Idag var jag med om något väldigt roligt..!
Jag brukar nästan aldrig vara i stan men idag skulle jag gå förbi perrongen för att komma till Åhléns (tc). Och där stod han den absolut snyggaste killen i hela världen! Hahaha...
Jag tittar även inte på PH.
Jake Ahl😍😍 där går jag och är sjukt stressad och lyckas springa in i en stolpe. Men herregud vilken stolpe! Haha jag är inte ens 1,60 och där står han och är typ 2 meter och tittar ner på mig med sina sexiga blåa ögon.

Jake, jag va minionen som sprang in i dig idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen så kan jag berätta att jag har fått ett samarbete tillsammans med Amaze.
"Amaze... vad är det?"
Det är en sida på nätet som har otroligt snygga smycken för väldigt bra pris, inte alls dyra. Det har även märkes accessoarer som t.ex. Tom Astin det är ett manligt märke som har bl.a. armband, manschettknappar och kavajnålar som är väldigt snygga och annorlunda. Sen är det även Caroline Svedblom som är ett snyggt märke som använder sig av snygga och färgstarka stenar. Som är väldigt feminint och elegant. Pipol’s Bazaar har massa snygga accessoarer med bl.a. fjädrar och stenar.

Det finns otroligt snygga armband , örhängen , halsband !😍

Gå in på deras hemsida och kika på alla deras snygga våriga accessoarer!

Glöm inte att ni har 15% rabatt! Ange amazelaura i kassan.

Det har även gratis frakt på alla varor över 199kr.

Och om din order avslutas innan 16:00 så får ni det hemskickade samma dag.Likes

Comments

Tiden flyger verkligen när man har kul!
Efter att varit sjuk hela helgen så var man i tisdags tillbaka till jobbet och snart är veckan slut😏 det är därför det inte kom upp något inlägg tidigare.

Likes

Comments

Det är alltid kul att få Inspo av andra bloggare. Personligen så gillar jag inte bara modebloggare som tex Bianca Ingrosso, eller vardags bloggare som Paula Uribe. Så här kommer det en lista på mina favorit bloggare. Och anledningen är för att jag tycker att det är kul att läsa om olika saker.

http://biancaingrosso.se
https://paulas.me
https://hugorosas.se
http://elinhagberg.se
https://josephineqvist.nu
http://saramontazami.com
http://hannamontazami.com
http://viktorfrisk.metromode.se

Kram💗

Likes

Comments

Idag har jag varit väldigt seg då jag igår gick upp 06:10 för att åka till jobbet och dessutom fick stänga, efter det skulle jag skynda mig hem för att fixa mig och äta då jag skulle träffa Patty. Måste erkänna att jag var väldig snabb då jag till och med fick lite tid att bara ta det lugnt😅 hade sjukt kul då jag stötte på massa folk som jag inte träffat på flera månader. Till slut var jag hemma strax innan sju 😴 så det är därför jag har varit så himla seg 😅
Kram 💗

Likes

Comments

I onsdags så var jag med Tove och såg "FÖRKLÄDD GUD" som går på Folkoperan. Och jag måste erkänna att jag blev riktigt tagen! Den är så sjukt bra. Jag hade helt andra förhoppningar om den.

"I den antika grekiska gudasagan fick guden Apollon som straff att vandra förklädd bland människor på jorden. Med hjälp av denna saga om människovärde kommenterade poeten Hjalmar Gullberg samtidsmänniskan. Han blev starkt berörd av judarnas situation i Tyskland, vilket satte avtryck i diktsviten Förklädd gud. Frasen ”Ej för de starka i världen, men de svaga” inleder verket. Folkoperan försöker se människan bakom den yttre skepnaden. Kan vem som helst vara den inkarnerade guden?"

Den är verkligen så värd att se! I länken nedanför hittar ni bl.a. Biljetter till föreställningen!

http://www.folkoperan.se/pa-scen/forkladd-gud

Kram 💕

Likes

Comments

Idag har jag känt mig otroligt glad även om vi fick stå ute extremt länge på jobbet och jag verkligen trodde att jag antingen skulle blåsas bort eller frysa ihop till en isskulptur 😂 Men jag var ändå extremt glad, barnen va ju glada och inte alls griniga så det gjorde allt bättre! Så här såg iallafall min helg ut tillsammans med familj och världens bästa Carro!

Sen så lyckades jag faktist fixa min garderob och lägga ner gamla kläder som jag inte använder i svarta påsar. Jag känner att tar man ut gamla kläder så kan man köpa nya utan behöva tveka vart man ska lägga ner allt😅

Kram💕

Likes

Comments

Jag har jätte svårt att hålla mig för skratt och mest under riktigt spända omständigheter. På väg hem från jobbet var det tre killar som inte klarade av att sitta tysta och efter att det fått en tillsägelse av en resenär på tåget så började de berätta skämt, jag erkänner... jag är otroligt barnslig!

Och då jag är med barn nästan hela dagarna så har det blivit så att jag har stängt min ribba till max, och bara tycker att man verkligen kan skratta åt vad som helst. Jag får ju oftast höra väldigt ovanliga frågor och har oftast "dialoger" om allt mellan himmel och jord, så för mig är det hur normalt som helst!

Jag kan känna att man behöver inte behöver "tycka om barn.." men kom igen. Vem har inte varit jobbig som liten, vem har inte skrikit eller gråtit på tåget, vem har inte skrattat så högt att hela tåget har vänt sig om för att tittat.

Mamma berättar alltid att hon aldrig lyckades få tyst på mig för att jag pratade för mycket och det är sånt barn gör! Det är barn. Och har inga filter!!

Så den här resenären blev jätte irriterad och började att argumentera emot om varför man skulle sitta tyst. Svaret hon fick var "man lever längre om man skrattar" och svaret den här 12 åriga pojken fick var att hon kontaktade väktare som gick på tåget, de sa inget till killarna då andra människor på tåget sa att det inte störde.

Vad jag vill komma fram till är att man ska inte ta ut allt på barnen. Det är ju ändå bara barn och vi har alla någon gång varit extremt jobbiga!

Kram💗

(Bjuder på en bild på lilla mig)😂

Likes

Comments

Efter en toppen helg var det dags igen. Hade tur att det inte fanns många barn alls idag, det bästa va ju att vi hade planering på morgonen och vi slapp vara ute så länge. Blev lite besviken när jag såg resultatet på vårar experiment...

Förra veckan på torsdagen så gjorde vi ett experiment och då köptes de tre olika sorters vita blommor, de las ner i samma mängd vatten som karamellfärg och det skulle gå ut på att blommorna skulle suga upp den färgen som låg i burkarna och få en snygg färg. Resultatet blev ju en helt annan. Vi hade fyra olika färger (röd,gul,grön och blå) det va bara de blommorna som låg i den blåa färgen som blev snygga resten vissnade 😂

Så vi bestämde oss för att ta fram nya blommor och testa igen, men efter typ en halv timme hade jag lyckats göra så att det låg röd färg över hela golvet och mig själv.... sen så spilldes det även gul färg överallt så vi får se hur det blir...😅

Så här såg det ut i början, innan vi hade blandat ihop färgen!😍

Det här var dagens resultat!

Kram💗

Likes

Comments

Helgen har varit hur mysig som helst! I fredags va jag hemma hela dagen men på lördagen fick vi gäster och åt god mat och sen på kvällen var jag ute med Bea och hade hur kul som helst! På söndagen städade jag och slängde massa från min hylla, rensade ut gamla smycken, burkar, pappret och annat skräp som jag inte hade någon användning av. Nästa helg blir det garderoben! UT MED DET GAMLA, IN MED DET NYA!

Kram💗

Likes

Comments