20:03

Sitter och pluggar matte för har matteprov nästa vecka, lyssnar på musik som vanligt och sen bara rinner tårarna. Varför gråter jag frågar jag mig själv?
Jag har haft sånt tryck mot mitt bröst så länge, ångesten tar bara över mer & mer! Kan knappt kontrollera mina känslor, jag känner mig bara så ledsen?

Jag har alltid ett leende på mina läppar, är alltid trevlig, försöker få andra på bättre humör när de mår dåligt, jag försöker alltid hjälpa andra, jag skrattar i princip varje dag, men innerst inne vet jag egentligen hur jag "leker" stark för jag hjälper inte mig själv. Vad ska man göra?

Jag försöker alltid tänka så positivt så möjligt, att mitt liv är inte så kasst som jag tycker att den är, men det finns något gömt och jag vill att det ska försvinna för det är just det som får mig att må såhär!!! Ni vet då man också känner att man börjar gilla någon att man tror verkligen att man ska explodera? Och tänker på personen exakt hela tiden och är rädd att den personen inte ska känna likadant eller att den kanske gör det men att ingen av de vågar berätta för varandra hur de känner? Det är sånt som också sårar en så mycket!!
Fan vad mycket kan såra i livet, haha.

Att lyssna på musik som får än att bli ledsen är dumt tycker jag själv men jag gör det ändå hahah man plågar liksom sig själv??
Men ändå känns det skönt att lyssna på artisten som skrivit/sjunger också kan relatera hur man känner och att man verkligen inte är ensam!! Verkligen, tänk aldrig att du är ensam för det är du inte.
Musik är min medicin och det är den för många!!
Vad vore livet utan musik??? Absolut inget!!

Känns mycket bättre att skriva ner sina tankarna, det rekommenderar jag. Mår mycket bättre efter att ha skrivit detta inlägg.

Glöm inte att vara dig själv och att du är fin precis som du är!

PoK 🖤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

00:23

Men hallå där!!
Har varit så dålig på att uppdatera, förlåt förlåt!

Mitt sportlov slutades igår, vilket inte är så roligt. För vem gillar ens skolan? Okok, det kanske finns några som tycker om det men inte jag haha.

Lite grejer som jag ska ta upp är:

1) Har nya glasögon!!!! + linser.
2) Haft haft ett bra lov
3) Spricka på min telefon :// min syster tappade den.
4) Har varit allmänt lost
5) ätit glass hela veckan <3
6) tittat på serier <3
7) Är förvirrad över mina känslor
8) Min katt är det finaste jag vet <3
9) Fest
10) Är TRÖTT 24/7

Bara jag som gärna skulle vilja ha en knapp som man kunde stänga av hur man känner? Eller bara kunna bestämma att ha 1 känsla. De jag skulle valt att ha är att vara glad, orkar verkligen inte vara arg eller ledsen. Speciellt inte ledsen för det tar på en så mycket.

Imorgon är det andra dagen i skolan, hoppas inte jag somnar som jag gjorde idag höhö.
Men vet ni vad? Snart är det Mars vilket innebär att det bara är 3 månader kvar tills sommarlov!!!!!
3 månader kvar då jag kan flyga bort från Sverige ett tag🙌🏼

Sorry att jag kommer in helt spontant och bara skriver ner lite saker här men har glömt skriva och har haft mycket i mina tankar!

Glöm inte att du är fin som du är!

PoK🖤

Likes

Comments

22:14

God kväll eller godnatt?!

Vaknade i morse och inbillade mig att, wow denna dagen kommer bli bra. Det kan ni totalt glömma att det blev som jag tänkt mig, jag var på jättedåligt humör, var väldigt arg i allmänhet på alla runt omkring mig. Ja, jo det är jag väl alltid kanske men idag kändes det som min ilska var hungra gånger så värre. Men trots allt i skolan, mitt humör och allt annat runt omkring, så är det fredag!! Fast ja, är inte så glad för det heller haha. Jag har mittkursprov i matte på måndag i ungefär tre timmar, tagga.....

Bra fredag iallafall?

Om vi tar bort allt annat dåligt från idag så gick jag faktiskt på bio med min Gudmor. Det var extra mysigt och det gjorde dagen mycket bättre. Hon köpte godis & mat till mig. Efter vi köpt godis så gick vi då till bion, vi såg "Star wars Rouge One" kan rekommendera er att se den! Efter bion runt 20:00 bjuder hon mig på sushi, hur glad blir man inte då?? Vi delade på 30 bitar lol, blev proppmätt. Skulle nog gått hem för att smälta ner maten, men istället tog jag bussen. Kändes som att jag skulle rulla hem så mycket jag hade ätit. Men tycker det är bra att jag blivit riktigt mätt, har varit väldigt dålig på att äta som jag nämnde i mitt förra inlägg.

Känns bra!

Nämner detta igen, är väldigt glad att jag började med denna blogg. Ni kan gärna skriva kommentarer om vad ni vill att jag ska skriva om eller liknande. Gilla! Följ! Tycker som sagt om att skriva ner mina tankar, dela med mig och kunna hjälpa andra såå do it, do it!

Ni får ha en underbar helg, oavsett om ni måste plugga som jag höhö. Vila och kom ihåg att sova ut nu när det är helg, som tex alla timmar du inte hunnit sova pga skolan. EN VIKTIG sak också: GLÖM INTE ATT LYSSNA PÅ MUSIK! En sak jag glömt berätta om mig är att jag dör för glass, så ät mycket glass också!!!

Musiken ger dagen det lilla extra alla behöver, lovar <3

Glass + Musik = livet ;) <3

Glöm inte att du är bäst och fin som du är!

Pok


Likes

Comments

Kl 00:18
Tänkte för någon minut sedan, skulle verkligen behöva skriva ner mina tankar. Då kom jag fram till ordet "blogg"
Jag har länge känt att vissa tankar är värda att dela med sig pga man kan hjälpa andra med tips, sen kan läsarna absolut relatera och känna att de inte är ensamma.

Må dåligt?
Har i en längre period mot ganska dåligt, äter inte riktigt ordentligt och är allmänt nere. Jag tycker inte saker är roligt, det enda jag ser framemot under hela dagen är att faktiskt gå och lägga mig. Att gå & lägga mig är min solution, därför att ligga i min säng och kunna blunda och sova är det bästa sättet för mig att glömma allt. Såklart är problemen kvar när jag vaknar, vilket suger. Min andra räddning är musiken! Den får mig alltid på bättre humör och det går inte en timme utan att jag lyssnar på musik i mina hörlurar eller högtalare. Musik är det bästa som finns!!!❤


Jag har också börjat reflektera mycket om hur jag ser mig själv & jag ser mig själv som "The left over" ni kanske undrar hur jag menar med det. Med det menar jag, att det känns som att jag stör, att min närvaro inte är tillräcklig, har känt mycket att jag är värdelös, att jag inte duger. Känner verkligen att jag är det sista man vill ha, att folk, killar osv föredrar alla andra av mina kompisar som kanske är "snyggare" så att jag blir "The left over". Jag tar inte så mycket plats känner jag & jag känner själv att jag inte är den "uppmärksamhetskåta" och därför blir jag den "seriösa vännen" utan något i slutändan. Alla fokuserar på de andra runt omkring mig och jag blir den osynliga.

Mina tankar snurrar runt som planeterna ute i universumet och jag känner ingen trygghet längre. Kl är nu 00:35 och jag har skola 9:15, vilket jag absolut inte längtar till. Ibland undrar jag verkligen vad jag gör för nytta här?! Jag vill verkligen bara slippa allt.

För att avrunda detta så att det kommer till sitt slut, så även fast jag mår dåligt, så kämpar jag vidare. Du som läser detta och kanske känner igen dig, jag ska säga dig en sak, att du & jag kämpar tillsammans!!
Kändes genast mycket mycket bättre att få skriva av mig här!

Godnatt & hoppas att ni får en utmärkt dag!
PoK🖤

Likes

Comments