Blå/vita blusen - Hm, för 199 kr

Förlåt för dem suddiga bilderna gällande den svarta tröjan. Den är ifrån Hm och köpte dem för 75 kr på rea.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vid halv elev tiden idag, kom Hanna, Elin, Ajla, Linn och Elin hem till mig för brunch ätande. Det var så mysigt och gott, verkligen kvalitet tids. Runt halv tre drog vi alla upp på stan för att kolla i affärer och i hopp om att fynda något. För mig vart det två tröjor, som kommer att komma upp imorgon här på bloggen.

Så denna lång helg avslutades på bästa sätt.

Hoppas att ni har haft en bra söndag, puss

Likes

Comments

Hello finisar, jag hoppas att allt är bra med er! Mig är det fint.

Som ni såg på rubriken, har jag haft en väldigt bra lång helg. Det var nämligen så att vi hade studiedag i fredags, vilket spenderades på bästa sätt. I fredags åt och mamma frukost ute, vilket var så mysigt. Senare på dagen åkte, jag och några andra ifrån min klass till Backahallen för att köra lite badminton. Det var så kul men dock sjukt svettigt också.

Efter badminton åkte jag till David och spenderade natten där tills idag. Vid elva idag vart jag hämtade av pappa för att senare på dagen fira honom med släkten, då han fyllde i veckan. Även det var jätte mysigt och roligt.

Planerna imorgon är att några vänner ska komma över till mig. Vi ska ha mys dag med brunch på schemat. Ser framemot det super mycket.

Hoppas ni har haft en fin helg, Puss&kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Har försökt hela denna dag och dagen igår, med att komma in här på bloggen. Fick värsta paniken. Men som tur är så kom jag in idag. Har inget speciellt att säga, så ni får har det så bra, så hörs vi imorgon!

Ha det så bra tills dess, puss&kram

Likes

Comments

Dålig uppdatering, som vanligt av mig hehe. Tänker inte dra någon ursäkt om varför jag inte har bloggat. Men dem senaste dagarna har jag bara suttit med plugg och annat elände. Rätt tråkigt liv ändå haha och denna vecka rullar det bara på i samma visa.

Men idag har jag varit i skola, efter det så var jag hos frissan för att färga håret och ögonbrynen, är så nöjd som alltid.

Ni får ha det så bra så länge!
Puss&kram

Likes

Comments

Nouw Magazine