ylla förfesten eller kanske bara har lite skoj med din partner? Då är detta kortspel som innehåller massvis med frågor om sex, sex och sex perfekt för dig! Innehåller även sexcharader, straffkort och dryckeskort. Låt spelet börja direkt, vad väntar ni på? Låt oss prata sex !

Det är grymt kul o jag rekommenderar det här spelet
😊

https://sexleksaken.se/produkt/sexfragor-lek-partner-spel/

Varför inte klä dig sexigt en kväll för din partner? En het klänning gör sexet bättre😘

https://sexleksaken.se/produkt/visa-hud-fishnet/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Varför inte hetta upp det med en sex gunga? 😘
https://sexleksaken.se/produkt/360-gunga-till-sex/

Varför inte köpa ett par handbojor och liva upp stämningen 😏
https://sexleksaken.se/produkt/metallhandbojor-fetish-fantasy/

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Jag har fått V.I.P kod till er! Efter att ni har valt era produkter så skriver ni in i koden Larre66 i kassan, då får ni läsare 10% rabatt vuxentoys butik. Erbjudandet gäller från nu t.om 24/12. Rabatten utgår från normalpriset. Om ett extrapris finns för artikeln används alltid det lägsta priset. Gäller inte specialerbjudanden som (ta 3 betala för 2) eller Womanizer sortimentet. Så shoppa loss nu på vuxentoys.se!!

Beställde lite därifrån 😏

Likes

Comments

https://sexleksaken.se/produkt/bra-sexdocka/
Killar varför inte köpa en sex docka? Prova den och e vad ni tycker :D
https://sexleksaken.se/produkt/vuxenleksak-black-pearl/
Tjejer, om ni vill verkligen njuta lite för er själva så kan jag varmt rekommendera denna produkt :)

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det ganska så bra. Men iallafall kommer ge er sex tips. ska nämligen skriva om dominants sex.

Jag personligen tycker att det är riktigt nice med dominant sex. Men iallafall. Många tycker om att bli dragen i håret, strypt, slagen och fastbunden. Men man måste också prata med sin partner och planera hur sexet ska gå till, annars så kan det gå snett och bara fel. Så prata och planera hur det ska gå till och äga rum någonstans. Det är viktigt att båda är med på det och att det är noga planerat. Sen så ska man ju prata om vad den andra gillar. Tex att tjejen vill bli fastbunden och om killen accepterar det är ett måste, så allt måste vara bra. Sen om killen tex gillar att bli strypt så måste man prata om hur hårt man ska strypa osv. Som sagt det är väldigt mycket som ska planeras. Fortsätter detta lite senare!

Likes

Comments


Olika personer har olika mycket sexlust. Hur mycket sexlust man har kan också variera över tid. Ibland tänker man på sex ofta och blir lätt bli kåt, ibland är det precis tvärtom.

Sexlusten hänger ofta ihop med hur du mår och hur du har det i övrigt i livet. Att sexlusten ibland är svag eller försvinner i perioder är inget konstigt, men om du är orolig kan du kontakta en ungdomsmottagning för att få hjälp att ta reda på orsaken.

Vanliga orsaker till att sexlusten minskar, men sedan kommer tillbaka av sig själv är att:

 • Du mår dåligt under en tid.
 • Du inte trivs med din kropp.
 • Du tänker mycket på något annat och fokuserar på det, till exempel ett fritidsintresse eller studier.
 • Du upplever mycket stress eller har haft det stressigt.

Att du inte har någon sexlust kan också bero på att du inte har börjat intressera dig för sex än. När man börjar intressera sig för sex är olika, men sexlusten brukar komma i puberteten.

Det finns personer som inte alls har någon sexlust eller intresse av att ha sex. Att inte ha någon sexlust är ett av många sätt att vara, och ibland definierar man sig själv då som asexuell. Om du vill kalla dig för asexuell eller något annat eller ingenting alls bestämmer du alltid själv.

Om sexlusten försvinner

Sex, kroppen och livet i övrigt hänger ihop. Att du inte har någon sexlust kan också vara en signal om att något inte står rätt till och att du behöver hjälp. Det kan påverka sexlusten till exempel om:

 • Något inte är bra i dina relationer på arbetsplatsen, i familjen eller i skolan. Kanske har du för mycket att göra eller är orolig över någonting?
 • Dina tankar är upptagna av att hela tiden hålla koll på vad du äter. Då kan det vara svårt att känna lust och njutning. Sexlusten kan också minska om du inte får i dig tillräckligt med mat och näring.
 • Du har negativa tankar om dig själv, din kropp och känner att du inte duger. Då kan det vara svårt att förstå hur någon annan kan tända på en.
 • Du har en sjukdom som påverkar sexlusten eller den fysiska sexuella förmågan.
 • Du tar antidepressiva mediciner. De kan göra att sexlusten minskar.
 • Du tar sömnmedel. Sömnmedel kan göra det svårare att få stånd.

Nervositet kan påverka sexlusten

Ibland kanske du verkligen vill ha sex och ändå blir du inte kåt. Det kan bero på att du är nervös eller på att du har många andra tankar i huvudet. Kroppen lyder inte alltid viljan och man vet inte alltid varför.

Sexlusten kan också minska för att du inte litar på att kroppen ska funka när det väl gäller. Det är lätt att bli nervös om du tidigare har velat bli kåt och sexuellt upphetsad, men kroppen inte reagerade som du hade önskat. Nervositeten kan göra att sexlusten förändras eller att du blir rädd för att du inte kan bli kåt eller ha sex.

Sex som inte passar en själv

Liten eller ingen sexlust kan också handla om att du har sex på ett sätt som inte passar dig. Du kanske har sex med någon som alltid vill göra på samma sätt. Eller sex på ett sätt som gör att du inte får orgasm. Sexlusten kan minska för att du förväntas ha sex på ett visst sätt, en viss plats eller en viss tid och du känner att det blir trist.

Människor är olika och kroppar funkar olika. Det kan ta ett tag att hitta vad du tycker är skönt. Runt omkring berättar vänner, media, porr och andra delar av samhället om vad du borde tända på och hur du borde ha sex. Det kanske inte alls passar dig?

När du gör som du tror att du borde göra istället för det som känns skönt för dig, kan det påverka sexlusten. Då är det lätt att tänka att det är en själv det är fel på, istället för att tänka: ”Just det här funkar inte för mig” och göra något annat istället.

Fundera på vilken slags sex som skulle kännas bra för dig. Försök att prata med den eller de du har sex med om ni har sex på ett sätt som inte känns bra eller trist för dig.

Sex trots att du inte vill

Att du inte blir kåt kan bero på många saker, kanske är relationen till den du vill ha sex med egentligen inte bra. En del relationer tar mer energi och kraft än vad de ger energi, glädje och styrka. Det kan påverka sexlusten.

Sexlusten kan också minska om någon annan använder din kropp för sina egna behov utan att ta hänsyn till vad du vill. Till exempel om någon tjatar på dig tills han eller hon får sex, eller har sex med dig trots du inte vill.

Känn in kroppen och lita på att det som inte känns bra inte heller är bra. I alla fall inte just då, på det sättet eller med den personen. Du ska aldrig behöva göra något som inte känns bra. Att ha sex trots att man egentligen inte vill kan göra att sexlusten minskar.

En fråga att ställa sig är: ”Varför har jag sex, är det för att jag vill eller för att någon annan vill”? Du ska aldrig behöva känna dig tvungen att ha sex med någon om du inte vill. Det står också i lagen.

Att ha varit med om sexuella övergrepp kan också göra att man inte känner någon sexlust, men det behöver inte vara så. Att ha sex kan till och med vara ett sätt att försöka bearbeta något dåligt som man har varit med om.

För en del kan sex vara ett sätt att bli bekräftad, att duga, att bli omtyckt. Då fyller sex en annan funktion. Du har sex fast du egentligen inte är kåt eller har lust. Sexet ger dig något annat som känns viktigt. Om detta stämmer på dig så kan det vara bra att prata med någon som kan hjälpa dig att hitta andra sätt. Sex ska du ha när du vill.

Likes

Comments

Kom igen nu läsare, vad vill ni läsa? Vad vill ni se? Vad skulle du uppsatta? 😃

 • 3734 readers

Likes

Comments

https://sexleksaken.se/produkt/visa-hud-fishnet/

Det här är så jävla sexigt enligt mig. Den är snygg, sexig och retar upp partnern ordentligt.

https://sexleksaken.se/produkt/realistisk-sexdocka/ killar varför inte köpa en sån här härlig produkt? ☺️

Likes

Comments

Lägg dig på mage i sängen och åla dig fram över kanten, så att bara rumpan ligger kvar i sängen. Stöd dig med händerna på golvet, och låt honom tränga in i dig bakifrån samtidigt som han håller emot i svanken på dig. Eftersom du har huvudet nedåt kommer positionen göra dig extra knäsvag.

 • Sex
 • 4311 readers

Likes

Comments