View tracker

Dagens outfit, byxor - H&M /tröja - Victoria secret / väska - Ullared /skor - primeboots /spetsbh - monki
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen har vi gått på lov!! Är så fruktansvärt skoltrött så ett lov passade perfekt nu. Har lite roliga planer under veckan så det lär nog bli ett bra lov. Inte lång tid kvar till sommarlovet nu heller, tiden går så fort!!Dagens outfit bestod av Mimmis super fina tröja från Zara samt svarta jeans från hm

Likes

Comments

View tracker

Idag hade jag mitt favorit halsband från shlimp and ulrich, tycker de är så snyggt!!

Likes

Comments

Igår kom tjejerna till mig vid 18 tiden, vi åt god mat och hade lika roligt som vanligt. Senare mötte jag upp några andra och så drog vi till esters! Hade en jätte rolig kväll och kom hem tidigt imorse. Idag har jag inte gjort något vettigt alls utan bara legat i min säng och kollat film. Hoppas ni haft en bra helg!!


Likes

Comments

Hade en så fantastiskt bra sommar 2014. Sena sommarkvällar, strandhäng, vara ute med båten, Håkan på Ullevi, Italien resan samt Turkiet resan. Hoppas på en lika bra sommar 2015!!

Likes

Comments

Vi håller på att renovera hela mitt rum här hemma. Tycker de är så roligt när man gör större förändringar. Ska bli jätte kul att köpa in nya saker och möblera om. Det kommer bli så fruktansvärt mysigt vid sängen, kommer spendera många timmar där. Ni får se resultat när allt är klart!!


Likes

Comments

Fick lite jobbiga besked i skolan idag, vilket gjorde mig både arg och ledsen. Tillslut löste de sig och jag kämpade mig igenom resten av skoldagen. Är nu hemma, men ska snart åka iväg till min matte lärare och göra de sista inför provet på fredag. Hoppas alla haft en bra dag!!

Likes

Comments

ÖIdag gick jag och träna på min långa lunch rast, känns så härligt och roligt att vara igång igen!! Åkte sedan hem och gottade till de med pannkakor till lunch. Nu hade jag tänkt sätta på en film innan jag ska åka iväg till min matte lärare!! (Detta skulle publiceras igår)


Likes

Comments

Tycker det är så snyggt med små lätta tatueringar!! Ska själv tatuera mig inom snar framtid. Vet exakt vad jag vill skriva, men har inte bestämt mig än om jag ska skriva på foten eller på revbenet. Tycker de är fint att ha tatueringar som har någon speciell betydelse och de citatet jag vill göra betyder väldigt mycket för mig!!

Likes

Comments

Förlåt för jätte dålig bloggning, igår var de fullt upp och idag har jag inte haft någon ork. Igår åkte jag hem till Ellen för att hjälpa henne inför hennes tjejmiddag eftersom hon fyller 19 år idag!! Vid 18-tiden kom de andra tjejerna och de bjöds på god mat och mycket skratt. Kvällen fortsatte sedan hemma hos Daniel, hade en jätte trevlig kväll och kom hem vid 03:00 ungefär! Idag har jag kollat film, skrivit CV och tagit de allmänt lugnt. Sitter just nu och kollar på Barcelona men ska snart bädda ner mig i sängen! Hoppas alla har haft en bra helg, puss


Likes

Comments