Min kille har också fått nytt jobb (Eketrägatans förskola) vilket vi båda är jätte glad för, vi kommer jobba nära varandra men inte på samma förskola utan det tar ca 13 min att gå från våra jobb. Så vi båda kommer att jobba i Göteborg. Vi kommer säkert kunna åka in till Göteborg tillsammans sen skiljas åt, han tar spårvagn och jag tar bussen. Detta känns som en ny start (i alla fall för mig) då detta är första gången jag byter. Men för Andres är det kanske en liten nystart men han är mer van vid att byta jobb.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter jag och Andres på ett tåg till Göteborg, då vi har varit i Jönköping en natt. Det var så jävla kallt att benen domnade bär man gick ute.
Jag sitter och lyssnar på Bianca och Alice podd, de är riktigt bra för de är helt ärliga.
När vi kommit hem så är det direkt att åka till matchen i Kungälv.

Likes

Comments

Om 2 veckor så gör jag min sista dag på hallsås förskola, då det är dags för mig att vidga vingarna. Jag ska byta jobb till en förskola i Göteborg (Eriksberg) vilket blir en stor förändring då jag jobbat i Lerum sen jag tog studenten. Jag har haft det så skönt att jag bott ca 500 meter ifrån hallsås förskola. Men nu ska jag ta tåg/buss till jobbet varje dag. Vilken tur att jag har ett par riktigt bra hörlurar att kunna lyssna på poddar och musik 👍🏼 Jag kommer att jobba för min gamla chef som jag hade på hallsås förskola, vilket jag ser fram emot då jag gillar henne som chef😁 Så kommer jag även jobba med några gamla kollegor.

Just nu: väntar jag på att riset ska bli klart så jag och Andres kan äta Chilli con carne. Och titta på Sverige vs Danmark i fotboll ⚽️


Bild: det är ifrån när jag och Andres tittade på handboll i Scandinavium 👍🏼❤️

Likes

Comments

Har köpt mig en ny bok som jag alltid velat läsa, så hoppas jag har tiden till det. Det är Therese Lindgrens andra bok ”vem bryr sig”. Jag kolla mycket på henne på youtube, och hon är en stor inspiration.

Likes

Comments

Gott nytt år alla, jag och Andres spenderade våran nyår i Båstad hos min faster och kusin. Det var jätte mysigt och de hade fixat 4 rätters middag, Gud vad gott och mätt man blev👍🏼 det var ganska molnigt här så man såg inte så jätte många fyrverkerier..!! Men några tittade fram till slut. Min Nyårskyss var självklart min älskling Andres❤️❤️ puss på dig, älskar dig🌹

Jag har en känsla att detta året kommer att bli jävligt bra, nya möjligheter och utmaningar👊🏼💪🏼

”Vem vet kan ju hända andra saker också 😉”

Likes

Comments

Detta inlägg är tillägnat min kära fästman ❤️ Jag vill bara berätta för dig att jag älskar dig otroligt mycket, det finns ingen som du. Du gör min vardag helt fantastisk. Du får mig alltid att le genom att bara titta på mig. Jag ser fram emot till när vi flyttar en dag att starta våra liv tillsammans. Vill också berätta att jag försvinner aldrig från dig och hoppas du vet det ❤️❤️

Längtar tills jag blir Fru Salinas Roos ❤️💍🌹

Likes

Comments

Idag har vi varit på Leos lekland och gjort av med lite energi. Speciellt barnen😉
Sen åkte jag och Andres+Antonio till ett jättestort köpcentrum i Aalborg. Vi tittade runt men det ända vi hittade var varm choklad och latte pulver som vi ska prova med varmt vatten. Spännande 👍🏼
Sen åkte vi hem och där möttes vi av musslor som var tillagade, det var första gången jag provade och jag hade allas ögon på mig. Det smakade sådär men gick ner i magen.
Nu ska jag äta nått för jag fick inte i mig så mycket middag, det får nog bli ris eller nått.

Likes

Comments

Idag har vi slappar hela dagen, spelat spel och tittat på film. Vi har tittat på nätet vad det finns att göra, så vi kan åka iväg och inte sitta i stugan hela tiden.
Just nu försöker jag få Antonio att somna men han vägrar, haha underbart 👍🏼

Finns inte så mycket mer att skriva för det har ej hänt nått speciellt 😂😂

Likes

Comments

Idag så har jag, Priscilla och Rose-Marie varit och STOR handlat. Vi handlade saker så vi ska slippa att åka och handla imorgon igen. När vi kom hem så hade killarna tagit barnen och gått i poolen och badat. Medans vi packade upp varorna så började barnen gå upp en och en, till det bara var Andres kvar och då ville han att jag skulle byta om och komma till jacuzzin. Jag bytte om och vi satt där ett bra tag vilket var mysigt/romantiskt❤️ Efter de åt vi lunch och slappade fram tills Kalle anka skulle börja. Efter Kalle anka så öppnade alla julklapparna och sen åt vi jul middag🎄 Sen har vi bara slappar och spelat spel i spelrummet.

Likes

Comments