Header

Skolen er endelig slut for i år, og de seneste måneder har været stressende, så jeg har derfor ikke fået postet særlig meget eller noget overhovedet. Men det bliver der lavet om på nu og her.

Som i kan se på billedet over, har jeg været i rom. Det var en lille smuttur på 2 dage, men den fik i hvert fald sat min sommerferie igang. Det var min første gang i Rom, og selvom det kun var 2 dage så fik jeg set en masse på det korte stykke tid. Man kan bl.a. se jeg har været i Colosseum som jo egentlig kendertegner Rom meget godt. Det var, super spænende at se, men pga. den varme der var, så ødelagde det lidt af oplevelsen. Trods det, var det, super interessant at se, og er man i Rom, skulle man 100% tage hen og se det.

Trevi fontænen, som også er på billedet, fik vi også set, og selfølgelig var det meget smukt og meget stort. Der var mange mennesker, og man kunne se de alle stod, og kastede mønter i, og ønskede noget. Men helt klart hvis man er i Rom, er det også en af de ting, der bare skal på ens liste, af ting man skal se på ens tur.

Ellers var jeg ude og shoppe, hvor jeg helt klart vil sige, man skal tage hen på den gade, som hedder Via Del Corso. Den gade havde seriøst alle butikker, man skulle ind i, og ned af sidegaderne til den var der også en masse butikker. På det sidste billede kan man så se en af sidegaderne. Alle butikker ligger seriøst bare i det område, så man behøver ikke tage mange andre steder hen end der, for at skulle shoppe. Plus ned af de forskellige sidergader, lå der også rigtig mange små hyggelige caféer og restauranter.

Det var altså min tur til Rom, jeg vil selfølgelig også poste mere omkring mine andre ferie her de næste uger, og man kommer sikkert også, til at kunne se nogen af dem på Thildes kanal, når hende og jeg skal på ferie sammen.


xx, Laura

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

 

untitled untitled-2

Nu er det jo lidt tid siden, jeg sidst har postet. Så tænkte jeg ville vise nogle billeder, der er blevet taget på det seneste både fra min fødselsdag og her den anden dag, hvor jeg bare havde en hygge-dag med vennerne.

 

Ja, det første billede er fra min fødselsdag. Som I kan se blev jeg fejret rigtig godt af familien og venner. Jeg fik nogle dejlige gaver, hvilket jeg regner med at lave et blog post omkring. Men i det hele taget var dagen supergod, og jeg kunne ikke ønske mig den anderledes.

Jeg ved ikke lige, hvor min blonde trøje er fra, som jeg har på, men her er en som ligner.

Mine bukser er fra Weekday, men jeg købte dem på udsalg, så de kan ikke findes på nettet længere.

Sidst, men ikke mindst, mine sko, som jeg fik i fødselsdagsgave og er fra Isabel Marant, som kan findes lige her.

 

Her i tirsdags var jeg inde i byen sammen med Amalie, Emil og Oliver. Dog fik vi ingen billeder derfra, da Amalie skulle til sang, og der ikke var tid til det. Så efter, hun havde været til det, tog vi hen til Helleruphavn og tog nogle billeder. Så dem, der var der, får da lige et shoutout. Så shoutout til Emil og Oliver, men et specielt et til Amalie fordi hun bare er for dejlig og tog de gode billeder, så gå lige ind og følg hende på insta @amalietheilmann.

Min jakke har jeg fået i fødselsdagsgave. Den er fra Zara, men kan ikke finde den på deres hjemmeside.

Under min jakke har jeg en hoodie på, som jeg også fik i fødselsdagsgave, og den er fra h&m og kan findes her.

Faktisk var det så koldt denne dag, så derfor havde jeg hoodien på, men inden under hoodien havde jeg en skjorte på, som også var fra Zara, og den kan I finde her.

Min taske er også fra Zara og kan findes lige her.

Så er mine bukser fra Gap, men de er købt for noget tid siden, så de er ikke til at finde.

Og til sidst mine sko fra ugg, som kan findes lige her.

 

xx, Laura

Likes

Comments

unknown-1-1

 

Heyo alle sammen

Jeg tænkte, at jeg ville skrive lidt omkring de steder, der er fede at tage hen, når du er afsted på ferie, altså spisesteder og steder, der er super fede at tage hen. Jeg tror, det her kommer til at blive en "serie", hvor der er et nyt sted i hvert indlæg.

Men i dag er det New York. Da jeg var i New York i efterårsferien her i 2016, kan jeg huske det hele. Så først og fremmest, så er New York et rigtigt fedt sted at være i efterårsferien, fordi der ikke er alt for varmt og alt for koldt. Det var sådan, at vi godt kunne have shorts på stort set alle dage, hvilket jo var mega fedt!

 

Spisesteder:

Det første sted, vi starter med, er en Diner, som ikke ligger vildt langt væk fra Empire State building. Det var en kæmpe succes. Her kan du læse mere om den. De Milkshakes, der er på billedet ovenover, er fra den diner.

Da jeg var i New York, var vi på en Ninja restaurant. Det, kan man vist godt sige, var en interesant oplevelse, men også super sjovt. Både Thilde og jeg på 14 synes det var sjovt, en dreng på 7 eller 8 år synes også det var fedt, og alle de voksne var helt oppe og køre over det.

Le Pain Quotidien. Ja, så behøver jeg vist ikke sige mere end, at I bare tjekke deres hjemmeside ud lige her og tage derhen og spise.

 

Oplevelsessteder:

Et af mine yndlingssteder, hvor vi var i New York, var i Dumbo, som ligger i Brooklyn. I Dumbo er der helt vildt mange lækre steder at spise, og det var bare helt vildt unikt. Et sted, vi skulle have spist på, var en restaurant, som hedder Atrium Dumbo. De havde desværre ikke bord til os, da det er vildt populært sted. Men det skulle være vildt lækkert!

Så lad os tage turen fra Brooklyn til Manhatten. Brooklyn Brigde er en super god ide. Man kunne se hele Manhatten der fra, og vi fik nogle gode billeder, som I også kan se ovenfor.

Nu når vi er i Manhatten, så skal man helt klart tage i Central Park. Vi tog derhen og gik en lang tur igennem den efter morgenmad på Le pain Quotidien. Vi tog også i den zoo, der ligger i Central Park. Siden Central Park ligger meget centralt så tag ud og få shoppet lidt, hvilket føre mig videre til mit næste sted.

Madison Avenue & 5th Avenue. Super gode shopping gader, de har alle butikker! Det er det eneste, jeg vil sige.

Nu når vi er inde på shopping, så tag også lige til Soho. Det var sådan et hyggeligt område at være i. I Soho er der lidt mere ro på, hvis man kan sige det på den måde. Så det er en helt klart en anderledes og fed del af New York.

Det med anderledes ting. Hvis man vil se hele New York så tag op i Empire State building. Som i også kan se på billedet så kan man seriøst se hele New York der oppe fra.

Og så er der den sidste oplevelse, som jeg vil nævne: find en båd, hop på og sejl rundt ude i Hudson river. Det gjorde vi, og det var helt klart en af de sjoveste ting. Specielt fordi man blev sejlet alle de steder hen som alle kender. Det er i hvert fald noget, jeg vil huske hele mit liv.

Btw tilføj mig på min snapchat: Lauralund04

 

xx, Laura

Likes

Comments

unknown unknown-1

Som I kan se ovenfor, så er det her mit værelse. Det er mit værelse hos min far, som jeg endelig er blevet super glad for. Jeg er gået meget efter det der sort/hvide look, men så ikke da jeg godt kan lide, at fotovæggen skiller sig ud med en masse billeder, og mit tæppe skiller sig ud. Det, synes jeg selv, gør virkelig meget til et værelse, at man lige tager nogle få ting og gør det helt anderledes.

Jeg ved ikke, hvor alle ting er fra, men jeg kan prøve at skrive nogle af dem.

Skrivebord: Ikea

Kaktus: Ikea

Tæppe: Hay

Gulvlampe: Ilva

Natbordslamper: Ikea

? puder: Ilva

Spejl pude: Day birger

Røgelsespinde: Rituals

I kan se en hel video af mit værelse på Thildes youtube kanal lige her, hvor tingene bliver vist lidt "bedre".

 

xx, Laura

Likes

Comments

BIRTHDAY WISHES

Trods vi lige har afrundet julen, og de fleste er færdige med at tænke på ønskelister, er det ikke heeelt ovre for mig endnu. Jeg har nemlig fødselsdag her i marts, og er så stille og rolig begyndt at finde ønsker. Jeg tænkte, I kunne få lidt inspiration ved, at se mine ønsker indtil videre. Har ikke fundet dem alle endnu, men jeg tilføjer så snart, jeg finder flere.

Indtil videre står disse lækre ting på den:

1. Isabel Marant bobby sko i sorte til min konfirmation: Her
2. Stjernetegns halskæde fra Jane Køing: Vedhæng Her  kæden: Her
3. Vans old stool sneakers: Her
4. Bechristensen læderarmbånd: Her
5. Marble powerbang: Her
6. Bomber jakke fra Zara: Her

xx, Laura

Likes

Comments

 

unknown-kopiHer er nogle af mine yndlingsserier. Dem der er i top 5 er mine absolut yndlings, det er dem, jeg altså kan se lige meget hvad. Dem, der er i "Andre jeg også kan lide", er også nogle af mine yndlings, men nogle jeg godt kan blive en smule træt af.

Kan vi også lige snakke om, hvor ærgerligt det er, at 1,2 og 3 sæson af Glee er blevet fjernet fra Netflix.

MY FAVORITE SHOWS

1. Friends
2. Skam
3. The Vampire Diaries
4. The Secret Life Of The American Teenager
5. Glee

ANDRE JEG OGSÅ GODT KAN LIDE

6. The Carrie Diaries
7. Jane The Virgin
8. Teen Wolf
9. Gossip Girl
10. Modern Family
11.  New Girl
13. Pretty Little Liars
14. Gilmore Girls
15. Netflix orginal serie. Dont Trust The B---- In Apartment 23

 

xx, Laura

Likes

Comments

unknown-1-kopi unknown-kopi unknown-3-kopi-2

I går mødtes min veninde Amanda og jeg med min papsøster Thilde.

Vi mødtes i den lille pause, jeg havde efter skole, og inden jeg skulle passe børn. Thilde havde tidligt fri, da hun er igang med terminsprøver, så det er hende, der har taget billeder af mig, og så selvfølgelig mig der har taget af hende.

Vi tog hen ved Charlottenlund station og tog nogle af disse billeder, der er foroven. Vi fandt nogle fede locations, med noget beton, af en art, og noget grafitti. Håber i vil nyde billederne fra vores lille photoshoot på 10 minutter.

BTW THILDE ER YOUTUBER OG HAR LIGE LAGT EN VIDEO UD MED MIG. SE DEN HER

MIT OUTFIT:

Jakke fra Zara: Her

Strik trøje fra Moss Copenhagen: Her

Bukser fra Lee: Her

Halskæder fra Moss Copenhagen: Her Strøm: fødselsdagsgave

Taske fra Zara: Her

Pels nøglering i sort fra h&m: Her

Sko fra UGG: Her

 

THILDES OUTFIT:

Jakke fra Zara: Her

Lignende Bukser: Her

Sweater: Her

Tørklæde fra Lala Berlin: Her

Sko fra Adidas: Her

 

xx, Laura

Likes

Comments

unknown-1

Hey alle sammen,

Jeg tænkte, jeg ville skrive et indæg om, hvad nogle af mine favoritter var i den første uge af januar 2017.

Fashion items

Zara taske: Her

Zadig & Voltaire This Is Her parfume: Her

Brandy Melville graphic t-shirt: Her

Zadig & Voltaire langærmet trøje: Her

Sorte UGG støvler: Her

Musik

The Weeknd, starboy album

Bruno mars, chunky fra albumet 24k magic

Duke Dumont, ocean drive

Outkast, Ms. Jackson

xx, Laura

BTW OOTD FRA SØNDAG DEN 8 JANUAR

ootd3-001

Likes

Comments

img_0239

Hej alle sammen,

Jeg er en 14-årig charlottenlunder, ved navn Laura Lund med alt for store drømme, alt for mange trøjer og ifølge mine forældre og min pung; alt for dyr smag.

Overemnet på bloggen er mit liv, og hvad end det indebærer på det tidspunkt; mode, makeup, mad, indretning, dilemmaer, tanker og alt under og over det.

Mine forældre er skilt, så derfor er jeg en uge hos hver. Da jeg har 2 værelser, kommer der sikkert mange indretnings indlæg op, da jeg selv går meget op i at have et flot værelse + jeg skal konfirmeres her i maj 2017, så det kommer der sikkert også massere indlæg op omkring.

Jeg elsker at tage billeder, og specielt kommer i nok til at se nogle fra ferier, det seneste tøjkøb og selvfølgelig af min lille hund Cosmo.

Når jeg ikke sidder i et klasseværelse, elsker jeg at gå igennem Københavns gader med mine veninder, enten på jagt efter et par nye sneakers, en insta worthy cafe eller det helt tredje. Man ved jo aldrig hvad dagen bringer.

Jeg håber i vil nyde at følge med i mit liv,

xx, Laura

Likes

Comments

laura lund
blogger, 8-klasser, livsnyder, taskeelsker

lauralund.blog@gmail.com

Likes

Comments