hei alle sammen!!

Idag har vi vært på skolen, vi hadde tysk og samfunnfag åsså hadde vi en stor naturfagprøve. Begge klarte den så vi får en liten belønning, å den går ut på at begge fikk fri på fredagen som kommer:)) da skal vi på en veldig lang og slitsom fjelltur der hytta til bestemor og bestefar ligger. På lørdagen skal vi til sverige å trene rulleski. Vi skal sove på hotell i Åre. Åre Holiday Club har et veldig fint treningssenter.. så der blir vi boende..

viss du likte innlegget ta å sleng inn en kommentar da vell:) 

suss suss<3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 16 Lesere

Likes

Comments

​heii alle folkene der ut!! nå sitter jeg her på skolen å kjeder rompen av meg:))

  • 18 Lesere

Likes

Comments

​hei alle dere fantastiske mennesker!<3 

sorry får at det ikke ble noe blogginnlegg igår, jeg og Vanessa var på hytta til bestemoren min (vi fikk møtes likevel) å der hadde jeg ikke internett:( Å da fikk jeg jo ikke til og bloge:( Det var veldig kjipt, men vi fikk jo trent litt da, var på joggetur i ei myr, så det ble litt styrke i leggene også;)

Nå nærmer skolen seg med stormskritt og det blir kjipt å ikke kunne sove lenge:( opp klokka 6 liksom:( men nå skal jeg spise litt mat også snakkes vi senere :)

pusspuss<3

  • 20 Lesere

Likes

Comments

​hei alle sammen!! Idag ble det ikke noe blogg innlegg på dagtid:( Det var fordi jeg og Susanne var på fjelltur og etter det så var vi en tur på hytten min. Eller vi spiste middag der også dro vi hjem. Så nå møtes ikke jeg og Susanne før mandag på skolen. Grunnen er fordi foreldrene våre synes at vi er ALT for mye sammen, haha. Imorgen så skal jeg stå opp ca. klokka 11 eller noe. Da skal jeg spise litt mat og rett ut på joggetur. Å når jeg kommer hjem fra den skal jeg egentlig bare dusje og slappe av litt resten av dagen:)

Men nå skal jeg legge meg, så vi snakkes imorgen<3 

pusspuss<3

  • 22 Lesere

Likes

Comments

Nå har jeg og Susanne vert en liten tur ute å jogget. jeg synes alle dere fantastiske folk skal ta en liten tur ut for å se på det vakre nordlyset som svever over himmelen. Nå står Susanne på kjøkkenet å lager en sunn kveldsmat til oss:))

idag skal hun lage salat, her er oppskriften:

du må ha: kylling,kinakål, tomat, fullkornmakaroni, paprika og litt pure løk da er det bare og nyte maten og vi anbefaler og drikke vann sammen med dette. Håper dere prøver dette og gjerne kommenter hva dere synes om denne fantastiske salaten. Å hvis dere liker bloggen vår så må dere gjerne dele den videre til venner osv, da blir vi veldig glade :)

Håper alle dere har en fantastisk kveld videre og koser dere med salat. Suss suss

  • 27 Lesere

Likes

Comments

​Nå har jeg og Vanessa endelig fått lagen en konto på instagram!! Den heter som følger sussane_vanessa_bloggen håper på å få veldig mange følgere. Link i bio;)) vis vi får over 500 følgere på kontoen kommer det en liten give away.. Følg godt med så kanskje du vinner den:)) 

Håper dere likte innlegget å deler det!! suss suss<3

  • 31 Lesere

Likes

Comments

hei! dette er vårt første blogginnlegg. Vi heter som sagt Vanessa og Sussane og vi er 15 år. vi trenger masse tips om å ut på turer og trene osv... vi bor i Trondheim, å har egentlig et veldig fint turområde rundt oss. 

Denne bloggen går ut på å få tips og gi dere andre tips:)) Nå til dags sitter mange inne å gamer. Mange er veldig ivrig til å holde på med telefonen, sitte på instagram facebook osv.... 


Håper dere fantastiske mennesker vil lese bloggen vår, puss puss <3 del denne bloggen vis du liker den!! håper på å få mange lesere:)))))))

  • 33 Lesere

Likes

Comments