OK, jeg er nødt til at indrømme at et af mine store mode-idoler er Kylie Jenner! Hun er så stilet, og lige meget hvad hun tager på ser hun fantastisk ud!

Jeg har fundet nogle billigere alternativer for Kylie Jenners tøj, som godt kan rende op i ret høje priser 😏
Jeg håber at det er brugbart, smid gerne en kommentar!

Kylie Jenner rocker virkelig det her outfit! Jeg elsker at både blusen og bukserne er hvide, og at hun pepper outfittet op med flotte smykker og blå sko! 💙

Et alternativ på blusen kan være bla. denne simple men flotte bluse fra Nelly.com! Find den til 179 kroner her

Hvis du har et par hvide jeans, er det bare at hoppe i dem og denne fine bluse, og smide et par flotte guld og sølv armbånd på begge arme! Hvis ikke du har nogle hvide jeans, kan du finde nogle til en fornuftig pris her

Selvfølgelig er hendes sko også en stor del af outfittet, og derfor har jeg fundet nok det billigste alternativ i de danske skobutikker! Deichmann tilbyder nogle super lækre slip on sko, til kun 129 kroner! Find dem her

Hendes taske er også super flot, men det er lidt at finde en taske som hendes! Jeg har gjort mig et forsøg dog, og endte med denne taske:

Jeg ved godt den ikke ligner, men det jeg synes er vigtigt er, at der hænger lidt pang pang på tasken, ligesom der gør på Kylies. Den kan købes for 199 kroner her


Et af de outfits som jeg virkelig elsker er et par stramme lyseblå jeans, med en cropped langærmet. Kylie Jenner åbnede virkelig mine øjne op for sådanne slags outfits!

Få bla. en lækker crop langærmet her til 129 kroner, og et par lyseblå jeans til 299 kroner her

Kylies pels jakke er virkelig inspirerende og modig! Jeg har fundet et billigt alternativ til den, for 400 kroner lige her


​Det var alt for dette indlæg, jeg håber det fanger nogens opmærksomhed, jeg modtager gerne kritik og ønsker om sådanne indlæg er ønsket!


<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments


Mit andet indlæg, og jeg er så spændt!

Min Sultane parfume er en klar februar favorit, fordi den har en fantastisk duft der holder hele dagen. Ud over det har den en super elegant flaske, der er simpel men alligevel smuk!

IMG_8742

Kan købes her: http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_s-am-sid_sultnvelo__products.html

Master Precise eyeliner er fantastisk! Det er en flydende eyeliner, som er utrolig nem at lægge, selvom vi alle ved hvilket helvede det er at lægge flydende eyeliner!

IMG_8745

Kan købes her: http://www.maybelline.com/products/eye-makeup/eye-liner/eye-studio-master-precise-ink-pen-eyeliner.aspx

Jeg har opdaget et fantastisk brush mærke, Real Tecniques som laver en masse gode børster! Jeg har bla. Den store børste jeg bruger til pudder, og den mindre børste jeg bruger til bronzer. Jeg har tænkt mig at anskaffe flere af deres børster når jeg engang synes jeg har penge nok – hihi!

IMG_8747

Kan købes her: https://realtechniques.com/

Pastelfarvet neglelak! Det har været et absolut must i min februar måned at have pastelfarvede negle i alle slags farver. Jeg har bl.a. disse tre skønne farver fra L’oreal Paris. Pastel farvede negle er på så pigede og pæne, og man kan have den samme neglelak på til hverdag som man kan have på til et bryllup!

IMG_8748

Kan købes her: http://www.loreal-paris.co.uk/make-up/nail/nail-polish

Hvis man er den sporty type der ikke har noget imod at have et lidt stort ur på, det er jeg, så erSuunto et rigtig godt ur. Jeg har Suunto Armbit3 – sportsmodellen hvis jeg husker rigtigt, som er vandtæt så du kan svømme med det, og du kan måle en masse former for sport med det. Jeg bruger det primært til løb, og når jeg er på skiferie bruger jeg det også til det!

IMG_8750

Kan købes her: http://www.pulsure.dk/shop/pulsure/gps/multisport/suunto/suunto+ambit3+sport+black+hr.html

Ok, jeg er også lidt af et legebarn en gang imellem, og jeg er blevet lidt forelsket i et spil der hedder Tapped Out… Det er et Simpsons spil, hvor det gælder om at bygge Springfield op igen. Det er nok mit favorit spil i februar måned, og har holdt mig med selskab når jeg skal med bussen til skole om morgenen. – Og så er det gratis!

FullSizeRender

Kan downloades ved at søge på ’Tapped Out’ i IOS appstore.

Endelig har jeg et ynglingscitat fra februar. Lige nu gælder mit liv om at overleve skole, for at tage hjem og lave et utal af lektier til næste dag. Jeg har slet ikke så meget tid til at nyde livet, som jeg havde før jeg starte i gymnasiet. Heldigvis kommer der en masse rejser i år, som Manchester til marts med min klasse, Island til Maj med min kæreste, og Afrika med min familie i sommerferien!

I wanna live, not just survive

<3

Likes

Comments

Hej!

Dette er mit første indlæg på Nouw.com, og faktisk min første blog overhoved! Derfor håber jeg I vil bære lidt over med mig i mine første par indlæg. For at give en kort opremsning af hvad min blog kommer til at omhandle er det primært:

Mode
Make-Up
Rejser (Følg bl.a. med i min tur til Manchester i Marts!)
Top 10'er
Månedens favoritter
Personlige oplevelser

Hvis det lyder spændende, vil jeg helt klart foreslå dig at trykke "Følg". 

Nu til min top 10 2015 - 2016 film!

  1. DEADPOOL

Deadpool er en absolut favorit! Den er spæk fyldt med fantastisk humor, og ikke mindst spiller den fantastiske Ryan Reynolds hovedrollen som Deadpool, det kan ikke blive bedre! Jeg vil ikke afsløre noget, men jeg vil foreslå alle at gå ind og se den, eller se den når den udkommer en dag!

b4w8wlx

2. The Force Awakens

Jeg kunne ikke lade være med at fangirle totalt da jeg havde set Star Wars - The Force Awakens! Det er en absolut fantastisk film, med så mange sjove refferencer til de andre film. Jeg elsker, at filmen er fyldt med girl power i form a hovedpersonen Rey, som bliver spillet af Daisy Ridley, som fik sit store gennembrud som skuespiller i denne film!

star-wars-force-awakens-official-poster

3. The Martian

The Martian er en film der udkom i 2015, og også denne film er humoristisk på det højeste! Det jeg specielt godt kan lide ved den her film er, at selvom den er så humoristisk, formår de alligevel at lave dramatiske, nervepirrende scener! Her er Matt Damon til at finde i hovedrollen som den uheldige astronaut Mark Watney.

The-Martian-Launch-One-Sheet

4. Inside Out
På dansk er den kendt som Inderst Inde, men personligt foretrækker jeg at se film på engelsk, medmindre det selvfølgelig er en dansk film. Dette er en af de sødeste tegnefilm jeg har set i lang tid! Den er så lærerig, og ikke mindst spændende. Perfekt film til en hyggeaften med kæresten, eller til lidt tøsehygge!

inside-out-poster

5. Terminator: Genisys
Terminator og Jai Courtney, ja tak! Det er en utrolig underholdende film, og Arnold Schwarzenegger gør den endnu bedre og sjovere! Med sine fantastiske skuespillerevner og humoristiske sans, pifter han den op så man ikke kan lade være med at grine. Ikke mindst er smukke Emilia Clarke med som bad ass Sarah Connor, en rolle hun passer perfekt til! Fantastisk film og gennemført film.

terminator-genesis-poster-arnold-1330x1940

6. The Hunger Games: Mockingjay part 2
Man skal selvfølgelig have set de andre for at synes denne film er fantastisk. Selvom den ikke var hvad jeg havde regnet med, var den bestemt god, og fangende. Jennifer Lawrence spiller stråler som altid, sammen med alle de andre utrolige skuespillere der er med til at gøre The Hunger Games film-serien genial. Den burde ses af alle.

mockingjaypostersmall_0

7. Maze Runner 2: The Scorch Trials
Fantastisk efterfølger af 1'eren, der gik over alle forventninger. Dylan O'Brien og Ki Hong Lee ser begge smækre lækre ud som altid, og spændingen i filmen er utrolig. Thomas er som altid en rebel, der kæmper for alt han sætter sig for, og det ser man virkelig i denne film!

403-film-page-large

8. Jurassic World
Man behøves ikke at have set de tideligere film, filmserien Jurassic World, for at kunne følge med i Jurassic World. Den er morsom, spændende og en rigtig godt film.

10623357_908272402550977_6384474390653526950_o

9. Insurgent
Efterfølgeren af Divergent, og ande  bog i bogserien, hedder Insurgent, og er en rigtig god film. Jeg elsker hele Divergent ideen, og glæder mig til at se den sidste film i serien, hvis altså ikke der bliver lavet to ud af den sidste bog - tihi.

Insurgent_poster

10. Fifty Shades Of Grey
Dette er jo en rigtig tøsefilm, og perfekt til en hyggeaften med veninderne, eller hvis du kan overtale kæresten til at se den med dig! Der har været mange delte meninger om den, men jeg synes den er god, og har allerede aftalt med nogle veninder at vi skal ind og se efterfølgeren i biografen når den en gang udkommer. Det gør heller ikke noget, at det er Jamie Dornan der spiller Christian Grey!

rs_634x1005-141112122939-634-50-shades-of-grey.ls.111214

Det var vidst det hele! Jeg håber det var okay af et første oplæg, jeg regner selvfølgelig at mine oplæg bliver bedre jo mere erfaring jeg får på bloggerområdet!

Tak fordi du læste med, jeg modtager gerne konstruktiv i kommentaren! <3

Instagram: Lattelarsen

Likes

Comments