Som ni kanske märkt har denna blogg legat lite på hyllan och kommer nog inte heller uppdateras på ett tag. Vi går skilda vägar. Inget har hänt utan känns mer optimalt att blogga på en egen blogg. Jag (Anna) kommer från och med blogga på den här bloggen: http://nouw.com/ponnyryttarenanna Linn kommer inte blogga just nu, men om hon börjar igen så uppdateras ni, såklart. men hoppas ni vill fortsätta följa min resa via min blogg, puss Anna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag: Skola 9:10-14:50. Efter skolan åker jag och Sissi till Sleipner. Han ska bara joggas lätt i alla gångarter efter helgens hårda pass.

Tisdag: Skola 8:10-14:25. Sen så får Sleipner ridas ut runt åkern och sen lite på grusvägarna. Lång & låg form.

Onsdag: Skola 8:20-14:40. Sleipner får gå på banan. Tror jag kommer köra lite markarbete. Galoppbommar, lite upphöjda travbommar etc.

Torsdag: Skola 8:00-15:35. Oklart om jag åker till stallet, men om jag gör är planen lugnare uteritt eller dressyr på banan. Får se när jag kommer ut.

Fredag: Skola 8:10-14:20. Inga planer än.

Lördag: Sleipner ska ridas ut, backträning eller bara uteritt.

Söndag: Ut med Sleipner, ingen speciell plan, får se hur han gått dagen innan osv.

Ord kan inte beskriva honom <33
/Linn

Likes

Comments

Måndag: Skola 9.00-15.00. Efter skolan blir det först fotbollsträning & sedan Sleepover!!!

Tisdag:
Har ingen skola denna dag, har faktiskt studiedag. Fett lyx. Kommer nog vara rätt så trött efter måndags kvällen men försöker dra mig till stallet ganska tidigt ändå. Blir nog rätt så lätt ridning på galoppbanan & ängen. På kvällen ska jag skriva Grönt kort prov, alltså ååå vad nervös jag är.

Onsdag:
Skola 8.15-15.00. Ska skriva engelska prov, taggish. Efter skolan blir det stallet igen & då blir det dressyrpass på banan. Efter stallet vore det bra om jag tog tag i plugget.

Torsdag: Skola 9.20-15.00. Har fysik prov... Fotbollsträning efter skolan.

Fredag:
Skola 8.15-14.00. Blir stallet efter, kanske lägger fram lite bommar & kör markarbete.

Lördag: Fotbolls cup!

Söndag:
Fotbolls cup! Efter stallet.

/Anna

Likes

Comments

Jobbigt pass för Sleipner idag. Pågrund av att det blåste så sjukt mycket så ville jag inte rida ut en lång tur, så jag konditionstränade på grusvägarna istället.
Långa sträckor i ganska högt tempo i galopp. Tror vi båda tycket det var lika kul även fast Sleipner nog uppskattar att galoppera fort mest, haha han är så söt.
Han var också så himla duktig, som sagt galopperade jag mycket i högt tempo och han visade inte något tecken på att vilja dra iväg eller bocka.
Dock när jag bad honom att öka lite, eller när jag lättade lite i handen tog ju han det som om han skulle galoppera i 180 istället.

Sen efter smörjde jag in leder och rygg med anrika och han fick ut och mysa i hagen igen. Vi släppte ihop honom med den andra hästen igår, det har gått toppenbra!!
Imorgon får han joggas på banan!

/Linn

Likes

Comments

Ett litet urplock på mina absoluta favoriter. Det roliga är att jag har ca 1000 fler bilder på Elsa och Anna än vad jag har på mig och Sleipner, haha. Men svårt att inte bomba kameran med bilder när man är och fotar sånt här fint ekipage.

/Linn

Likes

Comments

Hade en super mysig kväll med tjejerna igår!! Kollade på Bert & fick en riktig tb, åååh. Har nu gått upp, ätit lite pannkakor & blev nyss upphämtad av mamma. Sitter just nu i mjukisbyxor påväg till stallet. De e så jag rullar Hahhah. Har inte så mycket tid i stallet så blir nog barbacka på hack. Kommer endast jogga lite då hon körde hårt igår. Efter stallet så blir det hem, byta om & så är det fotbollsmatch. Efter fotbollsmatchen så blir det födelsefirande för min kära broder <3333 Ska försöka uppdatera er lite under dagen också!!

/Anna

Likes

Comments

Hello!! Idag var det sista grönt kort tillfället innan prov. Så måste verkligen börja plugga nu, provet skrivs på tisdag. Känner att jag ändå har en relativt bra koll på det mesta, men alltid bra att gå igenom allt igen. Men idag så var det en kort dag i skolan och sedan drog vi hem till Emelie & efter det stack jag som sagt iväg på grönt kort.

Imorgon blir det först skola 8.15-14.00. Vore bra om jag hade bra fokus här, har förlorat så många skoldagar pga. att jag är ofokuserad , måste verkligen bättra mig. Sedan efter skolan tar jag pendeln ut till Elsa, Linn hänger med och jag kör ett markarbetes pass. Efter stallet duschar jag, byter om & åker hem till Molly.

På lördagen vaknar jag upp hos Molly, men åker ganska snabbt iväg till Elsa. Joggar endast henne lätt på galoppbanan, eller något liknande. Sedan blir det fotbollsmatch, taggaaaaa. På kvällen kommer släkten och då ska vi fira min kära broder som fyller år <333

På söndagen blir det först fotboll, ganska sent dock så vore bra om jag skulle hinna plugga lite. Nästan direkt efter stallet åker jag till stallet och rider ut. Antigen blir det en ute- uteritt eller så rider jag endast vid stallet dvs. vid ängen & galoppbanan. Efter stallet blir det plugg & fixa inför skolveckan. Yeeees, det är helgens planer. Dessutom måste rummet städas & Tuffes bur också. Hur fan jag ska hinna med allt + hinna äta & sova, vet jag inte. Men YOLO.

/Anna

Likes

Comments

Red väldigt länge idag faktiskt. Hon var super jobbig i början och jag kände att inget gick. Men det fanns inte på kartan att sitta av & ge upp. Så efter mycket hjälp av både & Matilda så blev Elsa såååååå fin. När man väl rider igenom henne ordentligt så går hon så fint. Ska fortsätta med det här & så snart kommer hon bli så fin. Känner redan att hon har bättre kondition och orkar mycket mer än vad hon orkade innan. Grymt!!

/Anna

Likes

Comments

Alltså denna hästen, vem har bytt ut honom och hur har han blivit så fin och duktig. Jag blir påriktigt förvånad varje gång även om han varit såhär nu i 2 veckor.
Trots sjukt mycket blåst och ett lugnt pass igår var han hur duktig som helst idag när jag red ut själv.
Red runt på grusvägarna och galopperade massor. Alltså det finns så långa härliga sträckor och det är det roligaste som finns och bara släppa på i galoppen på de sträckorna. Jag kan äntligen göra det nu utan att flyga av efter en bockserie.

Han tyckte det var så kul och frustade massor. Kunde knappt trava för han skulle bara galoppera hela tiden, haha.
Vem kunde på riktigt tro att jag skulle kunna vara ute och galoppera med halvlånga tyglar ute själv för en månad sen med denna hästen? Inte jag iallafall.
Han gör mig på den lyckligaste på denna jorden och jag ser framemot varje dag med honom och hur mycket han och vi kommer utvecklas!

/Linn

Likes

Comments

Påväg till skolan. Jättetråkig dag med supertråkiga lektioner, men det är inte så mycket att göra åt.
Direkt efter skolan åker jag till stallet. Kommer vara så skönt att vara där tidigt och hinna rida, mocka och fixa allt annat medans det är ljust.

Skrev inget om igår. Men red ett väldigt kravlöst joggingpass på banan bara. Hade barbackasadel och gympaskor så det var väll inte så värst seriöst.
Men Sleipner var grymt fin och duktig!! Även om jag mest skrittjobbade.
Red först lösgörande på serpentiner och 10 meters volter. Och sen när jag hade travat och galopperat fram gjorde jag mycket skritt-galopp övergångar. Han har blivit så duktig!!
Han lyssnar nästan för bra när jag ska sakta av från galopp till skritt så det blir nästan tvärstopp. Så jag måste driva mera, vilket jag inte är van att göra på denna hästen, haha.

Skor: Adidas, Stan Smith
Byxor:
Lager 157
Tröja:
Cubus
Jacka:
STAY

/Linn

Likes

Comments