Postad i: Vardagsliv

Idag blir det en sväng ner till Åsa!
Kikar in senare och berättar mer....


//M.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Igår kväll rullade vi äntligen in på Göteborg central! Shit va skönt att vara hemma igen ❤️ vi har hämtat upp lilla Cleo också och handlat lite mat^^

//M.

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv, Fritid

Vi har sett oss omkring vid gamla stan idag! Jättemysigt och vi åt lite lunch och tog ett glas vin/öl. Nu är vi tillbaka på hotellet för lite spa-kväll med bubbelbad och lite tilltugg innan vi ska ut och äta!


//M.

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv, Fritid

Hej!
Då var vi äntligen framme i Stockholm efter en, för mig, hemsk tågresa. Jag räknade inte med att tåget skulle åka baklänges så jag har tampats med åksjuka i 3,5 timme..
Men jag klarade det! Och vi klarade av första resan med tunnelbanan :-) just nu ligger vi och pausar lite. Jag känner fortfarande av illamåendet från tågresan men jag får ta och rycka upp mig snart. Vi tänkte eventuellt ta och utforska gamla stan om en stund :-)

//M.

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Hej!!
Bilderna ovan är från vår biodejt igår! Vi såg som Sagt Wonder Woman och den var gryyyyymmm! Jag tyckte det var riktigt awesome att se en kvinna i huvudrollen. Denna filmen tillhör ett serie-universum som heter DC universe (Stålmannen, Batman, flash etc.). I Marvel finns det i och för sig black Widow men en så länge har hon ingen egen film :-)
Iallafall!!! Filmen var grymt bra, jäkligt coola effekter men lite brutal ändå. Den får dock högsta betyg ändå :-)

Idag tog vi våra kissar till veterinären! Cleo försökte sig på ett utbrytningsförsök i bilen men misslyckades. Inne hos veterinären var det lite roligare och kissen gick på upptäcksfärd ^_^ men lilla Fia... oj vart ska jag börja? Misstag nummer ett var att inte ta henne först. Sedan så plockade vi ur henne ur buren (det brukar vi inte) och sen började fräsandet och morrandet. Hon bet SÖNDER en plasttratt och ja... veterinären var liiiite rädd..
Jag brukar hålla mig undan när det är Fias tur eftersom jag inte har haft hennes förtroende lika länge som husse har.
Slutsats: Fia tas först nästa gång och måste ges lugnande. Det var bara en liten spruta men hon ogillar nya människor och att bli fasthållen..

Min stackars älskling <3


Jag har packat färdigt för Stockholm nu iallafall!! Imorgon bitti bär det av ^_^

//M.

Likes

Comments