Jeg ved stadig ikke, hvordan jeg skal starte mine blogs, så det bliver lidt random, indtil jeg finder ud af noget. Siden det stadig er nyt for jer og mig, tænkte jeg, at jeg ville fortælle lidt mere om mig selv. Både fordi det er hyggeligt at skrive om, men også fordi jeg tænker, at det er rart for jer som læsere, at have en personlig indsigt i mig som person. Derfor tænkte jeg, at jeg ville skrive lidt, om det med at gå på efterskole.

Her for noget tid siden skulle vi skrive OSO - Obligatorisk selvvalgt opgave. Jeg skrev om at være journalist, og som produkt skrev jeg en klumme om lige netop efterskolelivet. Det var her jeg for alvor, fik lov til at sætte ord på min opfattelse af efterskole livet. Tag jer i agt, fordi alt omkring efterskole er ikke perfekt. Jeg synes personligt stadig, at det er en kamp for mig at gå på efterskole. Jeg har nogle personlige problemer, som jeg kæmper lidt med, og lige for tiden fylder det rigtigt meget.

Oplevelser får vi også massere af, store som små. Her i tirsdags var vi i Silkeborg, for at se en fodboldkamp. Det var så hyggeligt, også selvom vi var ved at fryse fingerne af. I morgen skal vores dansehold ud til en gallaaften, hvor resten af efterskolen også har fået lov til at komme med. Jeg glæder mig så meget. Jeg kan ikke selv finde ud af at danse, så det er bare fascinerende at se andre folk danse, lige meget om de er gode eller knap så gode.

Kender I ordet fritime? Det er noget I kommer til at gøre meget bekendtskab med, hvis I tager på efterskole i 10. klasse. Når jeg har fritimer på efterskolen, elsker jeg at være sammen med mine veninder, hvis altså at de ikke har time. Når jeg er sammen med mine veninder, laver vi enkle ting som at, hygge snakke(nogle gange laver vi også te), se film/serier, spise nudler eller noget andet hyggeligt. Det hele forgår meget stille og roligt, hvilket jeg godt kan lide. Der også en masse andre ting, som jeg kunne fortælle om, men dem vil jeg gemme til en anden dag.

Ses på bloggen, Laura.

PS. Hvis I skulle have lyst til at læse min klumme, vil den ligge herunder.

Likes

Comments

Det er sku lidt kedeligt. Alle gør det, så jeg tænkte, at jeg ville gøre noget andet. Det er dog lidt svært at finde på noget nyt, fordi I skal jo have en præsentation af mig. Jeg synes, bare at det bliver lidt for kedeligt med, mit navn er.... jeg kommer fra og så videre. Dog tror jeg ikke, at jeg kan komme uden om det, på nogen anden måde, så her kommer den personlige fortælling om Laura Schmidt Nielsen. Vi gemmer livshistorien til en anden dag

Mit fulde navn er Laura Schmidt Nielsen. Jeg kommer oprindeligt fra Næstved, men har boet i Jylland siden jeg var 2 år, eller det er, hvad jeg fået fortalt. I øjeblikket går jeg på efterskole. Jeg er skilsmissebarn, hvilket betyder at min far bor i Sverige. Det har han gjort i ca. 7 år nu, så det er blevet en del af min hverdag. Jeg bor sammen med min dejlige mor lidt ude for Vejle, i et lille dejligt hus. Jeg har også en skøn storbror, som (desværre) er flyttet hjemmefra - hihi, ej jeg elsker ham jo.

Hvis I skal have en kort opdatering på efterskole livet, så er det lige pt. godt. Vi er faktisk lige på vej ind i vores opvisnings periode, hvor vi skal lave 20 opvisninger. Det bliver så spændende! Hvis I vil vide mere, skulle I tage at smutte ind på Levring efterskoles facebook side. De laver en masse fede opdateringer og videoer, både omkring vores opvisninger, men også om arrangementer vi har her på efterskolen. Vi har fx for ca. en måned været på ski ferie. Mega fed tur!

Ja, det var vist det . Det kunne være mega hygge, hvis I ville følge med på denne såkaldte blog. Ellers håber jeg at I nyder livet, det var jo ikke forevigt.

Ses på bloggen, Laura.

Likes

Comments