​<a title="Larssonalicia blogg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=843158&mid=208734&f=true" target="_blank"><img alt="Larssonalicia blogg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=843158&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina gullipluttar!!🎀 Vad gör ni? Va händer? Har ni en trevlig kväll? Hoppas de, för de har jag😊💗.

La mig nyss i sängen och då började jag helt plötsligt tänka på alla populära trender just nu. Så tänkte ta up dom här👇

1. Nakenbilder, dickpics. Eller är det bara jag som får sånna hela jävla tiden?? 😏

2. Att man ska ha så mycket dagar och poäng på snap✌.

3. Kropps och skönhetsidealen. Att du ska ha stora bröst och stor röv. Att du ska vara pinnsmal. Alltid vara sminkad och iordning gjord bara för att gå till Ica och köpa lite mjöl och jäst för du ska stå hemma resten av dagen och baka bullar. AA jag tycker detta har gått för långt!!

4. Clowntrenden. Fyfan vågar ju knappt gå utanför dörren längre.

5. Sånna här jävla stryphalsband vet inte vad det heter igentligen. Men hoppas ni förstår vad jag menar. Jag personligen tycker i te alla det är så snyggt. Men det passar på vissa.

6. Den populära polokragen. Ja vart hittar vi den? Jo på typ alla tjejer vart vi än går😊. Spyr av polokrage, jag personligen hatar det.

7. Att man ska hataskolan. Bara jag som tycker att de känns lite som en trend för dom flesta ungdomarna. Hataskolan är bara nåt du ska göra för att alla andra gör det. Inte för att jag är ett faan av skolan men endån.

8. Marabou, alla älskar marabou! Bara för att.... Ja vi alla vet ju varför. Men tack Tova, åt aldrig Marabou typ innan du börja prata om den. Du har serioöst räddat mitt liv, för det är ju så jävla gott👌😍 

9. Att vlogga, alla gör det. Varenda jävel. Jag kanske också skulle ta att börja. Eller va tycker ni? 

10. Lana och dygna, vara uppe hela natten och spela.

11. Sitta på en parkbänk och punda på torget.

Ja här var alla trenderna som har kommit upp i mitt huvud. Och har skrivit lite vad jag tycker om vissa saker. Och ta det inte personligt för att det är mina egna åsikter. Okej? Bra♥️♥️

Godnatt och dröm sött!!💗 


Likes

Comments

Hej alla små söta sötnosar! 🎀🎀

Nu är jag tillbaka! Och visst har ni saknat mig? AA förstår de♥️, jag har saknat er iallafall.

Som ni ser på bilderna här uppe👆👆 så har jag nyss vart ute och tränat lite. Va så extremt skönt, känner verkligen att jag förtjänar mys och lördagsgodis nu! 💗 Jag började träningspasset med att springa 1.5km som en liten uppvärmning. Efter det så körde jag 30 minuters fys ute på trädäcket. Och ja sen så var det klart! 😊 Det är faktiskt inte lika jobbigt att träna som man tror, det är ganska roligt igentligen. Bara man tar första steget. Hitta nåt i träningen som motiverar dig, sen kör du på bara. Sätt ett mål och kämpa💪. Jag har spelat fotboll i 9år nu och det skulle aldrig gått om jag inte haft ett mål. Så det är jätte viktigt. Mitt mål har alltid varit att komma upp och spela seniorfotboll. Och vet du vad, idag spelar jag i damlaget och är 13 år gammal. Allt går om man vill, så ge aldrig upp!

Hoppas detta inlägget inspirerade dig lite! Ha det som bra nu mina sötnosar🎀🎀🎀🎀

Likes

Comments

Hur mår ni mina sötaste gullipluttar? Drottningen utav alla gullipluttar (jag) mår jättebra😊 Hoppas ni också gör de!!♥️

Här på min blogg kommer det komma upp minst 2 super intressanta inlägg varje dag. Och jag är inte en tråkig bloggare som alla andra och bara skriver tråkiga vardagsinlägg 24/7. Här kommer det roliga/spännande inlägg med fart och fläkt👌👌. Jag lovar att du kommer älska det.

Är de bara jag som älskar dom här 🎀🎀🎀🎀 rosa rosetterna! Dom är typ mitt liv just nu😂!

Och om du inte redan fattar min blogg, så kanske de inte är meningen att du ska göra de heller😘😘.

Vi ses snart igen mina gullipluttar! 🎀

Likes

Comments