Header
View tracker

Ikväll åt jag en väldigt god bagel som mamma hade gjort! I bagelsen var det cream cheese, mozarella, avokado, rödlök, tomat och sallad - den var super god! Så nu sitter jag helt proppmätt och försöker plugga... Jag har väldigt mycket i skolan nu så det ska bli skönt med helg snart och bara ta det lite lugnt. 

Likes

Comments

Snart var det ett år sedan mamma och jag hälsade på Andrea i Nicaragua. Det var en fantastisk resa och jättekul att träffa Andrea som vi inte hade sett på flera månader. Vi hängde med henne på surfställen och reste runt med motorcyklar under några dagar. Bl.a. besökte vi en ö i en insjö där vattnet var fullt av tjurhajar! Jäkla tur att att jag inte fick reda på det förrän efteråt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ikväll var det söndagsmiddag igen i vanlig ordning. Varje söndag träffar vi familjekompisar till oss och turas om att bjuda på middag. Vi har haft dessa söndagsmiddagar tillsammans ungefär i 6 år nu så det har verkligen blivit en vana! Det är supermysigt och ett perfekt avslut på helgen. Imorgon är det sista dagen på jullovet vilket inte är lika kul, hade gärna haft någon eller några veckor till.... Men jaja, nu är det som det är och nu får man gå tillbaka till vardagen igen. Det är ju faktiskt inte så långt kvar till sportlovet, så det är skönt! Jag har dessutom haft ett väldigt bra lov och jag hoppas verkligen att ni också har haft det!

Likes

Comments

Hello! Vaknade runt halv 10 imorse och då gick mamma och jag ut med Bobby uppe vid Pickesjön. Det var hur kallt som helst men väldigt skönt att få komma ut och njuta av den friska luften. Just nu sitter jag och bara tar det lugnt och kollar på en serie. 

Likes

Comments

Här har ni fått se lite bilder från mitt rum! Det är inte altid det är riktigt så städat som på bilderna men ändå... Jag tog över det rummet i somras efter att min syster flyttat ut. Jag har behållit alla hennes möbler men vi har tapetserat om, bytt gardiner, tavlor m.m. Nu känner jag att jag trivs - riktigt, riktigt bra med mitt rum! Särskilt gillar jag att det ligger avskilt i huset, jag har en egen entré, eget badrum och bor vägg i vägg med tvättstugan - det sista är superpraktiskt, det är bara att kasta in sina kläder och vips så är det städat ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

​Idag så bestämde mamma och jag för att gå ner en sväng på stan för att fixa lite ärenden och kolla in reorna. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och slappa hemma med familjen, är fortfarande lite förkyld och känner mig inte helt bra. Men, men det går säkert över snart!


Likes

Comments

Idag var det tyvärr sista skiddagen men det har varit en fantastiskt fin dag! Lite kallt men solen sken och det var en helt perfekt skiddag. Det har varit en kortvisit uppe i Åre den här gången men det har varit jättemysigt och roligt på alla sätt och vis! Imorgon bär det av hem till Borås igen, resten av lovet skall spenderas hemma. Jag har haft en jättefin julhelg tillsammans med min familj och jag hoppas att ni också har haft en riktigt härlig julhelg!

Likes

Comments

Likes

Comments