Billeder af min veninde og jeg øverst!;)
Historie:
Malou og jeg mødte hinanden, første gang for ca 4 år siden. Jeg var med min årgang på studietur i den by hvor hun bor, vi stødte tilfældigt ind i hinanden og ja.
Da jeg tog hjem mistede vi kontakten.
Efter ca 3 1/2 år, opdager jeg Malou i pagers gruppen på facebook. Vi begynder og skrive sammen over messenger, og finder ud af at vi har mødtes før. Efter ca 10 måneder, fik vi ideen om at mødes igen. Det eneste problem var jo så bare at vi bor i hver sin ende af landet. Hun i Sønderjylland og mig på Fyn. Men, Malou fik lov til at tage turen til Fyn.
Alt blev aftalt og nu skulle vente tiden bare overståes.

17 juli 2017 blev datoen hvor vi brød distancen mellem Sønderjylland og Fyn. (Se video nederst)>
Det var så vildt, den føles jeg fik da vi pluslig lå på jorden på bøgden havn i hinandens arme i et kæmpe kram. Det er en følse som ikke kan beskrives med ord! Man er selv nød til at opleve det før man forstår hvad jeg snakker om og mener! For det er det vildeste.

Vi havde en god uge, vi var både i Svendborg og Odense. Vi hyggede os, fik redet lidt og ja det var bare en totalt fed uge!<3 Malle tak for en helt igennem fantastisk uge!<3 Love you!<3 - Din fisk!<3

Hvis i ønsker at se videoen fra hvor vi mødtes så ligger den på min instagram "lauraulrich_" som jeg vil linke nederst!<3

1000 tak fordi i læste det her opslag, håber virkelig at i der ude oplever det jeg lige har oplevet. For det kan ikke beskrives! Som skrevet længere oppe, kan den her føles af pluslig at mødes igen efter 4 år ikke beskrives. Man er nød til at opleve det selv for at forstå det!<3 

Linket til min instagram: https://www.instagram.com/lauraulrich_/?hl=da​

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Heej smukke mennesker, og velkommen tilbage til min blog!

Jeg er ikke sååå aktiv for tiden dsv. og ja jeg har ingen ideer til hvad jeg kan skrive om?
Men, da det nu er sommerferie for de flestes vedkommende. Er der nok også en del som skal ud og flyve som måske aldrig har prøvet det?
Jeg har været ude og flyve 2 gange, altså til det land jeg skulle holde ferie i og hjem igen. Så jeg tænkte jeg ville skrive lidt om det også give nogle råd til jer der ude, sådan til hvad man kan lave på flyet osv.

Så jeg var ude af flyve første gang som 14 årig, altså sidste sommer. Jeg havde fået en rejse til en lille by som hedder Calpe, som ligger i Spanien af mine forældre i konfi gave. Det var istedet for at holde en stor fest, havde jeg valgt at holde en lille fest også tage ud og rejse.

Min familie og jeg fløj fra Billund lufthavn, da det er en lille lufthavn også er det også den lufthavn mine bedste forældre altid flyver fra. Men vi skulle flyve kl 10:00 men flyet var forsinket så vi fløj først kl 10:30 mener jeg.
Vi ankommer i Billund, da klokken er mellem 7:00 og 7:30 da vi ikke gad og stress rundt, nu når det er første gang min søster og jeg skulle ud og flyve. Men vi startede med at spise noget morgenmad, fra sådan en lille kiosk som ligger i lufthavnen inden vi tjekkede ind osv. Da vi havde spist, fik vi tjekket ind og kom igennem det der sikkerheds noget(Psss jeg blev stoppet... heldigvis var hende som skulle tjekke min taske ret sød så vi snakkede bare lidt og jeg kom videre ind i lufthavnen da de ikke kunne finde noget sjovt nok)
Da vi er nået op i "selve" lufthavnen, køber min søster, mor,mormor og jeg noget af drikke fra starboks mener jeg???

Da klokken nærmer sig de der 10-10:15 stykker begyndte jeg at blive mega nervøs! jeg rystede helt vildt! Men vi kom op i flyet og kom afsted, jeg fandt så også ud af at når min mor snakkede om hvor sjovt det var at flyve op? NEVER! jeg hader det! jeg syntes det er mega ubehageligt. Men det gik og vi lettede og landede som det skulle så alt i alt en fin første flyvetur.

Ting du kan lave på flyet:

Læse, tegne, SOVE, snakke med dem du rejser med, høre musik. 
Det var i hvertfald de jeg brugte de 3, 1/2 timer på jeg fløj. 

​forbered dig på din flyvetur: 

​Selv snakkede jeg meget med min familie og venner som havde været ude og flyve, det hjalp meget. Jeg hørte også musik hele tiden i lufthavnen (undtagen da jeg skulle igennem det der sikkerheds noget) og på flyveren, da musik får mig til at slappe af. Jeg så også mange youtube videoer omkring det at flyve og det hjalp. Der findes sikkert mange flere måder at forberede sig på man det her var det jeg gjorde inden jeg satte mig ind i flyveren. 

Ved ikke hvor mange der kunne bruge det her til så meget? men håber alligevel at der er nogle som kunne bruge det??

Opslag ideer??? 
I må meget gerne komme med ideer til hvad jeg skal skrive om, for der sker ikke så meget pt som jeg syntes er vær at skrive om!<3 så har i noget så skriv det i kommentaren!<3 

Nu vil jeg bare slutte det her opslag af, håber mange kunne bruge det her? (I dont know) 
Men nu må i bare have en fortsat mega god dag og god sommer!<3 

Vi ses smukke mennesker!<3

-Laura- 
Likes

Comments

Hej smukke mennesker!<3

I dag kommer det her opslag til at handle omkring livet i en sports klasse, da jeg tænker at der nok er en del fordomme??? Og ja det er jo så enlig bare det jeg fortælle om, for en sports klasse er meget mer end idræt og en folk sports folk.

Jeg startede i 2008 i en helt normal folkeskole i en lille flække her nede på sydfyn. 1 måned inde i 8.klasse skifter jeg skole og starter i en sports klasse.
I starteten tænkte jeg at det var meget med at folk næsten kun gik i sports tøj, at der var meget idræt i timerne og at alle der gik i klasse brugte meget tid på sport uden for skole.

Men sådan er det slet ikke, de andre i elever i min klasse er ganske normale, vi er ikke kun en folk sports folk!
Vi har måske mere idræt end de andre klasser ,men vi går også op i andet end sport! Eksempel, nogle piger fra min klasse ELSKER mode! mens andre elsker at blogge/lave youtube/køre på knallert osv.

Så mange af de fordomme, som tit kommer til os passer for det meste slet ikke. Altså igen selv om vi går i sports klassen, er der også mange af os som også går til fester og drikker(jeg er ikke en af dem da jeg ikke vil) og altså vi er enlig bare en helt normal klasse, den eneste forskel på os og andre ikke sports klasser er at vi har flere timers idræt om ugen.

Selvfølgelig vil der, altid være nogle af de her fordomme som passer bedre på andre klasser end denne. Men det her er bare for at vise, sådan er det ikke i alle sports klasser. Det er heller ikke os alle der dyrker vildt meget sport uden for skole, nogen dyrker slet ikke noget!

Mange vil nok sige nu "Jamen skal man ikke gå til en sport for at blive optaget i en sports klasse??" og nej ikke nødvendigvis! Ude ved os, har 6.klasserne første ret til at vælge hvilken linje de vil gå på om de vil i ID, IT eller NA er op til dem! Men kommer man ude fra så er det klart at det er sværere at komme ind. Jeg havde mega nemt ved at komme ind, jeg ville i starten gerne i IT men den klasse var fyldt ud så var ID den klasse jeg gerne ville i, nu når der ikke var plads i IT. Da jeg startede i ID var der kun 20 elever! og da der må være 28 elever i en klasse var det nemt at komme ind. Det eneste krav der er ved os for at komme i ID er nok at man gerne vil have en masse idræt i skolen og at man gerne vil udfortre sig selv lidt fysisk.

Jeg håber at i der ude kunne bruge det her opslag til noget?!
Jeg håber også med det her opslag at få flere til at vælge sports klassen hvis din skole har sådan et tilbud! For det er det fedeste at gå i en sports klasse! Man presser sig selv og er sammen med sin klasse på en anden måde, syntes jeg end den der ene time idræt der er i de normale folkeskoler.

Inden jeg slutter helt af, vil jeg gerne sige mange gange undskyld for ikke at være så aktiv her på bloggen.
Men ja skolen fylder meget, og alle lektierne kommer bare nu! men nu er det jo sommerferie på fredag hvor jeg regner med at blive mere aktiv over sommeren<3.

Nu må i bare have en fortsat god aften!<3
Godnat smukke mennesker!<3

-Laura-

Likes

Comments

God eftermiddag smukke mennesker der ude!<3
Som i nok har gættet handler det her oplæg om 10 råd til at DU kan få bedre selvtillid, hvis du lige som mange andre ikke har en kæmpe selvtillid!<3
Så her kommer de 10 råd!<3

1: sig til dig selv "jeg er smuk!"
Nu tænker mange sikkert "ja ja det har jeg prøvet men det virker jo ikke!" men gør det alligevel måske mens din bedste ven/veninde står ved din side! det gør nemlig at det at du kan sige til dig selv "jeg er smuk" at du har "accepteret" dig selv som du er!

2: Husk at tænk på det positive folk fortæller dig!
Det vil altid være sådan at det er de dårlige ting folk siger som man husker! og ikke det positive! Så prøv at glemme de knap så pæne ting folk siger også husk det positive!<3

3: Hør musik som gør dig glad!
Hvis du elsker musik så ved at høre en sang som gør dig glad, gør at din glæde smitter af på de mennesker som er i nærheden af dig! Ved at vise du faktisk er glad og det ikke er en facade du bare har sat op betyder en del! For så har du nemlig sagt til dig selv at det er okay at vise andre den glæde du får når du høre det her musik!<3

4: Gør ting som du elsker!
Hvis du nu elsker at spille fodbold eller elsker at lave gymnastik så bryd den grænse og vise det til dine venner/dem i din klasse! For hvis du elsker at spille fodbold eller lave gymnastik så er det da bare fedt at andre så fortæller en bagefter man er god! de giver også en motivation til at blive ved med at spille fodbold eller lave gymnastik!<3

5: Snak med dine veninder/venner/forældre/kæreste/osv!
Ved at snakke med andre omkring det åbner du også op for dig selv, for hvis du ikke snakker kan andre ikke hjælpe dig!<3 så derfor er det godt at snakke med nogle omkring det! Du behøver at være mega åben men bare lidt åben omkring det! For det er mega svært at hjælpe en person som inderst inde "råber" om hjælp men fordi personen er så indelukket kan personen ikke få den hjælp som personen magler!<3

6: Hver dig selv!
Det er mega vigtigt at være sig selv og acceptere sig selv for at få god selvtillid!
For nogle er det svært at være sig selv i skolen, i fritiden, sammen med familien osv! Men det er sygt vigtigt for hvis du ikke er dig selv og ikke kan acceptere dig selv som du er ryger din selvtillid mega hurtigt!

7: Tro ikke på løgne/hate/mobning!
Også en mega vigtig ting! for du må aldrig føle dig enig i de løgne som du godt ved er forkerte om dig, eller være enig i den hate du får over medierne eller i skolen,på gaden osv!
Det er så vigtigt! For hvis du fortæller dig selv at dem som spreder de her løgne eller dem som sender dig det her hate er rigtigt så mister du igen troen på dig selv og den værdi som person du er!
Så tro ikke på de løgne/hate og mobning som kommer til dig!

8: Brug dit idol!
Det der med at have et idol som eksembel page four, som har hjulpet mig rigtig meget, det er på en eller anden måde med til at gøre at en person får det bedre mig sig selv.
Altså det der med at ens idol bare er ens et og alt! Det ja for nogle hjælper det mega godt og for andre ikke! Det kommer nok lidt an på hvilken fortid man har og hvad der sker i ens liv.
Men ja også en super måde at få bedre selvtillid syntes jeg da page four har givet mig meget af det selvtillid tilbage som jeg havde mistet!
ærligt ved jeg ikke hvordan man skal bruge sit idol til at få hjælp til ens selvtillid for det er forskelligt for person til person.

9: Samling dig aldrig med andre!
Det er sygt vigtigt at du ikke samlinger dig med andre! For når du samlinger dig med andre, først kigger på en anden person og derefter kigger på dig selv så ser du hurtigt de fejl ved dig selv som ikke er der!<3
Så ja også en mega god ting at lade vær med hvis du gerne vil have mere selvtillid for når du samlinger dig med andre falder din selvtillid hurtigt! Husk du er smuk som du er!<3

10: Gør noget som du måske aldrig ville have gjort!<3 
Hvis vi nu siger at du er sygt bange for at prøve "himmelskibet" i tivoli(til jer som ikke ved hvad det et, søg på "himmelskibet" på youtube så kan i se hvad det er) 
Men ja hvis vi nu siger at du var vildt bange for at prøve det, så bryd den grænse og prøv det! 
Ved at du gør det, udløser du en masse mod og en tro på at du godt kan det her! Fordi at når du så har prøvet det, så vil du med sikkerhed føle dig vildt stolt af dig selv og føle dig sej over at du brød en grænse og gjorde det. Nogen får også den følelse af at de bag efter kan klare alt! fordi at de nu har brudt den her grænse, om du så syntes det var fedt at prøve og bare vil gøre det igen eller om du bare tænker "det her var første og sidste gang jeg gjorde det" er jo så op til dig selv.
men hele meningen med den her, er at du er nød til en gang i mellem at bryde en grænse for at få det bedre med dig selv<3 det er ikke hver gang men en gang i mellem, gør det at bryde en grænse sygt meget<3.

Det var så alt for dette oplæg, håber sygt meget i kunne bruge det? 
Alle de her råd har jeg selv brugt så jeg taler af engen erfaring! plus at jeg ved et par af mine veninder har brugt et par af disse råd<3

Når men igen håber i kunne bruge de her råd? 
Nu må i bare have en fortsat god dag!<3 
Vi ses smukke mennesker!<3 

-Laura-

Likes

Comments

Heeeeii smukke mennesker<3

Det her bliver enlig bare sådan et opslag omkring turen til københavn her i sidste uge<3
Inden jeg starter det her blog oplæg for alvor, vil jeg gerne lige sige tak til verdens bedste årgang for en mega fed,hyggelig og fantastisk tur!<3

Onsdag 17 maj:
Mit ur ringede kl 5:20, toget kørte kl 7:29 men da jeg sov hos mine bedste forældre fra tirsdag 16 maj til onsdag 17 maj skulle vi køre kl senest kl 7:00 for at nå det tog min årgang og jeg skulle med.
Men ja morgnen går helt stille og roligt, ingen stress eller noget hvilket passede mig fint, jeg kørte den morgen rutine jeg nu skulle og kom ud af døren i god tid.
2 ud af 3 klasser skulle med tog og den sidste klasse skulle med bus 1 time tideligere så ja.
Vi stiger på toget mod Odense for så at skifte tog i Odense og derefter at køre til Nørreport station.

Efter den okay lange tog tur, steg vi af toget og gik mod det sted hvor vi skulle sove som kun lå ca 5-600 meter fra stationen og strøget.
Da vi var blevet tjekket ind, fik vi nogle opgaver i københavn som vi så skulle løse. Da det var gjort tog vi ind på nordisk film og fik en rundvisning der, hvilket var fedt nok. Da vi var færdige på nordisk film i Valby tog vi toget tilbage til københavn for at komme i Tivoli!
Det var godt nok noget af det fedeste og mest grænseoverskidene jeg længe har oplevet! Det var mega fedt at få prøvet nogle grænser af med nogle af de forlystelser man normalt ikke ville ture men ja jeg var op i himmelskibet som selv vil væde med var første og sidste gang jeg skal der op! nøj hvor var det ikke fedt! Men ja en fed tur i tivoli!

Torsdag 18 maj.
Dagen startede med at vi stod op, gik ned i byen for at finde noget morgenmad for så derefter at skulle på Christians borg og få en rundvisning samt overvære et møde omkring nogle behandlinger af love. Det var fint nok men ja.
Efter Chrisrians borg skulle vi på kanalrundfart hvor en af mine lærer havde lejet en "nettobåd" i en times tid. Det var vildt hyggeligt og rigtig dejliget at være ude og sejle igen, jeg har altid elsket at sejle så at side i en både ud i københavns små kanaler var vildt hygge.
Da det så var overstået havde vi "fri" i ca 4-5 timer hvor vi kunne næsten hvad vi ville (bortset fra at ryge,drikke osv)
Men ja mig og nogle venner gik på bugerking for at få noget mad, det var ret varmt og vi havde ikke spist i flere timer så ja vi fik noget mad og noget af drikke inden vi begyndte at shoppe lidt. Jeg fik kun brugt lige omkring 200 kr den dag så ja intet spænderne da jeg kun fik købt ting jeg maglede.
Efter nogle timer på strøget var vi nogle stykker som gik hjem og slappede af, gik i bad osv inden vi om aftenen skulle på dallevalle og spise med hele årgangen. Super god mad og ja super hyggelig aften.

Fredag 19 maj.
Vi stod op, fik pakket vores ting også havde vi 1 time til at få noget morgenmad og finde ud på hovedbanegården hvor vi skulle have opbevaret vores ting mens vi skulle på tur med en enten nuværende hjemløs eller tideligere hjemløs. Vi var delt op i 3 hold(aka vores 3 klasser, ID,IT og NA) Men ja det var super spænende at være på tur med den her tideligere hjemløse som vores guide var! Da den tur var færdig mødtes vi med de 2 andre klasser på hovedbanen og tog toget hjem til odense igen for at skifte tog i odense.
Da jeg kom ind med toget kom mine bedste forældre og hentede mig så jeg kunne komme hjem!!<3
Det var en god tur men det er mega skønt at være hjemme på fyn igen!<3

Billeder fra turen:

Sorry for den dårlige kvali på billederne... Glemte mit kamera hjemme så de er taget med min samsung 6s som jeg dog stadig tager nogle super flotte og gode billeder.
Billede 1: fra Tivoli
Billede 2: København omkring kl 22 om aftenen
Billede 3: København omkring kl 8 om morgnen
Billede 4: Springvandet ved Amalienborg

Det var alt for dette opslag!<3
Håber sindsygt meget i kunne lide dette opslag??<3
Nu er der ikke så meget andet at sige Godnat!<3
Vi ses smukke mennesker<3

-Laura-

Likes

Comments

Det her bliver helt enkelt et opslag omkring hvilke medier i kan følge mig på, og hvad jeg ligger op.

Min instagram står øverst i mit billede jeg har over hver blog men jeg tænkte at det var en god ide med lige at lave sådan et opslag.

Instagram: lauraulrich_
Pagers_for_life
gym_ridning_laura

Jeg har pt ikke nogen vlogging snap men skal nok få lavet en;) Så når den er oprettet vil der blive lavet et meget lille opslag omkring den snap;)

Facebook?
Min facebook er privat og ønsker at den skal være 100 % privat for lige som ikke at have for mange medier i gang da jeg kun går i 8.klasse og har derfor en travl hverdag med rigtig meget sport og er sendt hjemme hver dag plus at så har jeg verdens værste job - at gå med aviser. Det er et røv job men hvis man vil have penge på kontoen må man jo tage det job man kan få.

Youtube?
Jeg har en kanal men magler et godt redigerings program! Så min kanal er pt nede.
I næste uge når jeg skal til københavn vil de vlogs jeg laver komme til at ligge på min sports blog på instagram(gym_ridning_laura . så vis i vil se de vlogs så hold øje med den profil i løbet af uge 21)

Dette var så alt for dette opslag, hvis i har nogle forslag til blog opslag så skriv dem i kommentaren så vil jeg se om jeg kan få dem lavet til jer:)
Fortsæt god dag smukke mennesker<3

-Laura-

Likes

Comments

Okay det her er min første andmedeles jeg skal skrive om en film så håber at i vil tage godt imod den?

Den film jeg skal anmelde her til aften er "Anti" som er en film fra 2016,
Den forgår i året 1991.
Filmen handler om Simon og hans bedste ven frede, Som ikke rigtigt helt ved hvad de vil med deres liv endnu ud over at rulle den næste pind.
De befinder sig i en lille forstad til københavn(Faxe).
Simon har altid elsket at tegne, men har aldrig tænkt på at det kan bruges til noget??

Roller i filmen:
Simon aka Stefan hjort (Hovedpersonen)
Frede aka Casper Kjær Jensen (Hovedpersonens bedste ven)
Oscar Dyrekjær Giese aka en af de lidt mere barske personer i filmen
This Monrad Post aka en af de lidt mere barske personer i filmen
Sonny Lindberg aka en af de lidt mere barske personer i filmen

Filmen er instrueret af : Morten Boesdal Halvorsen

Min mening om filmen:
Jeg syntes at filmen er mega god! Virkelig jeg elsker den!
Den er anderledes end andre film, man kan godt relatere til nogle af ting som der sker i filmen også er det super godt lavet i forhold til at filmen er filmet i 2015-2016!

Stjerner:
Jeg vil give "Anti" 5 ud af 5 stjerner.
Fordi?
Fordi at den er super godt lavet, skuespillerene spiller deres roller helt til UG også er filmen bare (syntes jeg)
Så anderledes end mange andre film!
Plus at så er det jo Stefan Hjort fra page four som spiller hovedrollen så alle os "Stefanlovers" har jo også en utrolig flot hovedperson at kigge på;)

Hvis i har lyst til at se "Anti" så ligger den pt gratis lige nu på Viaplay;)

Men dette var så alt for denne film anmeldelse;) håber i kunne lide det??

Nu må i bare have en helt igennem fortsat god dag smukke mennesker!<3

-Laura-


Likes

Comments

​I går 24/4/17 var jeg til sidste træning med mit gymnastik hold, det var 2 timer som bare skulle nydes fuldt ud, for jeg elsker mit hold og det fællesskab vi havde. Et fællesskab som gjorde at jeg hver mandag ikke kunne vente med at komme til træning og at være sammen med pigerne igen. 

I går var langt fra hele holdet samlet men dem som var der gjorde stadig at det nok var den bedste træning var har haft. 
I går fortalte vores kære træner os også at han ikke har holdet til næste år, det bliver nok hans søn som skal overtage os! Hvilket jeg ikke har noget imod, for måske er det godt at skifte træner en gang i mellem. Selvfølgelig ville det være fedt at min træner for denne sæson også skulle have os i næste sæson men sådan er det dsv ikke, men jeg tager det som en udfortning. 

Men ja tilbage til i går. 
I går øvede vi vores serie en sidste gang og fik lavet lidt spring af mange arter, både baglens, skrue osv så det var fedt. 

nu skal sommeren og 8.klasse så bare overståes! eller nok mest 8.klasse, for jeg syntes tiden begynder at stå lidt stille nu. Som om at sommeren bare aldrig kommer? 

Når men ja det sidste jeg har at sige i dette opslag er: 
Piger 1000 tak for en helt fantastisk sæson! Det var været den vildeste sæson med de fedeste opvisninger, FM som ikke endte helt til vores fordel men det var stadig en fed oplevelse, de fedeste og sjoveste træner samt overnatninger. 

-Laura-  


 

Likes

Comments

Okay først undskyld for manglede billede!

:Fredag:

Her til morgen vågnede jeg så bare da klokken var ca 9:30.
Så stod jeg op, fik tøj på og spiste så morgenmad med min familie hvilket var mega hyggeligt<3.
Da vi så havde spist pakkede min mor og jeg mine aviser, også gik vi igang med min avis rute som er på 8 km.
Dog med liiidt hjælp fra far som kørte ud med en af reklamerne som bare ligger pokkers langt væk!
Da vi kom hjem skypede jeg lidt med nogle piger fra mit gym hold hvilket var mega hygge.

Senere på dagen tog min familie og jeg så ud til min pony.

Vi fik ham lukket ind i stalden også stod det bare på strile arbejde! Så jeg fik ham ordnet og han havde bare været så mega sød til at komme ud af folden og stå stille i stalden, men da han så skulle tilbage på fold måtte jeg få min mor til at gå lidt med ham i ca 2-3 min så jeg lige kunne få samlet mig sammen til at sige "nu gør jeg det her!" så det gjorde jeg.
Dog hjalp det ikke at jeg havde den indstilling! For ja han var så mega irreterene! Jeg brugte alle de tricks jeg havde lært til at prøve at få ham men intet hjalp... så efter ca 15- 20 min måtte min far trække ham da han har lidt flere muskler end mig. så ja men han kom ind og jeg fik ordnet bokse osv.

Efter nogle timer fik vi så besøg af min veninde og hendes familie!
Virkelig hyggeligt! Vi spiste sammen, hørte musik, snakkede og ja bare hyggede.
De er taget hjem for ca 30 min siden såå ja men det var en mega hyggelig aften.
Ud over det fik vi lige skypet med min gode veninde Malou<3 så det var også dejligt lige at snakke med hende igen<3

Så samlagt en totalt hyggelig dag!<3

Ved ikke lige om jeg kan nå at blogge i morgen (15 april) da jeg er til påske frokost og tror ikke jeg tager min computer med;) men blogger selvfølgelig hvis jeg kan;)

Når godnat smukke mennesker<3

-Laura-

Likes

Comments

Torsdag i min påskeferie!<3

Torsdag.

I dag skulle jeg endelig havde været ude med reklamer men min mor var så fandes sød at sige at hun vil hjælpe mig med dem i morgen sååå yes!<3

Når men dagen startede endelig bare med at jeg spiste morgenmad med min dejlige familie og kusine.
efter det tog min mor,far og søster samt min kusine ud til min kusine og ud for at købe noget til haven! Så jeg var overladt til mig selv og mit værelse som jeg havde lovet at 100 % rengøre!
Så jeg startede endelig bare fra en ende af med at sætte alle mine ting ud i gangen og køkkenet så der var plads til at jeg kunne få støvsuget og vasket gulv!.

Da det var gjort satte jeg mine ting på plads og fik tørret mine pynte ting af. Mens at jeg ren gjorde mit værelse skypede jeg med mine utrolig dejlige veninde Bettina som jeg har mødt gennem page four<3

Indtil mine forældre så kom hjem slappede jeg bare ved at skrive nogle kapitler til mine serie på Wattpad "Julie And Malte(Dansk)" og fik udgivet dem.

Da mine forældre så kom hjem hjalp min far mig med at samle mit nye skrivebord og skrivebords stol.
(billede af det færdige resultat øverst)

Er selv blevet mega tilfreds med det! Før var mit skrivebord så kedeligt og rodet så føler virkelig at jeg har fået det skrivebord jeg gerne ville have!<3 samt at så passer det nye skrivebord og min nye skrivebords stol bare meget bedre ind i mit værelse end mit gamle skrivebord og kontorstol gjorde!
Mit værelse ser ikke længere så lille ud som det gjorde før så det er virkelig dejligt!<3

Godnat smukke mennesker<3

-Laura-

Likes

Comments