Header

Kort & snabbt inlägg för att ursäkta min hemskt fula "panik-reserv-header" till bloggen. Imorgon är planen att Majken ska ta ett par fina vinterbilder på mig och Rut som jag ska kunna använda till min header så vi får se om det blir någon bra bild. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag hade tänkt att skriva ett klassiskt "första-inlägg" där ni kan få en inblick om vem jag är, vem min foderponny är, hur mitt liv ser ut och varför jag ska börja blogga igen.

Då kan jag börja med att presentera mig själv. Jag är en 13 årig tjej från Skåne som har alltid gillat hästar. Just nu har jag en "foderponny" som jag rider 3 gånger i veckan och delar med en annan tjej. Ponnyn (Rut) är uppstallad på Lunds Civila Ryttarförening och är med i Ryttarakademin. Den första gången jag satt upp på en häst och fick känna värmen var ungefär 7 år sedan. Men även om jag har ridit en ganska lång tid vill jag inte kalla mig en särskilt erfaren ryttare. Övrigt om mitt liv är att jag har en katt vid namn Missan , jag bor i lägenhet med min bästis Majken under mig (henne kommer ni höra mycket om) och att jag föredrar hoppning.

Nu till Rut. Rut är en fux C-ponny som nu efter årskiftet till 2016 är 6 (?) år. Under sitt liv har hon även fött ett föl så hon hade inte mycket utbildning när hon kom till LCR och började på ryttarakademin hösten till 2015, när jag även började rida henne. I ridningen skulle jag beskriva henne som pigg,blir ganska lätt uttråkad men en riktig stjärna när hon lyssnar på dig. Jag skulle även säga att hon är en allround ponny. Inom dressyren håller vi oss ett tag till på LC:1 och hoppningen LD, LD+ (som motsvarar 70,75 cm). Vi har fortfarande inte varit med i någon "riktig" tävling utan bara ridit KM och Pay and jump/ride på hemmaplan. Tyvärr vet jag inget om hennes stam men jag kan försöka ta reda på det. Andra saker som jag gärna vill ha med om Rut är att hon är den mysigaste ponnyn när hon väl vill och att hon är riktigt matglad. Ni kommer få lära känna henne mer sen (om ni vill fortsätta att läsa mina inlägg)

Bild på Rut och mig ---> Taget av ChannaSom vissa av er vet har jag haft 2 bloggar innan (varav bara en, "ryttarbloggenx" som var seriös) och både bloggarna delade jag med Majken. Ryttarbloggenx avslutades då både jag och Majken hade tappat vår blogglust men nu har jag hittat tillbaka blogglusten men tyvärr inte Majken. Denna bloggen kommer främst handla om hästar, mer specifikt om Rut, LCR, åsikter om olika saker i hästvärlden och typ hiss/diss m.m. Pga att jag ensam driver bloggen och har både hästar,plugg och ett socialt liv kommer inte uppdateringen vara dunderbra utan jag har lovat mig själv att det ska komma minst ett inlägg var fjärde dag, troligt vis fler. Ni får gärna skriva i kommentarerna om ni har någon synpunkt,feddback eller idé om vad jag ska skriva om.

Jag hoppas verkligen att ni kommer gilla denna bloggen och att jag kommer vara lika aktiv som jag har lovat så ses vi -förhoppningsvis-  i nästa inlägg!

Ps: För att komma till Channas och Ediths blogg tryck här

Likes

Comments