Jag är numera 18 år!! (Bättre sent en aldrig!
I tisdags så fyllde jag 18 år & ingen ingen kan nog vara gladare än jag är just nu.
Idag i alla fall så kom några av mina kära vänner för att spendera denna gråa och trista söndagen med mig. Har verkligen dem finaste vännerna, fick så fina presenter!! (Om ni ser detta, ni är guldvärda rakt igenom).

Puss så länge

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På väg mot födelsedags barnet / jag igen, i finaste filtret / jag och bästavän

Jag och dem bästa jag vet! / födelsedags barnet, grattis!! / jag och mina bff igen


Tänkte bara dra lite snabbt vad jag har gjort idag. Varit i skolan, haft pink friday med hela programmet, helt okej men skulle hellre ha spenderat dagen i sängen. Men efter det åkte jag hem, duscha, sminkade mig, bytte om och drog sen till Linn, där vi möte upp Elin, Hanna och Linn. Sedan tog vid buss till en annan Elin som hade middag/fest, då hon blev 18 i veckan (!!) grattis igen!! Hade varit där ett tag tills alla andra 18 åringar skulle ut och njuta av kvällen. Kul att vara 17, men om ungefär en vecka då smäller det!
Men kvällen har varit super bra!

Likes

Comments

Hello darlings!

Hoppas att allt är bra med er, med mig är ganska bra. Tänkte bara nämna lite kort vad jag har gjort denna vecka. Måndags stan med Hanna och ajla. Tisdag, mc med ajla och Linn. Igår onsdags var det tjej mys hos ajla med massa tjejer, super mysigt.
Men idag då? Har varit i skolan, på stan med mamma och resten återstår att se än så länge.

Planerna imorgon är att vi på skolan har pink friday, då våran linje har färgen rosa, och då ska vi göra olika aktiviteter med hela programmet. Sen på kvällen ska jag till Elin för middag, då hon fyllde 18 i veckan. Så det ska bli kul!

Puss så länge

Likes

Comments

Detta är min nya tatuering som jag lovade att visa!!
Har viljat att tatuera in denna i snart tre års tid, och eftersom att det snart är min 18 årsdag, så fick jag den i present av mamma o pappa!!
Är så nöjd och ångrar det inte, och ja det gjorde ont.

Likes

Comments

Hello hjärtan!

Idag har jag faktiskt tatuerat mig!! Gjorde det vid 11 tiden idag, och bilder kommer att komma upp men det måste läka först.
Men annars då, dagen har annars varit som vanligt. Gick i skolan där vi inte gjorde så mycket, vilket var så skönt. Har tröttnat så mycket på skolan och allt plugg. Men efter skolan gick jag, Hanna och Ajla upp på stan för att kolla i lite affärer, hittade bara en basic svart tröja, inget roligare än Såå.

Hoppas att ni har fått en bra start på denna vecka! Pusss

Likes

Comments

Instagram, följ mig gärna@jessicalarsssonn

Nouw Magazine