Header

Valentine's day eller alla hjärtans dag som vi kanske använder mer här i vårt avlånga land, är en dag då vi ska påminna våra nära kära om hur nära hjärtat de är!

Vet du kanske inte vad du ska köpa? Och måste man verkligen köpa något för att visa sin kärlek? Mitt svar är: nej! Varför inte tillverka en enkel billig men ack så rolig poster tillsammans med den personen som får ditt hjärta att slå lite extra? Jag och min kära sambo har idag pysslat lite med just en sådan poster som jag vill dela med mig av, som sagt; super enkel, stilren och sist men inte minst unik & personlig! Ta en titt 🎨🎭

Material:
Ritpapper av bra kvalité
Blyertspenna hårdhet: HB/1B
Suddgummi
Flyttbar reglerad lampa
Tejp
Akvarellfärg
Tidningspapper
Vanligt vitt papper
Penslar
Vatten i behållare av något slag

Tejpa upp ritpappret på en passande vägg och reglera lampan så att skuggan från ena personens profil syns bra på pappret i önskad storlek.

Skissa därefter av skuggan och byt sedan plats för att låta den andra personen skissa av din skugga. Därefter suddar du och gör linjerna på ett sätt så att ni känner er nöja var på ni sedan fyller i linjerna med akvarellfärg.

För att få in lite färg på postern har jag valt att blanda på ett vitt papper för att få fram de önskade kulörer jag ville ha. Jag har även "stänkt" på färg för ett mer levande resultat. Jag har även använd mig av mycket vatten för att dra ut linjerna så de känns mer levande. Prova er fram och hitta er unika stil i kulörerna samt metoden!

Ett bra tips när man håller på med akvarell är att alltid prova stycka på ett vitt papper för att vara säker på att man får önskad djup kulör innan man ger sig på själva ritpappret!

Och taaadaaa; en snygg stilren och personlig poster som är redo att sättas i en ram för ett mer exklusivt utseende. Med lite verktyg och en gnutta fantasi kan man uppnå en alla hjärtans dag tillsammans utan en extrem kostnad och dessutom kommer man nära varandra under vägens gång! Glöm inte att signera och skriva datum, de kommer ni vilja ha i framtiden. 💕

Kärlek och lycka / L.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er 👋🏼
Idag har jag varit uppe med tuppen (Eric 😂👏🏼). Han körde mig till tandläkaren där jag hade en tid! De gick bra, inga hål 👏🏼. Nu har jag precis käkat den här drömhus frullen och snart ska jag ge mig iväg pålästa ärende. Sedan i eftermiddag väntas jobb på Colorama, denna gången i Ängelholm! De ska bli roligt för de har äntligen fixat till och köpt hem massa nya fina saker! Ska passa på att tipsa er om deras inspirationskvällar nästa vecka! Slänger upp postern här på bloggen senare idag så ni kan ringa och anmäla er. Tyvärr kommer jag inte att medverka i Ängelholm detta året så jag har planerat jobb på annat håll (kan inte avslöja vart då de är en liten hemlis fortfarande 😉). Nu ska jag käka upp här! Ta hand om er tills vi hörs igen! Love / L.

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag vaknade jag tyvärr uppe en känsla av att jag inte hade sovit på hela natten.. kände mig sjukligt trött. Dock kallade högskolan och vi hade dessutom examinerade seminarium! Det gick super bra och denna kursen har verkligen fallit mig i smak.

Kursen i sig har handlar om olika lärande teorier. Vi har läst pedagogisk psykologi - hur hjärnan fungerar och vad som utvecklas först respektive "sist". Massor med olika begrepp osv osv.. Detta bedömdes vi i genom en salstentamen - vilket satte total skräck i mig! Jag har både dyslexi & dyskalkyli vilket har gjort att jag har skapat mig ett inlärt beteende av att jag faktiskt inte kan "plugga in" begrepp, glosor osv.. dessa tankar har varit med mig så länge jag kommer ihåg.
Jag bestämde mig för att jag skulle göra mitt bästa och klara detta själv! Idag fick jag tillbaka tentan och jag klarade den galant! 😍 jag är super nöjd och detta har verkligen höjt mina tankar om vad jag klarar av! Nu har vi en hemtenta och ett examinerade seminarium kvar (jag älskar examinerande seminarium för att man får komma till tals och diskuterar viktiga frågor kopplade till vårt kommande yrke).

Med detta vill jag bara säga att tro aldrig att du inte kan klara ett visst mål. Man kan så mycket mer än man tror och det handlar bara om att bestämma sig för att göra sitt bästa. Tro på din egen förmåga - vad är de värsta som kan hända? Jo, att du var glad i onödan. Och de är inte så farligt som du tror! Du kan alltid prova igen och tillslut kommer du nå ditt mål. Alla har vi olika svåra och tuffa vägar dit men du kan om du bara VILL. ❤️

Dagens mående, tankar & pepptalk!! 😘 Love / L

Likes

Comments

Kaffe i soffan framför Dicte klockan tio, de är livet de 😁. Idag står de läsning på schemat och ikväll ska jag och Eric på David Batra i Helsingborg tillsammans med Linnea och Robin. Eric fick biljetterna av mig på alla hjärtans dag så vi har väntat länge på denna dagen! Och att dessutom få vara där tillsammans med Linnea och Robin kommer bli super mysigt! Först ska vi ses och käka middag på Pitchers 😍. Vi hörs senare jag ska försöka komma ihåg att fotografera lite ikväll 😉

Likes

Comments

Innan ➖applicerad ➖ efter 3 timmar

CB - cocoa Brown är ett "skum" som man direkt ser effekt av. Sedan har man på sig den mellan 1-3 timmar beroende på hur brun man vill bli. Jag provade i 3 timmar denna gången (har tidigare testat en ljusare ton som jag inte tycker gav så mycket resultat) och i färgen "dark". Sedan duschar man och då stannar de som ska på kroppen! Bra va?

Jag tycker att resultatet blev bra - dock är jag glad att jag valde att ha mossen på mig i 3 timmar, annars tror jag inte jag hade varit fult lika nöjd.

Denna produkten kostar 149:- på Coco panda men just nu kostar den bara: 95:- så passa på att prova ni också 😍👏🏼

Likes

Comments

Efter brun utan sol förvirrad inför delprovet och silver inpackning har jag nu hoppat i mina absoluta favorit byxor! Måste bara tipsa! De är dom bästa och bland de snyggaste jeansen jag har ägt! När jag var på praktik för ett par veckor sedan hade en tjej som heter Julia dessa på sig och jag föll "pladask". Tur att där fanns ett par på Zara till mig också! Även den snygga vita toppen är från Zara. 💋

Lite bättre ljus 👆🏻

Likes

Comments