Header
View tracker

Det är fredag min vänner! Härligt. Slutade praktiken vid halv fem tiden och tog då min punkterade cykel på en promenad hem.. fick punka imorse, suck. Jag och min cykel är aldrig vänner, den vill aldrig sammarbeta. I alla fall, nu sitter jag här i min säng och ANDAS. Har ont i fötterna, är inte van att gå om kring så här mycket. Planerna för kvällen är som sagt oklara. Imorgon ska jag kolla på Ladies Night cupen, jag kommer inte att spela så ska bara heja. och på söndag ska jag träffa Hanna, Amanda och Ebba. Vi ska kolla Amandas match och sen hitta på något efter.

Likes

Comments

View tracker

hej på er. Ja det var ett tag sen. Hänt en del men ändå inget. Har inga bortförklaringar och tänker inte hitta på några. Bjuder på några bilder från senaste tiden.

Jag går i skolan måndag, tisdag och onsdag. Sen så har jag praktik på torsdagar och fredagar hela terminen ut. Det är jätteskönt! Jag praktiserar på Strandbergs och det är supertrevligt där. Imorgon är det äntligen och redan fredag. Ska antingen ligga och slappa i soffan eller hitta på något kul. Jobbar inte på lördag vilket är skönt, har gjort det tre helger i rad nu så äntligen lite sovmorgon. Nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask, föna håret och kolla ett avsnitt av Blindspot. Kram.

Likes

Comments

Idag tog jag Hanna och Ebba en promenad i lilla Sköllersta. Verkligen superfint väder med solen och all snö. Dock lite kallt hehe. Nu vet vi att kläderna passa inför sälen!

Likes

Comments

Fick två böcker i julklapp. Michaela Fornis av morfar och Isabel Adrian av Erika. Jag vart jätteglad även fast jag knappt aldrig läser böcker. Men jag har börjat läsa lite ur Sex, droger och en DJ, är på andra kapitlet och den är än så länge bra. Jag vill börja läsa mer böcker och det här är en bra början.

Likes

Comments

Hej! Nu ligger jag här i sängen och väntar på att gå till bussen. Ska träffa Elin, Sofia, Kajsa och Elvira i Pålsboda! Vi ska bara va, käka hamburgare tror jag. Fick precis veta att jag har träning ikväll så måste packa väskan lite snabbt och sen gå till bussen haha. Inga planer imorgon eller på torsdag men ska se till att hitta på något. Tänkte att jag bara skulle göra ett litet snabbis inlägg nu innan jag sticker.

Likes

Comments

Jag ska försöka med att...
  • Sluta att vara så osäker!! Att vara osäker är jag riktigt bra på. Stavas det såhär? Gillar dom de? Kan jag ha på mig detta? Är det rätt? Varför ska jag alltid söka det som är "rätt" och alltid undra vad andra ska tänka och tycka. Det är jag trött på och det här året ska jag försöka att ändra på det. Jag ska sluta bry mig om vad som är "rätt" och vad andra ska tycka.


  • Som jag sa i förra punkten. Jag ska sluta bry mig om vad andra tycker och tänker om mig. Jag vet att det är svårt, det är fan skitsvårt. Det blir som en stress och man mår dåligt och det vill inte jag göra? Det här året vill jag inte vara stressad eller orolig över skit-grejer.


  • Jag ska försöka ha mer roligt och se saker från andra perspektiv. Se det roliga i allt och bara försöka att må mitt bästa. Istället för att det första man tänker är att det är jobbigt eller tråkigt. Det kanske är svinkul? Det blir vad man gör det till!
  • Jag ska börja älska mig själv mer. Inte för att jag inte gjort det förut men vi alla har våra små issues och jag vill se det fina i de. Det är superviktigt. Att älska sig själv. Jag har mina dagar då jag inte ens vill gå till skolan för att självförtroendet ligger på minus hundra. Det har alla. Och vissa dagar kan jag knappt slita mig från spegeln då jag looking great af. Ska börja att acceptera och älska mer.


  • Jag vill bli mer spontan. Jag vill helst planera min vecka och veta vad jag ska göra när. Jag vill veta vad som komma skall. Det är jättebra att kunna planera och organisera men ibland måste man lätta på tyglarna och kunna se det som är spontant och roligt också. Det kan ju vara spännande att inte veta? Dock tror jag att varför jag är så är för att jag är rädd för att slösa bort min tid. Jag vill utnyttja den tiden jag har nu för den kommer jag aldrig få tillbaka. Hahah ja jag vet, JÄTTEklyschigt men det är verkligen så jag tänker.


Nu när jag skrivit de här fem punkterna blir jag glad över att jag har lite mål över året. Mål som bara jag kan ändra på. Dock så om vi går tillbaka till första punkten. "Att sluta vara osäker" så har jag under tiden jag skrivit det här googlat upp massa för att jag varit osäker över hur de stavats eller liknande hahah. Jaja, det är ju bara den 3 januari so far.

Likes

Comments

Känns så bra med nytt år, har så mycket kul att se framemot. Nu i slutet av januari åker jag Hanna, Amanda och Ebba till sälen (!!). Vi åker söndag till torsdag och det ska verkligen bli superkul. Jag fyller 18 i maj, nu längtar jag verkligen. Jag, Hanna, Ebba och Amanda ska till Summerburst. Hanna och Amanda tar studenten?? Jag kommer börja mitt sista år på gymnasiet i höst och jag ska verkligen försöka att åka utomlands.

Jag håller på med en bucket list, där jag skriver ner allt jag vill göra innan jag dör. Och hoppas på att få bocka av några punkter detta år.

Likes

Comments

Happy new year, 2017!!

Min kväll spenderades med fina vänner här i stan. Vart en bra kväll men inte riktigt som jag hade tänkt. Jag är i alla fall supertaggad på det här året.

Likes

Comments