Header

Jag har inte en jättelång bucket list för detta året! Men tänkte dela med er om några punkter jag tänkt på

1. Få ett jobb

2. Måla 10 tavlor

3. Resa med en kompis

4. Bli vegan fullt ut (äter ff ägg i bakverk)

5.Börja träna

6. Lära mig nytt språk

7. läsa 10 böcker

8. Skänka mer pengar

9. Gå på en hockeymatch

10. Gå på Opera

11. Riktig konsert

12. Resa till motala (träffa mina vänner)

13. Bli klar med mina noveller

14. Volontära

15. Prova poledancing

16. besöka en spådam

17. Äta mer nyttigt (utesluta gluten och socker)

18. Flytta ut

19. Skaffa husdjur

20. Fira nyår utomlands.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Shit!!! det var sjukt längesen jag blogga! Men jag tänkte börja igen men mer för min skull och för att det är skoj. Jag tänkte börja med att sumera upp 2016. Det var en ganska lärorik år, massa händelser och lärdomar. Jag tror nog inte jag har växt så mycket som under det året. Jag gick från en väldigt osäker tjej som inte klarade av något till att jag idag är självsäker och mår mycket bättre.

Början av året pluggade jag fortfarande på komvux, jag hade till sommaren att få betyg och vara klar och jag blev det! Jag började även med mediciner för min ångest och depression. Det hjälpte inte alls. Jag bestämde mig i augusti att sluta. och jag är så glad över det. Jag har mått så bra under hela vintern, inte så många ångestattacker och det känns så mycket lättare redan.

Jag lärde känna två underbara tjejer , Caroline och Natalia (känt henne förr men vi tog upp kontakten igen) Och jag är så tacksam över dem i mitt liv!

Allting flyter på och jag har en hel lista om vad jag ska göra under 2017!


Lite detaljer på hur jag såg ut på nyår...jag var dock magsjuk dagen innan...slutet av året gick inte som planerat men det gör inget!

Likes

Comments

Följ mig på snap -> LLUEBI

Likes

Comments

"My mind tends to wander and ends up back on the thought of you more often than it should. I imagine the beat of your heart, the smell of your skin, the sound of your voice. I think about the way you laugh, the curve of your smile, all while thinking that I can’t wait to know you.

I miss you so much. Even though I’m not sure how it’s possible to miss someone you’ve never met yet. Every morning I roll over to see your spot in my bed and life still empty. I feel your void in every aspect of my life."

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jag kan tycka att det är roligt när jag och många klagar på varför vi mår som vi gör fysiskt. Jag har alltid haft problem med finnar,mens och min vikt, olika sjukdomar som tex njurproblem och astma även brist på D vitamin.
Men vi tänker aldrig på vad det är vi stoppar i oss DAGLIGEN. Jag var en av alla er som läser det här. Åt och drack djurprodukter 5 gånger om dagen. Jag drack mjölk som ingen annan! Jag ät ost på varje macka. Kött på lunch, middag och mellanmål, Antagligen mer mjölkprodukter. Vad jag inte insåg då och som många inte vet är att det skadar. Kött i vår kropp är inte hälsosam. För att ens kunna äta kött o ha det i vår magsäck så krävs de att kroppen tar kalcium av vår skelett för att klara av köttet. Varför äter många tillskott fast de äter kött och mjölk som "borde" ge tillräcklig D vitamin?
Det är för de jag skrev ovan! Jag hade alltid problem med finnar. Har dett gått bort nu? För mig..nej för jag äter fortfarande ägg..och fisk. Men idag med det här inlägget slutar jag fullständigt. Jag blir vegan. Men jag kan dela med mig att mina finnar har halvt försvunnit. Ibland vissa månader har jag inget alls! Finnar på ryggen hade jag mycket av. Nu har jag några stycken. Min mens då. Jag hade oregelbunden mens, jag hade smärtor som bara den. Jag funderade ifall jag hade endometrios men så fort jag ändra min kost har jag regelbunden mens och inte haft det sedan jag var 16. Och haft det regelbundet i ett år nu!
Min vikt, jag var undernärd när jag var 17 år. Nästan på graden till ätstörningar. Jag hade svårt att gå upp i vikt. Många tror att veganer går ner i vikt. Visst man förlorar all fett man fått av mjölk (största boven) men äter man rätt kan man gå upp i vikt. Vilket jag gjorde! Aldrig gått upp snabbare i vikt sedan jag sluta med kött.
Njurproblem hade jag som liten, även när jag blev äldre hade då och då problem. På ett helt år har jag inte behövt gå till en doktor om det eller ha ont!

Jag är dock ingen hälsosam person. Finns oändligt mycket skit. Nummer 2 till att vi blir sjuka är SOCKER!
Nej det är inte bara i godis och chips. socker tyvärr finns i ALLT!
Din yoghurt, cornflakes...m.m listan är lång!

Alltså nummer 1 är kött och mjölkprodukter till det mesta sjukdomar idag speciellt HJÄRTPROBLEM OCH CANCER!
Nummer 2 är SOCKER!

Vill man må bra i sin kropp? Dags att tänka kanske på vad du stoppar i dig varje dag!

Likes

Comments

Jag har varit upptagen de senaste med så mycket så jag har inte hunnit blogga men tänkte berätta lite vad jag gjort de senaste som jag varit borta från bloggen.

​Den 5e augusti gick jag och syrran till lilla torg och drack lite senare avslutades kvällen hos max!
8e augusti träffade jag barndomvännen halima, vi gick runt stan och käkade i Mcdonalds+köpte väskan 
11 Augusti träffade jag min bästa vän hanin, och vi käkade för första gången i den vegansak cafe - satori
12 Augusti var jag , syrran och några vänner på MF. Vi åt langos!! Så gott!
En dag provade jag linser för första gången ever!
Rolig erfarenhet och älskade blåa färgen!

Likes

Comments


Idag åkte jag och syrran för ett litet ärende. Vi tog en buss men vi pratade för mycket och glömde vilken hållplats vi skulle av. Haha...men det var kul ändå.
Och senare åt vi i graffiti cafe. Så jävla gott!!! Alla borde testa! Efter det så fikade vi lite i espresso house.
Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

​Visste inte att NA-KD sålde Rebecca Stella smink, och jag har hört så bra om dessa produkter. Här har jag iaf lagt de man brukar oftast använda, foundation, concealer, comact puder, highlighter och bronzer palette, läppstift och eyeliner. Åhh jag vill så gärna ha....
Har någon av er hennes smink? Vad är eran favorit?? Ska jag köpa denna foundation eller Kat von D?

Likes

Comments

Idag gick jag, mamma, syskonen och charlie till emporia. Ganska mysigt var det, alla provade för första gången veganska max burgaren BBQ oumph! Alla tyckte om den! Lyckat hihi.
Hittade inget där , så ingen köpte något förutom syrran.
Senare blev jag och sandra hungriga och köpte sushi. Blev vegetarisk sushi för min del och fyfan vad gott! Alla vegetariska sushin innan har varit äckliga förutom den i emporia!
Såg även en fin stol? Eller fåtölj, vad man nu kallar det och fotade min outfit på lite sådär diskret. Hahaha inne på affären vacker. Var tvungen xD vill ha en sån i framtiden xD

Likes

Comments

Likes

Comments