Halli hallå hej hej bloggen.
Längesedan jag update nu ännu en gång men har haft fullt up med counter strike <3. Har nu varit och lanat hos Oskar i snart 2 nätter och klättrar mot global. Det började med mig, Oskar, Charlie och Calle men nu har Calle åkt hem. Börjar visserligen gå bra med mina cs skins nu oxå och min kniv är just nu en M9 Bayonet ruby på ca 12 500kr. Mest av min förmögenhet sitter alltså i cs bortsett från sparkontot då. Andra goda nyheter är nu att jag klarat mig från varningen av banken när jag hade -155kr på mitt kort. Mamma räddade mig med att swisha en röding <3. 

PEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACE

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Walla bloggen!

Haft en rätt händelselös vecka och helg, var supersnäll och tog en kollegas pass i lördags så hela den dagen gick bort. Och resten av veckan har gått till att jobba och packa inför flytten. Det är sjukt hur många flyttlådor vi har, tror det var ca 150 stycken. Vi flyttar dessutom till ett hus som är 100m2 mindre så det är massa grejer som måste slängas och skänkas. Kommer dock bli riktigt dröm när det väl är klart, bott i samma hus i 15 år nu så känns bra med lite förändring. Meeeen, även om de händer mycket roliga saker just nu så har jag ändå en klump i magen, lite ångest typ, det är nämligen så att jag är kär.. Nej jag driver, men ärligt så har jag lite ångest då jag bettade bort 2,5k igår kväll. Riktigt onödigt, fattar inte varför jag gjorde de ens, för spontant! Ingen idé att gå efter enkla pengar som betting och liknande, vill man ha deg så är det fan knega som gäller.

Likes

Comments

Tjatja bloggen är nu tbx här igen efter ha tagit en paus pga av semester i Thailand. Är sjukt kul här nere och har blivit en liten pepparkaka, så gyllenbrun jag är nu. Har blivit en hel del alkohol och chillande längs stranden, men nu mest nyligen till helgen åkte jag och hälsade på www.nouw.com/127dagariasien när de var i Phiphi. Där blev de rätt stökigt och en hel del fest, bland annat började en av tjejerna brinna under eldlimbo o sjöng lite väl tankad i en livebar, en däckade i en tailboat och lite andra sjuka saker som hände de andra tjejerna. På natten blev jag utskälld av ägarn till deras hotell när jag höll på att däcka inlåst på deras rum mitt i natten då jag ej hade betalat för att sova där. Men som tur är kom min räddare i nöden (Jossan) med 1000 baht som hon kunde ge ägaren och låste ut mig från rummet. Inget sex denna resa men de är launa, de är ändå Oskars tur nu.

Peace

Likes

Comments

Läget?

Jag har ett sånt jobbigt problem va.. sådär riktigt.. jobbigt. Vad gör man liksom, när man sett alla avsnitt på alla serier man följer?? Har kollat klart hela TWD, TVD, GOT, SUPERNATURAL, GRIMM och CHUCK! Gett så många andra serier chansen men man blir ju bara deprimerad av hur dåliga dom flesta är. I need the feels när jag tittar, inte nått käbbel om vem som döda han/ hon eller vem som blir utröstad nästa gång. Inget j*vla trams. Orkar inte, måste jag också börja kolla på Beverly Hills Housewives som Samuel gör? Då avlider jag, snälla hjälp mig någon :(

Likes

Comments

WAZZUP
Det var inte länge sedan nu jag kom hem från min resa i Italien och jag har lärt mig massa trevliga grejer där ifrån. Bland annat har jag lärt mig dansen tango så jag kan göra succé på uteklubbarna. Tro mig, de kommer gå hem. Något mer jag även har lärt mig är att man ska dricka öl till pizza och aldrig vin. Även att Rosé inte räknas som ett riktigt vin för de är en blandning med 2 olika druvor, men detta köper jag inte. Rosé är ett av livets nektar och bör drickas så ofta som möjligt. Finns även olika sorters pizza, men det är ett ämne som det finns för mycket om att säga.

Peace och drick nu riktigt mycket vin till helgen.


Likes

Comments

De är fan inte lätt hörni. Spenderat hela min helg på att jobba och vet ni vad som händer när man kommer hem? Mom and Dad har fest och maxar ut ljudanläggnigen mitt i natten när jag försöker sova, men man vill ju inte va keff så jag gick upp och drog några shots. Va fortfarande full när jag vakna och måste säga, aldrig sålt så många burgare i mitt liv som då. Ska börja hälla vodka i mitt kaffe.

Likes

Comments

Hello again bitches.
Som ni vet efter en helgs festande så behöver man återhämta sig för att kunna festa nästa helg i toppform. Då rekommenderar jag att ta kontakt med era sidehoes som jag nu gjort de senaste. Ett väldigt viktigt sätt att koppla av på, och mysigt. Neflix and chill funkar perfekt! Även om dessa tjejer inte är från tinder rekommenderar jag för er nybörjare att använda er av det till en början. Försök hålla er till 2-3ggr i veckan med netflix and chill så du kommer leverera ute på klubben, det kan jag garantera. Om inte, så betalar Oskar tillbaka min skuld med en champagne på din nästa utgång.

Obsververa att på andra bilden så ser man inte mitt 6pack då det är photoshop så att min mage ser normal ut som er andra läsares.

Peace and kissesLikes

Comments

Tjabba tjena hallå!

Vi är nu inne på dag 2 av bloggandet och jag märker redan att det börjar ta över mig. Till exempel så kan jag inte gå förbi en spegel längre utan att behöva ta kort på min "outfit", jag kan inte sluta att ha åsikter om saker som tidigare var helt oväsentliga för mig. Och jag har liksom den här kliande känslan i fingrarna, och det ända sättet att få slut på det är att tipsa er om massa hälsomat ni kan äta för att bli lika fitt som mig.

Det är fantastiskt!

Undrar ni över vad det är för hälsomat jag menar så är det ganska uppenbart att jag menar kebabpizza med vitlökssås, finns inget bättre för den mentala hälsan.

Likes

Comments

Halli hallå hejj hej allesammans!
Detta är en post om min bh provning som va i helgen. Vaknade upp bakis med en tjejkompis i sängen och bestämde mig för att prova hennes bh, då jag anser att jag är tillräckligt stor och gammal nu för att börja använda bh nu mera Testade en b-kuppa som ni ser på bilden vilket kändes si sådär, tror jag behöver c kupa eftersom min bröst har börjat växa efter förra säsongens gymmande. Det var ett helvete att få på knäppt den så nådde ut till tinder tjejerna som får göra detta nästan varje dag utan resultat. Pga av dålig kameravinkel ser man tyvärr inte se mitt 6pack som jag har då, jag tränar några ggr om året...

Likes

Comments

Ni vet den känslan när man hittat en video eller film som verkligen berör en? Spenderar man så mycket tid på Facebook som jag gör så tar det inte lång tid innan man sett alla av dom, folk delar hit och dit trots att det ofta bara är så simpla saker som att någon ger en hemlös människa hjälp. Jag försöker leta lite mer på djupet, verkligen leta ni vet, asså sitta typ 3 timmar på youtube och bara klicka mig vidare på vad den rekommenderar tills jag är alldeles tårögd. Jag gjorde de här om dagen och hittade något som fick det att verkligen brista i min själ, så känner nu att jag är tvungen att dela med mig av det till er.

Prepare yourself for the feels

https://www.youtube.com/watch?v=YLO7tCdBVrA

Likes

Comments