Godmorgon!
här ligger jag åter igen i sängen med min godis skål, dock väldigt förbryllad över att det alltid slutar med att dom sista godisarna som är kvar alltid är äckliga..spelar ingenroll om man plockar dom själv.

går dagen var ganska lyckad endå, hann med att göra klart två uppgifter vilket är bra.
så idag blir det studieenhet 4 i Vård och omsorgsarbete 1 och studieenhet 1 i Hälsoped.
Nästa vecka är det delprov, känner mig inte så super taggad,men får försöka läsa igenom alla uppgifter som varit då mitt minne inte ligger på toppen direkt.

sen så blir det Prison Break med karln, dock sätt klart den serien 2 gånger men som jag sa tidigare minnet är inte på topp så jag kommet inte ihåg allting, vilket faktiskt är bra då vi kommer till filmer och serier 😉

Nu tänkte jag ta och försöka somna om innan jag ska starta mitt Studiepass här hemma! ( verkligen inte dumt att plugga på distans )

Lariona✴

Likes

Comments

Vilken morgon, Karln har åkt på jobbet och jag ligger kvar i sängen har inga som helst planer att kliva upp, börjar inte mitt studiepass fören klockan 14.30, men frågan är om man skall åka in tidigare och ta sig en fika på stan?. neh fan vi får se, nu skall jag stänga av hjärnkontoret och försöka vila en stund! peace.

lariona✴

Likes

Comments

I lördags så fyllde lilla Oliver 3år!
Pippi teama stod på listan, det var bara Pippi inget annat, så självklart moster (jag) tar på mig Pippi frillan och kör all in för pojken, dock är man ju lite åldre så kroppen orkade bara 15 minuter.
Hursom det var en lyckad födelsedag enligt Oliver och oss andra! så Grattis ännu engång lilla Oliver i efterskott dock!

// Lariona✴

Likes

Comments