Livet

I skrivandets stund har jag precis kommit ur en lång varm dusch och precis landat i sängen. Dagens jobbpass tog verkligen på krafterna då vi har supershopping-weekend. Det kryllade av människor redan vid 10 när jag öppnade imorse, och hade fullt upp fram tills 14 när jag slutade. Efter det tog jag bilen hem och hämtade pappa för en lunch med honom. Jag kommer ligga i sängen hela kvällen framför någon bra serie och sedan väntar nästa jobbpass imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet

Jag tog en liten promenad i onsdags innan jag skulle göra mina fransar. Vi har verkligen haft en jättefin höst i år, inte många regniga dagar!

Igår träffade jag Julia och vi tog en lunch på Phil's, det är alltid lika gott. På kvällen träffade vi Marcus, Calle, David och Lucaz för en taco-kväll och catchup. Det var verkligen så mysigt att sitta och babbla om allt möjligt i flera timmar.

Likes

Comments

Livet

Jag har verkligen fastnat för färg i höst! Är så trött på helsvarta outfits... Allt på bilden finns att hitta på H&M.

Likes

Comments

Livet

Omelett med salami och ost, apelsinjuice och grönt te. Min morgon kunde inte bli bättre.

Likes

Comments

Livet

Vilken helg det varit! Det enda jag hunnit med är att jobba och gått på Strängnäs marknad samt en lunch hos farmor. Det var ganska mycket insåg jag nu, för att ha jobbat fredag-måndag haha. Jag har även hunnit med en middag hemma hos Erics föräldrar. Det har varit så mycket att göra på jobbet nu och idag började vår mid season sale, så just nu är det k a o s. Men men, det är många trevliga kunder!

Imorgon är jag ledig vilket ska bli så skönt. Jag ska bara ta vara på mig själv och framför allt så ska jag träna, som jag ser fram emot det. Det var evigheter sen.

Likes

Comments

Livet

Idag vaknade jag pigg och glad runt 8.30, dock låg jag kvar i sängen till klockan 10. Jag har precis ätit frukost och fått i mig en kopp te. Idag står kvällsjobb på schemat och efter det hoppas jag på köpmat. Helgen kommer också bestå utav jobb, något som är skönt med det är iallafall att jag öppnar! Och imorgon lutar det även åt en liten "utflykt" med min käraste.

Likes

Comments

Livet

Åh! Vilken bra dag jag haft. Den började med att jag sov ut och efter det göra mig en jättegod frukost. Sedan gjorde jag iordning mig i lugn och ro för att ta mig till Phil's Burger för att äta en sen lunch med pappa och Felicia. Vi babblade på i flera timmar om allt mellan himmel och jord, och när vi var färdiga tog vi en runda på stan. Jag fick med mig lite nytt och välbehövligt hem i form av smink. Det är tråkigt när allt smink tar slut samtidigt och så måste man köpa nytt samtidigt, men men. Jag har iallafall haft en jättebra dag.

Imorgon har jag bokat en tågbiljett till Stockholm för att möta upp Eric efter jobbet. Vi har bokat bord på en restaurang vid 19 och innan det ska vi gå runt i stan och förhoppningsvis shoppa lite. Ser verkligen fram emot det, att få umgås bara jag och han. Det ska bli så mysigt.

Likes

Comments

Livet

Nu var det ett tag sedan jag kikade in här, det brukar ju tyvärr bli så. Jag har haft en sån bra helg och verkligen träffat en massa människor som jag inte sett på länge. I fredags stängde jag på jobbet och stressade sedan hem för att svira om snabbt. Jag, Julia och Josefine hade bokat bord på Kalas och åt världens godaste middag (som man alltid gör där). Vi firade Josefine lite i efterskott så det blev några glas bubbel och vin. Vi drog sedan vidare till Vita huset för att träffa Marko som vi inte träffat sedan studenten, och där blev det ett antal fler drinkar.

Med tanke på att jag aldrig dricker längre så var jag inte den piggaste i lördags. Jag vaknade upp bredvid Eric och låg i sängen hela förmiddagen. Blev sedan hämtad av Felicia och Sebbe för en lunch hos mamma. Även lördagen bestod utav firande för David som fyllt 20 år i veckan, och med tanke på hur min kväll såg ut i fredags bestämde jag mig för att köra den kvällen. Jag hämtade upp tjejerna och vi for mot Borsökna för lite föris där innan alla skulle ut på krogen. Kvällen slutade med Max hos Sebbe och Felicia efter att jag hämtat upp Eric från ett annat födelsedagsfirande.

Igår vaknade jag upp pigg och fräsch, dock väldigt sent. Jag och Eric åt en god lunch hos mamma och åt sedan ett jättegod tacomiddag hemma hos Erics föräldrar. De hade bröllopsdag, så även söndagen blev lite firande, även väldigt mysig. Jag har helt enkelt haft en jättebra helg. Imorgon står jobb på schemat och det ska bli väldigt skönt.

Likes

Comments