Header

Hello! Igår så fick jag Kylie Jenner lipstick av min syster Andrea! Det var en julklapp som jag fick från henne men det har tagit tid med leveransen och annat. Men nu har jag den äntligen och ser så fram emot att få prova den!

Likes

Comments

Igår kom Andrea och hennes pojkvän Björn hem och hälsade på från Stockholm. Riktigt mysigt och härligt att få träffa henne, det var ett tag sedan så vi hade mycket att prata om! Dock så blir det bara kort jag få träffa henne, för mamma, pappa, Andrea och Björn åker till Jönköping idag för att träffa familjekompisar som ska ha fest. Jag bestämde mig för att stanna hemma då jag har väldigt mycket plugg och jag ska även på en 18-årsfest idag som jag gärna vill gå på!

Likes

Comments

Hello! Idag när jag vaknade upp så fick jag vårkänslor i kroppen, det var klarblå himmel och solen lyste in genom fönstret! En underbar känsla och man blir på så bra humör!  Amalia, Stina och jag bestämde oss för att ta en fika på Espresso House. Vi satte oss i solen och berättade för varandra om hur våra lov hade varit. Vi har inte hunnit träffats under alls lovet då vi har varit upptaga på olika håll. Så det var riktigt mysigt att få catcha up!

Likes

Comments

Nu är jag hemma från TOT igen. Jag kom hem igår eftermiddags efter ungefär 30 timmars bussresa hem - phu! Det har varit hur kul som helst och jag längtar redan tillbaka, hahaha...Vädret har varit så himla bra, solsken och perfekt varmt för skidåkning! Jag har försökt att hitta wifi under resan men det har varit väldigt svårt och när jag har väl har hittat det så har det varit alltför segt eller så helt enkelt inte haft tid att blogga. Men, bättre sent än aldrig, här kommer några bilder ifrån Tignes och mina dagar där. Ett superbra sportlov helt enkelt - jag hade gärna tagit en vecka till! Nyfiken på att veta vad ni haft för er under lovet (om ni haft lov vill säga)?

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorgon åker jag till Frankrike - äntligen! Bussen går runt 11-tiden från resecentrum och det tar ungefär 30 timmar innan vi kommer fram. Det känns inte så jättelockande men det kommer säkert gå bra och säkert kul också! Jag ser verkligen fram emot till att åka skidor i alperna - jag har aldrig gjort det så ska bli riktigt kul! Dessutom har jag nya skidor som jag jag "körde in" i Åre i julas, dom är störtsköna så det blir toppen! Nu är jag bara lite orolig för tillgången till wi-fi, tror nämligen inte att hotellet har tillgång till wi-fi. Men det ordnar sig säkert, jag ska försöka hålla er uppdaterade under resan!

Likes

Comments

Kappa- MQ/ Skor- Vagabond/ Sjal- MQ/ Keps- New era

Tjena! Idag så hade jag en lång sovmorgon då jag började 11:20, så skönt! Sedan har det varit en vanlig skoldag. Det ska bli skönt med lov, behöver verkligen det! På lovet så ska jag åka skidor med skolan i Tignes som ligger i Frankrike och det kommer bli så himla kul och ser verkligen fram emot det. Vi kommer åka på fredag och kommer hem på söndag nästa vecka. Jag har nästan packat färdigt allt och det är bara lite små saker som ska fixas innan resan. Vad ska ni göra på lovet?

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår kväll hängde jag med mina vänner här hemma hos mig och bara tog det lugnt - mysigt! Nicole hämtade upp mig och vi åkte ner till stan för att möta upp de andra och köpa med mat hem. Det var första gången jag åkte med Nicole sedan hon fick körkort, det kändes väldigt konstigt men hon var jätteduktig på att köra! Nicole, Ebba och jag köpte sushi och de andra thaimat. Just nu så ska jag fixa ordning mig för jag ska snart på dop, lille Isac ska döpas idag och det ska bli väldigt kul!

Likes

Comments

Hejsan! Idag hade jag min första hela skoldag den här veckan, jag har nämligen varit sjuk. I måndags var jag tvungen att gå hem från skolan för att inte jag mådde bra och det var först igår kväll som jag kände att jag piggnade till. Imorgon är det en kort dag i skolan då den sista lektionen är inställd, skönt men tanke på starten av den här veckan! Har pluggat i eftermiddag och slappar i soffan nu efter middagen med modern family och mango - mango är nog en av det godaste frukterna som finns! Jag verkligen älskar mango! Jag hoppas ni också ha en fortsatt trevlig onsdagskväll...

Likes

Comments