Header

Godaften på bloggen. Der er nu gået 2,5 uge siden i sidst har hørt lyd fra lille mig. Der har haft foregået nogle ting i mit liv, som jeg har været nød til at være tilstedeværende i. Jeg føler efterhånden at der er ved at være så meget ro på, at jeg nu godt kan sætte mig ned og fokusere på mig selv og mine fritidsinteresser igen. Desværre er det ikke helt overstået endnu, men jeg har tænkt at få sat mig ned og skrive et rigtig indlæg omkring det hele når jeg engang føler mig klar.

Trods alt det her... var det nu ikke det indlægget skulle handle om. Jeg tror de fleste mennesker (unanset alder) har været nået til det punkt i livet som hjemmeboende Dea Maries 21 åriges hoved befinder sig den dag i dag. Det skal netop handle om det her med at være ung og hjemmeboende.

Jeg har ALDRIG haft travlt med at flyve fra reden. Drømme om at flytte hjemmefra har jeg uden tvivl haft masser af... faktisk næsten ikke andet. Dog er der en tanke der altid har stoppet mig: "Jeg har det jo egentlig meget godt her hvor jeg er". Og det har jeg virkelig haft. Det er ikke fordi jeg bliver vartet op i hovede og røv... det stoppede efterhånden 'helt' af sig selv efter jeg fyldte 18 år - hæhæ. Tøjet vasker ikke sig selv, maden står jeg ofte selv for, rengøring, jeg arbejder for hver en krone, betaler for at bo hjemme samt tlf-regninger og forsikringer. Hvorfor skulle jeg rushe af sted når jeg har alt hvad jeg har haft brug for, der hvor jeg var i mit liv. Jeg ville ikke være en af dem der bare flytter for at flytte. Der skulle ligesom en mening bag. Giver det mening?

Nu synes jeg at jeg er nået dertil i mit liv hvor jeg ligesom har brug for et eller andet form for 'push' videre i livet. Jeg har haft 2 år hvor jeg har haft fri fra at studere, som har været utrolig tiltrængt, og bare har arbejdet. De sidste 2 år har udviklet mine værdier og egenskaber som menneske helt utrolig meget, fordi at jeg nettop har haft rigtig meget tid til bare mig selv. Det er sikkert ikke alle mennesker der ville gøre som mig - men den snak tager vi en anden dag.

Jeg føler at jeg er nået endestationen, og efterhånden er SÅ selvstændig at min far og jeg er ved at rive hovederne af hinanden, fordi jeg måske har lidt for mange ting jeg gerne vil gøre på MIN måde i hans hjem. Fair nok. Hvis man når dertil i livet hvor ens forældre decideret mener at man 'invadere' deres privatliv (av) ved at bo hjemme, er det måske ved at være på tide at sprede vingerne. Give sig selv det push.

Min far og jeg har virkelig haft mange skænderier og diskutioner det sidste halve år. Lidt fra den ene dag til den anden faktisk. Jeg ved ikke om det har noget at gøre med at han fik en kæreste lige omkring samme tidspunkt. Forstå mig ret... måske havde han pludselig ikke lyst til at sin 21 årige datter bor hjemme mere. Men ja... det har virkelig bare skabt en utrolig negativ energi på min fars og mit forhold og i mit liv: 'ikke rigtig at føle sig velkommen'. Og jo jeg ved da godt at jeg er velkommen, men jeg ved også godt at det bestemt ikke gør noget hvis jeg finder en lejlighed og pakker mine ting.

Den negative energi i vores hjem har virkelig påvirket mig og har givet mig utallige af søvnløse nætter. Ofte giver min far mig bare en kæmpe trang til bare at pakke mine ting og skride. Men nej... jeg skal jo lige finde mig en lejlighed først. Fornuften sejre. At finde en lejlighed er fanma ikke nemt. Jeg er hverken skrevet op det ene eller det andet sted. Private lejeboliger... nej tak. Jeg bor selv i Solrød Strand, men størstedelen af mit liv befinder sig lige nu i København SV og omegn. Arbejde, venner og så er der også lige ham los boyfriend. Der har jeg haft lidt at bakse med i forhold hvor klar han egentlig er til måske at flytte sammen. For jeg har simpelthen ikke råd til at bo i kbh alene... men jeg har snart heller ikke mere plads på min overskudsbar til at bo hjemme mere.

Alt i alt så kører tankemylderet på fuld hammer dag ind og dag ud. Jeg har skrevet mig op i nogle forskellige boliger rundt omkring i Valby og København SV. Jeg håber VIRKELIG på at finde noget at bo i inden for den nærmeste fremtid, holde optimismen høj uden at have alt for urealistiske forhåbninger - selvom mit unge hoved og drømmene af og til kan tage lidt over - haha.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Det er en dejlig og hélt fredelig fredag aften. Jeg ligger i min seng, hører noget god musik og tænker lidt over gårdsdagens begivenheder, som fandt sted i Valby parken i København - nemlig: Grøn Koncert. Det var en fantastisk dag, som jeg ser frem til hvert år. Jeg ville rigtig gerne skrive et langt og følsomt indlæg om hele musikken og stemningen på Grøn... men det er simpelthen næsten umuligt. Man skal virkelig opleve det selv.

Jeg vil nu alligevel forsøge mig lidt. Hvis vi skal starte et sted så skal vi nok helt tilbage til hvorfor Grøn Koncert overhovedet eksistere. Hele arrangementet startede tilbage i 1983, med blot 40 frivillige, to folkevognsrugbrød, en lastbil og en varevogn. Grøn Koncert er (så) enkelt sagt (som muligt) en årlig udendørs koncert-række, med skiftende musikere år efter år, arrangeret af Muskelsvindfonden i samarbejde med bryggeriet Tuborg, hvor hele overskuddet går til Muskelsvindsfondens arbejde med at støtte, styrke og skabe livskvalitet for mennesker med muskelsvind og deres pårørende. Lad os lige hvile ved hvor fantastisk et koncept det i virkeligheden egentlig er? Hele formålet siger 100% sig selv i deres motto: "Plads til forskelle". Jeg kan og vil i hvert fald rigtig gerne skrive under på at der er 'plads til forskelle' på Grøn. Det er den del af hele stemningen der er SÅ svær at beskrive. Alle er som de er. Mennesker er fantastiske. Ingen jantelov... hvilket gælder både fra musikkerne, de frivillige og gæsternes side.

Selve 'koncerten' er delt op i 2 store scener i hver ende af pladsen. P3-Scenen og Grøn Scenen. I år havde de faktisk tilføjet en lille scene, som var navngivet 'fra-grøn-til-grøn-scenen'. Navnet giver lidt sig selv - haha. Scenerne spiller ikke samtidig, og der er derfor god mulighed for at få nogle rigtig gode pladser hver gang en musiker, som man godt kan lide spiller. Langs siderne af pladsen er der mad -og merchandise boder. I merchandise boderne kommer artisterne ned efter deres optræden og deler krammere, snakke og autografer ud. Ret uformelt og ret så fantastisk at kigge på.

Hvis ikke du har været på Grøn nogensinde, håber jeg virkelig at have fanget din interesse! Det er et utrolig flot arrangement og en stemning der SKAL opleves. Der er stadig masser af billetter ledige til de næste koncerter rundt omkring i landet. Jeg glæder mig allerede til næste år! God aften derude.

Likes

Comments

Hej på bloggen. Nu synes jeg at det er ved at være tid til et lille instalately indlæg. Jeg har faktisk ikke været specielt aktiv på min instagram den sidste måneds tid. Dog er er jeg begyndt at blive rigtig glad for at bruge instastory meget mere end snapstory! Men HOLD nu op hvor det irritere mig at jeg ikke kan lave 'swipe up' funktionen på mine post. Hvad er det for noget fis med, at det kun er 'de større' instagramere der kan det!? Det synes jeg er for dårligt af instagram. Nå anyways... tilbage til indlæggets handling.

Min sidste måned (som skrevet i tidligere indlæg) har gået rigtig meget med arbejde, nu hvor alle har ferie, hvoraf de dage jeg har haft fri har der været begivenheder som tivoli tur, min og min kærestes fælles have-fødselsdagsfest, øller med vennerne efter arbejde, kaffe-dates og min kære mormor's 70 års fødselsdag. Det har alt sammen været super hyggeligt! Men som i kan se ud fra nogle af billederne har mine fridage/fritimer stort set hele tiden faldet sammen med de dage hvor det danske sommervejr har haft holdt en pause fra sommervejr. Lad os lige holde 1 minuts stilhed for det. Øv.

Weekenden har også været lidt tough ved mig. Jeg er er ærligtalt typen der har brug for at lade op, og der skal ikke så mange dage i streg til, hvor der sker noget hele tiden, for at jeg bliver meget udmattet! I need my Dea-time. Så efter en 07-16:30 arbejdsvagt i fredags og så ellers en times køretur hjem, var jeg allerede rigtig træt... men jeg havde ikke tid til at slappe af, da min far skulle holde STOR heldags 50 års fødselsdag fra lørdag formiddag. Derfor måtte jeg selvfølgelig i gang med den helt store oprydning og hjælpe til med at ordne oppyntning og opsætning af borde og stole til 70 mennesker i teltet i haven. Da kl. ved at være halv 12 var det ellers bare på hovedet i seng og op og være klar til en lang dag med mange gæster. Det var et rigtig hyggeligt arrangement med lækker brunch og dejlige mennesker. Sidst på eftermiddagen var mange gået hjem, men der var alligevel en del der var blevet til grill og senere lidt druk og lange dybe snakke.

Søndag var en enormt hyggelig dag. Vågnede op med min dejlige kæreste ved siden af mig. Lidt bombede ovenpå gårdsdagens begivenheder fik vi lettet måsen ved 12 tiden, for at gå nedenunder og spise lidt rester af brunchen fra dagen før, så noget Dybvaaad, sov en lille middagslur, kørte på McDonalds om aftenen og spiste os runde, kørte til Karlslunde og gik en tur på stranden i støvregn, hvor det pludselig begyndt at pisse ned i stride strømme, mens vi stod og slog smut. Vi søgte derfor op på en nærliggende Café og sad der og var gennemblødte, fik en kop kaffe og havde nogle gode snakke inden vi vendte næsen hjemad. Da vi var hjemme tog vi et varmt bad (det er bare noget af det bedste jeg ved, når man kommer hjem helt kold og gennemblødt lige fra regnvejret). Så tændte vi ellers stearinlys og så lidt mere Dybvaaad og Friends inden vi lagde os til at sove.

Det har været en god men hård måned synes jeg. Til tider slår jeg mig selv i hovedet for ikke at have ønsket sommerferie - haha. Nu glæder jeg mig til Grøn Koncert i Valbyparken på torsdag! Det skal nok blive en fest, trods at der lige nu er lovet rigtigt dårligt vejr... men hva' fa'en det kan nå og ændre sig... og hvis ikke... så tager vi bare det med i mindebogen. God dag til jer derude. Ses vi på Grøn?

Likes

Comments

Så blev det ellers mandag, og i dag har jeg endelig en fridag med masser af tid til selvforkælelse og afslapning. Et af mine absolut yndlings frokostmåltider, som jeg kan bikse op til mig selv på mine fridage er noget så enkelt som en lækker hjemmelavet rustik tunsalat-mad - der desuden er rigtig nem og hurtig at lave.

TUNSALAT

  • 1 dåse tun
  • Mayonnaise
  • 12 rødløg
  • Kværnet salt -og peber
  • Lime eller citronsaft

Start med at åbne en dåse tun (det er ligegyldigt om det er i olie eller vand) og pres saften fra dåsen ned i håndvasken. Find en skål frem som du vil lave din tunsalat i og find en gaffel og tøm dåsen med tun ned i skålen. Tilsæt mayonnaise alt efter smag og behag. Hak ca. et 12 rødløg. Jeg kan godt lide at løget ikke er finsnittet, men at det er lidt rustikt snittet. Rør blandingen sammen og tilsæt derefter lidt kværnet salt -og peber samt lidt lime eller citronsaft. Smag til undervejs, så har du bedre mulighed for at tilsætte mere hvis nødvendigt. Og voilá... din tunsalat er færdig, og tager ikke mere end et par minutter at lave.

Jeg kan personligt rigtig godt lide at spise det på en ristet rugbrødsmad. Hvis jeg har haft brugt en lime eller citron undervejs, kan jeg godt finde på at skære det resterende ud i skiver og lave noget lime/citronvand med et hav af isterninger i en kande og drikke til. Namme-namme-nam sir' jeg bar' og velbekommen!

Likes

Comments

God aften på bloggen. Jeg har på det sidste gået og overvejet at prøve at tage den challenge op, som jeg pådrog mig selv, men som jeg aldrig fik fulgt til dørs på min tidligere blog, da jeg lagde blogging på hylden. Jeg husker at jeg hyggede mig rigtig meget med indlæggene og faktisk også gjorde, at jeg reflekterede over nogle ting, som jeg ikke ville reflektere over til hverdag. Hvis ikke du havde fanget den, så kan jeg fortælle at jeg snakker om den såkaldte 'blogger challenge', som findes i MANGE former og afskygninger. Den her challenge kan være meget forskellig fra blogger til blogger... nogen vælger at lave den som '30 days challenge' andre '30 weeks challenge'. Jeg har haft valgt at surfe lidt rundt på nettet samle de bedste overskrifter, som giver mest mening for mig, og lave den til de 30 overskrifter som I ser op overstående billede. Jeg glæder mig rigtig meget til at gå i gang, også selvom det bliver en mega udfordring for mig på mange punkter. Indlægende bliver ikke planlagt - så der kommer ikke et nyt op hver dag eller hver uge, da min liv simpelthen ikke passer til sådan en tidsplan. Men her kan i læse startskudet med de 30 overskrifter jeg vil skrive mig igennem, og så håber jeg i vil tage godt i mod det!

Likes

Comments