Jag får alltid beslutsångest när det gäller att välja färg på skor, väskor och klädesplagg så brukar beställa i flera olika färger haha, men denna gång blev det ett par gröna och gråa Nike Air Max Thea Ultra Fk, om man ska vara exakt. Tycker båda är så jävla snygga men tror jag bara tar de gråa. Fast gröna känns ju lite roligare... Vad tycker ni?

Selena var såklart tvungen att leka precis där jag tänkte fota skorna så hon fick vara med för hon var ju ändå lite söt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag ska jag till Helsingborg och träffa några "gamla" klasskompisar. Tyvärr så är jag väldigt trött idag eftersom jag drack igår så frågan är om jag orkar ikväll med. Förmodligen inte. Tanken är ju att jag ska börja gymma igen, på riktigt denna gång haha, för jag orkar ingenting. Är alltid så himla trött. Dessutom är det ju sommar och jag är inte lika sysselsätt så det hade varit skönt att fokusera på det. 

Likes

Comments

Detta händer inte. När jag äntligen var taggad och redo till 100 att dra till gymmet för första gången på länge så är tågen inställda?! Ödet.

Jag fick sysselsätta mig med annat istället. Tvättade håret och sminkade mig nu och låtsas att jag faktiskt ska göra någonting viktigt idag. Well. Det är iallafall Paradise Hotel ikväll. Kollar ni fortfarande på det? För det känns som om säsongerna blir sämre och sämre så är inte lika intresserad längre, men lite underhållande är det ju faktiskt en dag som denna.

Likes

Comments

Alltså det finns inga bättre människor än de två, så ni vet. Och sangria kan nog vara det godaste jag vet.

Likes

Comments

Dagen spenderades i Malmö med Jonna, ovanligt... Kom hem ganska sent så missade halva Idol. :( Men å andra sidan fick jag istället nya fina naglar! Tycker egentligen att långa naglar är mycket snyggare men jag är för hårdhänt för det. Är sjukt nöjd ändå, mycket fräschare.

Imorgon ska jag till stan igen och fortsätta låtsas att jag har råd. Borde få utegångsförbud.

Likes

Comments

​Att augusti och sommaren är snart över är sjukt. Men det glädjer mig som fan för hösten är min favoritårstid.

Likes

Comments

Posten kom nyss och äntligen fick jag mitt paket! Det jag mest är taggad på är pudret från Laura Mercier. Har velat ha det i hur länge som helst men aldrig orkat lägga pengar på det, förrän nu. Och jag blev INTE besviken! In love. 

Jag har nyligen börjat tycka om blushes, och eftersom The Balm har så jävla snygga förpackningar (bra anledning) klickade jag hem en. Dessutom köpte jag även nya sminkborstar.

Och jag har ingen aning varför bilderna ville bli oskarpa idag. Kameror är så jävla komplicerade. 

Likes

Comments