Det er rigtig lang tid siden jeg sidst har skrevet et indlæg, så her er der en opskrift på en oreomilkshake med kun 3 ingredienser.

Du skal bruge
Mælk
Oreos
Vanilleis
(Isterninger)

Jeg knuste først de oreos jeg puttede i. Derefter blendede jeg bare mælk, oreos, is og isterninger sammen indtil jeg synes det havde den konsistens som det skulle have. Man behøves ikke nødvendigvis at blende isterningerne. Man kan også bare putte dem i bagefter, eller slet ikke putte nogle i. Jeg endte med at bruge ca. 1/2 liter vanilleis fordi jeg lavede den til 2 pers.

Da jeg lavede milshaken gjorde jeg det ikke efter mål, men efter hvor meget jeg selv syntes der skulle i. Så hvis i gerne vil have målene på de forskellige ingredienser, så kan man finde en opskrift på internettet eller på youtube.

Jeg har desværre ingen billeder af milkshaken da det er lidt siden jeg lavede den.

-Laura

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Der er nok nogle af jer som snart skal konfirmeres eller nonfirmeres, og hvis I ikke ved, hvad i vil ønske jer, vil jeg gerne give jer nogle idéer.
Jeg havde nemlig heller ikke selv så mange gaveønsker, for jeg vidste virkelig ikke, hvad jeg skulle ønske mig.

Men her er der nogle eksempler på, hvad man kunne ønske sig.
1. Man kan altid ønske sig penge, hvis man sparer op til noget, eller ikke rigtig ønsker sig andet.
2. En computer, hvis man ikke har en, og det behøves ikke at være en MacBook, hvis det fx. Bare er en til skolen.
3. Kaj Bojesen figurer. Man kan få dem som aber, fugle, elefanter osv. Jeg sætter et billede ind, så I kan se hvordan de ser ud.
4. Et kamera. Det kunne fx. være et fra Canon.
5. Et ur fra fx. Daniel Wellington.
6. Smykker. Der er rigtig mange, som ønsker sig margoritsmykker, men der findes også mange andre flotte, hvis man ikke så godt kan lide dem.
7. En telefon, hvis man ikke har en, eller bare godt kunne tænke sig en ny.
8. Man kan ønske sig en rejse, eller en tur til et eller andet sted.
9. Hvis man længe har ønsket sig en lidt dyrere taske, kan man jo ønske sig den, eller måske ønske sig penge, så man kan købe den senere.
10. Hvis man nu ønsker sig tøj eller makeup, men man ved bare ikke lige ved hvilket, kan man altid ønske sig et gavekort.

Håber i kunne bruge det til noget, og måske har fået nogle flere gaveønsker ❤️
Og så håber jeg, I har en god påskeferie!

-Laura

Likes

Comments

Velkommen til! Jeg har lavet den her blog fordi jeg kedede mig en dag, og så tænkte jeg, at jeg bare ville lave en. På min blog kommer jeg nok til at skrive om lidt forskelligt, ved bare ikke lige hvad, hahah. Men tænker det bliver omkring mode osv. Hvis i vil og har lyst, kan i følge mig på Instagram @laura_schoubye

-LauraMoeller🌸

hashtags #velkommentil #insta #blog

Likes

Comments