Vad finns det mer att uppdatera er om?
Vi spenderar dagarna i solstolar växlande med dopp i poolen. Om kvällarna går vi ut och upptäcker staden i kvällssolen följt av någon typ av middag på diverse restauranger. Ingen stress, ingen press. Rent och härligt semesterliv helt enkelt.
Nu börjar veckan lida mot sitt slut och även om det kanske är ett brott att erkänna, men lite hemlängtan har jag allt. Jag kan inte fullt slappna av och inte låta bli att tänka på alla måsten som väntar hemma, bland annat skolstarten och slutexaminationer i historiakursen... åh hjärtklappning av bara tanken.
Nu ska jag iallafall njuta det sista och försöka få liv i mitt pigment så att jag inte kommer hem blekare än när jag åkte..
puss på er!

Likes

Comments

Från vår morgonpromenad tidigt imorse. Idag var vädret tyvärr inte på vår sida då det plötsligt växlade från strålande sol till en himmel täckt av moln. Så därför tog vi oss till ett köpcenter i staden och strosade runt i lite affärer.
Senare mot kvällen väntades en parad och andra festligheter då det är Spaniens "julafton" idag. Väldigt roligt och intressant att se och uppleva.
Nu sitter vi på en restaurang och har precis fått i oss mat. Blir troligtvis en tidig kväll idag och att vi rör oss tillbaka till hotellet strax.
Imorgon hoppas vi på sol så att poolen och solstolen är vart man finns hela dagen.
Ha det fint vänner!

Likes

Comments

Livet med småsyskon haha..
Man tager vad man haver och i detta fallet blev det ett stycke lillebror som gick bananas och lekte fotograf. Ville bara sticka in och säga hej med en kvällsoutfit i värmen. Pusshej!

Likes

Comments

Ensam, vändning & lycka
I början av sommaren mådde jag inte alls. Jag och min dåvarande pojkvän hade nyss gjort slut och inte bara är det jobbigt i sig självt, utan alla mina "nyfunna" vänner återgick till att endast vara hans vänner. Det vill säga att jag var tvungen att göra slut med alla de få vänner jag hade vid det tillfället. Tur hade jag dock i oturen att jag skulle jobba dagtid de första veckorna på lovet och fick då automatiskt en ursäkt till att stanna hemma och inte behöva oroa mig för ångesten att göra något med min sommar. Ett tråkigt sommarjobb inom kommunen fick genast en vänding när det visar sig att jag ska jobba tillsammans med min högstadie-bästis. Vi jobbade, skrattade oss igenom dagarna och jag kände redan här att vändingen var påväg.
När jag sedan fick beskedet att mitt skolbyte var i full ordning och att allt jag behövde göra nu var att önska en klass jag ville gå i. Med skräckblandad förtjusning försökte jag lista ut hur jag skulle välja, men till slut valde jag en klass med både kända och okända ansikten. I samma veva började jag umgås med vänner igen, både gamla och nya. Jag fann ett sätt att ha en relation med mitt ex så att vi alla kunde umgås som vanligt igen. Genom fester, strandkvällar och en jäkla massa skratt tog vi oss igenom skolan och plötsligt befann jag mig i en ny skola, med nya vänner och en känsla av att ä n t l i g e n vara nöjd, med både mig själv och med tillvaron i mitt liv.
Halleluja

Tyvärr blev jag under en kvälls festligheter av med min mobil och fler bilder än såhär har jag inte ifrån sommaren haha.. de va en kul fest iallafall:):)

Likes

Comments

Första heldagen här spenderades endast i solstolen omväxlande i poolen. Borde man inte ha det så varje dag?
Middagen är uppäten och nu ska vi nog ut för att kolla vad stan har att bjuda på.
Kramar

Likes

Comments

Här mina vänner, här ska jag nog överleva en vecka. Sol, värme och fantastisk miljö.
Efter en väldigt turbulent flygresa landade vi i värmen och lika snabbt befann vi oss på vårt hotell. Första gången vi besöker denna ön och än så länge är det väldigt mycket positivt!
Vi är alla helt slut och sängen väntar nog alldeles strax tror jag. Imorgon väntar en dag endast parkerad i solstolen med en bra bok, som jag har längtat efter detta.
Vi hörs när vi hörs, ha det fint tills dess!
Kyss

Likes

Comments

Osäkerhet, vilsen & hjärtekrossad
Under den första halvan av 2016 var jag otroligt instabil. Jag mådde inte bra varken psykiskt eller fysiskt, mycket stod illa till och framtiden kändes tveksam. Redan i Januari/Februari började jag fundera på ett skolbyte, jag trivdes inte på skolan som jag då gick första året på gymnasiet på. Jag saknade utmaning och garanti inför framtiden. Jag kände att den utbildning jag skulle fått på den skolan, inte skulle tagit mig någonstans i framtiden. Visserligen går jag fortfarande samma linje, men jag lärde mig ingenting där. Jag kan tänka mig att många i det läget hade sett en enkel utväg, lätt plugg = lätta betyg. Det har jag absolut förstått genom denna terminen i min nya skola haha.. Men jag vill se dt som ett slit värt att göra för en bra och gynnsam framtid för mig.

Med tveksamhet inför skolan och svajiga relationer till både vänner och partner blev jag mer och mer vilsen. Jag vart sjuk i förkylningar efter förkylningar som inte gav med sig. Att känna sig svag på det viset och hindras från att träna är otroligt tröttsamt. Att inte träna på ungefär 2 månader resulterade i en enorm rasning i vikt. Jag vart så smal, att jag själv märkte det genom kläder som jag inte längre kunde använda. Det hela hände så fort och jag blev en människa som var svår att ha att göra med. Detta ledde till ett ganska öppenbart uppbrott mellan mig och min dåvarande pojkvän. Något som slet otroligt på mig, mitt första riktiga hjärtekross och jag har aldrig känt mig så ensam och förlorad som då. I denna stunden försvann jag i princip från omvärlden. Jag var knappt i skolan eftersom vi hade få lektioner inför sommarlovet, mina vänner var hans vänner så jag höll mig undan och självklart att jag var ledsen fick mig att vilja stanna hemma.

Strax vid denna tiden gick jag på sommarlov med tanken om att ett eventuellt skolbyte väntade, och därmed en nystart med förhoppningsvis nya vänner och ett lyckligare jag. Om jag bara visste hur rätt jag hade..

Likes

Comments

Hallåå vänner! I brist på annat bjuder jag på lite bilder med favvofilterna på snap.
Nu befinner vi oss i Oslo på ett hotell, för övernattning denna natt. Med andra ord har denna dagen bara spenderats i bilen fram tills nu.

Efter ett bra firande igår med vänner vaknade jag upp bredvid min kärlek imorse och kände mig lyckligare och nöjdare med iallfall sista halvan av året som gått. Har tänkt sätta mig och skriva ett gäng tidsinställda med händelser detta året som påverkat på ett eller annat sätt, som jag tänker kommer upp i veckan. Eftersom det kan vara tveksamt med internet i Spanien kan det vara bra med några inlägg iallafall. Så om inte annat hörs vi på det viset. Hoppas ni käkat god pizza idag och mår bäst, puss på er!

Likes

Comments

Nu är det dags vänner! Att tacka av detta året och allt vad det har lärt mig, för att invänta det nya med säkerligen fler utmaningar men förhoppningsvis ännu fler och härligare skratt. Det har varit ett bra år, med många förändrinar framförallt och skillnader hos mig som person. Jag ser fram emot ett nytt år med vänner, familj och min kärlek. Det blir bra det här kompisar.
Första på tur för detta året, efter att ha dansat bort det gamla med vänner, står en resa. Imorgon sätter vi oss i bilen mot Norge för en hotellnatt, följt av att vi flyger till Fuerte Ventura på måndagmorgon. En vecka i solen är absolut ett sätt att föredra för förberedelser inför ännu en termin i skolan.

Jag vill önska er ett härligt, gott nytt år! Men jag vill även nu gnälla lite, för snälla vänner, ta hand om varandra. Inte bara är det personskador som sker men jag vill be er att lägga en extra tanke på våra nya vänner som funnit en trygghet i vårt land efter att ha varit på flykt. Jag vet inte mycket, men jag kan tänka mig att det inte kan vara lätt för deras stackars psyken att höra dessa smällar överallt. Att ha levt i en vardag där höga smällar betydde flykt, bara för att bemöta det här i tryggheten också. Ta hand om varandra, och ta det lugnt med smällarna.

Tusen tack för detta året och ännu fler kramar ❥❥

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Blogkeen
  • Nouw