Hej skønne følgere!

Så er det andet opslag på bloggen, og jeg har tænkt virkelig meget over hvad det skulle handle om. Jeg har overvejet alt muligt om fashion og sådan, men jeg har besluttet at det er bedre at I lærer mig lidt at kende istedet.
Derfor laver jeg en status på mit liv

Enjoy!

Jeg drømmer om

Hvordan mit nye værelse skal se ud.
Lige i øjeblikket er jeg ved at planlægge hvordan mit værelse hos min far skal se ud. Jeg ønsker virkeligt at det skal være perfekt, for det er der jeg skal bo de næste 3 år, når jeg er færdig med efterskolen. Lige nu tænker jeg hvidt og flot, også skal jeg lave nogle få DIY projekter.

For tiden elsker jeg
Mine nye blå-stribede Adidas originals! Jeg har fået dem tilsendt fra junkyard, og jeg kan slet ikke vente med at have dem på. De er helt vildt unikke, og det er så fedt at der næsten ikke er andre der har dem.

Jeg vil gerne prøve
At have en mere positiv indstilling til efterskole.
Lige nu er det ikke så fedt, og jeg er slet ikke god nok til at nyde det, men det bliver jeg nødt til, for jeg er helt sikker på at det nok skal blive fedt, når opvisningerne kommer, og vejret bliver bedre.

Jeg kunne godt bruge
Lige nu er jeg bare sindssygt meget i humør til sne og kakao. Så jeg kunne godt bare bruge en hyggedag i sengen med pretty little liars.

Mit nye søndagsprojekt
Som sagt er jeg ved at lave mit værelse hos min far, og jeg er ved at male lige nu. Jeg overvejer lidt at male en koksgrå farve på mine bjælker eller på en væg.
Jeg har også lige fået nogle mega nice billeder hjem. Det er sådan lidt retro eller street billeder, som jeg skal bruge til en collage.

Jeg savner
Sommer, varme, ferie, og smukke dejlige Klara.
Jeg håber virkelig at min sommer17 bliver nice.

xx

Likes

Comments

Velkommen til min blog.


Hey alle sammen!

Jeg har startet en blog. Det er lidt sært at skrive...


Hvorfor har jeg startet en blog?

Jeg har i de sidste 3 år været vant til at tale gennem et kamera på min YouTube kanal. Jeg har altid været nødt til at være helt poleret, så det her kommer til at være en mere afslappet udgave af det hele.

Jeg har i langt tid haft brug for et sted at være endnu mere kreativ end på YouTube. Jeg elsker at tage billeder og at gå virkelig i dybden med ting, så jeg håber at det er noget jeg virkelig kan gøre her på bloggen.

Jeg har aldrig haft modet til at starte på blogplatformen, for det har altid virket mærkeligt for mig, hvorfor man dog skulle læse en blog istedet for at se en YouTube video. Men som jeg er blevet ældre, har jeg meget brug for at slappe af, også finder jeg mig selv i at læse noget på nettet istedet for den konstante larm der kommer fra en video.

Okay... Jeg skriver måske lige lovligt meget.. hahha, ej jeg skal ihvertfald lige lære hvordan alt det her fungerer:)


Jeg tror det bliver virkelig sjovt at skrive her på bloggen, og jeg kommer nok til at snakke om alt fra mode til efterskole og måske endda en Q&A.

I er meget velkomne til at kommentere hvilke blog posts I gerne vil se, så skal jeg gøre mit bedste for at opfylde jeres ønsker.


Nyd bloggen!

xx

Likes

Comments