Jag har velat skapa en blogg ett tag och nu tog jag äntligen tag i det!!! Så, hej, mitt namn är Laura och min blogg kommer att handla om allt möjligt. Jag tänkte svara på frågor så ni får en inblick hur jag är som person.

Vem är Laura?

Jag är en person med starka åsikter och jag har mycket bra inställning till livet. Jag är mig själv och dem flesta upplever mig som en trevlig och genuin tjej vilket jag håller med om. Det som är viktigt för mig är mina vänner. Jag mycket att mina vänner gör mitt liv bra och glädjefyllt och dem flesta har jag umgåtts med sendan lång lång tid tillbaka. Jag håller hårt i dem som jag anser är betydelsefulla. Jag älskar personer med ett stort sinne för humor och som inte bryr sig vad folk tycker och tänker. Jag är mycket spontan i många sammanhang och har lätt att vara efterklok.

Ni kommer aldrig få höra mig säga " feminism är fel". Jag är en person som vet vad jag står för och älskar att gå in i diskussioner. "Att socialisera sig är underbart" ,som min bästa vän Emma alltid säger. Jag älskar att höra folks åsikter och lära mig nya grejer.


Mål med livet?

Mitt mål i livet är att ha så kul så möjligt och må bra. Jag vill bo utomlands och jobba och sedan plugga vidare. Jag vill resa mycket i mitt liv och jag vill umgås med bra människor som får mig att se livet på bästa sätt.


Favorit film/ filmer? Förklaring.

Jag är en stor filmtittare. Jag har hittat på nästan alla filmer på hela Dreamfilm. Jag är förtjust i kärleksfilmer och filmer som är baserade på verkliga händelser. Mina all time favortits skulle väl vara American history X, en oväntad vänskap.

American history X är en film som jag såg med min pappa när jag var liten och har sett den typ 50 gånger efter det. Vi båda har intresse för historia och den filmen ger en bild av hur verkligheten ser ut och vad hat kan göra med människor.

En oväntad vänskap gör mig glad och den är dessutom fransk. Jag är halvfransk och filmen väcker en speciell känsla inom mig, men kan inte sätta fingret på vad.. Älskar bara den. Oehört fin men sorlig historia.


Favorit klädesmärke?

Inget speciellt. Klart dem dyra märkena som är populära lanserar jätte fina grejer men där jag handlar mest är väl H&M. Jag hittar allt där och älskar även deras reklam där de visar kvinnor med olika utseenden. Vissa kvinnor i reklamen ser inte ut som man bör enligt samhällets normer vilket jag gillar. Man ska normlaisera alla typer av utseenden. Med en gammal favorit låt i bakrunden "she's a lady" så visas kvinnor med olika utseenden och budskapet är mycket bra.


Favorit mat/ resturang ?

Jag älskar att gå ut och äta och har ätit på i princip alla restauranger i Helsingborg. Jag älskar fisk och det är my favorit meal.. Därför gillar jag restaurangen sillen&makrillen i Helsingborg och Roys som är öppet på sommaren vid norra hamnen .. Vackert 😍


Husdjur?

Vi har en katt hemma hos mamma som heter Jatte och en katt hemma hos pappa som heter Bob. Dem är mycket viktiga i mitt liv och jag älskar verkligen djur! Är en kattlover och har alltid varit det. Har haft katter under hela min uppväxt.


Jobba/ studera?

Jag gillar att studera och jag gillar att jobba då jag trivs på mitt jobb. Där jag befinner mig i mitt liv just nu så skulle jag säga jobb. Har grejer att göra innan jag pluggar vidare . I need money!😋


Vad intresserar dig just nu?

Donald Trump. Kollar massa intervjuer med honom. Även hur man sköter sitt hår haha. Läser på mycket om det.


Nämn två saker på din bucket list.

Bo utomlands i minst ett år och lära mig helt flytande franska.


Syskon?

Ja en lillebror. Vi har bra kontakt och han är seriöst den coolaste personer jag känner. Han är så intelligent och en så bra människa med så bra värderingar. Ser upp till honom.


Musikgenre?

Har väldigt blandad musiksmak men gillar hipphopp/Rmb och en musikstil som jag inte vet vad jag ska kalla den.. Lugn musik kanske. Många upplever dem som speciell. Lyssnar på olika typer av musik i olika sammanhang. Allt från klassiskmusik till festmusik till oldschool till The Beatles.


Favoritlåt? 

Follow you- bring me the horizon och Talk- Cold play. Dem två har varit mina favorit låtar länge men en låt jag lyssnar mycket på atm är Dani m- hela livet.

Favoritband?

Kent, bring me the horizon (that's the spirit) och Coldplay.


Intressen?

Musik, kompisar, kvinnorshistoria, smink och filmer skulle jag väl säga.


Vad hatar du?

Våld och Falska människor. Jag gillar inte personer som tycker som alla andra bara för att "passa in".


Vad älskar du?

Min familj, mina vänner, djur och naturen.


Om du fick 50 tusen , vad skulle du gjort för pengarna?

Skulle spara dem......

Nej, kan inte ljuga ifall det är någon som känner mig som läser detta. Skulle seriöst backpacka för dem eller resa med en kompis!


Favoritserie?

Har inte sett så många men Ophran black. Ska snart börja kolla på Prision break då mina vänner tvingar mig.


Kärlek? Beskrivning.

Jag är hetrosexuell och har varit i förhållanden tidigare.

Känslor för mig är komplicerat då jag har svårt att få dem. Jag vill inte säga att jag är svår, för när killen väl är rätt för mig, då håller jag inte tillbaka. Man måste våga chansa här i livet, annars ångrar man ju sig. 


Favoritskådespelare?

Just nu har jag hakat upp mig på Margot Robbie. Hon är så snygg och så jävla cool. Det är tjejen som spelar i suicide squad och i Wolf of wallstreet ifall ni inte har koll. På tal om Wolf of wallstreet så är också Leonardo en grym skådespelare.


Dummaste jag gjort?

Umgåtts med fel personer för länge.


Varför startade du denna blogg?

För att jag vill uttrycka mig, som en dagbok, som minne!


Det var allt just nu. Här kommer lite bilder från den senaste tiden som jag tycker om:)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments