Hi Guys.

Jeg er helt vild med læbestifter. Jeg synes læbestifter er med til at give ens ansigt form, og udtrykke ens humør i forhold til hvilke farve man har på.

Jeg elsker at lege og eksperimentere med læbestifter, både lyse, mørke, nude og udfordrende farver. Jeg synes det er enormt svært at finde de rigtige farver, og vurdere hvad der klæder en bedst.

Så derfor vil jeg i dag dele mine 6 yndlings læbestifter. Jeg er selv mest fan af de naturlige nuancer, når det gælder hverdag. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg også er vild med mørke og røde farver.

NYX Lingerie i farven Exotic: Er en læbestift med en mat finish som tørre hurtigt. Den holder i sindssyg lang tid og forbliver pæn på læberne hele dagen. Farven er spot-on og ifølge mig er det den perfekte nude læbestift.

NYX Soft Matte Lip Cream i farven Copenhagen: Er en læbestift der er super glat og nem at påfører og som får en flot mat finish. Farven er en svag mørke lilla, som let kan bygges op til en mørkere lilla.

NYX Soft Matte Lip Cream i farven Monte Carlo: Er en læbestift der som Copenhagen er let at påfører og som efterlader en flot mat finish. Farven er den klassiske røde, og den kan man ikke gå galt i byen med.

NYX Soft Matte Lip Cream i farven Cannes: Er en læbestift som de to ovennævnte. Farven er en nude med en lyserød undertone. Den er lysere og mere lyserød, end NYX Lingerie som jeg nævnte i starten. Men denne læbestift er helt klart også en god naturlige nude farve.

MAC Lustre Lipstick i farven Plumful: Er en læbestift som er utrolig let at påfører og har en god konsistens. Farven er en klassisk rosa/blomme farve, som alle kan bære.

MAC Retro Matte Lipstick i farven Ruby Woo: Er en mat og meget intens læbestift. Den tørrer hurtigt på læberne og holder hele dagen. Farven er en klassisk kraftig rød.

Tusinde tak fordi i læste med!

- XOXO Laura.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hi Guys!

I dag vil jeg gerne snakke om de parfumer som jeg bruger her for tiden, og som i øvrigt også er nogle af mine yndlings.

Jeg fik for nogle år siden et rollerball sæt fra Clean, og den gang var jeg helt vild med Cleans parfumer hvilket jeg 100% stadigvæk er.

Jeg havde set det her sæt med 5 Clean parfumer på nettet og måtte bare eje det, og lige siden jeg fik det, har jeg været kæmpe fan af parfumerne. Jeg er helt vild med at det er rollerball parfumer, fordi de er lette at tage med, når man er on the go.

Jeg har aldrig været god til at beskrive dufte, men jeg vil alligevel give en beskrivelse af hver parfume.

Clean Skin – Denne parfume er helt klart min yndlings, den har en kraftig, frisk og dejlig ren duft.

Clean Rain – parfumen lever for mig op til navnet, da det første jeg tænker på når jeg dufter til den er en regnvejrsdag.

Clean Showerfresh – dette er en let parfume med en fantastisk sød og feminin duft.

Clean White Woods – er en varm og lækker duft. Denne parfume kan man aldrig gå galt i byen med.

Clean Warm Cotton – parfumen har en mild ren, og samtidig lidt anderledes duft, som for mig, til at tænke på nyvasket tøj.

Tusinde Tak fordi i læste med!

- XOXO Laura

Likes

Comments

1. Jeg ELSKER chokolade! Det er helt klart yndlings- slikket. Jeg kan simpelthen ikke blive træt af det.

2. Jeg HADER insekter, jeg flipper totalt ud når jeg er i nærheden af dem.

3. Jeg kan egentlig ikke rigtig lide avocado, men jeg spiser det af og til, fordi jeg føler mig sund og fordi avocadoer er awesome haha

4. Jeg har en niece på 6 år og en nevø på 2 år som jeg elsker mere end noget andet og jeg elsker at tilbringe min tid sammen med dem!

5. Jeg er familie menneske med stort F. Jeg elsker at tilbringe tid sammen med min familie og jeg må indrømme jeg er ikke god til at undvære dem for længe!

6. Jeg elsker makeup! Må da også sige min samling begynder at vokse mere og mere ups..

7. Jeg har en ting med at jeg altid planlægger ting jeg skal, laang tid før det sker. Ferie, fødselsdag osv. jeg kan sagtens finde på at lave word dokumenter hvor jeg organisere ALT. Det er forfærdeligt..

8. Jeg er ikke særlig stor fan af at rydde op.. ærligt så er det sjældent mit værelse ser rent og pænt ud. Synes der er en charme ved at det roder lidt rundt omkring haha

9. Jeg gik ud af folkeskolen i 2016 derefter var jeg på grundforløb 1 på Aarhus tech som frisør og nu holder jeg sabbat år hvor jeg arbejder på et lager.

10. Jeg har brug for råd af jer til hvilke indlæg i gerne vil se.


Tusinde Tak fordi i læste med!

- XOXO Laura.

Likes

Comments