livsstil

Hej allihopa!

Jag har en fråga angående insta. Har hört många nu som klagat på att de började följa en massa och sedan slutade instagram av sig själv att följa dessa. Det hände mig idag, fast jag började följa massa som jag inte ens börjat följa. Händer detta er också?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det gör så ont. Jag vet inte hur du mår eller hur du mått, som du sa så har jag bara målat upp en bild. Det du sa igår, det var inte du, det var dina spöken som sa att du skulle göra det, du valde att inte lyssna till kärleken. Vi älskar varandra, du och jag. Du älskar mig fortfarande, jag älskar dig fortfarande. Jag ber till allt som finns att du kommer tillbaka, att du i slutet på detta helvete står där med öppna armar och drar in mig i din trygghet och säger att allt är bra nu, det är vi två för alltid. Jag vet att du kommer tillbaka. Om du verkligen vill så vet jag att du kan, du kan göra allt i hela världen. Alla de ord du sa i söndags är sant, du vet att det är det. Du kan bevisa det för mig, det gäller bara att ta bort alla spöken från ditt huvud och bli du igen. Du har bevisat för mig vad äkta kärlek är, jag vill inte att det försvinner. Du ser igenom mig på ett sånt fantastiskt sätt som ingen annan någonsin har gjort eller kommer att göra. Jag vill inte ha någon annan än dig, för jag är inte lycklig utan dig. Även om du har sårat mig så vill jag inte ha någon annan. Jag hade aldrig gett dig en till chans då. Jag vill vara den du tänker på, den du älskar, den du kramar om, den du pratar med, den du vänder dig till, den du kysser, den du sover med, den du håller om, den du är lycklig med, den du upptäcker världen med, den du firar högtider med, den du är dig själv med, den du gör allt med. Jag vill att du kommer tillbaka till mig. Att vi börjar om och försöker igen. Vi älskar varandra och vi ska kämpa för vår kärlek. Jag vill bara åka hem till dig, hoppa upp i din famn och känna mig trygg. Jag vet att du kommer tillbaka, och att vi kommer börja om på nytt för att vi älskar varandra. Det är bara du och jag, för alltid. Jag älskar dig så himla mycket!

Likes

Comments

Godmorgon på er allesammans!

Idag ska jag jobba och jag känner verkligen för att gå och lägga mig igen. Skulle göra allt för att få sova bredvid min kille i det trygga. Men jobb är ett jobb, och det måste tyvärr göras.

Ni kanske undrar vad det är jag jobbar med. Jag jobbar som köksbiträde på en avdelning på ett sjukhus här i Stockholm. Jag fixar frukost och lunch till patienterna, sedan så förbereder jag bara middagen så att de andra skötarna kan fixa det.

Det är ett roligt jobb, och en blir stolt när lönen rullar in, men det går trögt. Jag har lärt mig hur en jobbar effektivt, lärt mig vad som går snabbast samt att göra flera saker på en gång så att patienterna får sin mat. När allt det väl är klart kan jag städa skåpen, tömma kylen och torka överallt. Det är verkligen smutsigt där eftersom att det inte städas från de andra hållen som jobbar där. I alla fall vad jag kan se när jag kommer dit efter två veckor.
Vi är tre stycken som har samma uppgifter, dock inte samtidigt. Vi jobbar själva. Den ena jobbar där på vardagarna mån-fre och vi ungdomar turas om att jobba varannan helg. Även om det är varannan helg så blir en helt körd efter en hel dag! Men som sagt, jobb är ett jobb och måste göras.

Jag hoppas ni alla får en trevlig dag! 😇

Likes

Comments

livsstil

Idag är det en ny dag och jag är på väg till skolan. Jag ville verkligen inte gå upp imorse och längtar nu att den här dagen ska ta slut och jag får åka hem och vila.

Har prov i franska och har ingen aning om det kommer gå bra eller inte. Jag är en riktig pluggis, jag vill verkligen lyckas med skolan men ibland kan det bli för mycket.

Förra veckan var jag hemma en hel vecka pga utmattning efter att ha legat i fas i skolan hela tiden. Jag pluggade varje dag bara för att känna att jag hinner med och det gjorde att jag inte riktigt vilade ut mig. Det ledde till att jag sov en hel vecka, vilket inte är ett bra tecken men som var skönt dock. Men för mig är det bara att ligga i fas, fast ta det lite lugnare, och sen vila nästa vecka för då är det lov!

Ha det bra!

Likes

Comments

träning, livsstil

Jag har alltid sagt att nu ska jag fanemej blogga på riktigt och inte glömma bort den men det händer alltid ändå. Men nu är det ändring på det, jag ska verkligen försöka med allt för att hålla denna blogg igång med så mycket uppdatering som möjligt.

Jag är en 16-årig tjej som bor i Stockholm. Jag pluggar samhällsvetenskap på gymnasiet inne i Stockholm och trivs väldigt bra. Det är en skola som är väldigt sträng, med detta gillar jag då jag är uppfostrad på så sätt. Tycker även det är skönt med stränga miljöer för då vet jag att det inte är lalligt, eller hur en ska kalla det. Jag bor tillsammans med min lillasyster om min ensamstående mamma. Det finns ingen pappa i bilden alls sen flera år tillbaka och jag bär mycket på mina axlar på grund av det. Det vill säga att jag har varit med om mycket dåliga saker när det gäller min pappa, tyvärr. Jag kommer förmodligen dela med mig av detta senare, om det är så att andra stöttar. Jag vill på något sätt förmedla mina tankar, funderingar, åsikter och mycket annat med andra som kanske håller med mig. Därför kommer jag öppna upp mig. Ni kommer säkert se en arg tonåring ibland som trotsar normen och vill se en ändring på världen.

Jag kommer även bjuda på träningsbilder då jag gymmar ungefär 3-4 gånger i veckan. Alla är vi olika när det gäller träning. Vissa gillar att styrketräna (som mig), andra gillar att springa och vara ute i naturen, tredje parten kan gilla att bara gå ut med hunden och fjärde parten kanske helt enkelt inte gillar att träna alls! Alla är vi som sagt olika när det gäller vissa ämnen. Men så att ni vet att denna blogg kommer även att innehålla träning och vad jag tränar.

Jag hoppas ni vill följa med på denna resa. Jag lovar att blogga på riktigt, annars får ni säga åt mig ;)

Likes

Comments