massa Rattator (skriver man så?) Åh, blir iallafall riktigt trött på dem haha.

Oj! jag måste ju berätta! Imorgon reser jag till Grekland, uppdaterar lite då också!!!

Japp! Det var typ allt faktiskt! Nu ska jag skriva lite på min bok och lite senare på dagen kanske jag återkommer med lite lifehacks eller DIYS! Vi sees alla!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HALLOJ!

Idag tänkte jag göra en liten recension faktiskt! Jag har fått hem en sak från kicks, eller jaa, jag köpte den, mestadels för att jag får rabatt om jag köper via kicks då jag jobbar där #fördelarmedkicks! Så jag tänkte recensera ANASTASIA BEVERLY HILLS CONTOUR KIT!!

YAAY! nu har jag Anastasias Contour kit i min sminkkollektion, min stora dröm!

Detta contour kit består av färger som är verkligen perfekta att använda för att forma ansiktet. Det jag gillar mest med denna är att det finns en perfekt kombination med alla kalla samt varma toner för att kunna göra ett riktigt bra contour-jobb! Den har liksom alla perfekta färger, samlade i en liten palett!

Jag har orginalpaletten ”light” som passar alla lite "ljusare" personer, inklusive mig för att jag är en riktig blekfis!.

Jag använder den gultonade highlightern (som heter banana) till en liten highlight under ögonen, den gråbruna mittenfärgen (fawn) som jag använder och tycker är perfekt till att lägga vid kindskuggan, samt att göra näsan lite smalare med!,. Den vänstra bruna färgen (som heter jawa) är jättefin som bronzer. Jaja, visst det kanske spelade lite roll.. men det som spelar mest roll, pigment? håller dem ens?

Svaret är: Ja! Deras pigment är perfekt! Den kalla bruna (fawn) är lite svagare än alla andra, men det är precis det den ska vara så att man ej tar för mycket! Helt underbar!, för mig höll det i hela 9 timmar, vilket jag skulle säga är riktigt bra för mig som tränade tabata idag och letade pokémons! #socialtliv

Jag ger Anastasia Contour kit 11/10 platta katter!

ANASTASIA contour kit, light – 595kr/kit

​Okej, låt mig förklara denna bild... VAD HÄNDE MED MITT HÅR? LIKE GUD! Det ser svart ut! Något fel med ljuset antagligen, och det där hjärtat, målade jag dit idag med en kompis, som heter Rebecka för den delen hah! Vi hade en liten cozy dag idag! <3

Likes

Comments

Hej!

jag har en blogg nu! yey! många här kommer säkerligen från min instagram huhu! men, utifall ni inte gör detta, låt mig göra en liten självbiografi!

Jag heter Laura My Marzia Voyzalez, eller rättare sagt Voysalez, men jag lägger till Z för att det ska låta lite mer fancy, yas!

Och, ja mitt namn är utländskt, för det är nämligen såhär! Min pappa är från Italien, och mamma är från Sverige!, därför är mitt namn också lite blandat med olika svenska, precis som italienska namn! Jag är född -98 den 20:e augusti och jobbar lite i kassan på kicks! På fritiden tar jag mig tiden till att skriva, experimentera med smink och mode, göra musik och fotografera!, jag har studerat sång i 7 år, meen, jag suger fortfarande haha! Jag har ingen pojkvän för att jag är rätt ensam hehe </3, men det gör inget då jag har sådana fantastiska vänner <3. Mitt utseende, ouch... hmm,jag har brunt hår! ska färga lite ljusare i topparna snart hehe, mina ögon är lite blå-ish mot grått och grönt, min kroppstyp är rätt spinkig, jag ändrar från mittbena till snedbena typ varje dag , jag bor tillsammans med mina två katter, en grå liten plattfejsad brittish shorthair kallad Benedict och en liten ljusbrun adoptivkatt som jag inte riktigt kan rasen på, men hon heter Mocha!

Så! Var det nog? Great! Hoppas ni följer denna bloggen, som är precis som en massa andra beauty bloggar ;_; Kan inte vara originell :(

Vi ses!!

Likes

Comments