Header
View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hur kan folk inte tycka terapi funkar? Jag har nu de senaste veckorna...med hjälp av terapi aldrig gått såhär framåt. Jag har förstått mig själv, förstår så mycket nu att jag känner mig mer levande än förut. Men samtidigt gör det ont. Att veta varför vissa människor inte finns i ens liv pga val man gjort som baserar enbart av en känsla som är...RÄDSLA....

Jag klarar inte av när jag kommer en person nära, jag klarar inte av när jag får för mycket känslor. Allt enbart för jag är rädd för att bli sårad och puschar bort så intensivt att jag skyller på den andra.

Jag har nog aldrig riktigt förstått mig själv...jag har alltid undrat varför folk gör vissa saker mot mig..men? Jag då?
Jag puschar bort omedvetet för att jag tycker om personen så mycket att jag inte inser att jag förlorar personen.

Det är nu man önskar att man kunde gå tillbaka...åtminstone kunna be om ursäkt..

Jag har iaf tagit kontakt med en gammal vän som jag puschade bort för två år sen av rädsla..och jag är så tacksam att hon är villig att försöka ha samma vänskap som förut om inte starkare. Jag måste våga ha den rädsla...älska utan att puscha bort...jag måste våga..

Kanske är dags nu att leva på riktigt. Med äkta känslor...och andas för en gång skull. Kommer vara en stor förändring, mycket jobb psykiskt, men jag är redo!
Visste aldrig att en viss person som bara dök upp i mitt liv i bara några månader skulle ge mig den här gåvan...väcka detta som jag haft dolt i så många år...som min psykolog sa "det var en gåva, den upplevelsen, det var en gåva"


Till alla som har problem...sök hjälp. Det hjälper...det är värt det!  Ingen är perfektMen annars går allting bra i mitt liv, jag har tagit första steget in i rätt riktning och börjat VÅGA!
Mer om det sen!
Börjat träna allt oftare! Äter hälsosammare! Så jag hoppas nu att de bara blir bättre och bättre.

Puss på er alla!

Likes

Comments

View tracker


So if you love me, let me go.
And run away before I know.
My heart is just too dark to care.
I can't destroy what isn't there.
Deliver me into my fate -
If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you...

My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know

So break yourself against my stones
And spit your pity in my soul
You never needed any help
You sold me out to save yourself
And I won't listen to your shame
You ran away - you're all the same
Angels lie to keep control...

Ooh, my love was punished long ago
If you still care, don't ever let me know
If you still care, don't ever let me know...

Likes

Comments

Anledning till varför jag älskar one tree hill är detta paret. Så underbart de alltid hittade tbx till varandra.

Likes

Comments

Följ mig på snap -> LLUEBI

Likes

Comments

"My mind tends to wander and ends up back on the thought of you more often than it should. I imagine the beat of your heart, the smell of your skin, the sound of your voice. I think about the way you laugh, the curve of your smile, all while thinking that I can’t wait to know you.

I miss you so much. Even though I’m not sure how it’s possible to miss someone you’ve never met yet. Every morning I roll over to see your spot in my bed and life still empty. I feel your void in every aspect of my life."

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jag kan tycka att det är roligt när jag och många klagar på varför vi mår som vi gör fysiskt. Jag har alltid haft problem med finnar,mens och min vikt, olika sjukdomar som tex njurproblem och astma även brist på D vitamin.
Men vi tänker aldrig på vad det är vi stoppar i oss DAGLIGEN. Jag var en av alla er som läser det här. Åt och drack djurprodukter 5 gånger om dagen. Jag drack mjölk som ingen annan! Jag ät ost på varje macka. Kött på lunch, middag och mellanmål, Antagligen mer mjölkprodukter. Vad jag inte insåg då och som många inte vet är att det skadar. Kött i vår kropp är inte hälsosam. För att ens kunna äta kött o ha det i vår magsäck så krävs de att kroppen tar kalcium av vår skelett för att klara av köttet. Varför äter många tillskott fast de äter kött och mjölk som "borde" ge tillräcklig D vitamin?
Det är för de jag skrev ovan! Jag hade alltid problem med finnar. Har dett gått bort nu? För mig..nej för jag äter fortfarande ägg..och fisk. Men idag med det här inlägget slutar jag fullständigt. Jag blir vegan. Men jag kan dela med mig att mina finnar har halvt försvunnit. Ibland vissa månader har jag inget alls! Finnar på ryggen hade jag mycket av. Nu har jag några stycken. Min mens då. Jag hade oregelbunden mens, jag hade smärtor som bara den. Jag funderade ifall jag hade endometrios men så fort jag ändra min kost har jag regelbunden mens och inte haft det sedan jag var 16. Och haft det regelbundet i ett år nu!
Min vikt, jag var undernärd när jag var 17 år. Nästan på graden till ätstörningar. Jag hade svårt att gå upp i vikt. Många tror att veganer går ner i vikt. Visst man förlorar all fett man fått av mjölk (största boven) men äter man rätt kan man gå upp i vikt. Vilket jag gjorde! Aldrig gått upp snabbare i vikt sedan jag sluta med kött.
Njurproblem hade jag som liten, även när jag blev äldre hade då och då problem. På ett helt år har jag inte behövt gå till en doktor om det eller ha ont!

Jag är dock ingen hälsosam person. Finns oändligt mycket skit. Nummer 2 till att vi blir sjuka är SOCKER!
Nej det är inte bara i godis och chips. socker tyvärr finns i ALLT!
Din yoghurt, cornflakes...m.m listan är lång!

Alltså nummer 1 är kött och mjölkprodukter till det mesta sjukdomar idag speciellt HJÄRTPROBLEM OCH CANCER!
Nummer 2 är SOCKER!

Vill man må bra i sin kropp? Dags att tänka kanske på vad du stoppar i dig varje dag!

Likes

Comments

Jag har varit upptagen de senaste med så mycket så jag har inte hunnit blogga men tänkte berätta lite vad jag gjort de senaste som jag varit borta från bloggen.

​Den 5e augusti gick jag och syrran till lilla torg och drack lite senare avslutades kvällen hos max!
8e augusti träffade jag barndomvännen halima, vi gick runt stan och käkade i Mcdonalds+köpte väskan 
11 Augusti träffade jag min bästa vän hanin, och vi käkade för första gången i den vegansak cafe - satori
12 Augusti var jag , syrran och några vänner på MF. Vi åt langos!! Så gott!
En dag provade jag linser för första gången ever!
Rolig erfarenhet och älskade blåa färgen!

Likes

Comments

Likes

Comments


Idag åkte jag och syrran för ett litet ärende. Vi tog en buss men vi pratade för mycket och glömde vilken hållplats vi skulle av. Haha...men det var kul ändå.
Och senare åt vi i graffiti cafe. Så jävla gott!!! Alla borde testa! Efter det så fikade vi lite i espresso house.
Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments