Header

yo igår skulle firas med Ida och sanni men blev lite strul, så träffade delfin på eerikinkatu11 var hennes vän Isac uppträdde, was fun ! och så for vi vidare till Puttes var de var RnB Night som också var nice, nu ligger ja i soffan o kollar på tv o väntar på lite krafter att börja med denhär underbara dagen. Undrar hur ja kan fira tillräckligt Finlands 100års dag ???? hyped ivarjefall tänkte filma lite i ära o kanske koka ihop nåt sen ?

<3 GLAD SJÄLVSTENDIGHETSDAG <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hey
Veckolsutet har spenderats pretty much hemma men inga bad feelings över det, träffade Delfin igår O trodde att de sku vara omöjligt att stiga upp och komma iväg MEN klockan 01 kunde jag hittas på puttes! Så de var ganska uppfriskande att göra något ivarjefall, det blev en nice och lugn kväll.

Ha en skön söndag <3

Likes

Comments

​hej 

hittade ett par nya skor som blir skit fula på bild ifall int man ser hela allt, snygga e dåm i varjefall o kostade bara 4 e ! 
o så lite basic stuff, köper sällan nya kläder so it feels like fiesta, gonatt!

Likes

Comments

Yo
Fina Vivi fyller 19 ,,Igår ?haha(klockan blev precis 12) va på puttes på lite pizza med vivi och milena, skönt att träffa lite vänner efter jobbet också ,måst börja påminna mig själv om att ja också kan ha ett liv under vardagen o int dra raka vägen hem o lägga mej i soffan/sängen tills ja ska sova Hah.
Gonatt

Likes

Comments

Hey
De har igen varit ganska tyst här på ”bloggens” sida,, men har varit så slut hela tiden, förra söndagen fyllde ja år! På lördagen hade vi lite släkt och nära här och firade , på söndagen tog J mej ut på dinner <3 veckan har kännats långsam Och evig haha, idag var ja o köpte en ny mobil för att ge den gamla tillbaks till jussi haha woops.
Annors
<3enjoy the rest of the week <3

Likes

Comments

fredag spenderades i Ronjas nya lägenhet i Esbo (!!!) efter det drog vi till davisto var vi träffa sam o J , blev en jätte nice kväll som int var förväntad, always nice.

och söndagen som ja redan skrev om skit skön dag chillade med ot under kvällen o kollade fuckade filmen jag sa om annars jätte bra post veckosluts häng. Lördagen låg ja i sängen hela dan tills ja mystiskt samla krafter och drog mig ut..? well well, nya veckan har börjat bra, fyller år på söndagen känns helt nice faktist most bara hitta på nåt kul !

so long lovers

Likes

Comments

hey

söndag har spenderats i sängen me stranger things ,riverdale, och designated survivor hahah o så kom Orlando hem med sushi (!!! <3 ) sen mot kvällen for jag och O till butiken för att köpa movie snacks och vi bestämde oss för en film som hette typ ¨ apan¨ den var riktigt skit :-( sluta mitt i och man fatta ingenting skit ångest fylld o deppig

Likes

Comments