Header

Halloj. Har inte uppdaterat på hela veckan.. Har faktiskt haft mycket att göra och inte haft lust att skriva något. Har haft körlektion, teorikurs, träningar, jag har prov-jobbat på ett nytt jobb och massa annat. Något kul som hände i helgen var att vi firade Albin i som fyllt 18. Det var superkul och jag fick träffa massa nya människor.

Söndag idag och det har varit fantastiskt väder. Erika och jag gick en stund på stan och sen gick vi hem och åt lunch på balkongen. Blir så himla glad av solen!!! Veckan ser ganska tom ut än så länge. Vet bara att jag har träning måndag och onsdag. Skola och praktik som vanligt. Ska förhoppningsvis träffa Albin och Elin i helgen men vi har inte bestämt något än. I helgen kommer flickan vi är kontaktfamilj åt också! Så vi ska väl hitta på något med henne också. Nu måste jag duscha och sova så att jag orkar upp imorgonbitti. Kram.

Likes

Comments

Träningsmatchen igår gick bra! Vi vann med 7-1 och efter matchen firade vi två av tränarna som fyllt/fyller 50 iår. Vi sjung och åt lite kladdkaka. Det var dock svinkallt ute efter solen gick ner, det var lite störande och jobbigt.

Måndag är redan tillbaka, fort det gick. Idag är det en lång skoldag. Dock så har jag inte sista lektionen så jag slutar lite tidigare. Då drar jag hem och förhoppningsvis pluggar lite på körkortet. Halv sju ikväll är det träning i Hallsberg. Jag ser framemot den här veckan. Har något att göra varje dag och jag är så taggad på att det snart är lov, snart maj och allt annat roligt som kommer framöver!! 

Förresten vad tycker ni om Drakes nya album? jag är lite besviken, Tycker det förra var mycket bättre.. 

Likes

Comments

Yeeey idag är det äntligen dags för årets första träningsmatch!! Jag är supertaggad och egentligen skulle vi ha spelat två träningsmatcher redan men båda de matcherna ställdes in. Så nu är man extra laddad. Vi möter Yxhult på konstgräsplanen i Hallsberg. Har inte gjort något idag förutom att väntat. Har gjort iordning en god smoothie som jag nu ska dricka och sedan packa det sista och dra iväg. Skippar brustabletten idag då jag redan får i mig c och d- vitaminer från Triotein och kosttillskottet. Hoppas ni haft en fin söndag, kram.

Likes

Comments

Hallå kan vi ta en tyst för denna låt?? eller för Zaras nya album?? Så jääävla bra. Så fort jag vaknade imorse låg jag och lyssnade igenom alla låtar. QUEEN QUEEN QUEEN säger jag bara.

Likes

Comments

5 saker jag vill göra innan jag tar studenten.

♦ Fått minst fem A:n i betyg.

♦ Skaffat mig ett jobba jag trivs på, och som jag kan börja jobba på efter studenten (på heltid).

♦ Sparat ihop minst 1000 kronor på mitt sparkonto som heter "Studenten".

♦ Köpt mina första par klackskor.

♦ Lärt känna två nya människor.

Likes

Comments

''superduper bra bild direkt från mac-camen''

Idag vart det en sämre dag än vad jag hade tänkt mig. Försov mig imorse och kom sent till första lektionen. Hade en redovisning i logistik och hamnade i en onödig och idiotisk diskussion i slutet av dagen... Skulle också ha pluggat på körkortet, vilket jag gjorde en stund men sedan gav jag upp. Åkte och tränade istället. Träningen var sådär. Nu ligger jag iallafall här, här i sängen och har några måsten innan jag kan gå och lägga mig. Hoppas på att morgondagen blir bättre.

Förresten så fick jag en liten kusin nu på kvällskvisten, lyllos mig!

Likes

Comments

Min lördag var fullproppad med saker att göra. Jobbad från 6-12, efter det skulle jag med en buss till Sköllersta (12:20 gick den) så jag fick springa för att hinna med den. Tur hade jag och hann med den! Skulle nämligen åka och fira min lillebror som har fyllt år. Efter det åkte jag hem och då märkte jag att jag hade fått med mig jobbtelefonen hem. Såå jag satte mig på en buss till jobbet för att lämna den. Efter det skulle jag träffa Hanna och Ebba. Hanna och hennes kille har nyligen flyttat in i en lägenhet här i stan, jättenära mig! Så jag Ebba och Hanna passade på att äta tacos och ha mellomys när hon ändå var ensam hemma. Det var en jättefin lägenhet och superkul att vi nästan är granna igen.

Likes

Comments