Efter många dagars slit på jobbet tyckte jag att jag förtjänade lite shopping, och även en biokväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mina dagar består mestadels av jobb, gym eller stranden. Därav dålig uppdatering! Nyårsafton spenderades först på bucketlist sen åkte jag in till Michelle och vi drog oss bort till Clark park där vi mötte upp hennes kollegor. Fyrverkerierna och utsikten var fantastisk, och med bra sällskap blev detta de bästa nyårsfirande jag har haft!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hade verkligen en av dem roligaste dagarna i mitt liv igår, som jag spenderade med underbara människor! Dansade i 8 timmar innan jag åkte hem och la mig i sängen. Klockan va ställd på 08 imorse då jag skulle upp och göra mitt första jobbpass, vilket betyder att jag är död just nu.. (Detta skulle upp igår)

Likes

Comments

Det har regnat konstant i två dagar nu, kan säga att jag är redo för sol igen. Dessa 2 dagar har jag då fått underhålla mig med annat än stranden, igår tränade jag sedan åkte jag in till stan och tog en fika med Samuel och Elissa. Väldigt mysigt!! Idag besökte vi Ikea för första gången, åt köttbullar med potatismos samt köpte lite smått och gott som man endast hittar på Ikea. Imorgon står de att de ska bli sol, så vi håller tummarna här nere!!

Likes

Comments

I mitten av november begav vi oss 2 timmar norr om Sydney för 5-dagars surfcamp. Tyvärr hamnade vi bilkö påväg ner och stod stilla i 4 timmar, vi kom fram vid 16 vilket gjorde att de va försent för att ha vår första surflektion. Vi fick i alla fall 4 dagar vid stranden där surflektionerna, tillslut lyckades man stå på brädan och jag var så stolt över mig själv. Men det bästa av allt var det underbara sällskapet och maten!!

Likes

Comments

Mellan Bondi och Cooge finns de en 6 km lång strandväg, man hinner gå förbi flertal stränder, caféer och mysiga parker. Man har även utsikt över havet under hela promenaden. Så fantastiskt fint!!

Likes

Comments

Detta är till för de som vill se lite fler bilder från mitt lilla äventyr på andra sidan jorden!!

Likes

Comments