Godmorgon!

Idag är jag så långt ifrån pigg som man kan vara... haha det känns knappt mänskligt.

Hann inte äta frukost så är vrålhungrig😕

Nu är man snart framme på jobbet och det väntar mig en låååång dag.

Ikväll väntar mig ett härligt träningspass!! Som jag längtar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag brukar vara så himla jobbig när jag väljer en serie att titta på... men i förr igår så lockades jag av "The Whispers" på Viaplay. Och jag måste säga att den är så sjukt lockande redan från början, jag är väldigt anti når det gäller serier/ filmer som har att göra med barn, men denna var så lockande att jag verkligen inte ångrar mig!

Och det bästa är att en av mina favvo skådisar Barry Sloane, är en av huvudkaraktärerna. Blev förälskad i honom efter att jag såg honom som Aiden Mathis på "Revange"


"En osynlig kraft manipulerar samhällets mest oskyldiga, barnen, att agera för den. Medan barnen oavsiktligen hjälper denna okända fiende så tickar klockan för att rädda mänskligheten."

Någon som har tips på bra serier? ❤️

Likes

Comments

Har varit på Leandros dop i helgen och jag måste erkänna att det va så fint! Föräldrarna hade valt ett jättefint kapell. Och Leandro va så duktig under hela dopet och klappade fint varje gång någon alla andra gjorde det eller när gudmodern höll tal för honom.

Sen så var det även dags att fira Leandros 1 årsdag. Och han va så glad och snäll som höll ut hela dagen utan att gråta, han va så snäll och flög från famn till famn med ett leende på läpparna och en ostbåge i handen😅

Kram ❤️

Likes

Comments

Har spenderat hela dagen på att fixa garderoben, allt gammal och de som inte använts ska BORT!

Tycker det är jätte jobbigt att öppna garderoben och inte "hitta några kläder..." så jag tog beslutet att bara slänga eller ge bort allt.

Nu är det dags att dricka en kopp te och läsa en bok. Natti.

Kram❤️

Likes

Comments

Då är man hemma igen efter en underbar kryssning till Riga, med familjen.

Vi hade en otroligt härlig kryssning när vi åkte dit, med massa sol och knappt någon vind. Så det är skönt för hann sola på däck!

Riga välkomnade oss med 27 grader så vädret kunde vi knappt klaga över. Vi hade 6 härliga timmar på oss för att promenera runt staden samt äta KFC😍

Efter de så var det dags att ta oss tillbaka till båten och middagsbufféen, det måste vara bland det bästa som finns. Att se solnedgången och njuta av en god middag.

Returen hem va HEMSK! vi hade massa höga vågor och jag måste erkänna att det var det värsta jag varit med om. Trodde helt ärligt att jag skulle dö, antingen av åk sjukan eller av att hela båten skulle välta (HAHA, lagom dramatisk..)

Kram❤️

Likes

Comments

Det finns inget bättre än att plocka med sig en bok och åka iväg till sjön. Bara kunna sitta med hörlurar och ta det lungor och få solljuset i ryggen och höra vågorna lite då och då.

Två dagar i rad av ren avslappning kan man knappt klaga på 😍

Kram ❤️

Årstahavsbadet

Gålö

Likes

Comments

Det finns inget bättre än att bara ta det lugnt och gå runt i stan. Jag har märkt att jag verkligen kan varva ner av att bara ta en promenad i stan och njuta av allt fint som stockholm har att bjuda på.

Kram ❤️

Likes

Comments

Jag hade aldrig riktigt tagit på mig tiden att åka till Drottningholms slottet och bara njutit.
Jag hade nog aldrig varit där. Och jag måste säga att det är nog en plats som jag lär besöka många fler gånger bara för att slappna av för fy vilken underbar plats det är😍

Och tänk att det inte alls tar långtid att åka dit 😊

Kram ❤️

Likes

Comments

Nu är man tillbaka i verkligheten, sömnen är helt återställd så det är ju bra!

I onsdags fick vi besök av våra älskade mostrar och kusiner. Vi har haft några otroligt grymma dagar, och nu så har vi nästan 2-3 veckor kvar av lek och skratt.

Det bästa med detta är att jag kan vara turist i min egna hemstad då varje gång vi går runt i stan så hittar man nya spännande platser att besöka.

Kram ❤

Likes

Comments

-Åhh vad smal du va förut... JAG VET!

-Fast du kanske äter för mycket..? NEJ, JAG GÖR JU INTE DE

-Du måste gör något åt din vikt, kanske träna... om du bara visste..

Jag är så himla trött på det kommentarer. För DU vet inte ifall jag tränar, eller om jag äter mycket eller om det kanske bara är så att jag lider av något. Människor förstår inte att det verkligen inte har någon rätt att påpeka saker bara så där för jag personligen går inte runt och påpekar saker om andra.

Dagens samhälle behöver verkligen sätta sig ner och göra en lista över deras dåliga och bra sidor, över deras för och nackdelar helt enkelt. Både fysiskt och psykiskt. För det är väldig lätt att se mina nackdelar, men vad är dina? Vågar du se dig själv i spegeln och säga vad du gör för fel mot din omgivning eller ser du helt perfekt ut?

Jag kan erkänna att jag vågar. Jag har faktiskt tagit fram ett block och skrivit ner saker som jag vill ändra och de saker som jag verkligen uppskattar och gillar av mig själv.

KRAM!

Likes

Comments