Har nyss varit ute med hunden men de blev ingen lång promenad för någon börja och skjuta så vi gick där han bor så han fick busa bakom huset. Så då passa och fota lite

Likes

Comments

Idag mår jag inte alls bra.. För jag kan inte bet mina räkningar den här månaden för försäkringskassan inte vill hjälpa mig fast ja har skickat innan massa papper som doktorn har skrivet om mig men de hjälper inte😢😢 så nu väntar jag på att omprövning ska gå igenom men det tror jag inte.
Så nu sitter jag i skiten riktigt har massa lån som ska vars bet den här månaden 😞 så jag får väl sälja allt jag äger å har då... För de känns som jag inte orkar leva snart. Fast jag har en bra familj å allt..

Varför är så orättvis här i värden ??

Likes

Comments

När man inte får hjälp från Försäkringskassan på 1 1/2 år så mår man inte gött alls. Har lämnat in massa papper men de hjälper inte 😞 Så nu på sista tiden har jag problem med sömnen också så jag brukar vara vaken till kl 06.00 på möran så efter de orkar jag somna in å de är ju helt bra de heller. Så nu är jag så orolig hur jag ska klara av den här månaden med alla räkningar jag ska bet 😞 det kommer och gå skit de. Vet inte hur jag ska göra heller får ingen hjälp nön stans 😢😢

Och jobb finns de inte heller så allt känns bara skit nu .....

Likes

Comments

Ja då var Måndag igen då 😜 men idag är de ingen vanlig måndag för idag fyller min älskling år ❤ så jag ska snart laga mat åt honom.

Sen kommer även morfar hem idag

Likes

Comments

Nu har man lämnat Zigge 😊 Vi var även å hälsa på Jerry m:fam vi gratta även honom också för han fyller år om 2 veckor vi vet inte om vi kommer ner innan dess så. Sen var vi in på hemmakväll å köpe godis å chips 😊 Sen blev de mat på Max så nu e jag så mätt. Och nu åker förbi Sunne ska bli gött å komma. Men kanske måste in på Toria en snabbis sen blir de hem ljuva hem ❤

Ha en bra Söndag alla

Likes

Comments

Min morfar är kvar på sjukhuset de var 8-9 hjärtinfarkt han fick nu i fredag och han klarade den med han är stark min morfar ❤ igår fick han blod för hans blodtryck var 133/33. Det var meningen att vi skulle hälsa på honom igår men de blev så sent för vi var till fensbol för svärmor skulle gratta killen min för han fyller år i möra.

Likes

Comments

Är på väg till Karlstad ska köra hem min brors hund. Och han vill inte bil han är så nervös så han vet inte hur han ska ligga. Stackars lilla vovve

Likes

Comments

Blev väckt av mamma 02.30 inatt för hemtjänsten har ringt hit och sagt att morfar är sjuk så ambulansen var på väg. Han var tung andas sen vet jag inget mera ännu har inte hört nö mera från dom tycker de e dåligt att dom inte hör av sig.

Och morfar har problem med hjärtat han har haft 8 st hjärtinfarkt så. Han är en stark gubbe på 92 år

Hoppas man hör något snart hur det är med honom ❤

Likes

Comments

Nu har man gjort andra promenaden med hunden jag passar om dagarna. Han är så snäll😀
Så blir det nog vila ett tag innan man ska laga mat åt killen 😊

Likes

Comments

Hej hej.
Dagen började med och gå upp ur sängen och gå ut för jag skulle flytta mammas bil för morbror Sune kom han ploga utanför här så snällt av honom.

Sen blev de datorn ett tag rensa inlägg på Fb.

Har även varit ute och gått i de härliga vädret
😊

Likes

Comments