Älskar ju alla av Thereses videos. Men det här är en jag kan se 1000 gånger utan att tröttna!

Anna Staaf gör så himla bra videos, bra kvalité och hon och Sture är ju bara så himla fina. Synd att hon inte uppdaterar så mycket. Gillar hennes tävlings och tränings vloggar också!

Jag älskar att kolla på inrednings videos. Tycker Helen har så himla fint hos sig och hon gör så bra sånna här videos. Dock den bästa video på youtube är ju ändå hennes "get-vlogg". Men Anna har redan länkat den så det var därför jag inte tog med den.

Gillar Felicias alla spök-story times. Tycker hon är så bra på att berätta och det är bara så intressant att lyssna på.

Okej typ det ändå jag kollar på på Youtube är Therese, Helen, (Justin Bieber klipp, haha) och massa life hacks och sånt där konstigt haha..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om jag ska rida ett ordentligt dressyrpass på S, så måste jag hitta på saker hela tiden. Ett väldigt bra sätt för det är att lägga in bommar. Det behöver inte vara många alls. Men då får iallafall han något annat att tänka på också, så blir han inte lika uttråkad. Då händer det liksom mer grejer.
Här är en dressyr övning med bommar:
Så man lägger ut tre bommar på medellinjen. Sen när man ridit över första gör man en volt åt vänster/höger, fortsätter till andra, volt till vänster/höger och sen över sista och volt.
Man kan ju göra volterna lite olika. Antingen gör man volten emellan bommarna. Eller över bommarna, som bilden visar. Sen kan man göra volterna åt samma håll eller lite mer varannan höger/vänster.

Går ju att göra i alla gångarter men skulle främst jobba med denna i skritt och trav.

Likes

Comments

1. Ett mjölkpaket. Enkelt också bara ta en stor kartong, klistra och klippa och sedan måla.

2. Hippies. Också riktigt enkelt, tänk blommor och peacemärket!

3. Fågelskrämma. Ett par jeans eller hängselbyxor, en skjorta & hatt. Sminka sedan så det liknar en fågelskrämma. Tillägg lite halm och typ en solros.


Likes

Comments

Taggad på en ny vecka? Det är jaag! Sista veckan innan höstlovet. Så skönt, typ halva terminen i skolan har ju gått då, vilket känns helt sjukt.
Kommer ha värsta ridabstinensen på höstlovet, haha, eftersom jag åker bort till Grekland (Kreta).
Som ni kanske vet så blir min lilla älg så fruktansvärt uttråkad på banan. Han blir så sjukt tittig och bara helt osammarbetsvillig. Han tycker det är så sjukt tråkigt och gör inte sitt bästa, då blir ju jag uttråkad. Jag blir motiverad när hästen är glad och anstränger sig. Men jag vet liksom inte vad jag ska göra. Det är svårt, men jag ser ju allting ur en väldigt positiv vinkel så jag tror ju att de här kommer lösa sig! Mer träning och starkare band så kommer jag och S bli ett bra team tillsammans. Det ändå som skulle vara bra från bådas sidor är lite mer tålamod... haha.

Likes

Comments

Måndag: Skola 9.00-15.00. Har ett spanska glosförhör & någon MA muntlig sak. Efter måste jag nog stanna i skolan för att förbereda mig på SO- provet. Hemma står jag för middagen så får se vad jag hittar på för något roligt. Efter blir det fotbollsträning.

Tisdag: Skola 9.20-15.00. SO-prov.. Efter blir det stallet & då blir det dressyr på banan. Göra packlista & börja packa.

Onsdag: Skola 8.15-15.00. Inget speciellt i skolan men måste redovisa engelskan. Ska stanna i skolan efter här också & då plugga de jag behöver. Efter vet jag inte riktigt, kanske åker & shoppar då jag behöver lite inför resan. Men annars blir det fotbollsträning som vanligt.

Torsdag: Skola 9.20-15.00. Hopp/markarbete på Elsa. Packa..

Fredag: Skola 8.15-14.00. Packa det sista till resan.

Lördag: DRAR TILL SPANIEN!!!

Söndag: Spanien

Bästa häst <3

Likes

Comments

1. För att kvinnor ständigt sexualiseras och objektifieras medans män porträtteras med makt, värdighet och fokus på sina prestationer.

2. För att 97% av våldtäktsmän inte behöver spendera en enda dag i fängelse.

3. För att när en tjej blir våldtagen får hon frågor som: "Var du tydlig med att du inte ville?" & "Vad hade du på dig?"

4. För att kvinnor diskrimineras i arbetslivet pga. att hon har barn, kanske ska få barn eller är gravid.

5. För att kvinnor har lägre lön än män för samma arbete.

6. För att de förekommer att kvinnor blir straffade för att ha blivit utsatta för sexuella övergrepp.

7. För att "...som en tjej" används nedvärderande

8. För att döttrar upplevs som en ekonomisk börda i många länder & i Kina aborteras flickfoster bort då killar är mer önskade.

9. För att det borde vara lika självklart att kämpa för feminism dom det är att kämpa för rasism och fred.

10. För att jag ens behöver förklara varför jag är feminist då det borde vara självklart att det ska vara jämställt i samhället??

http://www.trettiotreanledningar.com/

Likes

Comments

Måndag: Skola 9:15-14:50. Inget speciellt förutom en engelska redovisning. Efter skolan blir det stallet, ridskolan.

Tisdag: Skola 8:10-14:20. Sen ut till älgisen. Blir ett lugnt pass på banan som jag sa förut, kanske barbacka.

Onsdag: Skola 8:20-14:40. Ett So-prov, vet inte när jag ska plugga till det här... men det löser sig, haha.

Torsdag: Skola 8:00-15:35. Oplanerat efter. Antingen till ridskolan eller nått annat kul.

Fredag: Skola 8:10-14:20. Efter skolan ska jag packa till.....

Lördag: GREKLAND! Yes vi åker till Grekland under höstlovet. Jag har ingen aning om hur uppdateringen kommer bli från min sida. Ska försöka tidsinställa lite inlägg och sen uppdatera er lite därifrån. Annars får ni höra mest från Anna. Bildbomb när jag är hemma iallafall!

Söndag: Grekland.

Likes

Comments

Hej hörrni!
Imorgon så ska jag först till Sleipner. En uteritt i regn och typ såhär 3 grader. Mysigt, haha.. kallt kan det få vara med regnet är det lugnt att skippa. Sen som jag sagt är det LD tävling. Det ska bli kul, tycker det är jättebra att de fixar sånna här tränings tävlingar.
På måndag kommer också tandläkaren till Sleipner så tänkte ta det lite lugnare på tisdag, rida med hack. Han tycker ändå det är så tråkigt på banan så det är faktiskt inte kul att jobba honom där.. haha. Kanske rider barbacka om jag vågar. Inte bara att han är lika stor som ett hus, han har värdens skumpigaste trav och den spetsigaste manken jag sätt, haha!!

Nu ska vi snart äta tacos och bara myysa, tycker verkligen inte det känns som lördag.. haha! Ha en bra kväll <3

Skön o rida barbacka på va??

Likes

Comments

1. Getvloggen- Helen Torsgården: Älskar påriktigt denna, sett typ 100 gånger. Brukar nästan alltid se den efter en skräckfilm för att tänka på annat. Spola fram till 7.54 för highlights (som är min favoritdel) Jag vill sååå gärna ha en get, alltså hur roliga & söta är inte Greta & Benny???

2. Vlogg- häng med mig och storhandla- Ellen Färnström: Älskar för det första Ellen, så himla härlig energi! Denna videon var den första jag såg av henne & blev fast direkt. Fick jätte mycket inspiration på vad man skulle köpa & det är ju super!

3. Roast Yourself Challenge- Keyyo: Hur kreativ & påhittig är hon inte?? Skulle själv aldrig komma på så bra saker & hur rolig är inte denna video?

4. Ung och bortskämd- Ben Mitkus: Alltså redigeringen är så bra & rolig. Älskar detta sätt på video!!!

Likes

Comments

Mountain Horse Sovereign High Ride
Är fortfarande lika kär i dessa. Vill haaa!!

Onek, Onek, Samshield
Kollar ju på ny hjälm. Men mitt mini huvud ställer ju till det för mig, hahah. Men här iallafall tre hjälmar som jag tycker är snygga och som jag skulle kunna tänkte mig att köpa, haha!!

Nike Pro Indy Bra
Snygg vaaaa? Haha tycker jag med.

Adidas, Levi's
Har fått för mig att hoodies är sjukt snyggt. Äger bara en och den har jag haft på mig varje dag sen den 29/9. De är alltså en Justin hoodie, men vill ha fler! Kan ju inte ha denna i skolan varje dag liksom.

Likes

Comments