Long time no see!


Alt for lenge siden sist gang, men en sjelden gang er vel bedre enn aldri. En liten oppsummering fra det siste vi gjorde i 2016:

Vi kom på 2.plass i klubbmesterskapet i dressur, med 67% i LA!

Første uplasserte i 1.10 dagen etter og feilfri i min første 1.20! Vi vant uttaket for AEG så hvis alt går som det skal, skal jeg å chillo delta der den første helgen og starte 1.10, 1.15 og 1.20! Det blir utrolig gøy.


Vi tester ut nye høyder på sprangtrening og chillo tar Utfordringene med glans, ha hopper så urolig godt og trygt og hver trening er en glede og så urolig gøy!

Chillo fikk nytt dressurholdag til jul, og han ser ut til å like det veldig mye!

Jeg kjøpte min egen hund i slutten av 2016 også! Han fant jeg på det ene klubbstevne jeg var på, og ble forelsket med en gang... Han heter theo og er en blanding av Jack russel(3/4?) og cocker spaniel(1/4?)

2017

Sesongen 2017 er planert og håpet er å kvalifisere å ri 1* på slutten av sesongen.

Chillo har raspet tennene sine så han er endelig myk i venstre siden igjen<3

Nå fremover blir det full trening og forhåpentligvis er første feltrittstevne allerede i april!


  • annet
  • 86 lesere

Likes

Comments

"Hei
Landslagsleder Piia Pantsu har nå foretatt uttak av utøvere til landslag og elitegrupper i feltritt i 2017 og vi kan meddele at din datter har fått plass i eliteguppe junior.

Gratulerer med uttaket!"
Denne mailen fikk pappa for en uke siden. Det er kun meg og tre andre juniorer som er på denne gruppen. Jeg er utrolig stolt over både Chillo og meg selv og motivasjonen for neste år er på topp. Elitegruppen er den gruppen som ligger under landslaget, som for øvrig er målet for mine neste 2 junior år. Så det at jeg kom meg opp på elitegruppen etter to treninger for Piia og kun tre feltrittsstevner er virkelig så utrolig gøy. Neste år blir så utrolig spennende. Målet for neste sesong er å muligens ri en 1* bane mot slutten av sesongen. Men hovedsakelig delta i NM og ha mange, mange gode 100cm runder.


Og hvem vet, kanskje vi blir skånske iløpet av neste år???

  • annet
  • 178 lesere

Likes

Comments

Chillo er ihvertfall ikke sliten etter helgen! Det beviste han idag, da vi plutselig skulle være med på trening idag(og jeg som hadde plan om å ri på tur, Hahah)!
Han hadde så mye energi, og var uvanlig sprek! Men vi fikk fortsatt noen ganske bra økninger, dessverre fikk jeg den som var minst bra på film, men sånn er det vel alltid - haha!!
Håper vi får trent vekk litt energi i morgen, da skal vi på sprangtrening. På onsdag får han en rolig dag igjen, mens på torsdag og fredag skal det trenes mer dressur til klubbmesterskapet på lørdag!

Likes

Comments

I dag så har jeg og Chillo tatt det helt med ro! Etter to lange, harde og utrolig lærerike treninger i helgen.

Men, som overskriften sier; SUNday! På stallen har vi ett solarium til hestene, så når han kom inn fikk han stå der å løsne litt stive muskler etter helgen! Chillo syns det egentlig er veldig deilig å få solarium, men på samme tid veldig kjedelig, haha.

Planen for idag var egentlig å ri tur på jordet utenfor stallen, men det blåste så utrolig mye at det til og med raste gamle trær utenfor stallen! Så jeg tok ikke sjansen, da det er mange gamle trær langs sporet, haha. isteden hadde vi det litt gøy i ridehuset. Sunday is funday, eller? Vi skal prøve oss på en liten tur imorgen isteden, så håper været er på vår side da. Så er det full trening igjen før det tar av til klubbstevne hele neste helg!  • annet
  • 316 lesere

Likes

Comments

Treningen idag gikk SUPERT! Blir bare mer og mer imponert over denne fantastiske hesten, han overrasker hver gang. Idag hoppet vi bane, men øve allikevel på smidigheten til hesten ved hjelp av å ta litt krappe svinger. Dette syns både jeg og Chillo var kjempe gøy og han tok øvelsen med glans. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger gjennom hele helgen, og har fått hjemmelese av Piia også. Jeg skal øve mye mer på å få helene ned over hinderet og jeg må styrke overkroppen min, så jeg får en smidigere sits, for jeg kan fort bli litt stiv! Kort oppsummert: En utrolig lærerik og gøyal helg med masse å ta videre til neste gang! Håper jeg kanskje kan vise litt forbedring allerede til neste trening.

Neste trening for Piia er allerede om 1 mnd og vi gleder oss masse.

Likes

Comments

Denne helgen er det Piia pantsu trening på starum og jeg og chillo er med både idag og imorgen.

Idag red vi "bom og gymnastikk" øvelser der vi trente mye på det å få hesten fram til hjelperne med bena isteden for hendene. Vi red sjenkel viklinger ut og fra sporet i gallopp og øvde på smidighet til hinderet. Jeg fikk også beskjed på starten av timen å ned stigbøylene 2 hull, dette fordi jeg skulle styrke beina å øve på å komme til hesten. Det var utrolig vanskelig å hoppe med så lange bøyler, men jeg merket mot slutten at det var nok bra for meg!

Chillo var utrolig fin, og mye roligere enn det han har vært de siste dagene! Han mistet en sko midt i timen, men han viste ingen smerte så vi fortsatte - i morgen før vi skal ri igjen, kommer det en hovslager å setter skoen på igjen da, heldigvis!

Så imorgen er det banetrening som står på skjemaet! Vi gleder oss masse!

For å se to videoklipp fra idag - sjekk ut Instagramen min @emilieeq_ / elle trykk på Instagram ikonet på venstre side!

Likes

Comments

Idag har vi hatt dressurtrening med Anne Cathrine sælleg, som er min hovedtrener!
Chillo oppførte seg eksemplarisk og vi fikk gode tilbakemeldinger.
Om 2 uker er det klubbmesterskap i både dressur og sprang for klubben min, Ullensaker rideklubb! Der skal vi ri LA i Dressuren, siden det er klubbmester klassen:) vi gleder oss masse og har høye forventninger til oss selv!

Stay tuned😎

Fikk dessverre ingen bilder fra selve treningen, men her har dere en svett, men fornøyd chillo etter dagens trening.

Likes

Comments

Jeg har lenge vurdert å lage en blogg der jeg kan skrive om livet med hest. Det blir veldig mye "spam" på instagram og facebook, så da kanksje jeg kan klare å holde denne igang ved hjelp av å overføre noe av den spammen hit!

Jeg er en 16 år gammel jente, født i 2000. Jeg har drevet med hest siden jeg var 2 år, men fikk min første hest når jeg var 8 og mer ble det etter det! i disse dager konkurrerer jeg feltritt på internasjonalt nivå.

Jeg begynte å konkurrere feltritt i 2012. Året etter var jeg og min daværende ponni, Max Myle, med å deltok under Norgesmesterskap for ponni. Det har jeg deltatt på siden.
Det var ikke før i 2014 at jeg virkelig fikk drømmeponnien og de høyeste målene mine ble nådd. Rawas Sinzano, en ponni som man drømmer om. Vi oppnådde utrolig mye sammen, blandt annet så ble vi norgesmestere i 2015 og tok også en 6.plass i nordisk samme året. I 2016 tok han meg opp på ett nivå jeg aldri hadde trodd jeg skulle klare. Vi startet en internasjonal 2*.

Idag er jeg hesteeier for Heinsgårdens chillo som har gått 2* med tidligere eier. Vårt mål er å kvalifisere oss til internasjonal 1* og så se hva som skjer etter det. Men i første omgang, bli bedre kjent med han og må mange gode runder i de litt lavere klassene først!

  • 424 lesere

Likes

Comments