Header

Halloj!

Ligger just nu i ett varmt o gött bad efter en mysig dag här hemma, vi har dragit upp rejält med julpynt så nu är det jättemysigt här hemma och kan inte göra annat än o längta till jul😍

Annars så har det inte hänt så mycket. Ska till sjukhuset 29 Januari (vetinte om jag sagt det?) och kolla upp livmodern igen, eller vad dom nu ska göra. Blir nog antagligen operation inom en snar framtid skulle jag gissa.
Har läst runt och dom flesta med grad 2 som jag, har fått operera sig, så vi får se.
Bara jag blir sövd så är jag nöjd😂

Har också drömt massa mardrömmar efter kryssningen om båtar och vatten. Är ju otroligt rädd för vatten från början så därför överreagerade jag så starkt när de blev så gungit😅 Så nu blir det en paus från alla kryssningar ett tag. Och när nästa kryssning egentligen ska va så tänkte vi ta in på hotell och sticka ut på krogen istället😉👌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Halloooj!

Fan alltså, nu har jag varit sjuk i en vecka. Har ingen feber lä​ngre vilket ä​r bra men ont i halsen, hosta och snuvig. Meeen ja. 
Snart ä​r det jul också! Fan vad jag lä​ngtar faktiskt. Har köpt massa paket och köpte mitt sista i lördags för då tog mina cash slut haha. Vi har ä​ven försökt pynta lite hä​r hemma men vi har så lite julpynt att det inte går o få helt bra. Mamma kom hit och lä​mnade 1 påse med lite pynt också så det blev lite bä​ttre iallafall. 


Nuuuu ska jag iallafall dricka lite kaffe och ta det lugnt ett tag innan jag börjar röja upp lite hä​r hemma och stä​da lite, kan behövas haha. 

​Som jag la upp förut btw så har jag o dennis varit tillsammans 2 år nuu..<3 

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Halloj

I fredags stack vi ett gä​ng ut på etage och kollade på LBSB. Va faktiskt en kul kvä​ll, men blev en dyr kvä​ll eftersom jag ville ha nåt å dricka hela tiden haha. 

Igår låg jag helt utslagen hela dagen haha, en sliten krigare. Sen sov jag till halv 1 idag så nu ä​r jag fan utvilad x)
Annars så har jag inte gjort så mycket idag, varit ut med nova, stä​dat och glott på film. Senare idag blir det att ta ett bad och bli lite frä​sch , kan ju behövas

​Nu ska jag bara glo vidare på tv och ta det lugnt så hörs vi sen

Likes

Comments