Det har regnat sen igår men det är inget man dör av 😏 vi har shoppat och ätit god mat! 😍 sen har vi sovit i en otroligt skön säng med riktigt mysigt täcke som jag verkligen måste köpa när jag kommer hem!!!😍

Fler uppdateringar kommer sen 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag efter jobbet mötte jag på Tove på tåget för att åka hem till mig för att packa ihop våra väskor! Och planera lite, jag bara längtar tills vi åker. Längtar efter lite egentid och avslappning ☺️

Likes

Comments

Om en vecka åker Tove och jag på weekend och jag kan inget annat än att längta efter lite shopping, avslappning och kvalitetstid med världens bästa vän!😉

Likes

Comments

Vi lär oss aldrig att inte döma människor! Att försöka ge någon intryck av någon annan är det värsta man kan göra (tycker jag). Jag lyssnar men tar inte in något för ens jag själv träffat den personen och fått min egna uppfattning. Det finns mycket jag inte håller med om, men jag håller det för mig själv. Jag vet själv hur jobbigt det är att bära på något som man inte vågar dela med sig av.

SLUTA DÖMA MÄNNISKOR SOM DU INTE KÄNNER! DET FINNS NÅGON ANNAN SOM TAR HAND OM DET FÖRR ELLER SENARE!


Till dig jag sårat, gjort besviken eller bara inte funnits där för... förlåt! Jag är inte perfekt och gör misstag, men jag har ändå modet och vågar be om ursäkt!

Det är skönt att lätta på hjärtat ibland 💗

Likes

Comments

Fritid

Igår när jag pratade med en kompis så fick jag frågan om jag hade rest mycket så kom jag på hur lyckligt lottad jag var! Jag har ju faktiskt varit på 12/50 länder i Europa 1/15 länder i Sydamerika 1/6 länder i Nordamerika!

Snart blir det en till i Europa så vi får se hur denna lista avslutas😃


Likes

Comments

Trodde alltid att det bara var något de sa... men det är sant: har man en tatuering så vill man bara ha fler! 

Jag vet inte riktigt på vilken av dom jag är sugen på att ha men jag är väldigt sugen på en ​Mandalas​ eller något som har att göra med mina mor/far föräldrar😌 vet att jag iallafall vill ha en lite större den här gången. 

Vi får se hur det blir 😏 

Likes

Comments

I början av den här veckan så hoppades jag att det skulle bli en otrolig vecka, efter bara en dag så förändrades det. Det jag hoppades på förändrades, men jag insåg att ingen kan påverka mina känslor, eller mitt sätt att vara på..

Det får bli lite sammanfattning om de senaste dagarna.

ONSDAG: Dagen började väldigt tidigt med massa jobb på förskolan, efter det så åkte jag vidare för att jobba på folkoperan. Va hemma vid midnatt och riktigt trött...😓 Sharon anlände även då..

TORSDAG: Jobbade på förmiddagen och på eftermiddagen så åkte Sharon och jag för att se Justin Bieber på Tele2 arena. Han va otroligt grym! Det va som att se min stora tonårsidol! (FINALLY!)

FREDAG: Spenderades hemma efter jobbet. Va otroligt trött så det fick bli en "avslappningsdag"

LÖRDAG: Mamma fick sin födelsedagspresent i förskott. Efter det så åkte mamma, pappa, Sharon och jag och shoppade, åt lunch och efter det så var det dags för mig att åka och jobba..

SÖNDAG: Förmiddagen spenderades hemma och eftermiddagen blev det dags för jobb igen!


Jag hoppas verkligen att den här veckan blir fantastisk och att den tar slut väldigt fort!

Likes

Comments

Idag har jag känt mig "omringad av idioter"!
Av människor som inte kan säga sakerna personligt utom måste gömma sig bakom någon annan, av sånna som hellre sprider ett ryckte! Snälla kära vänner VÄX UPP! Så omoget att vara så feg...

Nu är jag riktigt förbannad och det lär jag vara veckan ut nog 😒 nu tänker jag läsa min underbara bok och placera er människor som jag egentligen inte tänkte släppa in i mitt liv! Nu är ni del av mitt projekt!

Likes

Comments

Motivationen är på topp!
Den här veckan kommer nog att flyga förbi (hoppas jag😅) va så himla taggad på att åka till jobbet idag men det börja försvinna lite när jag fick sitta en halvtimme på stationen och vänta på tåget...
Nu är jag iallafall på väg och efter jobbet så blir det vidare till gymmet (har inte varit där på tre veckor så vi får se hur det slutar)

Trevlig måndag! 💗

Likes

Comments