Header

För drygt 2 veckor sedan sprang jag ut från Katedralskolans dörrar i hopp om att aldrig behöva komma tillbaka. Tre dagar tog det innan jag och Kajsa var tillbaka, dock bara för lite fix med betygen. Hade för övrigt världens bästa dag, och tack alla som kom och firade mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kan det inte vara halloween helt året om. Verkligen älskar att klä ut mig. I år fick det bli kissekatt. Mjaow.


Likes

Comments

Börjar 12:45 på måndagar sedan två lektioner innan jag slutar. Imorgon börjar jag 10:20 och slutar 11:40. Gymnasielivet kanske inte är så farligt ändå 😋

Idag har det stått en enda sak uppskrivet med en fet tuschpenna på schemat. STÄDA. Kan ju inte påstå att jag prioriterar städningen särskilt högt. Jag tycker det finns viktigare saker man kan ha för sig 😁 Sedan får man väl säga vad man vill om det.

Nu är jag iaf någorlunda klar och tänkte skriva klart lite skolarbete. 

Likes

Comments

Här kommer filmen från stilhoppningen igår. Skrapade ihop 55,5 poäng. (Om det säger er något.) 😝 

Likes

Comments

Här kommer filmen ifrån förklassen igår. Fina ponnyn!! 💜

Likes

Comments

Ja jag är en dålig förlorare. Inte för att jag blir arg på andra eller skyller på hästen, utan för att jag känner mig inte nöjd om det inte går bra. Kan liksom inte släppa tävlingen om det gick dåligt. Inte ens dagen efter.

Vad som känns lite irriterande nu är MHPC -kvalet som var igår. De fem med bäst stilpoäng på hela tävlingen, alltså i alla kategorier, går vidare till finalen i Hamre som går under SM. Topp 5 går vidare, och jag kom på en sjätteplats. Egentligen är det väl bara att rycka upp sig och vara nöjd men jag kan inte det. Känner hela tiden lite ångest över det. Hade jag kunnat göra något annorlunda?

Dålig förlorare eller ej, jag skulle ALDRIG skylla någonting på hästen. Skulle heller aldrig missunna någon annans framgång.

Likes

Comments

Idag var det äntligen dags för det efterlängtade MHPC-kvalet i Lidköping. Själva kvalet var väl kanske inte speciellt efterlängtat men tävlingen i sig. Var ju ett bra tag sedan jag var ute. Hade med mig min tävlings-kompis Lissy. Förklassen gick i LB, och även kvalet. 

Förklassen: Lissy var rejält taggad på framhoppningen och jag var inte riktigt nöjd när jag gick ut där ifrån. Någonting kändes inte riktigt bra, men jag kunde dock inte sätta fingret på vad det var. Eftersom jag brukar vara ganska snabb inne på själva framhoppningen då jag inte brukar hoppas fram så mycket. hade jag tid att tänka över vad som inte riktigt kändes rätt. Jag satt av och "flexade" henne. Alltså böjer in huvudet och låter bakbenen trampa över varandra, (Detta är en övning jag lärt mig utav Eamon Hickey.) Gjorde detta i båda varven innan jag satt upp igen. Sedan var det dags för start. Har dock inte så mycket att säga om själva ritten förutom att den var lugn och flöt på fint. Jag fick en bra känsla. Tog inga speciella omhoppningssvängar utan försökte bara få en fin runda. Vilket jag tycker jag lyckades med. Slutade med en utanför placering. 

MHPC-kvalet: Lissy var riktigt riktigt fin på framridningen och även framhoppningen. Gick i fin stadig form samtidigt som hon hade energi frammåt. Fick in och red en lugn och sansad runda och fick ytterligare denna bra känslan. Fick faktiskt förvånansvärt bra stilpoäng och låg på första plats ett bra tag. Men hamnade tillslut på en fjärde plats.

Jag är verkligen så nöjd med denna dagen. Känner att jag inte kunnat göra något annorlunda utan är nöjd över mina insatser. Och Lissys också såklart. Känns nästan lite jobbigt att tycka om henne så mycket som jag gör. Om det ens låter logiskt. 

  

Tack snälla Linus för att jag får låna din underbara ponny! 💗

Likes

Comments

Kan inte låta bli att älska dagen innan tävling. Alla dessa förberedelser. Packa, tvätta, och bada hästar. Allt som hör till tävlingsdagen är i mina ögon nästan lika roligt som själva tävlingen.

Jag har fixar det mesta inför morgondagens tävling i Lidköping. Lissy är nybadad och packningen är klar. Har lite puts kvar men det fixar jag imorgon bitti.

Lissy reda ut i skogen en stund för att få röra på sig lite.Likes

Comments

Nu dags för VM-final! Heja Roffe!!!! 👍👍✊✌️


Likes

Comments

Jag saknar verkligen att tävla så mycket som jag gjorde ett tag. Saknar inte bara tävlandet utan alltihop. Fixandet och putsandet dagen innan, gå upp tidigt, fokuserandet, ja allt. Var ett tag sedan jag tävlade nu. Flera utav mina vänner tävlar på helgerna, jag känner mig såå avis.


Likes

Comments