Header

Sitter och lyssnar på musik som jag brukar göra och så går Budapest med George Ezra på. Alla har väl hört Budapest men varför har man aldrig lyssnat igenom hans andra låtar? Dom är ju svinbra. Hans röst är ju helt fantastisk.

Likes

Comments

Idag var jag inte i skolan men jag har fått så mycket gjort. Jag har fixat en ny header om ni inte har sett det. Dock inte jättenöjd för jag skulle vilja ha ett snyggare typsnitt på texten men det får duga. Jag har gjort klart min samhällsuppgift som skulle varit klar för ett bra tag sen. VILKEN LÄTTNAD!! Jag pratade med Seta och Linnea hela UF-lektionen och då bestämde vi att vi vill fortsätta på våran idé. Jag har städat mitt rum och ikväll ska jag och mamma tvätta. Känns superbra. Imorgon är det redan torsdag och inte långt kvar till höstlov nu asså! kämpa mina vänner.

Likes

Comments

Måndag: Skola

Tisdag: Skola, träning

Onsdag: Skola

Torsdag: Skola

Fredag: Skola och på kvällen tänkte jag Hanna, Ebba och Amanda kolla på innebandy men får se om jag hänger med på det.

Lördag: Jobb 06:00-12:00 och på kvällen ska jag Hanna och Ebba hem till Amanda. Där ska vi ha spa och mys. Vi sover där till söndag.

Söndag: Träning

Likes

Comments

​I veckan har jag varit väldigt förkyld. Haft jätteont i ögonen, tappade rösten och haft lite ont i halsen. Jag var hemma torsdag och fredag från skolan. Jag brukar faktiskt inte vara sjuk och har aldrig tappat rösten förut.. Nu känner jag mig mycket bättre, är liten snorig bara men det är man väl på hösten. Idag drog fotbollen igång igen. Skitkul med lite futsal! Nu ska jag hoppa in i duschen och kolla klart på Suicide squad. 

Likes

Comments

Är så glad och stolt just nu! Hanna har tagit körkort (!!!) och Amanda levererade superbra i mål i kvällens match. Jag Hanna och Ebba köpte fresh food och åt framför matchen. Kumla vann med 3-2!! Grattis Hanna till körkortet och så jävla bra krigat Amanda.

Likes

Comments

11e oktober en tisdagskväll. Vad gör jag? Just nu ligger jag här i sängen, lyssnar på lugn musik, tänker på vad jag ska ha på mig imorgon och skriver det här inlägget. Det ploppar också upp en ruta regelbundet på dataskärmen som säger att "skivan är full" och säger åt mig att rensa. Helt sjukt att den redan är full och jag har ett och ett halvt år kvar (minst) med den här datorn... Vet inte vad jag ska göra för dom bilderna jag har på datorn kan jag inte ta bort förens jag har dom på ett usb eller liknande. Ska ta tag i det. Någon gång.

Jag har fått värsta häx-rösten och imorse trodde jag att jag nästan skulle spy för att jag hostade så hårt. Kunde ju inte andas haha. Dricker mycket te och är helt besatt av Stranger things för tillfället.

Hälsade på farmor och farfar igår vilket var supermysigt. Vi åt plättar och snackade om livet, välbehövligt.

Imorgon slutar jag 11:30 för att sista lektionen inte blir av. På kvällen ska jag Hanna och Ebba heja på Amanda när hon ska spela innebandymatch.

Likes

Comments