Indlæg sponsoreret af GOODIEBOX

Hey alle sammen!
Det er så lang tid siden jeg har skrevet her på bloggen.. Men sommeren er snart ved vejs ende og jeg er tilbage!

Måske så i min vlog fra sidste uge, hvor jeg unboxer min juli GOODIEBOX. Boxen er blevet flittigt brugt og jeg har specielt været glad for ansigts solcremen fra Ilse Jacobsen.

GOODIEBOX er for dem der gerne vil forkæle sig selv, og modtage en lækker box med produkter i, HVER måned. Det giver dig mulighed for at prøve en masse nye produkter til billige penge.

MEN jeg tænker det også kan være den perfekte gave!?
Personligt har jeg selv givet en GOODIEBOX væk som en værtindegave, da jeg synes det var lidt sjovere at komme med noget andet end en buket blomster!

HUSK at i med min rabatkode LAURA20 får 20% rabat. Det betyder at du for 135 kr, modtager din GOODIEBOX som har en værdi på over 600 kr.

Du kan læse meget mere lige HER

Knus Laura


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Så er det idag A og jeg rejser til Sri Lanka med LaPoint! Billederne er fra det hus vi skal bo i den kommende uge. Vi skal slappe af, lære at surfe og på forskellige udflugter - og jeg glæder mig for sindssygt! Hverken A eller jeg har kastet os ud i surfing før, så det bliver godt nok spændene om vi overhovedet kommer på en bølge (bare i 1 sek). Glæd jer til en masse videoer og billeder! Jeg tror det det bliver fantastisk!

I kan se meget mere om LaPoint lige HER

KNUS LAURA

Likes

Comments

Hey alle sammen!
Dette sted er det mest vidunderlige og smukke sted jeg nogensinde har oplevet! Iguazu vandfaldene ligger i en park med flere forskellige ruter til de forskellige vandfald. Det er en naturlig park, så der er ikke rørt ved selve naturen men kun lavet stier og trapper til at udforske parken. Derfor er der også en masse dyreliv.. Sommerfugle, aber, gekkoer, næsebjørne, pumaer - jeg kunne blive ved. Har aldrig set så mange dyr i naturen før, og det er helt sikkert en oplevelse for livet! Tak til YFU for at lade mig opleve alle disse vanvittige ting her i syd Amerika!

Likes

Comments

Hey alle sammen!
Disse billeder er faktisk ikke fra Argentina men fra Paraguay. Paraguay er et naboland til Argentina, og er et sindssygt spændene og varmt land. Husk lige det er vinter her i syd Amerika, men vejrudsigten viste altså 27 grader da jeg var i Paraguay.

Jeg boede hos en dejlig hostfamilie, besøgte et de dejligste børn på et børnehjem og var ude og se byen. I kan se meget mere i mine kommende Youtube videoer! Om aften tog min hostfamilie og jeg ud for at spise. Det er anden gang jeg besøger Johnny B Good her i Argentina, og det er helt sikkert blevet en favorit! Det minder meget om Hard Rock Café - men stemningen og maden er bare endnu bedre! Jeg har valgt at poste lidt billeder fra stedet, så i kan få lidt inspiration HVIS i nu skulle forbi Argentina.

KNUS LAURA

Likes

Comments

Hey alle sammen!

Jujuy var det næste stop på min rejse.. Her var jeg i 2 dage - og begge dage bestod egentlig bare af en masse flot natur og vandring i bjergene. Det er vinter i Argentina pt, men vejret er stadig lækkert! Jujuy er et fantastisk flot sted og hvis du nogensinde skal til Argentina, kan det klart anbefales at smutte en tur op i de smukke bjerge!

Håber i har det godt!
KNUS LAURA

Likes

Comments

INSTAGRAM @LAURAKEIL