Header

Idag har jag bloggat i sisådär sex år! haha. Det tråkiga dock är att en blogg jag hade tog jag bort. Så de första åren kan vi tyvärr inte kolla tillbaka på för att få oss ett gott skratt till.. Skämdes och tyckte det var lite pinsamt så jag hann inte tänka så långt innan den var bort. I alla fall så har jag nu ett långt arkiv bak till 2014 någon gång som är jättekul att läsa ibland. Det är ju som en dagbok fast för vem som helst att läsa.

Det är lov och just nu har jag precis kommit hem från min första körlektion. Det var spännande men lite läskigt. Jag måste börja plugga nu och öva på de som jag inte gjorde så värst bra haha. Vill så gärna ha körkort.

Juste jag glömde skriva om hur det gick i söndags på Sportlovscupen. Det gick väldigt bra faktiskt! Vi kom till final där vi mötte Skyllberg precis som förra året (då vi vann hehe). Tyvärr blev det förlust för vår del den här gången men det var kul att komma till final iaf.

Likes

Comments

Lördag. Idag har vi blivit kontaktfamilj på riktigt. Flickan som ska vara hos oss varannan helg kommer idag. Klockan 11 ska vi bowla. När vi är klara med det så ska vi gå hem till oss och baka! Hon nämnde nämligen att hon gillade att baka första gången vi träffades. Det här ska bli superspännande!

Söndag. Imorgon är det dags för cup. Sportlovscupen!! Taggad och hoppas verkligen att det blir en rolig och lyckad cup. Förra året vann vi den cupen så vi har ju lite press på oss hehe. Mamma, Erika, Mia och lilla Liam blir med och hejar vilket blir kul!

Likes

Comments

Äntligen sportlov. Jag behöver lov mycket oftare.. Den här kommande veckan ska jag jobba lite, träna och vila. Kanske plugga lite på körkortet? Vi får se vad som händer. Vet bara att veckan kommer gå otroligt snabbt och att jag snart sitter i skolan igen (längtar till påsklovet)..

Likes

Comments

Mamma tjuvkikade över på grannens brevinkast här om dagen och såg att de hade införskaffat en skylt. En skylt där det stod "Ingen reklam tack, men gärna örebroar'n". Hon ville ju såklart också ha en så då googlade hon och fick upp "Skyltmax"! På Skyltmax kan man designa sina egna dekaler och skyltar. Jättesmart och roligt! Om du inte heller vill ha reklam och tänker på miljön, beställ en du också! Man kan välja bland många olika former, färger och material. Om du är bloggare så bjuder Skyltmax dig på en skylt till ett värde av 200kr inkl.moms (160kr exkl. moms). Så passa på!

Klicka HÄR för att komma till hemsidan.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Trenchcoats

första 449:- andra 949:- tredje 849:- fjärde 899:-

första 849:- andra 1995:- tredje 949:- fjärde 869:-

En populär trenchcoat som aldrig går ur tiden. Jag äger tyvärr ingen men måste ta och införskaffa mig en i framtiden. Supersnygga men så svårt att hitta den perfekta passformen. Svårt också om man skulle välja en svart eller beige?

Likes

Comments

Happy valentines dayyy. Hoppas ni haft och får en fortsatt fin dag. Även om ni sitter hemma framför dator som vilken tisdagskväll som helst. Den här dagen blir vad man gör den till och jag vill att det ska bli en bra dag. Ikväll kommer jag att umgås med min mamma och syster. Jag fick bestämma vad vi ska äta så då blir det kyckling, ris, grönsaker och sötsur sås. Till efterrätt blir det lite frukt. Mums.

Likes

Comments

Igår hade man ingen söndagsångest inte då man är ledig idag. Sov till ungefär nio och en halvtimme senare gick jag upp och såg att Erika var hemma. Hon mådde inte bra så hon stannade hemma idag. Vi har tagit det väldigt lugnt och kollat film. Vi var ute på en promenad mitt på dagen så vi fick i oss lite frisk luft. Nu väntar vi på att mamma ska komma hem.

Likes

Comments