​började dagen me att äntligen äta frukost tillsammans, sker typ en gång var 3e månad.. Städade lite, sen gjorde vi tårtorna, två bmw tårtor. Små detaljer kvar imorgon bara. Sen duschade jag, å fixa mig sen åkte vi till stan och åt på church street, jättemysigt, sen åkte vi och köpte lite gotta till kvällen, mös till en rolig film och bara hade de bra, grattis mitt hjärta på 23års dagen. Jag älskar dig, imorgon kommer släkt från alla håll och kanter 🎈❤️

Likes

Comments

Jag hade förut en drömbil, lite konstigt men efter att jag hade min V40 har alltid de varit number one för mig. Och högsta önskan har alltid varit att köpa tillbaka en sån. 

Men sen jag träffade Anton och lånade hans bmw e46 blev jag galet kär i den. Så efter 4 månaders längtande och sparande står den nu på parkeringen här utanför. Min egna bmw e46 320i. Listan på vad som skulle fixas för att den ska bli stukad blev lång men vi betar av den punkt för punkt så gott vi kan, hittills har vi : köpt coils och monterat, sänkt lite och monterat 17" fälgar, ska byta till andra däck å. Har sprayat en sak i fronten och oken och nya stötdämparna fick också bli svarta. Baslåda inkopplat men vill köpa ny stereo å tona rutor å lysen och sänka den mer när stretchdäcken är på 👌🏻fälgarna ska även lackas i lila💅🏻 ja de finns lite smått som ska göras, även mer än det jag skrev. 

😁😁

Likes

Comments

​imorgon flyttar vi hem till äby igen, kommer verkligen sakna Enköping, jag trivdes verkligen där , men jag måste prioritera, fin lägenhet eller bra jobb? I längden kommer jag längst på min fasta tjänst, där jag VET att jag verkligen trivs. Det blir nog bra i slutändan men jag kommer verkligen sakna Enköping , hopps bara att Anton också känner att han kommer trivas, de är vad han säger iaf men vem vet vad han känner ? De är väl de jag oroar mig mest för :/ 

Likes

Comments

​händelserik helg, i fredags städade vi sen åkte vi hem till Kim och Julia och var där hela kvällen :) lördag så var vi först till Eskilstuna och kollade när Kim drifta sen på kvällen var de cruising så vi va med lite folk på stan sen åkte vi lite bmw till hamnen där vi träffa ännu mer folk :) trevlig helg och just nu ligger jag på klippor och solar, har nyss badat☀️

Likes

Comments

​Nu är jag inflyttad i Enköping, 1 vecka kvar på semestern innan jag börjar på mitt nya jobb, de börjar bli litt nervöst. Ligger och kollar film nu i väntan på anton som är å lånar sina föräldrars bil, så vi kan åka och köpa en Cross till mej, sen blir de ut och åka litt 😃😃😃hörshej!

Likes

Comments

​hemma efter en vecka på Mallis med mamma, lillebror och pojkvän. Det var verkligen superfint där, men för mig är alltid Turkiet nummer ett. Tillbaka i vardagen igen och jobbar helg, sista dagarna på detta jobb nu innan man flyttar, allt står i kartonger nu, precis allt. Bara 2 dagar kvar sen får jag lämna skiten här. Längtar. Håller på blir förkyld, ont i halsen å i munnen som ja alltid får vid förkylning. Suck.

Nu ska jag fortsätta jobba. Hörs hej

Likes

Comments

​äntligen ledig efter jobbhelgen, hade tänkt åka till mamma och sola men solen går i moln hela tiden. Har bakat två kladdkakor idag, en gav jag till grannen och en ska älsklingen få när han kommer hem från jobbet. Ikväll ska jag åka och göra naglar, på fredag eller torsdagnatt rullar vi mot Arlanda å en vecka på Mallis, så jävla härligt!! Ligger och kollar på finaste familjen och slöar.

Pössssss

Likes

Comments

Haft en superbra Valborg, börja dagen me att åka till Strängnäs me älskling Kim å Julia och kollade på drifting , sen åt vi myslunch på chopchop sen hem å vila lite innan vi åkte till svärmor och svärfar och grillade, åkte och kollade på brasa med dom, sen hämtade vi Kim och Julia så blev de lite dricka hos oss, super bra dag, nu ska jag somna i armarna på den jag älskar mest. ❤️​

Likes

Comments

sitter på jobbet, alla har lagt sig, så jag passar väl på att skriva litt här då:)

Tänk att om 2 veckor ligger jag på stranden på Mallis med mamma lillebror och min pojkvän. Ska bli så jävla underbart.

Helt sjukt, att träffa nån på internet , som sedan ska bli den jag vill spendera resten av mitt liv med, somna med varje kväll, och vakna med varje morgon, i 52 nätter har vi nu sovit tillsammans. Utan dig skulle de va så tomt, ungefär lika tomt som de är i min lägenhet, om 5 veckor är vi sambo på riktigt, en adress till OSS. Min lägenhet är uppsagd, internet uppsagt , ska snart adressändring och. Min lägenhet är typ i kartonger , väldigt mycket har jag sålt då vi har dubbelt resten är i kartonger..

Snart helg och jag kan umgås oavbrutet med kärleken i mitt liv:) nu ska ja jobba litt , pöss

Likes

Comments

​nu är allt ordnat och klart, om fem veckor blir vi sambo  på heltid. Fått fast tjänst där han bor och flyttar alltså 13,2 mil till kärleken. Bara helvetesflytten kvar, så mkt saker ja har asså..aja nu ska jag åka till jobbet.

Likes

Comments