Varför är det så svårt att få mat att se gott ut på bild!?!?!(ignorera min mega finne som har bosatts sig på min kind)

Idag fick jag typ världens bästa komplimang när jag gick på stan, en kille i min ålder gick förbi mig och precis när han passerade sa han "skitcool stil". Blev så glad. Sedan gick det neråt. En i min kurs har bjudit in mig till hennes födelsedagsfest ikväll och så går jag och blir sjuk. Hur mycket otur får man ha? Så istället för utgång blir det nu sängliggande resten av kvällen. Typiskt. Hoppas ni har det bra och kul ikväll iallfall.

PoK Emma

Likes

Comments

Bilderna ovan har egentligen ingenting med inlägget att göra, gillade dem bara. Mer passande hade varit att lägga in bilder på något som hade med min dag att göra, men har inget intressant att lägga upp. Idag var andra dagen på modekonferensen och den var minst lika bra som den föregående, blev sjukt inspirerade av de som pratade (inte klädmässigt, mer existentiellt hahah). Efter föreläsningen åkte jag till söder och fikade/pluggade, gick inom myrornas påvägen hem om hittade lite bra böcker och sedan tog jag tunnelbanan och här är jag nu. Redo för fredagsmys med tänt ljus och mysbyxor.

Likes

Comments

Wallis Simpson i den kända Schiaparelli klänningen med en stor hummer på, älskar den!

Idag har jag varit på min första modekonferens vilket faktiskt var mycket roligare än det låter och än jag från början trodde. Både akademiker och människor som jobbar på industrisidan höll föredrag kring temat lyx. Väldigt intressant. En kvinna kom från Schiaparelli, hon pratade om Elsas (en designer från tidigt/mitten av 1900), hennes liv, hennes karriär, hennes kläder och jag är såld. Är helt övertygad om att Elsa Schiaparelli var ett geni. Googla henne!

Min lunch haha

PoK Emma

Likes

Comments

Hittade en grön tie-dye tröja på weekday som perfekt matchade (fejk)pälsen mamma hade för två decennier sedan och som jag nyss hittade på en upptäcktsfärd i förrådet. Matchy-matchy

​​pok Emma 

Likes

Comments

Satt tidigt imorse i min knarriga säng drickandes ljummet kaffe och allt kändes så höst. Därav mitt bristfyllda försök till höstkollage, känner inte att jag fångade känslan, men allt jag hittade var sötsliskiga "weheartit" bilder på höstlöv och tekoppar. Det jag ville förmedla var känslan man får när det är mörkt ute om man sitter och läser iklädd tjocka, fluffiga strumpor. Ni får projicera känslan själv helt enkelt, se detta inlägget som en påminnelse om att hösten är här, "winter is coming" (GoT). 

PoK Emma

Likes

Comments

kollade precis på hela Sverige bakar,  är världens mysigaste program enligt mig, hahaha så avkopplande. Maten ovan är inte lika skickligt tillagad som "amatör" bakarnas,  men mätt blev jag iallafall.

PoK Emma

Likes

Comments

Har precis pluggat färdigt för dagen (om man bortser från den faktiska lektionen i eftermiddag), sitter nu frysande och kollar lite youtube. Mitt rum är så sjukt kallt, hela lägenheten är sjukt kall. Antar att jag från och med nu kommer frysa konstant under resten av 2016. Ska snart börja laga lite lunch, om det ser gott ut lovar jag att lägga upp en liten bild senare.

​PoK Emma

Likes

CommentsKids
​Retro
​Sweatpants
​​Heartbeat

Pink toes
Sober
3005
Pop thieves


Lyssna. PoK Emma

Likes

Comments

Det finns en youtubeare som heter Avery och jag är lite kär i honom. Han är min killsmak på pricken. Kände att jag behövde dela med mig. Han kommer från Indiana men lovar att han hade gillat Söder.

PoK Emma

Likes

Comments

Min kompis Mathilda stannade hos mig en natt på hennes väg hem från Finland vilket var hur mysig som helst. Vi hade inte träffats sedan jag flyttade upp hit så vi hade mycket att ta igen vilket ledde till strosande, fikande och pratande. Bilden ovan är från när vi åt lunch på Urban Deli tidigare idag, de var verkligen hur gott som helst och jag älskar området det ligger i (Nytorget på Södermalm). Hett tips.

PoK Emma

Likes

Comments