Då var det måndag och ny skolvecka... min uppdatering är långt ifrån bra nu men eftersom jag precis börjat skolan och allt är mycket nytt så kan det bli svårt nu. Om några veckor satsar jag på en bättre uppdatering. Okej så vad har hänt i helgen då? Jo min kompis Ville kom från Sverige och höll mig sällskap hela helgen. Mycket mycket trevligt!
Vi åt en hel del som ni kan se och åkte till stränder och käkade några mysiga middagar.
JUSTE vi såg IT och kan bara säga jag är ärrad den var verkligen över förväntat läskig, men bra. Dock lite overkligt och dåligt gjort i vissa scener men men. 9/10

Så till skolan då. Antar väll att det rullar på, lite små tråkigt men antar väl att alla känner så. Det är hyfsat högt tempo eftersom allt är så pass nytt. Går ju Sofia distans som inte riktigt är vanlig skola om man säger så. Nya lärare, elever, skolsystem och utbildning men jag antar väll att jag kommer in i det.
Jag längtar till och få visa mitt rum inom kort.
Har bara lite små detaljer kvar.
Föresten idag var vi på Ikea och köpte det sista, iallafall utav det stora sakerna. Så nu tänkte jag ägna en timme framåt till att sätta ihop allt önska mig lycka till TJARÅ(:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Which one would you wear? (1&2&3)
Min absoluta favorit är nog 2!
Men självklart kan det vara till olika tillfällen.
Jag älskar verkligen mode, det är sååå kul och experimentera och försöka matcha nya plagg osv..
Tänkte inte göra nåt längre inlägg måste skynda till skolan tjaråå ;p

Likes

Comments

Okej hörni 2 september och skolan började då för exakt en dag sedan. Klassen jag har börjat i var verkligen en sjukt bra klass som jag definitivt tror att jag kommer trivas i, alla var såså snälla. Dock kan jag inte undgå hur mycket jag verkligen saknar Sverige. Man förstår nog inte hur mycket man saknar sitt hemland förrän man är borta. Jag är grymt bra på att klaga ständigt men när jag väll är borta vill jag tillbaka. Antar att det är ganska vanligt. Jag får bara försöka vänja mig. Mycket förändringar kan man lugnt säga, det är betydligt annorlunda jämfört med skolorna i Sverige, positivt eller negativt vet jag inte men skillnad är det. Och utöver det? Jo för tillfälligt har vi bott i en lägenhet (väldigt liten) Medans vårt hus förbereds och målas. Jag är så himla taggad på och flytta in iallafall! Jag ska få ett nytt fräscht rum vilket ska bli så roligt och inreda. Jag kommer foto mitt rum så fort jag blir klar. Hare bäst<3

Likes

Comments

Väldigt tätt inpå det andra inlägget kan man säga men men tycker det är lite intressant nu i början och få testa sig fram med olika filter mm. Men iallafall Idag vaknade jag runt klockan 10 och var verkligen helt död efter gårdagen. Jag tog mig upp 1-2 timmar senare och fixade en mysig frukost och satte mig i lugn & ro på balkongen. Klockan blev tillslut 12 och vi begav oss till Purobeach. Jag verkligen ÄLSKAR puro! Hett tips. Här är iallafall lite härliga bilder ifrån lunchen. Deras Asian Beef Salad är verkligen helt underbar.(Recommend!)
Ikväll ska vi förhoppningsvis gå till ett mall här i närheten och shoppa lite kläder till skolstarten:)

Likes

Comments

Hej hörni, detta är mitt absolut första inlägg. Har alltid vart lite smått inne på att starta en blogg men aldrig riktigt tagit tag i det men nu kände jag att det var ett perfekt tillfälle. Just nu befinner jag mig i Mallorca där jag ska spendera ett helt ÅR!!. Jag tänkte att det kunde bli lite mer intressantare för vissa och läsa. En sak som vi kan göra klart är att jag är bland den sämsta skrivaren i världen! Men jag gör mitt bästa. Just nu känner jag mig motiverad till att lägga ut lite inlägg och skriva av mig lite då och då men vi får helt enkelt se hur det blir sen. Får väll se detta som ett litet test om jag kommer att hålla uppe bloggen eller inte. Tänkte inte göra ett alldeles för långt första inlägg så istället kan jag berätta vad jag har för outfit på bilderna.
Tröja/hm brallett/bikbok kjol/mango skor/isabele marant väska/kommer ej ihåg solglasögon/zara

Likes

Comments