Header

Hej på er 👋🏼
Idag har jag varit uppe med tuppen (Eric 😂👏🏼). Han körde mig till tandläkaren där jag hade en tid! De gick bra, inga hål 👏🏼. Nu har jag precis käkat den här drömhus frullen och snart ska jag ge mig iväg pålästa ärende. Sedan i eftermiddag väntas jobb på Colorama, denna gången i Ängelholm! De ska bli roligt för de har äntligen fixat till och köpt hem massa nya fina saker! Ska passa på att tipsa er om deras inspirationskvällar nästa vecka! Slänger upp postern här på bloggen senare idag så ni kan ringa och anmäla er. Tyvärr kommer jag inte att medverka i Ängelholm detta året så jag har planerat jobb på annat håll (kan inte avslöja vart då de är en liten hemlis fortfarande 😉). Nu ska jag käka upp här! Ta hand om er tills vi hörs igen! Love / L.

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag vaknade jag tyvärr uppe en känsla av att jag inte hade sovit på hela natten.. kände mig sjukligt trött. Dock kallade högskolan och vi hade dessutom examinerade seminarium! Det gick super bra och denna kursen har verkligen fallit mig i smak.

Kursen i sig har handlar om olika lärande teorier. Vi har läst pedagogisk psykologi - hur hjärnan fungerar och vad som utvecklas först respektive "sist". Massor med olika begrepp osv osv.. Detta bedömdes vi i genom en salstentamen - vilket satte total skräck i mig! Jag har både dyslexi & dyskalkyli vilket har gjort att jag har skapat mig ett inlärt beteende av att jag faktiskt inte kan "plugga in" begrepp, glosor osv.. dessa tankar har varit med mig så länge jag kommer ihåg.
Jag bestämde mig för att jag skulle göra mitt bästa och klara detta själv! Idag fick jag tillbaka tentan och jag klarade den galant! 😍 jag är super nöjd och detta har verkligen höjt mina tankar om vad jag klarar av! Nu har vi en hemtenta och ett examinerade seminarium kvar (jag älskar examinerande seminarium för att man får komma till tals och diskuterar viktiga frågor kopplade till vårt kommande yrke).

Med detta vill jag bara säga att tro aldrig att du inte kan klara ett visst mål. Man kan så mycket mer än man tror och det handlar bara om att bestämma sig för att göra sitt bästa. Tro på din egen förmåga - vad är de värsta som kan hända? Jo, att du var glad i onödan. Och de är inte så farligt som du tror! Du kan alltid prova igen och tillslut kommer du nå ditt mål. Alla har vi olika svåra och tuffa vägar dit men du kan om du bara VILL. ❤️

Dagens mående, tankar & pepptalk!! 😘 Love / L

Likes

Comments

Kaffe i soffan framför Dicte klockan tio, de är livet de 😁. Idag står de läsning på schemat och ikväll ska jag och Eric på David Batra i Helsingborg tillsammans med Linnea och Robin. Eric fick biljetterna av mig på alla hjärtans dag så vi har väntat länge på denna dagen! Och att dessutom få vara där tillsammans med Linnea och Robin kommer bli super mysigt! Först ska vi ses och käka middag på Pitchers 😍. Vi hörs senare jag ska försöka komma ihåg att fotografera lite ikväll 😉

Likes

Comments

Innan ➖applicerad ➖ efter 3 timmar

CB - cocoa Brown är ett "skum" som man direkt ser effekt av. Sedan har man på sig den mellan 1-3 timmar beroende på hur brun man vill bli. Jag provade i 3 timmar denna gången (har tidigare testat en ljusare ton som jag inte tycker gav så mycket resultat) och i färgen "dark". Sedan duschar man och då stannar de som ska på kroppen! Bra va?

Jag tycker att resultatet blev bra - dock är jag glad att jag valde att ha mossen på mig i 3 timmar, annars tror jag inte jag hade varit fult lika nöjd.

Denna produkten kostar 149:- på Coco panda men just nu kostar den bara: 95:- så passa på att prova ni också 😍👏🏼

Likes

Comments

Efter brun utan sol förvirrad inför delprovet och silver inpackning har jag nu hoppat i mina absoluta favorit byxor! Måste bara tipsa! De är dom bästa och bland de snyggaste jeansen jag har ägt! När jag var på praktik för ett par veckor sedan hade en tjej som heter Julia dessa på sig och jag föll "pladask". Tur att där fanns ett par på Zara till mig också! Även den snygga vita toppen är från Zara. 💋

Lite bättre ljus 👆🏻

Likes

Comments

Hej allihopa! De har hänt en hel del sen jag bloggade sist. Jag har tyvärr varit tvungen att ta avstånd från bloggen eftersom jag kände att jag inte kunde vara uppriktig här - vilket är väldigt viktigt för mig. Jag vägrar alltså att måla upp en vardag som inte är äkta.

Livet är påväg att vända år de positiva hållet jag har tagit tag i många svåra problem och de känns äntligen som om jag är påväg åt rätt håll igen. Jag har inte bestämt mig om jag ska berätta min resa än - så vi får helt enkelt se hur de blir med den saken.

Under tiden jag har varit "borta" från bloggen har jag gjort klart första året på högskolan i Kristianstad och snart har jag gjort klart halva min utbildning - helt otroligt va? Känns verkligen så bra att jag har klarat mig så långt som jag har. Jag är väldigt stolt över mig själv ☺️.

Vi har även skaffat oss en ny liten familjemedlem som är hur mysig som helst. Det är alltså Pysen ni ser på bilderna ovanför! 👆🏻💕

Idag sov jag länge igen så nu är de dags att dra sig upp ur soffan. Först ska jag prova en ny brun utan sol produkt därefter är de plugg på schemat hela dagen tills min älskade sambo kommer hem! Återkommer med bedömning av den nya produkten senare. Vi hörs snart igen.

Love/L

Likes

Comments