Header

Hejsa ;)

Det her indlæg kommer egentlig bare til at handle om mine musik favoritter i April.... Hvis du har lyst, kan du hoppe ind på min playliste på Spotify "LOVE - APRIL" og høre sangene. Hvem ved, måske bliver du lige så forelsket i dem som jeg er ;)

1# Regret in your tears

2# Fire in my soul

3# Barcelona

4# Attention

5# One minute man

6# Kom kom

7# De snakker

8# Despacito


Ha´ en god dag ;)

- Laura Victoria

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hejsa <3

Jeg elsker citater, elsker at lede efter dem og egentlig bare at læse/huske på dem.... Derfor vil jeg starte en slags "serie", hvor jeg hver månede deler et citat jeg rigtig godt kan lide, og selvfølgelig forklare hvorfor jeg godt kan lide det.

I denne månede, April, har jeg valgt citatet:

"Everything happens for a reason".

Det her citat, har været mit absolut ynglings citat over meget lang tid.

Jeg kan rigtig godt lide tanken om at der er en grund til at de ting der sker, sker af en grund. Jeg føler det er beroligende, hvis der fx er sket en dårlig ting i ens liv, eller hvis man har en dårlig periode, så kan man altid tænke på at der er en grund til at det sker. Hvis der ikke skete nogle knap så gode ting en gang i mellem, så ville vi jo heller ikke vide hvilke ting der var værd at sætte pris på vel?

Alt i alt, har det her citat i hvert fald hjulpet mig hvis tingene ikke lige er gået som jeg havde ønsket, og jeg håber det kan gøre det samme for dig !

Ha´ en vidunderlig dag

- Laura Victoria

Likes

Comments

Halløjsa.

Da jeg selv tit sidder og mangler lidt inspiration til, hvordan man kan indrette sit værelse så det passer til årstiden, tænkte jeg at der måske var andre som havde det på samme måde. Derfor kiggede jeg lidt rundt på bl.a. Pinterest og Tumblr, for at finde noget inspiration til et forårs præget værelse. Som i nok kan se på billederne ovenover, forbinder jeg forår med lyse farver og mange planter ;)

Jeg håber at det kan give et par gode ideer, her og der... :)

Ha´ en god mandag <3

- Laura Victoria

Likes

Comments

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsa.

Selvom vinteren er skøn, er det nu også rart at det endelig er blevet forår - så har man også en god undskyldning for at købe nyt tøj :)

Jeg er selv en stor forbruger af online shopping, og jeg bruger meget af min tid på det. Jeg køber ikke nødvendigvis alle de ting jeg kan lide, men man har vel lov til at drømme ikke? ;)

I collagen ovenover, har jeg sammensat nogle af de items, som bare har siddet fast i mit hoveden siden jeg så dem... Jeg håber at de måske kan give dig/jer lidt inspiration til, hvad i kan købe her til foråret ;)

Ha´ en god søndag - påskeferie

- Laura Victoria

Likes

Comments

Nu hvor det endelig er blevet forår, og lidt varmere udenfor, er der ikke noget bedre end en syrlig, forfriskende drink.... Da jeg selv elsker syrlige ting, har bikset en lille forårs drink sammen, som jeg tænkte jeg ville dele her på bloggen.

Ingredienser:

Citronsaft fra 1,5 citron

6 Hyldeblomst isterninger (Svarer ca. til 1 dl hyldeblomstsaft)

1 dl mælk

2 tsk flormelis (sukker)


Blend alle ingredienserne sammen..... og vuela, så har du en lækker drink - eller hvad man nu kan kalde det ;)

Ha´en god lørdag ;) - Laura Victoria

Likes

Comments

Hejsa <3

Jeg hedder Laura Victoria, og går i syvende klasse.

Udover at gå i skole, er jeg sammen med venner, jeg danser og lever egentlig bare mit teenageliv så godt jeg nu kan... (Mit motto: Always high on life) Jeg er addicted til mode, musik og grineren mennesker..!

Nå, men jeg har startet en blog. Det at starte en blog, er noget jeg har tænkt over i noget tid nu. Jeg elsker selv at sidde og læse på andres blog. Så jeg tænkte "Hvorfor ikke bare lave min egen?" Så nu sidder jeg altså her, og skriver mit aller første blogindlæg nogensinde, og jeg glæder mig til at skrive flere ;)

Min blog kommer til at handle om bl.a. mode, indretning, beauty og hvad jeg sådan går rundt og laver. Mit formål med bloggen er, forhåbentlig at inspirere andre, men også at den kan være et positivt sted, hvor man får et smil på læben :)

Jeg håber super meget i vil følge med..<3

Ha´ en fantastisk dag ! - Laura Victoria

Likes

Comments

Hej med dig:))

Jeg går du fra du er klikket ind på min blog fordi du synes den så spændende ud - Mange tak! (Okay, nu er det bare rigtig akavet hvis det ikke var derfor ;)

Nå, men jeg har startet en blog... Det at starte en blog, er noget jeg har tænkt over i noget tid nu. Jeg kan selv rigtig godt lide, bare at sidde og læse på andres blog. Så jeg tænkte "Hvorfor ikke bare lave min egen blog". Så nu sidder jeg altså her og skriver mit aller første blogindlæg nogensinde...

Hvis du ikke har læst den tekst der står under mit billede, så kommer der lige noget information om mig her:

Jeg hedder Laura Victoria, bor på Fyn og går i syvende klasse. Til hverdag går jeg egentlig bare i skole, som en syvendeklasser nu gør ;)

Udover at gå i skole er jeg sammen med mine venner, jeg danser og lever egentlig bare mit teenageliv så godt jeg nu kan... (Mit motto: Always high on life)

Jeg er obsessed med musik og tøj, og så er mit værelse næsten altid rodet...

Her på bloggen vil jeg bl.a. blogge omkring mode, men også alle mulige random ting, som fx hvad jeg går rundt og laver.


Hvis du synes det lyder spændende, kunne det være fedt hvis du gad følge med ;)

Knus LV

Likes

Comments