Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här sommaren har gått fort. Jag har jobbat hela tiden, känts förjävligt men ändå bra. Imorgon åker jag till Rhodos med mina tjejkompisar och det har jag längtat efter så mycket. Äntligen!! Vi är borta en vecka och sen börjar jag skolan igen. Mitt sista år på gymnasiet. Känns helt sjukt, vad har jag ens gjort i två år? Iallafall så rullar livet på ganska så bra och jag är glad. Tänkte göra ett försök med att filma och klippa ihop en video från Rhodos men kan inte lova något.

favvolåtar just nu: Kesha- Learn to let go och Coldplay/Rihanna- Princess of China.


Likes

Comments

Alltså hur bra kvalité är det inte på denna musikvideo?? jag blir nästan kär. Har aldrig sett så bra kvalité på någon annan musikvideo.? Och alltså Rihanna, omg she killed it. SLAY SLAY SLAY säger jag bara.

Likes

Comments

Midsommar har varit bra. Har ätit god mat, träffat vänner och haft klänning.

Likes

Comments

Igår var jag mamma, Erika, Helen och hennes barn Rasmus på pinchos. Det var jättegott och så skönt att det bara var torsdag och att man är ledig idag. Idag ska jag träffa några vänner och fira midsommar. Blir dock nog ingen krans för min del. Kan inte göra och min plastkrans suger hehe. Glad midsommar på eeeer

Likes

Comments

Jag kan inte beskriva min trötthet just nu. Jag klarar inte av att bli vuxen och jobba varje dag. Det är verkligen inget för mig. 8-17 varje dag och direkt efter jobbet har jag antingen träning eller annat att fixa med när jag kommer hem. Fyfan vad jag gnäller..
Matchen igår vann vi med 12-2! Helt sjukt. Det var riktigt kul och jag gjorde ett mål, vilket var mitt mål att göra. Superkul, nästa match är på söndag!

Likes

Comments

Har klarat första veckan på mitt sommarjobb och är redan inne på andra veckan. Det har gått fort. Åh apropå fort så måste jag sluta säga och tjata om att tiden och saker går fort. Har märkt att allt bara flyger förbi nuförtiden. I alla fall så går sommarjobbet bra. Men om man får klaga lite så suger tiderna. Jag jobbar 8-17 heeela åtta veckor. Man har skit fula kläder på sig, man får ont i kroppen, blir aaas trött och man luktar tydligen korv 24/7 nu också. Yaaay. Men det funkar. Jag försöker tänka positivt och det ska bli skönt med pengar till hösten.

Två gånger i veckan har jag träning klockan 18 så då direkt efter jag har slutat byter jag om och drar på träning. I söndags var det match mot Sturehov och de blev vinst med 1-0. Idag hade vi lätt träning inför imorgon då vi möter Sala på hemmaplan.

Likes

Comments

I fredags tog många utav mina vänner studenten. Är så glad för deras skull!! Var på Hannas utspring och sen gick jag upp på stan och kollade på alla flak som åkte runt. Då hann jag se Carro och ta en bild, finisen! Efter det åkte jag till min kusin Tim där det bjöds på god mat och efterrätt. Efter en stund där åkte jag till Hannas mottagning och hängde lite. Grattis till er igen och alla andra studenter.

Likes

Comments