Hej!

Jag vill börja med att be om ursäkt för din dåliga insats med att skriva inlägg. Jag ska bättra mig! Det är bara det att jag är så otroligt stressad över tentan som är nästa vecka. Det är en 15-HP-tenta i handelsrättslig översiktskurs, viket innebär att tentan omfattar ungefär 10 veckors heltidsstudier. Eftersom det är en översiktskurs innebär det att jag ska kunna lite om allt. I fjol försökte jag dölja min stress inför tentor in i det sista, det vill säga oftast ringde jag mamma två kvällar innan tentan i panik. I år ska jag försöka bli bättre på att erkänna att jag är stressad så jag kan planera och kanske få hjälp från andra runt omkring mig. Åter till tentan: Det ska bli så skönt när den är över så jag kan andas ut och åka hem till Medelpad.

Det är inte så mycket som har hänt de senaste dagarna. Jag har pluggat och kollat på Vänner. I lördags blev jag bjuden på middag och GT-kväll hos Lisa och hennes roomie. Det var verkligen supertrevligt! Ni förstår nog inte hur skönt det är att ha en av sina bästa vänner från gymnasiet i samma stad som en igen.


En annan sak som har hänt är Elisabet Höglund. HERREGUD. För er som har missat publicerade Expressen på sin debatt-sida en artikel skriven av Elisabet Höglund som väcker många känslor inom mig, ni kan läsa den här. Jag läste direkt efter att ha läst artikeln Brita Zackaris blogg för att få en vettig kommentar på allt. Brita Zackari satt ord på mina känslor.


Hittade en bild på Lisa från hänget

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!


Jag tänkte göra mitt bästa att dela med mig och mitt liv. Det består dock mest av plugg och det eviga sökande efter att äta nyttigt och träna. Egentligen saknar jag helt förväntningar om att nån ska läsa, men jag vet att mormor är intresserad av vilka kläder jag köper. Därför tänkte jag att bloggen är ett bra ställe att publicera bilder på nya kläder, så slipper jag maila bilder till henne. Jag vet även att mamma är intresserad av vad jag äter på dagarna, så ska även lägga ut mina bästa (och möjligen sämsta) vegetariska recept. Således förväntar jag mig att mormor och mamma läser bloggen dagligen.


Så om ni vill får ni gärna hänga med i min censurerade vardag.

Likes

Comments