En bra måndagsmiddag med min klasskompis Sara.

Jag tror helt ärligt att denna outfitta har hängt mest på min kropp denna höst. Kjolen var ett panikköp från BikBok men jag älskar den. Skorna är från Notting Hill så kan verkligen inte slänga dem pga mitt hjärta skriker "NEJ" när jag försöker.

Trots att det är stearin på bordet, maten ser giftig ut och glaset är fullt med fingeravtryck gillar jag denna bild. En bra middag.

Jag har fallit för denna klänning, är typ kär. Den är från H&M om nån är sugen på den. Matchade med en klocka på Calvin Klein, Medelpadsringen som ej syns, tjocka strumpbyxor som gör att benhåren inte sticker ut genom dem och lite smink + locktångslockligt hår. Anledningen till att jag var tillfixad var för att jag skulle på inflyttningsfest hos en kompis på Kungsholmen. Jag fick dock mens och blev en känslostorm så åkte hem tidigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är i akut behov av en ny väska, någon form av handväska. Det är dock svårare än jag trott eftersom 1. jag inte är särskilt feminin i min klädsmak och 2. begränsad budget. Jag kräver att datorn, lite kurslitteratur och allmänt bra-att-ha-grejet ska rymmas men vill inte att den ska bli för stor och klumpig. Just nu drömmer jag till exempel denna från Wera Stockholm och denna och denna och denna och denna. Har ni några tips får ni gärna tipsa!! 

Likes

Comments

Hej allihopa!

Det har varit lite mycket senaste tiden: tentaperiod, födelsedag, tenta, hemresa, fest och allmänt mycket. Nu har det lugnat ned sig. Tenta kom tillbaka i fredags men positivt resultat vilket var så otroligt skönt! Jag ringde mamma och grät efter tentan för det kändes jättedåligt., men det gick tydligen inte så dåligt som jag trott.


Efter tentan drog jag till Sundsvall för att fira min 20 års dag i efterskott. Det blev middag och förfest hemma hos mina föräldrar med familj och vänner. ÄLSKADE det, men nu har jag landat i någon form av vardag i Stockholm igen och börjat läsa statistik. Det ska bli kul!

Hoppas allt är bra med er! Pussar från er sockerpaj

Likes

Comments

Hej!

Jag vill börja med att be om ursäkt för din dåliga insats med att skriva inlägg. Jag ska bättra mig! Det är bara det att jag är så otroligt stressad över tentan som är nästa vecka. Det är en 15-HP-tenta i handelsrättslig översiktskurs, viket innebär att tentan omfattar ungefär 10 veckors heltidsstudier. Eftersom det är en översiktskurs innebär det att jag ska kunna lite om allt. I fjol försökte jag dölja min stress inför tentor in i det sista, det vill säga oftast ringde jag mamma två kvällar innan tentan i panik. I år ska jag försöka bli bättre på att erkänna att jag är stressad så jag kan planera och kanske få hjälp från andra runt omkring mig. Åter till tentan: Det ska bli så skönt när den är över så jag kan andas ut och åka hem till Medelpad.

Det är inte så mycket som har hänt de senaste dagarna. Jag har pluggat och kollat på Vänner. I lördags blev jag bjuden på middag och GT-kväll hos Lisa och hennes roomie. Det var verkligen supertrevligt! Ni förstår nog inte hur skönt det är att ha en av sina bästa vänner från gymnasiet i samma stad som en igen.


En annan sak som har hänt är Elisabet Höglund. HERREGUD. För er som har missat publicerade Expressen på sin debatt-sida en artikel skriven av Elisabet Höglund som väcker många känslor inom mig, ni kan läsa den här. Jag läste direkt efter att ha läst artikeln Brita Zackaris blogg för att få en vettig kommentar på allt. Brita Zackari satt ord på mina känslor.


Hittade en bild på Lisa från hänget

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!


Jag tänkte göra mitt bästa att dela med mig och mitt liv. Det består dock mest av plugg och det eviga sökande efter att äta nyttigt och träna. Egentligen saknar jag helt förväntningar om att nån ska läsa, men jag vet att mormor är intresserad av vilka kläder jag köper. Därför tänkte jag att bloggen är ett bra ställe att publicera bilder på nya kläder, så slipper jag maila bilder till henne. Jag vet även att mamma är intresserad av vad jag äter på dagarna, så ska även lägga ut mina bästa (och möjligen sämsta) vegetariska recept. Således förväntar jag mig att mormor och mamma läser bloggen dagligen.


Så om ni vill får ni gärna hänga med i min censurerade vardag.

Likes

Comments