Header

Detta händer inte. När jag äntligen var taggad och redo till 100 att dra till gymmet första gången på länge så är tågen inställda?! Så händer det bokstavligen talat varje gång jag försöker göra nåt bra. Jaha. Tanken som räknas antar jag.

Jag fick sysselsätta mig med annat istället. Tvättade håret och sminkade mig nu och låtsas att jag faktiskt ska göra någonting viktigt idag. Well, det är iallafall Paradise Hotel ikväll. Och ni som älskar det lika mycket som jag förstår lyckan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså det finns inga bättre människor är de två, så ni vet. Och sangria is life.

Likes

Comments

Godmorgon! Det enda positiva med idag är att det är lördag imorgon. Då ska jag till Elin och festa till det, ovanligt. Börjar ju tänka på träningen nu... Har inte gått bra för mig på ett bra tag. Jag får helt enkelt tvinga mina ben att dra till gymmet på måndag. Ny vecka, nya tag! (nog)

Har fortfarande sommarlov och sjukt mycket tid men ändå får jag ingenting gjort. Har inte haft någon skola på så länge nu att jag NÄSTAN börjar sakna det. I år kommer jag att läsa interkulturell kommunikation och kompetensförsörjning och planering av kompetensutveckling. Blandade känslor när det gäller den andra kursen då den dessutom är på distans vilket är nytt för mig. Det innebär att jag har ännu mindre vettigt att göra om dagarna. Nä asså måste ta tag i gymmet igen.

Och jag älskar skorna jag köpte.

Likes

Comments

Dagen spenderades i Malmö med Jonna, ovanligt... Kom hem ganska sent så missade halva Idol. :( Men å andra sidan fick jag istället nya fina naglar! Tycker egentligen att långa naglar är mycket snyggare men jag är för hårdhänt för det. Är sjukt nöjd ändå, mycket fräschare.

Imorgon ska jag till stan igen och fortsätta låtsas att jag har råd. Borde få utegångsförbud.

Likes

Comments

​Att augusti och sommaren är snart över är sjukt. Men det glädjer mig som fan för hösten är min favoritårstid.

Likes

Comments

Posten kom nyss och äntligen fick jag mitt paket! Det jag mest är taggad på är pudret från Laura Mercier. Har velat ha det i hur länge som helst men aldrig orkat lägga pengar på det, förens nu. Och jag blev INTE besviken! In love. 

Jag har nyligen börjat tycka om blushes, och eftersom The Balm är det snyggaste märket ever klickade jag hem en! Dessutom var jag även tvungen att beställa nya sminkborstar då mina är ganska slitna nu. Säger vi, hehe. 

Och jag har ingen aning varför bilderna ville bli oskarpa idag... Kameror är så jävla komplicerade. 

Likes

Comments