Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

 • 122 readers

Likes

Comments

Hej hej, jag vet inte vad det är med mig idag. Känner mig som en tickade bomb. Vad man än gör så får man motgångar. Fattat inte varför all jävla problem ska komma till mig. När folk beter sig som fittor så blir jag galen. Asså då menar jag som ett jävla monster. När folk behandlar mig illa eller någon som står mig jävligt nära som råkar illa ut, då blir jag extremt uppkäftig och står för varje jävla ord jag säger. Folk tror att dem vet allt och dem gör allt rätt fast dem år riktigt jävla värdelösa.. Om du läser den a blogg som vet att det här handlar om dig. Skriv aldrig till mig och visa dig verkligen inte för mig. Fyfan ah nu ska jag sluta och vara arg, men det är fan inte lätt när folk beter sig.

 • 128 readers

Likes

Comments

Hej hej! Ja nu kommer det ett så kallade åsikts inlägg nu, jag måste bara säga att jag inte drar alla över en kant. Men när man är tex ute och joggar eller går, och speciellt i tränings kläder. Så ska varenda jävlel som jag ser glo. Man bara vafan är ditt problem? Haru aldrig sätt någon springa eller gå i tränings kläder? Asså när någon tex hänger sig på tutan eller glor på en. Asså då har jag en sån god lust att ge fingret och skrika. Asså man har en sån jävla stor lust att göra det, men samtidigt så kan det hända jävligt mycket som kan bli fel. Jag brukar oftast inte bry mig när folk gör så, men ibland så blir jag så jävla sur på folk som inte har något vett innanför sitt jävla pannben.. Det bara kokar i mig när folk inte kan visa respekt emot mig. Man bara vafan ska jag inte få träna utan att folk sitter och stirrar på mig. Asså seriöst nu folket. Visa respekt och ge fan i och glo. Då lovar jag att ni får så mycket bättre. Är man tjej som råkar ut för sånt här, så blir det inte alla roligt att ut och träna. Får då vet vi att ni med människor kan göra jävligt dumma saker. Så snälla visa respekten och tagga..

Bye bye

 • 170 readers

Likes

Comments

Det där är så snyggt!! Mina favoriter!!

 • 181 readers

Likes

Comments

Hej.. Ja jag vet bloggen har ej varit aktiv på några månader. Men det är för att jag jobbar och har sällan tid för att skriva på bloggen.. Men ska kanslits ta tag i det? Eller ska bloggen vara nere tills jobb perioden är nere? Åh jag vet inte hur jag ska göra. Men kommer nog göra lite förändringar när det gäller bloggen. Men vi får se då när det är aktuellt. Men ha en fett Nice dag! Puss ❤️

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er.
Med mig är det sådär. Hade kramper igår natt och nu inatt. Är helt slut efter allt. Men aja nu tänkte jag skriva lite om känslor och hur det känns att bli kär osv.

Alla har varit kär någon gång. O kär är nog det bästa som finns. När man känner hur kroppen blir varm och hur hjärtat dunkar fort. Man får ett leende på läpparna och man tänker på personen i stort sätt varje dag. Man blir skit glad när personer skriver till en. Ah det finns en hel del som kan hända i kroppen när man blir kär. Men kan skriva mer hur jag blir någon annan dag. Är så trött och utmattat efter alla kramper..

 • 362 readers

Likes

Comments

Porr är något, kanske en film eller bild, som ska göra den som tittar sexuellt upphetsad. Många blir upphetsade av att se andra människor ha sex. Därför visar porren ofta personer som har sex med varandra eller sig själva. Men vad som är porr för en person behöver inte vara det för en annan.

Olika sorters porr

Det finns många olika sorters porr, sådan som visar sex mellan personer med olika kön, med samma kön eller både och. Ibland brukar man skilja på mainstreamporr och alternativporr. Mainstreamporr är den vanligaste typen av porr och det som är lättast att hitta. Men många kan också känna att det är svårt att känna igen sig i det sex som visas där eller att det känns tråkigt.

Alternativporr försöker göra porren lite annorlunda. Feministisk porr är ett exempel på det. I den framställs kvinnor och män på ett mer jämlikt sätt. Det finns även tecknad porr, amatörporr och massor av annan slags porr.

Porr behöver inte alltid vara bilder och filmer. Det kan även vara till exempel porrnoveller där det är meningen att man ska bli kåt av att läsa om sexuella handlingar eller fantasier.

Att titta på porr

Att titta på porr är vanligt. Det kan finnas många olika anledningar till att man vill titta på porr men ett vanligt skäl är att man använder för att onanera.

Man bestämmer själv om man vill titta på porr eller om man inte vill göra det. Porr är något man ska titta på för att man vill och för att det får en att må bra. Man ska aldrig tvinga sig själv eller någon annan att titta på porr.

För vissa är porr något man tittar på när man är ensam. Man kan också tittat tillsammans någon eller flera andra. Till exempel med kompisar eller någon man är ihop med.

Hur mycket man vill titta på porr är upp till en själv. Det viktigaste är att man mår bra av det och att man inte lägger så mycket tid på det att det går ut över andra saker.

Porr och sex med någon

Porr kan funka både som något man lär sig av och inspireras av. Men när man tittar på porr är det viktigt att man är medveten om att sexet där inte funkar på samma sätt som sex man har med någon. Man ska aldrig förvänta sig att någon annan ska se ut eller ställa upp på saker som man sett i porr. På samma sätt ska man inte själv heller känna att man behöver se ut eller göra saker som man sett i porr om man inte vill.

Porr visar ofta både kroppar och ställningar som inte ser ut som i verkligheten. Till exempel har många killar inom porren mycket större penisar och tjejer större bröst än genomsnittet. Sexscenerna filmas och klipps ihop på sätt som gör att det kan se ut på ett annat sätt än sex på riktigt. Samlagen i porrfilm håller oftast på längre än ett verkligt samlag. Det går även att lägga på ljud och specialeffekter i efterhand.

De som är med i porrfilmer är skådespelare som ofta jobbar utifrån ett manus och får betalt för att ha sex. Många porrfilmer visar också en stereotyp bild av könen där killar är aktiva och tjejer mer passiva i sexet.

Porr visar även bara en del av sex. När man tittar på porr använder man synen och hörseln. Att ha sex med någon i verkligheten är en helt annan upplevelse. Förutom att man är med en person kan man också använda övriga sinnen som lukt, känsel och smak också.

Känslor kring porr

Man får tycka vad man vill om porr. Och man behöver inte berätta för andra vad man tycker om porr om man inte vill.

Vissa tycker att det är härligt, upphetsande eller inspirerande att titta på porr. Andra tycker att det är äckligt, avtändande eller förnedrande. Man kan också känna lite av varje. Eftersom det finns många olika sorters porr kan man gilla en viss typ av porr och ogilla en annan.

Ibland kan man bli förvånad över hur man själv reagerar när man tittar på porr. Kanske vill man inte bli upphetsad men blir det ändå. Det är inte konstigt att bli upphetsad av porr även om man inte gillar det man ser. De allra flesta blir kåta av att se andra ha sex och det är inget man kan styra över själv.

Att man blir upphetsad av någonting eller gillar en viss sorts porr behöver inte betyda att man skulle vilja göra de sakerna i verkligheten.

När porrtittande blir ett problem

Ibland kan det bli så att porrtittandet blir ett problem. Tecken på att man tittar för mycket på porr kan vara att:

 • man slutar umgås med kompisar eller struntar i skolan eller jobbet för att man tittar på porr.
 • man tänker på porr nästan hela tiden.
 • porrtittandet gör att sex i verkligheten inte funkar. Till exempel att man inte kan bli kåt på något annat än det man ser i porren.
 • man känner sig beroende av att titta på porr.
 • man använder porr som ett sätt att fly från verkligheten.

Även om man tycker att man tittar för mycket på porr eller att det är ett problem på något annat sätt och vill sluta kan det vara svårt att göra det. Om man vill ha hjälp med att sluta titta på porr eller om man mår dåligt efter att ha titta på porr kan man prata med någon på till exempel en ungdomsmottagning.

Man kan även kontakta Preventell. Det är en hjälplinje dit man kan ringa för råd och stöd om man oroar sig för sin sexualitet. Man kan vara anonym när man ringer. Till Preventell kan man även ringa om man oroar sig för att en kompis eller någon man är ihop med.

Vad säger lagen?

Att titta på, köpa och tillverka porr är lagligt i Sverige. Men det finns vissa gränser för vad porr får innehålla och var det får visas:

 • Porrbilder får inte sättas upp på allmänna platser som till exempel på anslagstavlor eller i skolor. Om man gör det kan man dömas till böter eller några månaders fängelse.
 • Porrfilmer får inte visas på TV på tider då barn brukar titta.
 • Porr får inte innehålla bilder av barn. Den som gör, tittar på, sprider, säljer, ger bort eller gör det möjligt för någon att få tag på barnpornografiska bilder gör något olagligt. Som barn räknas enligt lagen den som är under 18 år eller vars pubertetsutveckling inte är färdig.
 • Man får inte sprida porr som visar sexuellt våld eller tvång där någon till exempel riskerar att skadas. Detta ska inte blandas ihop med BDSM-porr som är ett slags rollspel där de som har sex har kommit överens om att till exempel ge eller ta emot smärta på något sätt.

Påverkas man av porr?

Det är svårt att veta om, på vilket sätt och i så fall hur mycket man påverkas av att titta på porr. Det man kan säga är att det skiljer sig från person till person och från tillfälle till tillfälle.

Precis som med allt annat man ser kan man få tankar och idéer om hur saker ska vara genom att titta på porr. Det kan vara både bra och dåliga saker och något som man är medveten om men även sånt man inte tänker på.

Likes

Comments

Könssjukdomar
Könssjukdomar kallas ibland också för STI eller STD. Det står för Sexually Transmitted Infections/Diseases och betyder sexuellt överförbara infektioner eller sjukdomar. Könssjukdomar är alltså sjukdomar som du kan få genom att ha sex.

Illustration av en kille som ser bekymrad ut.
Könssjukdomar kan överföras genom könsorganen, munnen eller analöppningen. Vissa smittar också genom blod. Risken att få en könssjukdom är störst om du har slidsamlag eller analsamlag. Flera könssjukdomar överförs också genom munsex.

För att minska risken att få könssjukdomar kan du använda kondom, femidom eller slicklapp när du har sex med någon.

Om du har haft oskyddat sex är det bra om du går och testar dig, även om du inte fått några symtom. Inte alla könssjukdomar syns eller känns.

 • Sex
 • 476 readers

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det bara bra med! Har faktiskt inte haft tid och ork att blogga. Men ska försöka och göra det lite bättre igen! Hoppas jag iallafall. Men skriv vad ni vill läsa om så får vi lösa det :)

Likes

Comments

Hej det var lite länge sen nu. Men har inte haft orken till något just nu.

Men jag tänkte länka några länkar till gömda juveler. Och det ska vara sexiga kläder och leksaker hade jag tänkt.

http://gomdajuveler.se/product/lingerie-look-bodystocking-14103

http://gomdajuveler.se/product/sexy-burlesque-korsett-11746

http://gomdajuveler.se/product/rea-cottelli-2-dels-clubset

Likes

Comments