Hei mine kjære 💕

Dette innlegget skulle egentlig postes i går, men jeg kom hjem alt for sent og da var det så mye som måtte gjøres at det ble bare utsatt til i dag.

Jeg beklager

Jeg lovet dere å ha en my day trough pictures og da bwstemte jeg for å holde løftet mitt. Jeg gikk sånn seriøst med mobilen oppe i hele i går og tok bilder av alt som så interessant ut.Så dagen mim i går startet med deilig frokost som inneholdt to ting jeg er veldig glad i; croissant og aquarosa te fra Kusmi Tea. Morningen min og litt av ettermiddagen inneholdt også en del øving på alle kommende prøver

etter en av de mest avslappende morningene jeg har hatt på lenge kom tiden for å sminke seg og gå ut. Morsomt nok skulle jeg igår også bare gå for lett, men det skjedde ikke.

Det jeg synes er morsomt med Sandvika er at man møter på minst èn tsjetsjener når man går ut, og i går var ikke et unntak. Jeg var så heldig å få meg en sushi date der og da. ( thank you mado💕)

etter en okå sushi (klager bare på sushien ikke selve dagen) brukte jeg flere timer rundt på Sandvika senteret i håp om å finne noe fint, men fant absolutt ingenting.

Grunnen til at sushien var okå og ikke kjempe god er at jeg ikke liker kald sushi.

Leiligheten vi bor i er SYKT kald, så jeg endte opp med å kjøpe min første varmeovn igår (yey) men vi hadde ikke skrutrekker i går så vi fikk ikke slått den på (buuu)

Så jeg har i dag kjøpt inn skrutrekker sett spesielt til ovnen.

​etter et mislykket forsøk på å sette sammen og slå på varmeovnen måtte triste Larisa lage mat, og hos oss spiser vi ilkke middag før etter 20-21. Jeg lager alltid maten rett før aslanbek kommer hjem så det blir litt sen mat, i know. 

Jeg er veldig glad i fisk, så det ble servert fisk i går. Kunne egentlig ha spist det hverdag uten å klage. 

Akkurat nå sitter jeg og fryser (sitter ute og venter på toget) så jeg beklager for en brå slutt på innlegget! 

Håpet dere likte innlegget , si i fra om dere vil ha flere slike

Beklager for skrivefeil, men blogger gjennom mobil og den driver å fryser opp, og jeg har ikle tålmodigheten til å skrive Sakte og vente på den

-Larisa 🎀

Likes

Comments

​Hei mine kjære ❤

Beklager for dårlig blogging, men så mye har skjedd disse siste dagene at tiden bare har løpt fra meg (🕐🏃 sorry jeg måtte)

Det er utrolig få som visste det, (selv om jeg la ut stories på snapchat) men jeg bodde hos faren min i to uker. Dette var da fordi faren min hadde reist på ferie og min lille Kisku har fått 3 små kiskuer. Så da dro bestemor Larisa for å passe på alle kiskuene. Jeg må først og fremst si at etter kun to uker så føles det utrolig rart å være tilbake i Bærum, og jeg savner absolutt alt på Oslo.

Men de to ukene har gått forbi, og jeg er tilbake i mitt eget "hjem". Så det som egentlig hindret meg fra å blogge var vel at faren min kom i går og jeg måtte gjøre klar en velkomst + jeg hadde skole + jeg har ingen flere unnskyldninger. 

Jeg hadde egentlig tenk å ha en sånn "my day trough pictures" men jeg glemte helt å ta bilder både i helgen, i går og i dag, i morgen er jeg hjemme fra skolen, så kan sikkert gjøre det da, hvis det blir noe spennende å vise. 

Om dere hører lite fra meg denne uken, vær så snill ikke vær sure på meg, jeg har 5 prøver å øve på. 


​Her har dere den stakkarslige utsikten min akkurat nå.. 

Kos dere så lenge, så snakkes vi snart! 

-Larisa🎀

Likes

Comments

Heyo ❤

Ser dere hva jeg gjorde der eller? Skrev ikke min typiske blogg start, dette var vel ikke forventet eller hva? Jeg er så full av overraskelser. hahah neida (joda)

Nå, jeg har en utrolig dårlig vane å bli fort irritert over alt og ingenting, så jeg tenkte hvorfor ikke lage et helt blogg innlegg om ting jeg blir irritert over, slik at dere kan kjenne meg bedre og forhåpentligvis ikke gjøre disse tingene i nærheten av meg :)

1. Folk som går sakte foran meg.

Okei, trenger jeg i det hele tatt å skrive en forklaring på dette? Jeg går vanligvis ganske fort, også går det noen sykt sakte foran meg, som verken flytter seg ut av veien, eller lar meg gå forbi.. Dette gjelder spesielt når jeg er sent ute til noe.

2. Hvorfor er du sur?

Jeg vet ikke hvor mange som kjenner seg igjen i dette, men dette skjer med meg hver eneste dag. Jeg blir spurt "Hvorfor er du sur?" når jeg ikke er sur i det hele tatt, men kanskje holder på med noe, tenker på noe eller bare er sliten. Og selv om jeg sier "nei jeg er ikke sur" så fortsetter de å spørre om og om igjen. Da blir jeg sur.

3. Skeiv hijab

Du vet når du går rundt en hel dag på skolen, kanskje en tur i byen og tror at du er drit fin osv. Men så ser du deg i et speil og ser at hijaben din har vært skeiv hele tiden... Jeg blir både irritert over at den er skeiv og for at ingen har sagt i fra. Like i thought that we were friends u know?

4. Legg fra deg mobilen

Jeg hater når du er med noen eller snakker i telefonen med noen, og personen er mer opptatt av mobilen enn deg. Det samme gjelder hvis noen har på ørepropper og hører på musikk mens jeg er med dem. Jeg blir så irritert. Hvis jeg snakker til deg vis meg at du bryr deg. Og de med øreproppene, just dont.

5. Kjæresteparet

Jeg syns kjærestepar er så søtt, tnaww til dere alle. Men er det noe jeg misliker er det når det paret glemmer at de har venner og et liv utenom hverandre. Og da snakker jeg om par som er sammen heeeele tiden og hvis de ikke er sammen så enten snakker de sammen ellers så tekster de. Går dere ikke lei hverandre? (ingenting frekt ment mot noen, tnaaw til dere alle)

6. Gjentakelse

Okei, jeg visste helt ærlig ikke hva jeg skulle kalle denne, men jeg hater f. eks når folk spør meg det samme spørsmålet om og om igjen. Eller når noen gjentar seg flere ganger. Jeg har hørt deg. Jeg har svart på spørsmålet ditt. Vær så snill ikke gjenta det engang til, jeg er allerede lei.

7. Mat

Dette skjer såå ofte med meg at det ikke går an. Jeg pleier å glede meg til å spise en viss ting i hele dag, liksom det er det eneste jeg tenker på. Og plutselig så er den enten spist opp hjemme, eller utsolgt i butikken. Tror dere jeg klarer å bare leve med at den ikke er der? NEI? Jeg går til tusen andre butikken til jeg finner det jeg ville ha. Dette skjedde faktisk i dag, jeg hadde veldig lyst på melk, (jeg elsker melk) og de hadde den ikke i den ene butikken, så jeg dro med meg vennene mine til en annen butikk kun for melken.

8. Gråtende barn

Jeg tåler ikke å høre på barn som gråter og skriker. Jeg mener ikke at jeg blir sur, men jeg får så vondt inni meg når jeg hører dem gråte og ser at moren ikke gjør noe for å roe dem ned. Jeg snakker heller ikke om mødre som faktisk prøver å roe ned barnet, men som fortsetter å gråte, jeg snakker om de mødrene som bare sitter på mobilen eller snakker med noen mens barnet gråter. Til dere som ikke skjønte det så er det mora jeg irriterer meg over.

9. Avlyste planer

Jeg er en person som leger meg til den minste ting og da mener jeg den minste ting. Og jeg blir så lei meg, når jeg har brukt så mye tid på å glede meg til noe, men så avlyser noen eller andre planer dukker opp.

10. Gi meg pennen min

Hvis du låner en penn av meg i timen, gi den tilbake når timen er over. Tusen takk.

11. Du er alltid på mobilen

Du vet, når du ikke har vært på mobilen i hele dag, vært sosial, snakket masse, og alt det der og du bare tar opp mobilen i noen sek for å se om du har fått noen varsler og noen sier "er du ikke lei av å være på mobilen?" Jeg hadde sånn seriøst kastet mobilen min i ansiktet til de som gjorde det.

12. Ikke ta på ansiktet mitt

Jeg hater når noen tar på ansiktet mitt. Dette skjer jo da nesten hele tiden siden jeg har store skinn. Ikke ta på skinnene, ikke dra i skinnene og ikke kall dem søte. Jeg har nok kviser fra før av.

13. Å våkne tidlig

Hvor mange timer enn jeg sover, vil jeg være gretten og sur hvis jeg våkner før det har blitt lyst ute. Jeg er ikke en morgen person, jeg er en som liker å sove så lenge som mulig. Hvis jeg av meg selv våkner tidlig tenker jeg over hvor mange timer jeg kunne ha sovet ekstra.

14. Oi! du har fått en kvise!

Jeg blir så irritert når noen sier i fra til meg at jeg har fått en kvise. Hør her'a jeg ser meg selv hele tiden, jeg vet om alt jeg har på ansiktet mitt. Jeg vet jeg har en kvise, og jeg vet at den er diger. Men tusen takk for informasjonen da.

15. For mange mennesker på kollektivtransport

Jeg liker ikke å ta buss, banen eller trikk når det er mange mennesker i den, så jeg vil mest sannsynlig sitte og vente til det kommer en som har mindre mennesker i seg. Dette er en av mange grunner til at jeg ofte er sen.

Av å tenke på alle tingene jeg blir irritert over, begynte jeg faktisk å bli irritert.. Så jeg bare slutter listen her. Håper dere likte listen og at noen kjente seg igjen i noen av disse, ellers så vil jeg bare føle meg unormal.

Btw, det var ikke meningen å virke frekk eller overlegen på noen av punktene, håper alle skjønte det, prøvde å gjøre dette litt morsomt innlegg.

Send meg mail eller kommenter hva dere vil at jeg skal blogge mer om på bloggen!! Så snakkes vi snart

-Larisa🎀

Likes

Comments

Hei mine kjære 💋

I går fikk jeg ikke postet et innlegg på bloggen fordi jeg var så utrolig sliten. Hadde en utrolig fin dag ute, men den ble bare veldig lang og når jeg satte meg ned for å blogge sovnet jeg mens jeg holdt på med innlegget.

Selv om jeg hadde en fin, fin dag i går var det mye jeg ble irritert over, så når jeg kom hjem tenkte jeg: hvorfor ikke lage et helt blogg innlegg der jeg skriver opp ting jeg blir irritert over i hverdagen? Jeg satte meg ned for å skrive det innlegget, men dere selv vet hva som skjedde videre... (😪💤) så jeg skal bli ferdig med det i løpet av kvelden også er det forhåpentligvis ute på bloggen enten i kveld eller senest i morgen tidlig.

Nå, tilbake til i dag. Dere vet, selv om jeg har gjort utrolig mye gøy om dagen, så husker jeg nesten ingenting eller rettere sagt vet ikke hvordan jeg skal skrive det ned på bloggen om kvelden. Men jeg prøver.

Dagen startet med skole, jeg vet ikke om dette skjer med dere, men på slutten av uken pleier jeg å være så sliten at jeg så vidt orker noe som helst. Men kom meg igjennom dagen med tusen prøver å øve til neste uke. Jippi.

Utenom de utrolige slitsomme timene på skolen, har dagen vært utrolig koselig. Var ute med venner, drakk kakao og bare koste oss.

Men nå tenkte jeg å jobbe videre på det forrige innlegget, slik at jeg kan poste det så fort som mulig. 

Her har dere hvordan jeg først skrev om dagen min: Først var jeg på skolen, så dro jeg på cafe med to venninner, etterpå gikk jeg innom noen butikker før jeg møtte aslanbek for å spise ute. Nå sitter jeg her og blogger.

-Larisa🎀


Likes

Comments