Helloj!Hela den här helgen har varit helt magiskt. Jag har varit otroligt utmattad. Men det är verkligen värt det! Det är faktist så att sen i torsdags så var det dags att börja förbereda allt inför caporales finalen, som skulle anordnas i Stockholm. Men vad är CAPORALES...? Jo det är en boliviansk folkdans, och det är nämligen så att det görs en tävling årligt i Sverige. Det blev mycket spring, skrik, svett och självklart tårar. Jag har nog aldrig känt mig så stolt på mina småsyskon som jag varit nu💕 Min lillasyster va helt fantastisk och otroligt söt när hon stod och dansade på schen. Och min lillebror och hans danskompisar är otroligt grymma, måste erkänna att jag inte bara känner mig stolt av min lillebror utan jag är stolt av alla för de är verkligen som om vi vore en stor familj. Och det är verkligen kul att säga att jag har massa småsyskon. Jag är framförallt stolt över att de lyckades ta sig till final i alla kategorier och att de kom på tredje plats på den maskulina kategorin och att det fick första plats på mixto kategorin. I söndags när jag kom hem va jag helt förstörd men det var verkligen värt det, som tur så var det röd dag idag så idag fick jag verkligen vila ut! 💕

Kram 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är så otroligt varm i hjärtat över att se hur godhjärtade människor är. Igår såg jag så fina inlägg på fb där människor erbjöd sig att skjutsa hem varandra, sällskap och mat! Vi borde verkligen bli bättre medmänniskor och tänka på varandra.
Våra poliser och vårdare tog verkligen väl hand om oss, att hålla en mask och visa sig lugn är det bästa tecknet på allt!

Love everyone
💗

Likes

Comments

Det är helt sjuk om det som hände idag på Drottninggatan. När det har varit tidigare terror dåd i Frankrike eller London bara för att nämna några, så blev jag helt förstörd då jag tycker att det är helt omänskligt hur man kan vilja förstöra sitt eget liv och andras. Min rädsla var då att det skulle hända i Sverige. Inte för mig själv utan för att jag inte vet hur jag skulle klara mig utan mina nära och kära.

Jag vet att självklart att det som hände oss idag i Stockholm inte ens är hälften utav det som tex händer i Syrien, för precis som för oss så är det inte hela befolkningens fel för det som händer, många människor lider utav detta krig som de igentligen har mot sig själva. Att de inte kan hitta fred med sina egna själar påverkar de och det är därför de agerar mot alla andra. Bortförklarar inte alls hur de agerar utan vill själv förstå vad/varför de gör så.

Jag måste erkänna att många gånger så har jag blundat för det som hänt men på senats dagarna så har det varit väldigt mycket om man tänker tex syrgaserna mot befolkningen där bland annat barn påverkades.

Samtidigt så är det mycket som pågår runt om i världen tex översvämningarna i Peru som har drabbat tusentals människor, eller politiska katastroferna i Venezuela där diktaturen helt enkelt dödar sitt eget folk.

Sen så har vi något som påverkar mig personligen som händer i Colombia, Macoa där det inträffade ett jordskredet. Efter många dagars regn så har det även där floderna svämmat över, och utöver alla skadade och drabbade som blivit av med sina hem så har 200 människor dött.

Det går inte att gemföra då det är olika omständigheter men allt leder till samma resultat... oskyldiga människor lider på grund av naturen och klimaten, politiker och religösa grupper!

Vi måste älska mer och ta hand om våra nära och kära

Hoppas alla får en bättre helg 💗

Likes

Comments

​Det är så himla tråkigt, det känns som jag varit sjuk varannan dag.. så denna vecka har spenderats i min säng tillsammans med 20 kuddar och en filt och mitt tjocka täcke! 

Kram 💕

Likes

Comments

Min ångest är egentligen inte över att jobbet utan över att gå upp tidigt. Jag är sjukt morgontrött, och det gör så att jag får det väldigt svårt på morgonen. Har faktiskt över 10 larm på morgonen.
Så om någon har något bra tips kan de gärna dela de med mig!

Men idag så blir det lite härligt hårinpackning ( kokosolja och olivolja )
Ansiktsmask ( Pure Clay från L'oreal )
Och städning!

Glöm inte att ni fortfarande har 15% rabbat på Amaze. Ange amazelaura i kassan!


Kram💗

Likes

Comments

Jag har äntligen hittat en underbar PT som verkligen stöttat mig och vissas mig det rätta övningarna som passar just mig. Jag har verkligen fått tydliga instruktioner och en skräddarsydd rutin som verkligen passar mig.
Jag är sjukt lat, och har insett att allt går med lite motivation!
Att kämpa sig till gymet tidigt på morgonen eller efter jobbet känns inte alls lika jobbigt som jag hade trott att det skulle vara!

Tack bästa PT för att du funnits där!

Nu ska jag njuta av lite fotmassage!😍

Kram!💗

Likes

Comments

Det finns inget bättre än en bra frukost och en otroligt grym bok!!
Är helt beroende av den. Boken kostade bara 79kr och jag måste erkänna att det är det bästa jag köpt denna månad!! Så rekommenderad☺

Femårige Jacob och hans mamma är på väg hemåt en mörk och blöt novemberkväll. De har bara en kort bit kvar att gå när han plötsligt släpper taget om hennes hand och springer ut i gatan. Samtidigt kommer en bil körande i rasande fart och Jacob hinner inte undan. Föraren smiter och kvar på gatan ligger den döde pojken. Över honom hukar sig hans svårt chockade mamma. Hela hennes liv har krossats i ett ögonblick. Fallet hamnar på polisinspektör Ray Stevens bord. Han har inga ledtrådar men är fast besluten att hitta den skyldige, och är beredd att riskera allt för att skipa rättvisa åt en kvinna som drabbats av varje förälders värsta mardröm. För Jenna är det omöjligt att fortsätta leva i hemstaden Bristol hennes liv är ödelagt. Det enda hon vill är att lämna allt bakom sig och börja på nytt. Jenna flyttar till en liten by i Wales. Hon försöker desperat glömma sitt förflutna men jagas av fasansfulla minnen. Byns invånare undrar förstås vem hon är och varför hon sökt sig just dit. Men Jenna håller alla på avstånd, släpper ingen in på livet. Medan polisen arbetar börjar Jenna långsamt tro på en framtid. Men är det alls möjligt att lämna ett liv för ett helt annat? Det förflutna kommer obönhörligt ifatt henne och dess konsekvenser är förödande.

Glöm inte att ni fortfarande har 15% rabbat på Amaze
. Ange amazelaura i kassan!


Kram💗

Likes

Comments

Idag var jag med om något väldigt roligt..!
Jag brukar nästan aldrig vara i stan men idag skulle jag gå förbi perrongen för att komma till Åhléns (tc). Och där stod han den absolut snyggaste killen i hela världen! Hahaha...
Jag tittar även inte på PH.
Jake Ahl😍😍 där går jag och är sjukt stressad och lyckas springa in i en stolpe. Men herregud vilken stolpe! Haha jag är inte ens 1,60 och där står han och är typ 2 meter och tittar ner på mig med sina sexiga blåa ögon.

Jake, jag va minionen som sprang in i dig idag!

Likes

Comments

Äntligen så kan jag berätta att jag har fått ett samarbete tillsammans med Amaze.
"Amaze... vad är det?"
Det är en sida på nätet som har otroligt snygga smycken för väldigt bra pris, inte alls dyra. Det har även märkes accessoarer som t.ex. Tom Astin det är ett manligt märke som har bl.a. armband, manschettknappar och kavajnålar som är väldigt snygga och annorlunda. Sen är det även Caroline Svedblom som är ett snyggt märke som använder sig av snygga och färgstarka stenar. Som är väldigt feminint och elegant. Pipol’s Bazaar har massa snygga accessoarer med bl.a. fjädrar och stenar.

Det finns otroligt snygga armband , örhängen , halsband !😍

Gå in på deras hemsida och kika på alla deras snygga våriga accessoarer!

Glöm inte att ni har 15% rabatt! Ange amazelaura i kassan.

Det har även gratis frakt på alla varor över 199kr.

Och om din order avslutas innan 16:00 så får ni det hemskickade samma dag.Likes

Comments

Tiden flyger verkligen när man har kul!
Efter att varit sjuk hela helgen så var man i tisdags tillbaka till jobbet och snart är veckan slut😏 det är därför det inte kom upp något inlägg tidigare.

Likes

Comments