Header

Hej allihopa!
Sista tentan är i gång och jag är snart färdig med 2 av 6 terminer på högskolan! Denna veckan där solen Skinner och allt är så fint ute tvingas jag sitta inne och skriva.. Känns väl sådär men å andra sidan så drar jag till Malaga näst nästa fredag. Känns bra med lite belöning för studierna! Jag är så stolt över mig själv ska ni veta! Trodde aldrig jag skulle klara ens denna lilla biten av utbildningen! Så, de är bara att kämpa vidare.

En annan helt fantastisk sak är att min bästa vän blir min granne om ca. 1 månad!❤️ sommaren kommer bli så bra, trotts en massa jobb!! Nu måste jag skriva vidare!
Puss och kärlek!
/L.

💞 min finaste vän

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag hoppas att de är bra med er och att de senaste månaderna har varit bra.

Minns ni att jag skrev att denna bloggen skulle vara ärlig och rak i mitt första inlägg?
Jag tänkte därför berätta för er varför de har stått still ett tag i bloggen.. Jo, de är såhär att jag för de första har haft väldigt mycket i skolan samt känt en stor press. För första gången i mitt liv är något som jag gör viktigt för mig. Det låter kanske konstigt men denna utbildningen är inte bara en utbildning utan även en utveckling. Med de menar jag att de är en personlighetsutveckling, man är nere och gräver och lär sig mycket om sig själv. Pedagogiken fungerar nämligen så - har jag insett. Detta leder ju såklart till en massa positiva saker men även en massa val och tyvärr negativa saker. Eller ja.. Jag vet inte om de är negativt i längden? Jag skulle säga att de beror på hur man tar hand om de negativa. Jag tror på att allting har sin förklaring och de val vi gör, gör vi pågrund av en anledning. Jag har börjat förstå och sett på mitt liv, min uppväxt och mina relationer på ett nytt sätt. Trotts detta "grävande" i mitt förflutna skulle jag nog ändå vilja säga att de som inte är utträtt kommer upp till ytan vilket leder till att jag kanske mår lite sämre ett tag men i längden är jag övertygad om att de kommer hjälpa och starka mig som människa.

Men, allt detta har lett till en stress som har lett till en Laura som har haft svårt att tro på sin egen förmåga. Det är väldigt nytt för mig att faktiskt bry mig så pass mycket om något som jag gör för mig själv. Jag har aldrig trott att jag överhuvudtaget skulle klara av att studera på universitet/högskola och nu gör jag de.. Dessa stressmoment och känslor är något som jag behöver ta hand om, vilket mina älskade vänner och min sambo har påmint mig om!
Alla behöver ibland lite hjälp, den hjälpen man kan få ska man ta. Det är okej att inte alltid vara den som hjälper alla andra - trotts att det är något av de viktigaste i mitt liv. Jag har inte accepterat att jag inte kan hjälpa allt och alla hela tiden. Något som jag absolut behöver jobba på.

Nu har jag lättat på mitt hjärta och de känns redan
Mycket bättre. Kom ihåg, alla har rätt att må bra lika mycket som de är okej att inte alltid må bra. Så länge vi tar hand om varandra och accepterar att människor har känslor så löser sig de mesta! Tack och kärlek till alla er ❤️

Likes

Comments

Bilderna talar för sig själv, min lunch och min date. Bättre kan de inte bli! Presenterade mitt förslag av förändring i badrummet och Eric gick med på de 😁. Idag har vi pysslat ihop vårt "nya" badrum! Tyvärr glömde jag förebild.. Men resultatet blev super bra! Nu ska de bara upp massor med murgröna ovanpå skåpet och sen ska de bli lite fler guld detaljer plus att krukorna mm. Ska sprayas i guld! ⚜

Likes

Comments

Hämtade ut ett paket på posten idag som innehåll vadå? Jo, nya hår produkter! Jag hoppas innerligt att dessa ska bli mina nya favoriter. En gammal klass kamrat från gymnasiet tipsade och jag, ja jag kunde ju såklart inte låta bli att klicka hem dessa godingar! Jag lovar att återkomma med bedömning! 💙

Tog en runda inom Åhléns idag också, förutom att jag fick världens tok idé till vårt badrum så hittade jag dessa godingar också. Alltså de är något med mig och blått! Jag fångas direkt och jag älskar kontrasterna som uppstår in till de vita! Det är något som märks av här hemma också, de blir bara mer och mer blått överallt 🙈. Varför ska man gå och inspireras när man bestämt sig för att inte lägga mer pengar på de?! Vi får väl se om jag kan eller jag kanske ska säga vi, kan hålla oss! Brukar vara ett problem när tankarna väl sats igång.. Nu ska jag titta vidare på lets Dance med mitt 💙. Kärlek från mig till er/L.

Likes

Comments

Nu har ni inte hört ifrån mig på ett tag, faktum är att jag har haft väldigt mycket att göra. Skolan är i full gång med tre delprov på kursen som ska fixas och trixas. Mer om de lite senare.

Jag måste bara berätta hur glad och positiv jag är idag, de var faktiskt ganska länge sen jag kände mig såhär glad! De måste vara vädret?! Helt fantastiskt med vårkänslor idag!! Började dagen med ett pass cirkelgym och lite intervaller. Måste bara säga att jag älskar Friskis, de nya gymmet jag ha börjat på. Helt fantastiska människor och riktigt bra pass! Trivs som fisken i vattnet och för första gången har jag kunnat hålla i gymmet ett tag! Nu ska jag äta tacopaj som min bästa sambo har lagat till mig och sen blir de plugg i full fart! Ikväll ska jag jobba 2 timmar på Colorama, vilket passar mig perfekt! Sedan blir de väl lite mys med E ❤️

Ta hand om er, jag återkommer senare 👋🏼❣/ L.

Likes

Comments

Kom precis hem efter en paus i pluggandet, de blev lunch med mina två favoriter; Jonna & Agnes ❤️

De blev ostbutiken idag igen, jag kan bara inte få nog! Efter de var jag och Agnes på H&M medan Jonna var på synundersökning. Agnes fick välja en födelsedagspresent, och de blev ett "frozen" halsband! Sedan var vi på smarteyes och hjälpte Jonna att välja glasögon!
Nu ska jag läsa, läsa & läsa...

Likes

Comments

Ja, de kan man ju tycka att man borde ha idag, själv är jag jätte trött och har en plugg dag framför mig. Inte så tråkigt de heller, fast jag helst av allt hade legat och kollat serier hela dagen 😜. Nu ska jag iväg och fixa naglarna, tror de blir neutrala denna gången! Vi hörs av senare. Kärlek/L.

Likes

Comments

Hej igen allihopa!
Nu när jag var på bibblan hann jag springa inom H&M, jag skulle egentligen titta på en blus som jag hittat på nätet. Jag hittade blusen men kom fram till att jag nog aldrig kommer använda den, de var då dessa snyggingar hittade mig (haha). Nej men alltså vilka fynd, den första blusen är i tunt material med vid ärm och helt perfekt inför våren och sommaren! Den andra är oversize, lite mer orange i verkligheten och hur snygg som helst till svarta jeans!
Lunchen är från Ängelholms bästa lunchställe; ostbutiken! Har jag pengar och tid så är de alltid mitt självklara val vid lunchtid. Idag blev de även en liten charkbräda till mig och mitt hjärta ikväll! #fredagsmys

Jag har funderat på att tatuera mig länge nu, jag vet att min tatuering ska vara som minne av Sabina. Jag vet iaf hur den ska se ut, nu ska jag bara hitta helt rätt text till den.

Kärlek/L.

Likes

Comments

H A I R

L I P S

C L O T H E S

Bestämde mig för att göra ett lite inlägg om hur jag vanligtvis fixar till mig. (Håret brukar dock vara platt, men kände för att ha lite volym idag) gillar att blanda de söta med de "hårda". Nu måste jag verkligen till bibblan! Ha en fantastisk dag om jag inte redan sagt de 😘

Likes

Comments

Tror ni förstår varför jag inte kunde låta bli 😏. Hur söta är inte "king" + "Queen" tröjorna? Snart är dessa små godingar påväg hem till mig. Ni hittar dom i appen "wish",det är första gången jag beställer ifrån den, priset är nästan för bra för att bara sant! Jag återkommer om kvalitén på prylarna när de ankommit.

Nu ska jag snart göra vid mig och sedan bege mig till biblioteket för att lämna och hämta böcker. Sedan blir de plugg och städ tills mitt hjärta kommer hem. Love//L

Likes

Comments