Jeg blev konfirmeret den 12 Maj 2017. Det var en fantastik dag virkelig.

udseendet.

Jeg havde en kjole på fra Lilly. Hvis jeg skal være ærlig, havde jeg ikke rigtig kigget efter noget specielt. Men da jeg så den kjole for første gang tænke jeg det skulle være min.

Mit hår havde min pap moster sat, det var til gengæld rigtig svært at finde. Vi starte med en ting og så en ny ting, til sidst sat vi det sammen. Det kom til at se sådan.

Make up var min pap tante som lag det, det var meget naturligt look. Det kan i også se på billedet.

kirken og stedet

Den kirke jeg blev konfirmeret i Stensby kirke. Vi var 12 der blev konfirmeret den dag, man gik dreng og pige en i højere. Der var 5 drenge og 7 piger, så Min veninde og jeg gik sammen ind da vi var højeste. Der var en stol ud for foran bænkene, hvor min familie sad. Vi var i kirken i ca en time, og kom ud. Hvor vi skulle ud og hente af hvad man nu skulle. Jeg b lev hentede af en hestevogn. Stedet var på Møn.


Det var en lille del af min dag, der kommer selfølgelig mere om den.

Har i spørgsmål så skriv.:)


Likes

Comments

1. Døden! Jeg tror det er meget normalt at være bange for døden. Man er vel altid bange for at dø eller miste nogle man elsker.

2. Struds! I tænker nok hvordan kan man være bange for dem. Ærligt jeg aner det ikke. Da jeg ca. gik i 1. klasse, havde jeg et mareridt, som faktisk virkede "rigtigt". Jeg var faldet ned af min seng, og rullede hen til min dør. Det bankede på, så jeg åbnede døren som man normalt ville gøre. Der var den, en struds! Den hakket efter mig, så jeg løb ind på mine forældres soveværelse. Og der inde vågnede jeg dagen efter.

3. Broer! Det forstår i nok heller ikke, fordi det gør jeg heller selv. Jeg har faktisk altid været bange for broer, jeg er så bange for de ryger ned. Jeg ved godt det ikke sker noget, men jeg kan virkelig ikke kigge ud.,

4. Rutsjebaner! Jeg tror over halvdelen af danmark,synes at rutsjebaner er noget af det sjoveste. Men for det første er jeg højdeskræk, og for det andet er jeg bange for den knækker. Jeg kommer nok aldrig til at kunne lide dem.

5. slanger! Det er også meget normalt. Tror jeg. Jeg synes bare de er så uhyggelige, og klamme.


Nu ved i en lille smule om mig. Hvis har spørgsmål er i velkommen til at spørge:)

Likes

Comments