Är det bara jag som älskar att titta tillbaka på gamla bilder och se alla förändringar man gjort.
En av mina största förändringar... måste vara med mitt hår. Känner mig modig då jag haft olika frisörer då jag gillar att ta risker och prova på nytt hela tiden.. första gången jag färjade va jag 17 och idag älskar jag nästan att prova på nytt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag för att det är Colombias nationaldag!

Vi firar 207 års självständigt. Och jag firar att jag skaffat körkort! 🚗

Det blir ett väldigt kort inlägg då det blir väldigt mycket att göra idag. Uppdaterar sen ❤️

Likes

Comments

Jag har tidigare berättat att jag har massvis med kusiner. Självklart så finns de som står mig närmast och de jag år svagast för. Denna lilla filur är en av de som gör så att mitt hjärta smått volter.

Min lilla Samuel påminner mig så himla mycket om min lilla Mariana, (min lillasyster som jag älskar mest!)

Det är nämligen så att lilla Samuel har börjat prata och har börjat gå... det är väldigt kul att se sju vuxna sitta på golvet och bara stirra på ett litet barn busa fram och tillbaka.

Kram
❤️

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR verkligen att vara så himla omringad av naturen, och alla berg som man kan se vid horisonten. Om du följer mig på Instagram, kan ni se vad jag menar då det finns massa bergsbilder. Blir helt kär! 😍

Sen så är det att få till fredags marknaden, och se hur människor verkligen kämpar. De odlar och plockar med sig frukt och grönt, för att sen sälja de för billigt pris. Asså det är helt sjukt för det kan sälja för mindre än hälften av vad man kan hitta något i en matbutik. Men det viktiga är inte att det ska vara dyrt, och samla ihop massa pengar. Utom att lyckad göra sig "kända" bland kunderna och ha en trygga inkomst.

Jag kan tycka att bara detta lär mig så himla mycket! Det är människor som är helt solbrända, har sår på sina händer, och säkert ont överallt. För detta är inte ungdomar utom äldre människor, den yngsta är nog 45-50. Och de får stå framför sina små stånd mellan 12-18. Riktiga krigare!

Likes

Comments

Äntligen så har det blivit dags för mig att lära mig att köra! Har alltid hört att "kan du köra i Colombia, kan du köra vart som helst. För helt ärligt så är människor riktigt omänskliga på att köra (haha ologiskt...) men sant.
Känner mig som ett proffs. Och är så stolt över mig själv! 🚗

Likes

Comments

Har haft en underbar långhelg i min älskade Cali- salsa staden!
Har spenderat kvalitetstid tillsammans med mina kusiner. En riktigt tjej helg!
Det är så himla kul för att jag har alltid trott att jag vetat hur många kusiner jag har. Men det känns som att det dyker upp fler och fler släktingar, och det är så himla härligt!
Jag är så barn kär att det är sjukt, så jag har fått gosa extra mycket med min minsta kusin Luci ❤️

Det blev inte så mycket bilder som jag förväntade mig då min kamera fick för sig att inte funka...

Likes

Comments

• Jag måste erkänna att jag är beroende av halsband. Älskar att kunna ändra accessoarer, och matcha de ihop med kläder, mitt humör, vädret. Jaa, ni allt typ.
• Bortskämd.. jaa kanske lite. Jag är ju förstfödd, jag är första barnbarnet. Fast det kanske var tre saker om mig (HAHA)
• Ibland känner jag mig mycket äldre än vad jag är. Eller kanske mognare, om jag jämförs med andra i min ålder.
• Jag har så himla mycket smink, att jag nästan undrar när jag ska använda allt. Och ändå kan jag köpa mer som om jag inte ens hade...
• I början så tyckte jag att det va jätte töntigt med podcast, och idag så ÄLSKAR jag det. Just nu så är mina absolut favoriter
* Wahlgren & Wistman
* Therese & Zäta
* Paula & Hugo
* Pillowtalk med Peg & Penny

• Jag är jätte sugen på en ny tatuering. Jag älskar känslan av smärta man får när man tatuerar sig, har verkligen kämpat emot den "myten" av att ("har man gjort en kan man inte sluta") men det är nästan sant.

• Om några år typ 5-6 så ser jag mig själv, utbildad och med en påbörjad familj. Goals!
• En av mina drömmar är att ha en walk in closet. Kanske lite mesigt, men ärligt talat... VEM VILL INTE HA DE?

• När jag va liten så hade jag en låtsas kompis som hette Melissa. Efter ett tag så hatade jag henne, för att min pappa gjorde mig avis för han sa att hon va hans kompis också. Och när jag blev äldre och jag skrev dagbok så brukade jag låtsas att jag skrev till henne.
• Mina tre favorit filmer va och kommer alltid att vara Peter Pan, Askungen och Pocahontas.

Likes

Comments

Ferias.. vad är det? Jo det är en folkfest. Dom firas runt om i landet i under olika datum och för tredje gången i hela mitt liv fick jag ta del av Min stads firande.
Det va sjukt kul, och det va så underbart att se så mycket folk, och så mycket mat, och liv ute på gatorna. Denna fest höll i typ en vecka och nu några dagar efter så är allt tillbaka till det vanliga. Nästan som om inget har hänt!

Det fanns små stånd ute på gatorna, där man kunde köpa allt mellan ponchos och hattar till typ mat, köksutrustning, hushållsgrejer och massa andra saker.

Första dagen: så var det en parad med dansare, band, och olika bilar med reklam och musik. Det fanns med människor i alla olika åldrar. Stor del av befolkningen deltog och satt längst gatorna för att se paraden.

Dag två: så var det dags för alla möjliga ryttare runt om i landet att delta i en slags "parad" och visa upp sina vackra hästar. Det fanns så mycket ryttare att de höll mellan 18-23 och det hans över 1000 deltagare.

Dag tre: så var det dags för det första konserterna på den vackra och ny renoverade "Coliseo de ferias Manuel Victoria Rojas"

Dag fyra: var väldigt lik dag tre, skillnaden var att det blev dags för fest och denna dagen var temat salsa!

Dag fem: var farsdag och fotbolls final. Landet var delat mellan de två "gröna lagen" . Den dagen firade vi på min mammas födelseort och spenderade dagen med mina kusiner.

Måndag: sista dagen av Ferias var det dags för barn och husdjuren att delta i en parad och det hade även gratis inträde, till "el Coliseo"

Så jag valde att spendera den på köpcentret med min kusin 💗

Kram👋🏽

Likes

Comments

I söndags va vi och firade Samuels födelsedag (detta inlägg skulle kommit upp i måndags 12/6)

Jag känner att jag är omringad av små hjältar, och krigare!
Samuel är en av de... efter bara några veckor fick min lilla krigare en stroke. Och idag ett helt år senare är han en stark, social och lycklig liten krigare. En riktig förebild.

Han flög runt från famn till famn och tog emot alla sina gäster med ett leende 😍

Här kommer lite bilder från Samuels Musse pigg kalas ❤️

Kram💗

Likes

Comments

Igår var det nämligen min dag. Jag föddes för 21 år sen och enligt min moster så såg jag ut som ett trollz, jag kan faktist förstå henne :)

Det kändes konstigt att inte ha mina föräldrar och mina syskon vid min sida men jag fick känna mig otroligt familje omringad av min mormor och morfar, farmor, mina mostrar/ fastrar och kusiner.
Min dag började innan sju av att mormor och morfar sjöng för mig (min mormor tror att det är olagligt att sova tills över klockan 8-9 för hon säger att man redan har missat hela dagen) innan 8 hade jag redan duschat och satt och vänta på en överraskning. Min mamma hade skickat en frukost box till mig (det va en fin Box med ballonger och ett födelsedagskort). Med samma bud kom det en liten blombukett och en Box med choklad som min moster och hennes kille hade skickat. Jag har aldrig tidigare fått så fina boxar eller blombud.
Innan vi skulle gå och äta lunch fick jag en stor blombukett av mamma och pappa, och mitt hjärta höll på att spricka av glädje då jag aldrig hade fått så fina blommor! 😍

Sen blev det thaimat, och en god brownie med glass.
Träffade min faster en snabbis och åt glass med henne.
Fast dagen va inte över, mina kusiner bjöd mig på bio och vi såg The mummy. Efter de skyndade jag mig hem och såg matchen👌🏽

Hade en underbar dag, och vill ännu en gång tacka alla mina nära och kära för ni grattade mig 💗

Kram🌍

Likes

Comments