Sliten som en riktig krigare ska vara efter alla hårda dagar i sitt liv. Livet e fan inte lätt men livet ska inte vara lätt heller... Ha velat ge upp hoppet om livet flera gånger men sen finns det alltid någon där som får mig på någon sätt upp på mina ben igen. DU ger mig styrka o hopp därför e du min drivkraft o min framtid men samtidigt e du den som kan ställa till det för mig ordentligt o förstöra hela min dag med bara ett ord men vem har sagt att äkta kärlek e lätt.

Ja, jag älskar dig. Skulle ljuga för dig om jag sa att jag inte alls älskade dig för du e den exakta bruden jag vill bygga upp min framtid med, den jag vill leva mina drömmar med, den jag vill dela hela mitt liv med, gumman den bruden e du!

O till dig kära vän. Jag hoppas du tar o slår dig igenom allt motstånd som du kommer att möta där du e just nu.. en krigarina e va du e vännen o du e enormt saknad av mig o många fler.
 

Go'a tider e inte förbi, go'a tider e dom tiderna jag lever i just nu.
Gjort en hel del roliga saker denna sommaren med vänner o stjärnan i mitt liv.

 

Varit på Nolia idag med bruden, dottern o brudens pappa o det var kul faktiskt dessutom första gången jag satt min fot på Nolia.

Ser fram emot en trevlig kväll med bästa sällskapet

Im out shoooooo!!!!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

shooo jadu jadu! Det har hänt en hel del saker idag, en hel del både oväntade o förväntade saker. Det var en långt natt igår o en långt dag idag. Träffat en del roliga o trevliga personer under dagen idag så underhållande var det.. (om man kunde gå back in the days en vecka här innan det e dags för södern hade jag avgudad det) Söderbo kommer man bli men fortfarande finns kärleken kvar för norra sidan! Fått sjukt många flashback's idag på old times med en hel personer som både varit o e kvar i mitt liv!!

Foten... min fot blev helt fuckup idag.. aldrig någonsin i mitt liv använt kryckor men nu blev det dags! Kan säga att det e skönt för foten men i längden blire fett jobbig..

Musik! älskar musiken finns inget som tar dens plats när man behöver en tankeställare! Så sitter med en polare o lyssnar på skön musik under tiden som man e på the highway.

Avrundar detta nu innan jag drar iväg mot dalen med några vänner sen blire dags för sängen.
btw två bra låtar som mördar allt o alla med texten e (Don Omar - vuelve) o (Johan Alander - punkt).

o en bild på dagens/nattens dryga o ovana grej!

pz!

(gör ditt så gör jag mitt MEN kom ihåg jag har aldrig sagt att det jag kommer göra e något som du tycker e dåligt/knas så gör din egen bild av orden)


  • 50 Readers

Likes

Comments

Jag vet mer än vad du tror
Jag ser mer än vad du trorTro inte att jag inget vet
Tro inte att jag inget ser
  • 55 Readers

Likes

Comments

lögner... ärligt vad e vitsen med att ljuga för någon o vara falsk mot den? såååå sjukt många som har problem med den grejen o stolt kan jag säga att tack för att jag inte e en av dom. Jag har ljugit osv men det har aldrig varit något som jag tar som första alternativet.. tycker ärligt att det e bättre att säga rakt ut som det e.. och om man förstör visa saker? man ska stå för vad man gör o det gör man genom att tala sanning! "såra aldrig mig med lögner, såra mig med sanningen" o det e exakt så det ska vara. jag menar sanningen e inte dåligt spelar ingen roll vsd man än gjort.. sanning e som plåster på såret o lögn e som att strö salt på öppen sår alltså göra det värre. En vacker dag kommer sanningen alltid fram o tro mig den hinner ikapp men ingen vet tid eller plats men utan några som helst tvekan så gör den det!

less på lögner less på lögnare.. den som känner sig träffade borde kanske ta o fundera "vafan håller jag på med" o ge upp med lögnerna.
personligen kör jag med sanningen. sårar helst någon jag älskar med sanning än att lögna! Finns dessutom mycket mera allternativ att bli förlåten o att få någon slags chans som e mycket bättre än vad man får ut av lögner!


sjukt trött så avrundar detta med en bild pz!

  • 90 Readers

Likes

Comments

Shoo tisdag kväll!
Har saknat ett ställe riktigt mycket, skönt att vara tillbaka trots allt skit som går runt i den platsen.
Mycket mera lugn i mitt huvud o mycket lättare att skita i små saker som fuckar för kärleken.. Njuter av varenda dag för frågan e när ska jag ge mig av? Försöker se det positiva i det negativa o än så länge går det bra utan några problem alls, hoppas det fortsätter såhär tills degen jag ligger i min grav alltså.. För e så less på onödiga saker som tar över ens huvud o får en att göra en del olika handlingar som man egentligen vill o kan undvika.
Varför ska livet vara så jäkla svår desto äldre mam blir?.. Saker ska vara svåra men inbland blir det bsra för mycket!

Förvirrad än idag med en del saker o har en del frågor som ingen kan ge svar på utom Gud..
Men ärligt nog så har jag kämpat tillräckligt, har inte längre några större lust att bry mig riktigt så jag lämna över detta till tiden o hoppas på att tiden bär med sig något riktigt bra.
men nu lägger vi detta snacket åt sidan!

Riktigt skönt att bada i väntan på två personer.
ska bli en trevlig kväll o denna ska ge en återblick på gamla tider.

slut på ord nu!

Shooo!

ps, till alla er där ute som har en guzz/tjej som ni älskar, se till att älska henne o njuta till max av varje dag som ni får tillsammans o av varje stund som DU får chansen att visa fin kärlek för bruden och tänk innan du gör något se till att behandla hon som hon förtjänar o rätta dina misstag i tid innan det e försent! ;)

Pz!


  • 65 Readers

Likes

Comments

Tack bror för att du finns där, även fast vi inte pratar varje dag o ibland inte alls på månader men när det väl händer att vi snackar går det o prata om allt mellan himmel o jord o du bevisar saker som jävligt MÅNGA saknar nu för tiden o det e ärlighet, tillit o lojaliltit! Folket nu för tiden har inga ord, det mesta som folket pratar e bara luft, för mycket snack att 10 av 100 ord e sanning o resten e bara bluff.. ''Vänner'' hugger varan i ryggen på grund av någon fin ass, jag menar på grund av det minsta lilla.. Men sen finns det Lojala, ärliga o trogna människor men det finns FÅ av dom nu för tiden, men du BROR du e en av dom få äkta som finns kvar, Keep it real!!

Ibland behövs det att snacka ut, töma sina tankar o ventilera gärnan en stund o det e därför det finns vänner till.. Att snacka ut med någon vettig person o någon som verkligen bevisar att den går o lita på o känner igen sig i vad man snackar om e bland det bästa som finns! Det finns såååå mycket man inser då efter man snackat som man annars inte gör under tiden man e blind pågrund av för mycket skit som snurrar i ens huvud..

Dom två senaste nätter/kvällar har varit så mycket annorlunda än dom andra nätter/kvällar som har passerat.
Har börjat känna mig STARK igen o på något sätt blivit GLADARE vad som än har hänt i mitt liv o hur många haters jag än har..
"Det som inte dödar gör dig starkare" o med detta vill jag säga att den senaste tiden i mitt liv har varit TUFFT , jag har fått kämpa som en idiot, lagt ner både min kropp o själ för att bevisa olika saker...
(inget jag tänker ta upp här),... blivit sviken gång på gång av nära o kära o självlart varit tvungen att resa mig upp på egen hand o starta om för att sedan falla ner o göra samma sak om o om igen, fält mina tårar som väldigt sällan
händer, känt mig övergiven o inte bara det utan har också känt som att jag blivit spottod på o o jävligt lurad.. Men hur som, efter allt detta, allt detta slit o jobbiga stunder så mår jag ärligt bättre idag.. Bivit starkare av dessa hinder o livets hårda sida men det e inte över än o det kommer aldrig o vara det heller för det här e livets gång o motgångar kommer alltid o följa med en, det handlar om att lära sig att kunna hantera det o göra det bästa av situationen o att kunna se det positiva i det negativa. MEN det e svårt fast INGET e omöjligt..
(Detta har inte dödat mig därför har den gjort mig starkare)

Men när det blir för mycket av en sak, jag menar då jag försöker åt den positiva hållet o det jag får tillbaka e negativa saker brukar jag komma upp till en viss grad där jag blir kall , riktigt kall, inte alls den personen som jag verkligen e. Dissig o jävligt ignorant. Med andra ord blir jag motsatsen på exakt hur jag e som person iallafall ett tag.. O jag har märkt att när jag kommer upp tll den graden då e det bevis på att jag har fått nog av situationen o då finns det bara en sak att säga när detta händer, I´m moving on!...
 

Skulle ut med en polare o softa men tyvärr så väljer jag en sak förre HAPPY TIME o ibland kan man faktiskt ångra sig men det det blev hur som en bra kväll/natt, kollat på fotboll med lille brodern sen somnade han efter matchen MEXIKO VS ITALY lite besviken för att laget(Mexiko) som han hejade på inte van haha o sen efteråt blev det att kolla på nästa match i min ensamhet, men fotboll e något jag älskar o något som jag har i blodet så det var kul, kände dels inte av ensamheten alls o det var SPANIEN MOT URUGUAY, jag menar hur fan kan man inte avguda en sån match!!  :) Snackat i telefon inatt o skrivit på #kik med brodern.. Skrattat åt en hel del saker som kan faktiskt vara skrattretande när man väl tänker efter riktigt noga ;)

Tänkt på en hel del saker.. O det e så sjukt hur snabbt sanningen kan komma fram, TACK BROR <3 

Ska nog ta o slagga nu innan det blir lika sent som igår..

Måste upp kl 8 oavsett om jag ska göra en sak imorgon eller inte men just nu efter kvällen passerat o natten kommit fram känner jag att det kanske e lika bra o strunta i det  fast vi får se då jag vaknar vad som väntar på displayen Men hur som, blire så att jag struntar i det så blire o dra iväg mot Kristineholm ist o kolla läget där med morsan!


Nog sagt dags för mig att sova!!

Några riktigt grymma bilde..

 


Så e det, e något viktigt för en så hittar man alltid en väg att fixa det på.. Annars kommer det bara ursäkter..

<3


...Dont push me away...

 

Jalla, I´m out shooo!!

Likes

Comments

mår piss just nu samtidigt som det känns som att man flyger på moln.. det e alltid trevligt med sällskap o med en lite extra sak.
Mem sen suger det att bli facerepad..

Blir nog sängen för min del snart de e känslan jag har just nu..

pz
  • 68 Readers

Likes

Comments

Haft en underbar vecka tillsammans med en underbar person.
Nu ligger man i sängen o tänker på en del saker under tiden som rummet känns så tomt.
Finns en sak att längta efter men inget e säkert här i livet.. så fortsätter o tar dagarna som dom kommer men samtidigt finns den längsta kvar i baktanken.

finns nog inte mer att säga än att veckan var underbar!
  • 64 Readers

Likes

Comments

vaknar tänkandes på vilka sväng livet tar. först e det si o dagrn efter e det så, men inget e säkert så fortsätter än o njuter av varenda minut o sekund men kan se klart o tydligt att kärleken o känslorna intr dött så hoppas väl på ett bra resultst. somnat o vaknat bredvid underbaraste personen nu i 3 dagar. hoppas detta hittar vägen till det bästa, till det slm gömt sig bakom alla tjafs osv.. med andra ord efter alla jobbiga stunder som hänt på senaste tiden.
dags o ge sig iväg mot willys med underbaraste o sen njuta av dagen med dem sköna solen!

shooo!
  • 66 Readers

Likes

Comments