View tracker

Drog ut på en lite längre uteritt med Elsa idag. Hade en plan att träna konditionen, men då det var så hårt & isigt överallt var det inte optimalt. Fick bli en mys ritt i skritt istället. Men det var så himla mysigt & Elsa var så glad. När jag gjorde i ordning henne var hon super gosig. Hon har dagar då hon är jätte gosig & det är så himla mysigt. Älskar att gosa & pussa på Elsa, bland det bästa som finns <3333

Nu är jag påväg hem & ska städa mitt rum samt plugga massa. Har kommit så mycket efter Hahha, inte alls likt mig så måste plugga ikapp.

/Anna

Likes

Comments

Just nu påväg till fotbollscup, ikväll drar jag hem till Lova. En perfekt lördag enligt mig. Men uppdateringen kommer inte vara så jätte bra från min sida idag, men Jaja.

Likes

Comments

Vill bara att ni ska veta att lika snabbt som jag sätter den här planen och skriver det är inlägget kan allt suddas ut och vi kan vara tillbaka på noll igen.

Men nu när vi har fått klartecken från veterinär till att börja sätta igång honom så kommer det nu de första veckorna vara lugnt för honom. Vi vill inte överanstränga honom, eftersom han har den skadan han har. Utan bara ta det lugnt.

Under de här 6-8 veckorna så kommer det blir väldigt mycket uteritter för honom. Galopp och trav på grusvägar och få upp konditionen och styrkan som han tappat under den här tiden.
Kommer även jobba honom ute, dvs flyta för skänken, främst vänster och rida väldigt lösgörande.

När han sen är igång så kommer nog planen att se ut som så att 2-4 utepass i veckan. Kondition, stryka men också bara ha kul. Sen blir det väll mellan 1-2 pass på banan.
Var otroligt länge sen jag red honom på banan så kommer jobba väldigt basic. Hitta tillbaka till allt som satt förut.

Kommer även kanske då börja rida lite lektion för antingen nån tränare eller tjej i stallet. Tror vi kommer behöva det. Främst då i dressyr då jag inte vet hur det kommer att bli med markarbete och hoppning.

Är så taggad på att komma igång med honom igen. Han är så himla rolig att jobba med. Hoppas ni också kommer tycka det är kul att följa våran resa i bild, text och film!

/Linn

Likes

Comments

View tracker

Gant
Ca 899 kr

Apple SD card reader
Ca 329 kr

Nytt rum
Haha, ja men jag ska faktiskt fixa och göra om mitt rum

Adidas hoodie
Ca 830 kr

Adidas Stan Smith
Ca 599 kr

Herregud vad svårt det var att göra en icke häst. Har så mycket saker jag vill köpa till Sleipner, men kom nästan inte på något jag ville ha, haha.


/Linn

Likes

Comments

April♢

En vad jag kommer ihåg var en relativt lugn månad. Var super otagg på skolan, då påsklovet precis hade varit. Hade många mysiga stalldagar och hade det ändå rätt så najs i skolan. Kommer även ihåg att vädret bjöd på fint väder & åt första glassen för året.

Maj 

Rider flera gos ritter, Elsa blir skadad och får endast promenera. Har photoshoot med Siri som fotograf och pluggar ute. Vädret är på topp och humöret detsamma.

Juni

Fick det efterlängtade sommarlovet! Åt brunch hos Amanda och drog sedan på Falu Sommarcup. Kom vidare till semifinal där vi förlora med 0-1.

Likes

Comments

Idag drog vi iväg på hoppträning, som vi gör nästan varje torsdag. Elsa hoppade jätte fint hela passet, verkligen. Red fram först på ety par bommar som låg på böjt spår, gick bra men måste få henne mer rundad. Sedan hoppade vi ett litet hinder med en liten vattenmatta. Hoppade sedan lite banor med några kombinationer och så. Sista hindret låg på runt 90cm & film kommer imorgon!

Nu har vi varit förbi Max & jag har köpt min käraste Halloumi burgare. Ska äta den & sedan gå och lägga mig. Taggar verkligen för Fredag imorgon. Blir fotbollsträning då, lite träning inför cupen på lördag. Ingen ledig stund här inte.

Får bli en gamma bild idag då jag har lite ont om bilder ATM.

Likes

Comments

Tror nästan sånna här dagar i stallet är minst lika viktiga som ett dressyrpass på banan eller galoppträning på åkern.
Bara mysdagar i stallet. Lägg tid på att borsta, mysa och gå promenad. Hade exakt en sån dag idag. Det var så himla mysigt!
Gick en promenad i mörkret, men värdens kassaste pannlampa, under stjärnklar himmel, med livets häst och bra musik.
Jag kommer verkligen göra allt som krävs för att få Sleipner till att bli bra. 2016 var ett skit år för denna hästen. 2017 får han/vi ta revansch och visa vilken fantastisk häst han är både ridmässigt och personlighetsmässigt. Världens största hjärta har han.
Världens bästa häst, vad jag älskar honom <3

/Linn

Likes

Comments

1. The impossible. En sjukt bra & välgjord film. Handlar om en familj som är med om en tsunami katastrof. Väldigt spännande men sorglig. Har efter den filmen faktiskt blivit lite småkär i Lucas (som Tom Holland spelar) alltsåååå <33333 Finns att kolla på netflix.

2. Unfreinded. Det här är en thriller, som jag tycker är lagom läskig. Nästan hela filmen får man se utifrån en tonårings macbook. Handlar om ett gäng tonåringar som på skype för sällskap av en anynom person, som sedan kommer fram är Laura Barns. Som för ett år sedan tog självmord på skolgården... Finns att kolla på viaplay.

3. Jane the virgin. Allstå äääälskar denna. Så underbar, gosig & rolig. Finns att kolla på netflix.

4. White chicks. Okej kanske inte en 5 klassig film. Men jag tycker den är galet rolig!!

5. The duff. Typical tjej film, men jag gillar den!!

Hahaha vilken blandning, men där fick ni iallafall lite tips.

Likes

Comments