God morgon min fina!

Vakande upp med att solen lyste upp hela mitt rum. Så mysigt tycker jag att det är, älskar solen haha.

Planerna idag är att jag ska upp på stan en snabbis för att köpa lite saker och senare ikväll ska jag äta middag med David familj på Pitcher vid 5 tiden, super mys.

Annars ska jag inte göra något speciellt, hoppas att ni har haft en bra helg!

Xoxo

Likes

Comments

Sovmorgon är väl det skönaste?

Skulle egentligen ha börjat halv tio men hade sovmorgon till kvart över elva, vilket var så skönt. Så jag tog tillfället i akt och gjorde banan pannkakor och hallon till frukost, SÅ GOTT. En perfekt frukost eller mellis och det är så enkelt. Jag använder två bananer och två ägg, mixar ihop det och sedan in i stekpannan och sen är det klart.

Likes

Comments

Hej fina ni hoppas att ni mår bra!

Jag har lovat mig själv att jag detta år ska börja träna mer och äta mer rätt mat. Jag följer väl den "trenden" som alla har sagt som nyårslöfte detta år men jag ska försöka med det i alla fall. Innan det vart 2017 så åt jag massa onyttigt och tränade knappt under två månaders tid, vilket jag inte mådde så bra av. Men nu ska jag köra och i alla fall försöka. Jag hatar att ge upp och när jag går in för något så går jag in med hundra %.
Så idag tog jag tag i det. Efter skolan åkte jag till gymmet och körde kondition och det vart 7 km, vilket känns super skönt.

Så nu kör vi!!

Likes

Comments

Nouw Magazine